Το Υπερελαφρό στο Μοντελοδρόμιο Χίου
Το Υπερελαφρό στο Μοντελοδρόμιο Χίου
Καλησπέρα σας!
βρισκόμενοι σήμερα στο μοντελοδρόμιο της Χίου για να πετάξουμε τα μοντέλα μας,
με μεγάλη μας χαρά είδαμε το υπερέλαφρο αεροσκάφος της λέσχης μας να κάνει βόλτα απο πάνω μας και μάλιστα πραγματοποιώντας ''touch and go'' στον "αερομοντελιστικό διάδρομο".
Το μοντελοδρόμιο Χίου ετομάζεται να αναβαθμιστεί και να γινει αεραθλητικό κέντρο...Εξού και το touch and go!!!!!
Παρακάτω παραθέτω μερικές foto καθώς και video!!!
βρισκόμενοι σήμερα στο μοντελοδρόμιο της Χίου για να πετάξουμε τα μοντέλα μας,
με μεγάλη μας χαρά είδαμε το υπερέλαφρο αεροσκάφος της λέσχης μας να κάνει βόλτα απο πάνω μας και μάλιστα πραγματοποιώντας ''touch and go'' στον "αερομοντελιστικό διάδρομο".
Το μοντελοδρόμιο Χίου ετομάζεται να αναβαθμιστεί και να γινει αεραθλητικό κέντρο...Εξού και το touch and go!!!!!
Παρακάτω παραθέτω μερικές foto καθώς και video!!!
- Συνημμένα
-
- YPERELAFRO 10.jpg (73.14 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 6.jpg (103.05 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 12.jpg (112.86 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 3.jpg (76.33 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 1.jpg (83.51 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
Απ: ΤΟ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΧΙΟΥ
Nα μερικές ακόμα!!!
- Συνημμένα
-
- YPERELARO 8.jpg (96.09 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 11.jpg (103.08 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- YPERELAFRO 7.jpg (85.1 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
Παναγιώτη το σκάφος που σας χάλασε την πτήση σήμερα, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας συμβεί τελικά. Ε;
Οι φωτογραφίες πολύ όμορφες ...αλλά περιμένουμε και το video που μας έταξες ;;)
Και μια φωτογραφία της Πατρίδας απο εμένα.
Τα "Μαύρα Βόλια" ...μια εκπληκτική παραλία με μαύρες πέτρες "βαμμένες" από το Ηφαίστειο.
Οι φωτογραφίες πολύ όμορφες ...αλλά περιμένουμε και το video που μας έταξες ;;)
Και μια φωτογραφία της Πατρίδας απο εμένα.
Τα "Μαύρα Βόλια" ...μια εκπληκτική παραλία με μαύρες πέτρες "βαμμένες" από το Ηφαίστειο.
- Συνημμένα
-
- ChiosMa.jpg (74.86 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΜΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ!!
Συγνωμη για την καθηστέρηση!!!! :(
Συγνωμη για την καθηστέρηση!!!! :(
Ακολούθησαν κι' άλλα μετά απο αυτό πιό μαλακά!!ʼλλά και μόνο που το είδαμε να ακουμπάει στον αεροδιάδρομο που απογειώνουμε τα μοντέλα μας!!!!!Τί άλλο να θέλουμε???
Το μοντελοδρόμιο Χίου ετοιμάζεται να γίνει ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ !!!Απλά υπομονή!!!
http://youtube.com/watch?v=Ahh4Jv0r-og
Το μοντελοδρόμιο Χίου ετοιμάζεται να γίνει ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ !!!Απλά υπομονή!!!
http://youtube.com/watch?v=Ahh4Jv0r-og
-
Απ: Το Υπερελαφρό στο Μοντελοδρόμιο Χίου
Παναγιώτη έχει πολύ ενδιαφέρον το video σου.
Η προσγείωση του Γιάννη ήταν ... wow
(Μάλλον έκοψε περισσότερο και -γνωρίζοντας το διάδρομο- αρκετά πριν. Ίσως φοβήθηκε stall στο τέλος και το κατέβασε βιαστικά στα τελευταία μέτρα)
Ευχές η Αρολέσχη να προχωρήσει και να αγγίξει γρήγορα το στόχο της!
Καλές προσγειώσεις @P@
Η προσγείωση του Γιάννη ήταν ... wow
(Μάλλον έκοψε περισσότερο και -γνωρίζοντας το διάδρομο- αρκετά πριν. Ίσως φοβήθηκε stall στο τέλος και το κατέβασε βιαστικά στα τελευταία μέτρα)
Ευχές η Αρολέσχη να προχωρήσει και να αγγίξει γρήγορα το στόχο της!
