Καλησπέρα σε Όλους/Όλες... :)
Στις 25 του Μάρτη θα πρέπει να είμαι Αθήνα και σκέφτηκα να το συνδυάσουμε με πτήσεις πλαγιάς.
Δέν την ονομάζω ΣΤΑΜΠ τη συνάντηση γιατί θέλω να ξανακατέβω... ;)
Προσκαλώ τους πάντες φυσικά, ελάτε να ζήσετε ξανά μαζί μας τη μαγεία και τη "ροκιά" του βουνού.
Κάποια μέρα θα ανέβω στις βουνάκλες μας με ηχεία και καπνογόνα, so... stay tuned._
You're All welcomed guys.
https://www.youtube.com/watch?v=QPtHgy54fHU
Πτήσεις Πλαγιάς with Delta
Απάντηση: Πτήσεις Πλαγιάς with Delta
Καλησπέρα σε όλους/όλες.
Τί θα λέγατε να ανέβουμε και να πετάξουμε στο Ύπατο?
Τί θα λέγατε να ανέβουμε και να πετάξουμε στο Ύπατο?
Απάντηση: Πτήσεις Πλαγιάς with Delta
Είχα ανακοινώσει ότι θα κατέβω στις 25 του Μάρτη, την επόμενη βδομάδα, αλλά δέν είμαι καθόλου σίγουρος πιά.
Ακόμη και αν κατέβω, δέν ξέρω αν θα μπορέσουμε να πετάξουμε βουνό, οπότε μήν υπολογίζετε σε αυτή την ημερ/νία... Sad
Επίσης, δέν είναι και η καλύτερη μέρα απο την άποψη ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά λόγω της παρέλασης και επίσης λόγω αυτής πολλοί φίλοι θα θέλουν να απολαύσουν τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους κλπ...
Το μόνο σίγουρο είναι για τις 15 του Απρίλη, so... stay tuned!! :)
Ακόμη και αν κατέβω, δέν ξέρω αν θα μπορέσουμε να πετάξουμε βουνό, οπότε μήν υπολογίζετε σε αυτή την ημερ/νία... Sad
Επίσης, δέν είναι και η καλύτερη μέρα απο την άποψη ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά λόγω της παρέλασης και επίσης λόγω αυτής πολλοί φίλοι θα θέλουν να απολαύσουν τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους κλπ...
Το μόνο σίγουρο είναι για τις 15 του Απρίλη, so... stay tuned!! :)