5o "Scale" 2009 - Μοντελοδρόμιο Hobbybox
Απάντηση: 5o "SCALE" 2009 - ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΗΟΒΒΥΒΟΧ
Εξώφυλλο μπορείς να κάνεις σε μια μέρα, σημασία όμως έχει να σε θυμούνται και την επόμενη!!! και είμαι σίγουρος ότι εγώ αλλά και πολλοί άλλοι θα θυμούνται αυτό το διήμερο.
Μία άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση, ένας χώρος πεντακάθαρος και απόλυτα οργανωμένος, τάξη και ασφάλεια μαζί με το σημαντικότερο συστατικό (ίσως το σημαντικότερο): ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ είτε αυτοί είναι συμμετέχοντες είτε είναι οργανωτές.
Σε αυτό το διήμερο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα κάποιους ανθρώπους που ήδη ήξερα, να συναντηθώ με φίλους που μιλάμε εδώ στο petame.gr και δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, αλλά και να γνωρίσω νέους ανθρώπους με όρεξη να μοιραστούν γνώση και εμπειρίες.
Παρά το ότι δεν είμαι μέλος της λέσχης η συμπεριφορά απέναντί μου δεν περιγράφεται, και αυτό οφείλω να το αναφέρω.
Στο βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί, σε ένα ελάχιστο ποσοστό θα έλεγα, το διήμερο Scale στο μοντελοδρόμιο Hobbybox και ελπίζω, εσείς που δεν ήσασταν εκεί, να καταλάβετε τι εννοώ...
Φιλικά....Κ
Μία άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση, ένας χώρος πεντακάθαρος και απόλυτα οργανωμένος, τάξη και ασφάλεια μαζί με το σημαντικότερο συστατικό (ίσως το σημαντικότερο): ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ είτε αυτοί είναι συμμετέχοντες είτε είναι οργανωτές.
Σε αυτό το διήμερο είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα κάποιους ανθρώπους που ήδη ήξερα, να συναντηθώ με φίλους που μιλάμε εδώ στο petame.gr και δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, αλλά και να γνωρίσω νέους ανθρώπους με όρεξη να μοιραστούν γνώση και εμπειρίες.
Παρά το ότι δεν είμαι μέλος της λέσχης η συμπεριφορά απέναντί μου δεν περιγράφεται, και αυτό οφείλω να το αναφέρω.
Στο βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί, σε ένα ελάχιστο ποσοστό θα έλεγα, το διήμερο Scale στο μοντελοδρόμιο Hobbybox και ελπίζω, εσείς που δεν ήσασταν εκεί, να καταλάβετε τι εννοώ...
Φιλικά....Κ
Ηταν μια θαυμασια εκδηλωση, εφαμιλλη των κορυφαιων που βλεπουμε
στο εξωτερικο.
Αξιοι εργατες της ο Κ. Μπουρμπουλας, και Θ. Φερφυρης.
Παιδια σας ευχαριστουμε για ολα και οταν λεμε ολα, ακομα και για τα
βεγγαλικα.
Φιλε Κ. Μιχαιλιδη το βιντεο σου ειναι αριστο, εκανες ομως μια μικρη
παραληψη που δεν εδωσες με ηχο, τον Κωστα Μπουρμπουλα να τραγουδαει ενα προς ενα (1:1 scale) Στρατο Διονυσιου.
Και του χρονου.
στο εξωτερικο.
βεγγαλικα.
παραληψη που δεν εδωσες με ηχο, τον Κωστα Μπουρμπουλα να τραγουδαει ενα προς ενα (1:1 scale) Στρατο Διονυσιου.
Και του χρονου.
ΛΟΓΩ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ : SCALE 2009-MΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ HOBBYBOX , KAI ''EBAΛΑ'' ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ :
http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/misc/navbits_start.gif
http://www.petame.gr
> ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΑΕΡΟΛΕΣΧΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ - ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ
> Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια
http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/misc/navbits_finallink_ltr.gif
Μοντελοδρόμιο Hobby Box στον Αλίαρτο-Ακραίφνιο
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΤΡΥΦΩΝΑ!!!
http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/misc/navbits_start.gif
http://www.petame.gr
> ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΑΕΡΟΛΕΣΧΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ - ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΑ
> Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια
http://www.petame.gr/forumv/images/styles/blackyellow/misc/navbits_finallink_ltr.gif
Μοντελοδρόμιο Hobby Box στον Αλίαρτο-Ακραίφνιο
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΤΡΥΦΩΝΑ!!!
pansofos έγραψε: ↑Ηταν μια θαυμασια εκδηλωση, εφαμιλλη των κορυφαιων που βλεπουμε
στο εξωτερικο.
