ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ
Απάντηση: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ
+1 και εγώ έχω ένα Osmax 91pumped και δουλεύει ραπτομηχανή χωρίς να έχει σβήσει έστω μια φορά στον αέρα!!!
coolfever έγραψε: ↑+1 και εγώ έχω ένα Osmax 91pumped και δουλεύει ραπτομηχανή χωρίς να έχει σβήσει έστω μια φορά στον αέρα!!!
αν πω και εγω οτι δουλευω κανα χρονο τωρα τον 91 os pump χωρις το παραμικρο βηξιμο η προβληματισμο θα γινω κουραστικος?
-
Είχα τον 91 pump ο οποίος μου είχε βγάλει την πίστη, δεν ανέβαζε στροφές με την βελόνα σχεδόν εντελώς κλειστή, ρετάριζε, κλπ.
Η OS μου είχε στείλει νέο pump, τα ίδια, αντικατάσταση όλου του καρμπιρατέρ δούλεψε για λίγο και μετά τα ίδια. Τότε που το είχα ψάξει στο RCUniverse ήταν σύνηθες πρόβλημα.
Στο τέλος την μετέτρεψα σε non-pump και την πούλησα. Ούτως ή άλλως το pump δεν προσέφερε τίποτα εκτός από πολυπλοκότητα και προβλήματα, με απλή πίεση στο ρεζερβουάρ απο την εξάτμιση ο κινητήρας δούλευε.
Η OS μου είχε στείλει νέο pump, τα ίδια, αντικατάσταση όλου του καρμπιρατέρ δούλεψε για λίγο και μετά τα ίδια. Τότε που το είχα ψάξει στο RCUniverse ήταν σύνηθες πρόβλημα.
Στο τέλος την μετέτρεψα σε non-pump και την πούλησα. Ούτως ή άλλως το pump δεν προσέφερε τίποτα εκτός από πολυπλοκότητα και προβλήματα, με απλή πίεση στο ρεζερβουάρ απο την εξάτμιση ο κινητήρας δούλευε.
Πολύ περίεργο το σκηνικό που περιγράφεις. Δεν έχω διαβάσει τι λένε στο RC Universe αλλά η εμπειρία μου με τους 3 που έχω μου λέει άλλα. Ειδικά ο 90' δουλεύει άψογα αλλά και ο 120' που έχω εδώ και 7 χρόνια δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα. Πρόσφατα τον έβαλα σε ένα corsair και το πηγαίνει τραίνο.
Ενα μοτερ με "regulated sypply" θα δουλεψει καλυτερα.
Αυτο εξ' ορισμου αλλα και βασει προσωπικης εμπειρειας.
Αυτο εξ' ορισμου αλλα και βασει προσωπικης εμπειρειας.