Χάρη το cowl το έκοψες; βάλε καμιά φωτογραφία για να αποφασίσουμε με το team εαν θα σου δώσουμε άδεια για απογείωση...:>)HAR28 έγραψε: ↑Ευχαριστώ Ροδόλφε λίγες λεπτομέρειες έχουν μείνει για την παρθενική! Αναμένουμε!
Σήμερα παρέλαβα και την καινούρια προπέλα 18Χ8 τρίφυλλη Fiala και έκανα τις πρώτες δοκιμές! Μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Καλύτερο δούλεμα ο κινητήρας, καλύτερο άρπαγμα και οι στροφές ικανοποιητικότατες για τον zenoah 38 δηλ στις 7540!!! Φτάσαμε στο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τώρα μένουν κάποιες λεπτομέρειες με τα retracts, που πολύ φοβάμαι ότι θα τα αλλάξω κάποια στιγμή με αέρος γιατί τα φοβάμαι πολύ, όχι γιατί δεν κρατάνε καλά μια χαρά είναι, απλά φοβάμαι τα ηλεκτρικά τους και τους μικροδιακόπτες!!! Κάποιες ρυθμίσεις έχουν μείνει και είναι έτοιμο για την παρθενική, αν εφόσον το θελήσει ο καιρός!
ESM FOCKE WULF 190-A8 ARF
Απάντηση: ESM FOCKE WULF 190-A8 ARF
dgiatr έγραψε: ↑Χάρη το cowl το έκοψες; βάλε καμιά φωτογραφία για να αποφασίσουμε με το team εαν θα σου δώσουμε άδεια για απογείωση...:>)
Καλημέρα φίλε μου, πιστεύω ότι γενικά έχω καλό αερισμό του κινητήρα, τουλάχιστον στατικά με τις δοκιμές που έκανα στο έδαφος δεν φάνηκε να ανεβάζει θερμοκρασίες. Η κεφαλή του κινητήρα προεξέχει από κάτω και ψύχεται ικανοποιητικά πιστεύω! Επίσης στο πίσω μέρος του cowl έχει 2 ανοίγματα που λειτουργούν ιδανικά για την κυκλοφορία του αέρα. Θερμόμετρο δεν είχα αλλά το δοκίμασα με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο, με το χέρι!!!
- Συνημμένα
-
- 2014-01-21-0164.jpg (62.93 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
-
Χμμμ, εγώ πάντως δεν του δίνω άδεια, θέλει κι'άλλο κόψιμο!
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Θα ήθελα οποιος φίλος ξέρει να μου προτείνει κάποιο σετ spring down retracts για το μοντέλο μου, κατα προτίμηση 80 μοίρες! Μέχρι στιγμής αυτά που έχω (τα ηλεκτρικά) δουλεύουν άψογα χωρίς προβλήματα, στον πάγκο βέβαια, αλλά φοβάμαι τα ηλεκτρονικά τους και τους μικροδιακόπτες που έχουν! Δεν ξέρω τα έχω τοποθετήσει ήδη, έχουν μπει οι μπαταρίες και οι διακόπτες και τα λυπάμαι να τα βγάλω, αλλά ποιο πολύ λυπάμαι το μοντέλο!
HAR28 έγραψε: ↑Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Θα ήθελα οποιος φίλος ξέρει να μου προτείνει κάποιο σετ spring down retracts για το μοντέλο μου, κατα προτίμηση 80 μοίρες! Μέχρι στιγμής αυτά που έχω (τα ηλεκτρικά) δουλεύουν άψογα χωρίς προβλήματα, στον πάγκο βέβαια, αλλά φοβάμαι τα ηλεκτρονικά τους και τους μικροδιακόπτες που έχουν! Δεν ξέρω τα έχω τοποθετήσει ήδη, έχουν μπει οι μπαταρίες και οι διακόπτες και τα λυπάμαι να τα βγάλω, αλλά ποιο πολύ λυπάμαι το μοντέλο!
χαρη για spring down θα πρέπει να πας σε eurokit professional line αλλά νομίζω οτι πάνε μέχρι 90 μοίρες. δύσκολο να βρείς αυτό που ζητάς με τόσες πολλές μοίρες και να είναι και spring down. για να βρεις με τις γωνιες που θες θα πρεπει να πας σε air to air όπως έκανα εγώ στο 50άρι.δεν είναι και τόσο τραγικά τα air to air, και εγώ τα αποφεύγω γενικά αλλά σε ειδικές περιπτώσεις όπως στο bf 109 fw και στο fw 190 d9 που υπάρχουν μεγάλες γωνίες αναγκάστικα και τα έβαλα γιατί δεν υπήρχαν spring air. εάν κάνεις ένα check πριν την πτήση και δεις οτι είσαι εντάξει και δεν χάνεις πίεση τότε είναι δύσκολο ξαφνικά κατά την ώρα της πτήσης να αρχίσουν να χάνουν πίεση. οπότε μην τα φοβάσαι.