βεγγαλικα.
Και του χρονου.
Κύριε Παναγιώτη αυτό πάει να πει ότι το είδες μέχρι τέλος :>). Επίτηδες δεν το είπα.... εκεί είναι το καλύτερο σημείο ::)!!!
Πράγματι για ακόμα μια φορά το HobbyBox Team μας φιλοξένησε
με τον καλύτερο τρόπο.Όπως αναφαίρουν και οι προλαλήσαντες
τα καλύτερα συναισθήματα πήραμε μαζί μας.
Ευχές για τις νέες διοργανώσεις που θα έρθουν και γιατί όχι με νέες
κατηγορίες scale-acrobatics.
Και του χρόνου @P@
με τον καλύτερο τρόπο.Όπως αναφαίρουν και οι προλαλήσαντες
τα καλύτερα συναισθήματα πήραμε μαζί μας.
Ευχές για τις νέες διοργανώσεις που θα έρθουν και γιατί όχι με νέες
κατηγορίες scale-acrobatics.
Και του χρόνου @P@
Γεια σας και απο μενα,
αυτες ειναι 2 φωτο απο το FW190 εν πτηση. Εκπληκτικες φωτο απο τον φιλο μου τοπν Πολυχρονη.
Λαυρεντης.
αυτες ειναι 2 φωτο απο το FW190 εν πτηση. Εκπληκτικες φωτο απο τον φιλο μου τοπν Πολυχρονη.
Λαυρεντης.
- Συνημμένα
-
- FW190.JPG (38.63 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- FW190 2.JPG (30.3 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
μια μικρή δόση φιλοξενείας Κώστα Μπούρμπουλα απο το Σάββατο βράδυ για όσους δέν ήταν εκεί ....
το πρώτο μου βίντεο συγνώμη για τα λάθη!
το πρώτο μου βίντεο συγνώμη για τα λάθη!
-
KΩΣΤΑ ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ VIDEO!!!:>)
ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥΣ....
ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ<++>
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ VIDEO
ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗ
http://www.youtube.com/watch?v=377MnWH_oHU
ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥΣ....
ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ<++>
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ VIDEO
ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗ
http://www.youtube.com/watch?v=377MnWH_oHU
ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
“SCALE 2009”
Την Κυριακή το μεσημέρι στις 31 Μαίου έκλεισε η αυλαία του φετινού “SCALE”, του 5ου κατά σειρά, το οποίο για τους περισσότερους ήταν και το καλίτερο.
Δεν ήταν μόνον οι πολλές συμμετοχές, τα καταπληκτικά μοντέλα και ο χώρος του Μοντελοδρομίου που εντυπωσίασαν. Φέτος είχαμε και κάτι περισσότερο, κάτι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό και προυπόθεση για να συνεχίσουμε να δίνουμε το καλίτερό μας εαυτό με σκοπό η εκδήλωση αυτή να γίνει το εφαλτήριο για για νέους μοντελιστές και παράδειγμα για παρόμοιες εκδηλώσεις και σε άλλα μερη της χώρας.
Πάντως αυτό που φέτος μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση ήταν το κέφι, η χαρά και η καλή διάθεση συμμετεχόντων και διοργανωτών.
Τι να τα κάνεις τα βραβεία και τις διακρίσεις, τα πολλά μοντέλα, τον αμέτρητο κόσμο και τις κραυγαλέες θριαμβολογίες, όταν όλα αυτά πνιγονται μέσα στις αντιπαραθέσεις και την μιζέρια μιας στενής αντίληψης που αφομοιώνει τα πάντα χάρην προσωπικής προβολής και μισαλοδοξίας.
Σημασία για εμάς έχει η ουσία για την οποία γίνεται μία τέτοια εκδήλωση και αυτή δεν είναι άλλη παρά η προσπάθεια της τέλειας παρουσίας ενός μοντέλου, της ομαλής και ασφαλούς παρουσίασης των συμμετεχόντων, καθώς και του πνεύματος καλής σχέσης και φιλίας μεταξύ των μοντελιστών. Φυσικά όλα αυτά δένουν καλίτερα όταν υπάρχει η χαρά και η διασκέδαση, που για φέτος και κατ' ομολογίαν όλων, ήταν επαρκέστατη.
