Μαραθώνας - Σχινιάς
-
Απ: Μαραθώνας - Σχινιάς
O Τρύφωνας μας επισκέφθηκε προς το μεσημέρι.
1η Το Dekathlon του Μιχάλη στα χέρια του Τρύφωνος.
2η & 3η το Dekathlon στον αέρα και στην προσέγγιση αντίστοιχα.
4η Πιλότος και κάτοχος
1η Το Dekathlon του Μιχάλη στα χέρια του Τρύφωνος.
2η & 3η το Dekathlon στον αέρα και στην προσέγγιση αντίστοιχα.
4η Πιλότος και κάτοχος
- Συνημμένα
-
- Mar22.jpg (66.42 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- Mar21.jpg (59.58 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- Mar20.jpg (33.9 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- Mar23.jpg (71.75 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
Και για κλείσιμο, ό,τι απέμεινε !@/-=}{{
1η Μιχάλης & Γιώργος
2η Γιάννης & Τρύφωνας
3η Μέρος της παρέας ...και οι ομπρέλλες ;;)
1η Μιχάλης & Γιώργος
2η Γιάννης & Τρύφωνας
3η Μέρος της παρέας ...και οι ομπρέλλες ;;)
- Συνημμένα
-
- Mar24.jpg (72.44 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- Mar25.jpg (67.63 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- Mar26.jpg (52.29 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
σημερα δεν σας προλαβα κυριοι..εφτασα αργα στο παρκινγκ,με το μπαλσινο καμπακι,με ενα βιλγκακι φοαμενιο,και ενα ιζι γκλαιντερ..πεταξαν και τα τρια,ειχε καργα νοτιαδακι 4-5 σπασμενα μποφωρακια χαμηλα αρκετη τυρβη,ευτυχως ειχα και δυο μαθητουδια παρεα και το ευχαριστηθηκαμε.!το αλλο σ/κ Αγιο Πασχα αλλα αμα προλαβω θα ριξω καμμια ψιλη ενδιαμεσα Μεγαλοεβδομαδα ^-^ ......
-
Καλησπερα παληκαρια ^hola^ παρολο τον αερα που ειχε σημερα πεταξαμε και χωρις να δουμε σπασιμο, μου φαινεται μας ματιαζουν, :-&& αλλες φορες με καιρο χαρα θεου και σπανε το ενα πισο απο το αλλο τεσπα.αυριο μαλλον κατασκευη ριναιου στιν δουλεια μου γιατη αυτη η τσεσνα μου τα εχει κανει τετραγωνα με τους ριναιους ,σαν παρθενικη παντος με ικανοποιησε, οπως ειπες γιαννη οτι δεν ακουγεται ο κινητηρας καλα θελει ο αερας λιγο κλεισιμο σε γενικες γραμμες ολα καλα σημερα. :>)
Ελπιζω κι εγω να σας δω απο κοντα (οσους μπορεσω εστω) την Μ. Παρασκευη. Λεω ν' ανεβω απο νωρις (αν μας το επιτρεψει κι ο καιρος βεβαια).
-
έγραψε:
παρολο τον αερα που ειχε σημερα πεταξαμε και χωρις να δουμε σπασιμο, μου φαινεται μας ματιαζουν, :-&& αλλες φορες με καιρο χαρα θεου και σπανε το ενα πισο απο το αλλο τεσπα.αυριο μαλλον κατασκευη ριναιου στιν δουλεια μου
Πράγματι. Ήταν όμορφο το κλίμα σήμερα Ανδρέα. Κάτι η παρέα, κάτι τα ομπρελάκια...
Βλέπεις, όταν η διάθεση είναι καλή, ...μεταφέρεται και στα μοντέλα μας ^-^
έγραψε:
αυτη η τσεσνα μου τα εχει κανει τετραγωνα με τους ριναιους ,σαν παρθενικη παντος με ικανοποιησε, οπως ειπες γιαννη οτι δεν ακουγεται ο κινητηρας καλα θελει ο αερας λιγο κλεισιμο σε γενικες γραμμες ολα καλα σημερα. :>)
Τη βενζίνη την ξέρεις καλύτερα από εμένα Ανδρέα. Απλώς κάτι δεν άκουγα καλά.
Πάντως οι Cessna είναι μια ταλαιπωρία. Έχουν προβληματάκια με συχνά και απρόβλεπτα stall.
Επίσης, όπως παρατήρησες, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στον αέρα, εν συγκρίσει με άλλα αεροπλάνα και μπρουμουτίζουν εύκολα. Το ύψος τους επίσης, δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα στην τροχοδρόμηση ακριβώς μετά την προσγείωση. Όλα όμως συνηθίζονται.
