Πρόσφατα εγκατέστησα τα WIN10 στο λάπτοπ μου.
Προς μεγάλη μου έκπληξη το σύστημα δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο(dummy radio control)!!!!!
Εψαξα να κάνω updates αλλά δυστύχως δεν έγινε τίποτα αφού τα windows λένε ότι δεν υπάρχει
καμμία άλλη πρόσφατη ενημέρωση.
Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και το έχει λύσει ή έχει καμμία πρόταση για να
βρώ λυση ας γράψει μήπως και λυθεί το πρόβλημα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕ WIN10
- sukhoi.su29
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕ WIN10
Καλημέρα Μάριε.
Το πρώτο σημείο που πρέπει να επισκεφθούμε είναι το control panel για να δούμε εάν στις "συσκευές" "βλέπει" o υπολογιστής το dummy r.c. .Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το χειριστήριο σετάρεται απο εκεί.
Στην τελευταία έκδοση των win10 , το control panel "ανοίγει" μόνο με εντολή απο cmd (command prompt), και δεν υπάρχει συντόμευση πουθενά για να το ανοίξεις με απλό κλικάρισμα του mouse.
Αν θέλεις να το δούμε παρέα μπορούμε να επικοινωνήσουμε .
Το πρώτο σημείο που πρέπει να επισκεφθούμε είναι το control panel για να δούμε εάν στις "συσκευές" "βλέπει" o υπολογιστής το dummy r.c. .Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το χειριστήριο σετάρεται απο εκεί.
Στην τελευταία έκδοση των win10 , το control panel "ανοίγει" μόνο με εντολή απο cmd (command prompt), και δεν υπάρχει συντόμευση πουθενά για να το ανοίξεις με απλό κλικάρισμα του mouse.
Αν θέλεις να το δούμε παρέα μπορούμε να επικοινωνήσουμε .
Καλημέρα φίλε.
Ναι το έκανα αλλά δυστυχώς παρόλο που το διαβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει.
Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία νεότερη με αποτέλεσμα
να βγάζει σφάλμα 10 !!!! ??? Λες και ξέρω εγώ σαν χειριστής τους κωδικούς του "μπιλ" !!!!>F<>F<>F<
Συγκεκριμένα πήγα όπως είπες και εσύ στο "Πίνακα Ελέγχου" και άνοιξα το "Συσκευές και εκτυπωτές".
Εκεί μου έδειξε ότι το διαβάζει αλλά δεν υπάρχουν οδηγοί!!!!
Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση αλλά δεν υπάρχει καμμία ούτε στα widows αλλά ούτε και στο
ikarus forum
Ναι το έκανα αλλά δυστυχώς παρόλο που το διαβάζει δεν μπορεί να το εγκαταστήσει.
Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία νεότερη με αποτέλεσμα
να βγάζει σφάλμα 10 !!!! ??? Λες και ξέρω εγώ σαν χειριστής τους κωδικούς του "μπιλ" !!!!>F<>F<>F<
Συγκεκριμένα πήγα όπως είπες και εσύ στο "Πίνακα Ελέγχου" και άνοιξα το "Συσκευές και εκτυπωτές".
Εκεί μου έδειξε ότι το διαβάζει αλλά δεν υπάρχουν οδηγοί!!!!
Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση αλλά δεν υπάρχει καμμία ούτε στα widows αλλά ούτε και στο
ikarus forum
-
smartpropoplus και ppjoy
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑smartpropoplus και ppjoy
Μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικότερα ???
Η θύρα που έχει η dummy Τ/Κ είναι USB
-
.........από παλιότερο post http://www.petame.gr/forumv/showpost.php?p=43838&postcount=3
δοκίμασε και ίσως μπορέσεις να κανεις την δουλειά σου
δοκίμασε και ίσως μπορέσεις να κανεις την δουλειά σου