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευγνωμονώ όλους όσους πιστεύουν στο πνεύμα της εκδήλωσης αυτής και με βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το “SCALE 2009”
Και του Χρόνου.
Κώστας Μπούρμπουλας.
“SCALE 2009”
Την Κυριακή το μεσημέρι στις 31 Μαίου έκλεισε η αυλαία του φετινού “SCALE”, του 5ου κατά σειρά, το οποίο για τους περισσότερους ήταν και το καλίτερο.
Δεν ήταν μόνον οι πολλές συμμετοχές, τα καταπληκτικά μοντέλα και ο χώρος του Μοντελοδρομίου που εντυπωσίασαν. Φέτος είχαμε και κάτι περισσότερο, κάτι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό και προυπόθεση για να συνεχίσουμε να δίνουμε το καλίτερό μας εαυτό με σκοπό η εκδήλωση αυτή να γίνει το εφαλτήριο για για νέους μοντελιστές και παράδειγμα για παρόμοιες εκδηλώσεις και σε άλλα μερη της χώρας.
Πάντως αυτό που φέτος μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση ήταν το κέφι, η χαρά και η καλή διάθεση συμμετεχόντων και διοργανωτών.
Τι να τα κάνεις τα βραβεία και τις διακρίσεις, τα πολλά μοντέλα, τον αμέτρητο κόσμο και τις κραυγαλέες θριαμβολογίες, όταν όλα αυτά πνιγονται μέσα στις αντιπαραθέσεις και την μιζέρια μιας στενής αντίληψης που αφομοιώνει τα πάντα χάρην προσωπικής προβολής και μισαλοδοξίας.
Σημασία για εμάς έχει η ουσία για την οποία γίνεται μία τέτοια εκδήλωση και αυτή δεν είναι άλλη παρά η προσπάθεια της τέλειας παρουσίας ενός μοντέλου, της ομαλής και ασφαλούς παρουσίασης των συμμετεχόντων, καθώς και του πνεύματος καλής σχέσης και φιλίας μεταξύ των μοντελιστών. Φυσικά όλα αυτά δένουν καλίτερα όταν υπάρχει η χαρά και η διασκέδαση, που για φέτος και κατ' ομολογίαν όλων, ήταν επαρκέστατη.
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευγνωμονώ όλους όσους πιστεύουν στο πνεύμα της εκδήλωσης αυτής και με βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το “SCALE 2009”
Και του Χρόνου.
Κώστας Μπούρμπουλας.
-
και απο σήμερα προγραμματισμός, σχέδια, και όνειρα για το
ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
“SCALE 2010”+(*)
και του χρόνου θα έρθω με κουβέρτες .....μπρρρρρ ξύλιασα!!!!
ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
“SCALE 2010”+(*)
και του χρόνου θα έρθω με κουβέρτες .....μπρρρρρ ξύλιασα!!!!
-
Με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις θα ήθελα κι`εγώ να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στο Κώστα Μπούρμπουλα και Θανάση Φερφυρή που με τόσο
κόπο και έξοδα κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
Όλοι μοντελιστές και επισκέπτες συνεργάστηκαν συντονισμένα και αποτελεσματικά και στο τέλος γίναμε μια παρέα. Το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα απολαύσαμε πτήσεις και μετά το βράδυ 2 μεγάλες σούβλες
με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, καλαμάκια αναψυκτικά και όχι μόνο όλα κερασμένα από τον Κώστα.
Η πρωτοτυπία του τέλους της ημέρας ήταν τα βεγγαλικά και φυσικά το μικρόφωνο που ανέβασε το κέφι μέχρι τις 02:40 το πρωί.
Και του χρόνου ...
κόπο και έξοδα κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
Όλοι μοντελιστές και επισκέπτες συνεργάστηκαν συντονισμένα και αποτελεσματικά και στο τέλος γίναμε μια παρέα. Το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα απολαύσαμε πτήσεις και μετά το βράδυ 2 μεγάλες σούβλες
με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, καλαμάκια αναψυκτικά και όχι μόνο όλα κερασμένα από τον Κώστα.
Η πρωτοτυπία του τέλους της ημέρας ήταν τα βεγγαλικά και φυσικά το μικρόφωνο που ανέβασε το κέφι μέχρι τις 02:40 το πρωί.
Και του χρόνου ...
- Συνημμένα
-
- DSC06078.jpg (28.1 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- DSC06080.JPG (89.73 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- DSC06077.jpg (44.84 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- DSC06076.jpg (40.84 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- DSC06075.jpg (42.67 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές