Synergy N9 - Πρωτη επαφη
-
Απ: Synergy N9 - Πρωτη επαφη
κρίμα σότο και ήταν τόσο τέλειο φτιαγμένο αλλα όπως λες δεν μασάς την επομενη φορα να έισι πιο απαλός και εγώ στην πρώτη πτήση το έσπασα ξεβίδωσε μια βίδα και χώθηκε στο elevator μέσα και γεια σας το 90ari :)>)>) ευτυχώς δεν φορούσα ακριβά blades,φορούσα φτηνά carbon όμως ήταν μικρό το κακό και έχεο και φτηνά ανταλλακτικά τζ...... για το avant όπως είπα και πιο πάνω αναμμένο μέχρι και τέλος του μηνός και μετά βλέπουμε έχει διαφορα το n9 από ένα απλό synergi ???? (O)#
δεν ξερω νομιζω πως ειναι και η μοναδικη η υποδηλωνει τον 90.Ο Μιχαλης ξερει απ αυτα που ψαχνεται.
Τελικα το Jr δεν το φτιαχνω με τιποτα.590 χωρις ελικες ειναι πολλα χρηματα χωρις λογο :oo
Τελικα το Jr δεν το φτιαχνω με τιποτα.590 χωρις ελικες ειναι πολλα χρηματα χωρις λογο :oo
-
έγραψε:
δεν ξερω νομιζω πως ειναι και η μοναδικη η υποδηλωνει τον 90.Ο Μιχαλης ξερει απ αυτα που ψαχνεται.
δηλαδή θες να πεις ότι θα το παρατήσεις δεν θα το επισκευάσεις μην τα παρατάς τόσο εύκολα αυτό κατάλαβα αν κάνω λάθος διόρθωσε με τόσο μεγάλη ζημια έπαθες
Δεν παραταω τα ελικοπτερα αν εννοεις αυτο.Εδω κοιμαμαι και βλεπω ελικοπτερα και piroflip,δεν γινεται να τα αφησω.Απλα δεν θα κατσω να επισκευασω ενα ελικοπτερο του οποιου η επισκευη θα παει ουτε λιγο ουτε πολυ 600EUR την στιγμη που παιρνω καλυτερο ακομα με 44EUR παραπανω και μαλιστα καινουργιο.
Για σκεψου να το ξανασπασω μετα, παλι 500EUR ταριφα?Δεν πολυλεει.Εχει πανακριβα ανταλλακτικα ενω το Ν9 πολυ φθηνοτερα και απο οτι βλεπω ειναι και πολυ καλυτερο ;;)
Για σκεψου να το ξανασπασω μετα, παλι 500EUR ταριφα?Δεν πολυλεει.Εχει πανακριβα ανταλλακτικα ενω το Ν9 πολυ φθηνοτερα και απο οτι βλεπω ειναι και πολυ καλυτερο ;;)
-
τόσα πολύ ζημια έπαθες??
έτσι που τα λες ναι και εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα το άλλο τι θα το κανεις ρε φιλε αξίζει να το πουλήσεις ??? Ru@%
έτσι που τα λες ναι και εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα το άλλο τι θα το κανεις ρε φιλε αξίζει να το πουλήσεις ??? Ru@%
Τι να πουλησω.. Ru@%
Ενα κουτι απο μια μιζα που πηρα γεμισε με ανταλλακτικα μονο..φαντασου.
Ενα μερος του πλαισιου εμινε αθικτο και τα μπλοκ δε μας :-bb η Jr.
Μονο για καποιον που εχει το ιδιο αξιζει να μην τραβιεται ο κακομοιρης σαν και μενα ;;)
Ενα κουτι απο μια μιζα που πηρα γεμισε με ανταλλακτικα μονο..φαντασου.
Ενα μερος του πλαισιου εμινε αθικτο και τα μπλοκ δε μας :-bb η Jr.