Καλές προσγειώσεις @P@
Τελικα στην επαρχια περνανε καλυτερα μου φαινεται @P@
Το συγκεκριμενο υπερελαφρο αεροσκαφος ειναι το πασιγνωστο Savannah και βρισκεται στις περισσοτερες Αερολεσχες της Ελλαδος.
Ειναι διθεσιο και με διπλα χειριστηρια. Διατιθεται με δυο τυπους ισχυως (μηχανη 80 και 100 αλογα) και το μεγιστο βαρος πληρες ειναι τα 500 κιλα.
Και μερικες φωτο απο δικα μας
Ειναι διθεσιο και με διπλα χειριστηρια. Διατιθεται με δυο τυπους ισχυως (μηχανη 80 και 100 αλογα) και το μεγιστο βαρος πληρες ειναι τα 500 κιλα.
Και μερικες φωτο απο δικα μας
- Συνημμένα
-
- Savannah 4.jpg (37.43 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- Savannah 3.jpg (30.4 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- Savannah 2.jpg (51.04 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- Savannah 1.jpg (42.72 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
έγραψε:
Τελικα στην επαρχια περνανε καλυτερα μου φαινεται @P@
Αυτό δεν το συζητάμε.... :>>>
-
poli wraio to aeroplanaki ala ekatse ligo eos poly varia tespa stin syro ta pragmata exoun ekselixthi akoma perisotero mias kai eimaste aeratlitiko swmateio.....
paratheto video apo test fly sto kainourgio yperelafro sting 2000 carbon
stall pano apo to aerodromio tis syrou....heli-division //dragonsyr sto cockpit !!!
eki pou ola kiloun omala kai rodina erxete to power off stall :>>> me poli liga g forces
http://www.youtube.com/watch?v=CHJpTd34hv4
paratheto video apo test fly sto kainourgio yperelafro sting 2000 carbon
stall pano apo to aerodromio tis syrou....heli-division //dragonsyr sto cockpit !!!
eki pou ola kiloun omala kai rodina erxete to power off stall :>>> me poli liga g forces
http://www.youtube.com/watch?v=CHJpTd34hv4
Απάντηση: Το Υπερελαφρό στο Μοντελοδρόμιο Χίου
Ευχομαι καλη επιτυχία
Κρατατε τους κανόνες ασφαλείας Ευαγγέλιο. Ελέγεχτε τα συρματόσχοινα σε όλο τους το μήκους για βιρίνια, μην υπερεκτιματε τις γνωσεις και τις ικανότητές σας. Η αναποδιά ερχεται καμιά φορά απο εκεί που όλα φαίνονται καλά. Η πτήση ειναι τρέλα αλλά δεν παύει να ειναι επικίνδυνη. Εγω επαθα ατύχημα σε ρουτίνα τροχοδρόμηση, ευτυχώς με ενα σπασμένο τροχό και λίγα γδαρσίματα στο ακροπτερύγιο.
Τα ατυχήματα συμβαίνουν (ειμαι χρόνια τεχνικός ασφαλείας στη βιομηχανία) σε διαδικασίες ρουτίνας και απο ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ.
Η πτήση δεν ειναι παιγνίδι ουτε μέσον αυτοπροβολής.
Καλές και ασφαλείς προσγειώσεις (οχι σαν αυτή του Video)
Γιώργος
Κρατατε τους κανόνες ασφαλείας Ευαγγέλιο. Ελέγεχτε τα συρματόσχοινα σε όλο τους το μήκους για βιρίνια, μην υπερεκτιματε τις γνωσεις και τις ικανότητές σας. Η αναποδιά ερχεται καμιά φορά απο εκεί που όλα φαίνονται καλά. Η πτήση ειναι τρέλα αλλά δεν παύει να ειναι επικίνδυνη. Εγω επαθα ατύχημα σε ρουτίνα τροχοδρόμηση, ευτυχώς με ενα σπασμένο τροχό και λίγα γδαρσίματα στο ακροπτερύγιο.
Τα ατυχήματα συμβαίνουν (ειμαι χρόνια τεχνικός ασφαλείας στη βιομηχανία) σε διαδικασίες ρουτίνας και απο ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ.
Η πτήση δεν ειναι παιγνίδι ουτε μέσον αυτοπροβολής.
Καλές και ασφαλείς προσγειώσεις (οχι σαν αυτή του Video)
Γιώργος