Γεια σας παιδιά είμαι ο γιάννης από λήμνο, νέος στο χόμπι και προσπαθώ να μάθω για ελικόπτερα.
Συγχαρητήρια για το ωραίο κλίμα σας! στην κατοχή μου έχω ένα E sky Co-Doupin 2.4 με το οποίο έχω αρχίσει και εξασκούμε και ένα Tarot450(αυτό το έχω για πολύ αργότερα έχω ψωμιά ακόμα για να φτάσω εκεί:p:D) θα χαρώ πολύ να τα πούμε!
Νέος στο ελικόπτερο!
-
Απάντηση: Νέος στο ελικόπτερο!
μεγάλο το βήμα απο το ένα μοντέλο διπλού στροφείου στο Tarot
Ναι γι αυτό λέω ότι απέχω πολύ ακόμα! ασχολούμαι εδώ και δύο εβδομάδες με τον εξομοιωτή και μου έχει λύσει τα χέρια οφείλω να πω!
σωστά πράττεις.....δες και την περίπτωση τώρα στην αρχή με κάνα πολύ μικρούλικο και σχετικά άθραυστο τύπου msrx τετρακαναλο ή έστω nano cpx πεντακαναλο για να μάθεις πολύ καλά χόβερ πορειες κύκλους σε όλο τον ορίζοντα...
αυτά...καλή παραμονή στον πολύ δύσκολο χώρο του ε/π
υ.γ. και μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να παραμείνεις στον χώρο του ε/π πρέπει να εξελίσσεσαι ταυτόχρονα με το πτητικό τομέα και στον πάγκο...διάβασμα, διάβασμα, youtube και πάλι διάβασμα ..και βέβαια ερωτήσεις αριστερά δεξιά
αυτά...καλή παραμονή στον πολύ δύσκολο χώρο του ε/π
υ.γ. και μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να παραμείνεις στον χώρο του ε/π πρέπει να εξελίσσεσαι ταυτόχρονα με το πτητικό τομέα και στον πάγκο...διάβασμα, διάβασμα, youtube και πάλι διάβασμα ..και βέβαια ερωτήσεις αριστερά δεξιά
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!