Μονο για καποιον που εχει το ιδιο αξιζει να μην τραβιεται ο κακομοιρης σαν και μενα ;;)
-
καλησπέρα αυτό είναι πολύ τραγικό που άκουσα λυπάμαι ειλικρινά εγώ ξαναμίλησα πάντως με το αντιπρόσωπο του aurora και θα κάνω υπομονή πριν κάνω βιαστικές κίνησης από ότι διάβασα σε ξένα forum το aurora δεν συγκρίνετε με κανένα ελικόπτερο!!!επίσης το synergi δεν έχει αντιπρόσωπο στην ελλάδα όπως και το τζ που έχω στην κατοχή μου και περιμένω parts μια εβδομάδα τώρα ενώ αν πάρο το aurora σε 2 μέρες το πολύ θα τα έχω σύρο ενώ για εσάς εκεί την ίδια μέρα θα πηγαίνετε να τα παίρνετε :)>)>) τέλος πάντων εμενα η γνώμη μου είναι αυτή και πάλι λυπάμαι για το vibe σου :(
To aurora δεν εχει τοσο προβλημα διαθεσιμοτητας οσο καποια τεχνικα προβληματα που δεν το αφηνουν να βγει στην παραγωγη.Τουλαχιστον αυτο εχω διαβασει σε καποια φορουμ αλλα μπορει να κανω και λαθος.Συγκεκριμενα εχω διαβασει οτι κανει lock out χωρις να γνωριζω τι ακριβως ειναι αυτο.Προφανως κατι σαν το boom strike(ειχε παθει ο Ζαμπο μια φορα).
Περαν αυτου εαν αναβαθμιστει(υποψην ολα αναβαθμισμενα ειναι στους αγωνες)κανει παπαδες.. :>)
Περαν αυτου εαν αναβαθμιστει(υποψην ολα αναβαθμισμενα ειναι στους αγωνες)κανει παπαδες.. :>)
-
nai apo oti diavazo exoun ksperasi kapia mikra elatomata tou elikopterou to lock out oute ego to ksero kai makari na min to patho pote !!!!!kiklofori video sto youtube me plithos antalaktikon tou aurora kai den iparxi tipota san upagrade pera apo ta tail brakcet kai den iparxi logosd na mpoun metalika telos antalaktika tha feri to hobbyworld 110 elikoptera tha eyxaristitho na spao axaxax
Παντως να ξερεις,μην ψηνεσαι απο αυτα που εχουν στους αγωνες ειναι πολυ διαφορετικα.Χθες μολις ειδα ενα Vibe το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με το δικο μου περαν της εμφανισης,ελα ομως που οι κινησεις του ηταν σαν να εβλεπα τρεξ450.
Υπαρχουν μπολικα πραγματα που για λογους ανταγωνισμου(αγωνες)δεν θα τα δουμε ποτε εκτος αν πιασουμε φιλιες με κανενα μηχανικο :-**
Αστα,κοιτα να παρεις οτι καλυτερο και αξιοπιστο και πιστεψε με ποτε μην παρεις κατι που εχει ακριβα ανταλλακτικα.....θα το μετανιωσεις V:))
Υπαρχουν μπολικα πραγματα που για λογους ανταγωνισμου(αγωνες)δεν θα τα δουμε ποτε εκτος αν πιασουμε φιλιες με κανενα μηχανικο :-**
Αστα,κοιτα να παρεις οτι καλυτερο και αξιοπιστο και πιστεψε με ποτε μην παρεις κατι που εχει ακριβα ανταλλακτικα.....θα το μετανιωσεις V:))
Lock out
http://www.youtube.com/watch?v=4DlcZSldNZE&feature=related
Προφανως αυτο συμβαινει οταν το wash out ''ξεκλειδωνει'' απο τα δυο pin του hub.
http://www.youtube.com/watch?v=4DlcZSldNZE&feature=related
Προφανως αυτο συμβαινει οταν το wash out ''ξεκλειδωνει'' απο τα δυο pin του hub.
-
το έχω δει αυτό το video αλλα δεν ήξερα ότι είναι από lock out νόμιζα ότι έφυγε κάποιο ball link !!!δεν είμαι άξιος ώστε να ζορίσω τόσο το ελικόπτερο για να το πάθη!!!!!το ελικόπτερο βαρέθηκε και σου λέει τι κάθομαι και με τυραννάει αυτός ο βλάκας κάτσε κάτσε να σπάσω να βρω την ησυχία μου Ru@%
xaxaxa :D :D
-
Σωτηρη μολις ερθει το Ν9 περιμενουμε υλικο!!! :)
Στην Αυστρια ειναι φιλε ερχεται οδικως.Δε βιαζομαι ομως θα το παω υπομονετικα αυτη τη φορα..δεν την ξαναπαταω.Οταν ξεκινησω θα βγαλω λεπτομερη διαδικασια με φωτο..
Απο πτερυγες διαλεξα τα radix αλλα πηρα τα stick bangers που ειναι ελαφρυτερα αυτη τη φορα.Καλα εκανα λες?
Απο πτερυγες διαλεξα τα radix αλλα πηρα τα stick bangers που ειναι ελαφρυτερα αυτη τη φορα.Καλα εκανα λες?