Προσωπικά τη δική μου την είχα λατρέψει και ας μου έβγαζε την πίστη ???
έγραψε:
Ελπιζω κι εγω να σας δω απο κοντα (οσους μπορεσω εστω) την Μ. Παρασκευη. Λεω ν' ανεβω απο νωρις (αν μας το επιτρεψει κι ο καιρος βεβαια).
Με το καλό να μας έρθεις. (2f)
Αν είσαι ελεύθερος για Μ. Παρασκευή το συζητάμε να φέρω να πάρεις τζούρα και απο Hellcat... @P@
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Θα περασω οπωσδηποτε αμιγκο μου, εστω και για τη γνωριμια μιας κι απ οτι βλεπω ο καιρος δεν θα μας βοηθησει εμας τους "μικρους" να πεταξουμε (κατι 7αρια βλεπω στο meteo αλλα ειναι νωρις βεβαια ακομη... Ας ελπισουμε να βγουν λαθος οι προβλεψεις)
Απ: Ένωση Μοντελιστών Ρόδου (Ε.Μ.Ρ)
(O)# ^hola^ (O)# ^hola^ (O)# ^hola^ (O)# ^hola^
..., ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑς ΕΡΘΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, στο παρκιν μετεπιβιβασης του Μαραθωνα στριβωντας δεξια στο φαναρι για Σχοινια !!!
@P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@
..., ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑς ΕΡΘΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, στο παρκιν μετεπιβιβασης του Μαραθωνα στριβωντας δεξια στο φαναρι για Σχοινια !!!
@P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@
:( $no$ @P@ :( $no$ @P@ :( $no$ @P@ :( $no$ @P@
Καλημερα Αντρικ, οχι, θα'με Ν.Μακρη για Πρωτομαγια, θααα προσπαθησω να περασω μια βολτα να σας δω, νααα δω και το 'χαρο' του Παναγιωτη, νααα δουμε τιιι εκανε ?!!!
(2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f)
Καλημερα Αντρικ, οχι, θα'με Ν.Μακρη για Πρωτομαγια, θααα προσπαθησω να περασω μια βολτα να σας δω, νααα δω και το 'χαρο' του Παναγιωτη, νααα δουμε τιιι εκανε ?!!!
(2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f) :>) (2f)
Χαρηκα πολυ που ειδα αρκετους απο εσας αμιγκος για πρωτη φορα απο κοντα...!!! Τοσο το περιβαλλον οσο κι η παρεα ειναι τελεια στον Μαραθωνα...!!!
Ενα τερααααστιο ευχαριστω στον Captain Τρυφωνα για την καθοδηγηση αλλα και τις πτησεις που μας χαρισε...!!! Αν ηταν στο χερι μου ακομα εκει θα ημουν...να κανω rollακια και loopακια!!!
Καλες πτησεις σε ολους αμιγκος...!!!
Το weekend πλησιαζει...
Ενα τερααααστιο ευχαριστω στον Captain Τρυφωνα για την καθοδηγηση αλλα και τις πτησεις που μας χαρισε...!!! Αν ηταν στο χερι μου ακομα εκει θα ημουν...να κανω rollακια και loopακια!!!
Καλες πτησεις σε ολους αμιγκος...!!!
Το weekend πλησιαζει...
Και εγώ με την σειρά μου να πω ένα ευχαριστώ στους φίλους της παρέας του Μαραθώνα αλλά και στον Τρύφωνα για τις συμβουλές του και την βοήθεια που μου έδωσε :,)
^hola^
^hola^
Πολύ όμορφη μέρα σήμερα και ακόμα πιο ωραία η παρέα του Μαραθώνα που διαρκώς αυξάνεται.
Λοιπόν φωτογραφίες! ...ο defender εμφανώς αγχωμένος με το ΡΤ-19 Fairchild του Τρύφωνα ...ο οποιος τον καθοδηγεί
Λοιπόν φωτογραφίες! ...ο defender εμφανώς αγχωμένος με το ΡΤ-19 Fairchild του Τρύφωνα ...ο οποιος τον καθοδηγεί
- Συνημμένα
-
- trif.JPG (71.42 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
Nick1150 έτοιμος για απογείωση @P@
- Συνημμένα
-
- ns.JPG (102.29 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
από αριστερά... fazerdreamer andreastwin mrkaza :/)- :/)- :/)-
- Συνημμένα
-