εια σε ολους εδώ, πουλαω ενα φ16 ducted fan ποτέ δεν το πεταξα εχει μικρα προβληματα της ταξης των 50 ευρώ να φτιαχθούν οπως εχουν ξεκολλησει καποιοι πυραυλοι ο κωνος μπροστα θελει λιγο φτιαξιμο λειπει ενας μικρος ριναιος τροχος τα retracts doyleyoyn kai einai scale .... ειναι προβληματα οχι απο πρτωση αλλα
απο κακη αποθηκευση. Το ειχα αγορασει πριν 5 χρονια και ποτε δεν το πεταξα οι τιμες που ειδα ιντερνετ πουλιουνται στα 500 ευρω και πλεον δυσκολο να το στειλουν rtf. Το πουλάω 250 ευρώ μονο σε εμπειρο πιλοτο που θα ηθεε να φτιάξει ενα φ 16 με τα ελληνικα χρώματα τυπου ζευς. Οποιος ενδιαφεςρεται ειμαι αθηνα γλυφαδα δεν μπορώ να το στειλω ταχυδρομικά. steilte mnm vmoulakakis@gmail.com
θα σας στειλω φωτογραφιες σε οποιον ενδιαφερεται! ανταλλαγη με drone dji και διαφορά!
δεν θελω να κοροιδεψω κανεναν αλλα αξιζει να το αγορασεις καποιο εμπειρος στα ducted fan δεν το πουλαω σε αρχαριο εκτός αν εχει εκπαιδευτή κατα την παραλαβή!
https://www.youtube.com/watch?v=pt09lU2SmXE&t=54s
Απ: f 16 ducted fan 8 καναλο rtf
-
-
Απάντηση: Απ: f 16 ducted fan 8 καναλο rtf
καλώς μας ήρθες ......
Καλό θα ήταν να ρίξεις μία ματιά στα θέματα του φόρουμ όπως και στου κανόνες του για να εντοπίσεις που να βάζεις σωστά τα θέματα και post σου
Οι πωλήσεις είναι σε άλλη κατηγορία και για να βάλεις αγγελίες πρέπει να είσαι ενεργό μέλος του petame
Πολύ φοβάμαι ότι το θέμα σου θα διαγραφεί από το συντονιστικό (όπως και η παρέμβαση μου)
Με την συμμετοχή σου στα θέματα θα πάρεις μετά από κάποια μηνύματα δικαιώματα για καταχώρισεις αγγελίας στο σωστό σημείο
Καλό θα ήταν να ρίξεις μία ματιά στα θέματα του φόρουμ όπως και στου κανόνες του για να εντοπίσεις που να βάζεις σωστά τα θέματα και post σου
Οι πωλήσεις είναι σε άλλη κατηγορία και για να βάλεις αγγελίες πρέπει να είσαι ενεργό μέλος του petame
Πολύ φοβάμαι ότι το θέμα σου θα διαγραφεί από το συντονιστικό (όπως και η παρέμβαση μου)
Με την συμμετοχή σου στα θέματα θα πάρεις μετά από κάποια μηνύματα δικαιώματα για καταχώρισεις αγγελίας στο σωστό σημείο
Απάντηση: Απ: f 16 ducted fan 8 καναλο rtf
Η αγγελία μεταφέρθηκε στο 'πωλείται'