...Χάρη καλησπέρα,
η σειρά professional line της Eurokit μπορεί να είναι α)λειτουργία up-down με λάδι, β)λειτουργία air up - air down γ)λειτουργία air up - spring down ... σε όλες τις περιπτώσεις το άνοιγμα (open position) μπορεί να είναι απο τις 85 έως τις 95 μοίρες (αλλάζοντας το 'cam')...δες στον κατάλογό τους στην σελίδα #44 όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, με τον αντίστοιχο κωδικό παραγγελίας...
...για 'air up - spring down' (large retracts) στις 85 μοίρες, δες εδώ http://www.eurokitshop.it/product.php?id_product=626
(αφορά μοντέλα για 10-12Kg)...
...γράψε τους τι θέλεις και εαν έχεις paypal παρήγγειλε απ' ευθείας...
Φιλικά,
Νίκος
η σειρά professional line της Eurokit μπορεί να είναι α)λειτουργία up-down με λάδι, β)λειτουργία air up - air down γ)λειτουργία air up - spring down ... σε όλες τις περιπτώσεις το άνοιγμα (open position) μπορεί να είναι απο τις 85 έως τις 95 μοίρες (αλλάζοντας το 'cam')...δες στον κατάλογό τους στην σελίδα #44 όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, με τον αντίστοιχο κωδικό παραγγελίας...
...για 'air up - spring down' (large retracts) στις 85 μοίρες, δες εδώ http://www.eurokitshop.it/product.php?id_product=626
(αφορά μοντέλα για 10-12Kg)...
...γράψε τους τι θέλεις και εαν έχεις paypal παρήγγειλε απ' ευθείας...
Φιλικά,
Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
-
Πανέμορφο μοντέλο.Καλοπέταχτο!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μετά από αρκετό καιρό αδράνειας είπα να ξαναπιάσω στα χέρια μου το μοντέλο γιατί αράχνιασε! Ένας λόγος που είχα παρατήσει την κατασκευή ήταν ότι ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να παραγγείλω καλύτερα retracts. Αυτά που είχα πάρει απ' τον Κινέζο όχι ότι δεν δούλευαν καλά, μια χαρά δουλεύουν και πολύ στιβαρά φαίνονται, τουλάχιστον στον πάγκο που τα έχω δοκιμάσει και τα έχω ανοιγοκλείσει πάρα πολλές φορές! Απλά ήθελα κάτι ποιο επώνυμο να μου εμπνέει περισσότερο εμπιστοσύνη. Έτσι λοιπόν και έγινε, παρήγγειλα από Lado την καινούρια σειρά που βγάζει τα RS333 74 μοίρες για να έχω τελικά και την scale κλίση που ήθελα στα struts! Έπειτα από επικοινωνία με τον ίδιο, με διαβεβαίωσε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τα συγκεκριμένα retracts και ότι μπορούν να αντέξουν άνετα το βάρος του μοντέλου μου. Μου είπε επίσης ότι τα έχει δώσει σε αρκετούς με το ίδιο μοντέλο και ότι για χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα! Έτσι λοιπόν πείστηκα και τα παρήγγειλα και τώρα είμαι στην αναμονή για την άφιξή τους!
- Συνημμένα
-
- 1600302_700038493374177_536460776_n.jpg (27.68 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
-
- jambes-fw1901.jpg (29.35 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
-
- jambes-fw190.jpg (21.54 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
Μόλις παραλάβω τα retracts θα αρχίσουν αμέσως οι εργασίες τοποθέτησής τους αλλά και η αποπεράτωση των υπόλοιπων λεπτομερειών! Αν μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει για το που θα μπορούσα να προμηθευτώ στηρίγματα για τα καπάκια των struts θα του ήμουν ευγνώμων! Τα σκέλη έχουν πάχος Φ15mm και δεν μπορώ να βρω πουθενά κάτι που να με ικανοποιεί!
Μήπως ....αν τα έφτιαχνες μόνος σου?
Καλημέρα Κε Άγγελε να τα φτιάξω αλλά πως??
Καμμιά φωτογραφία αν έχεις απο το ίντερνετ και θα σου πω ...πως!
-
HAR28 έγραψε: ↑Μόλις παραλάβω τα retracts θα αρχίσουν αμέσως οι εργασίες τοποθέτησής τους αλλά και η αποπεράτωση των υπόλοιπων λεπτομερειών! Αν μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει για το που θα μπορούσα να προμηθευτώ στηρίγματα για τα καπάκια των struts θα του ήμουν ευγνώμων! Τα σκέλη έχουν πάχος Φ15mm και δεν μπορώ να βρω πουθενά κάτι που να με ικανοποιεί!
Do it like Argyris (όπως το Do it like Beckham :>) )
Link
ankon έγραψε: ↑Καμμιά φωτογραφία αν έχεις απο το ίντερνετ και θα σου πω ...πως!
Κε Άγγελε κάτι τέτοιο ψάχνω
- Συνημμένα
-
- gear-door-mount.jpg (36.72 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
Μόνο που αυτά του Lado είναι για 13mm σκέλος ενώ εγώ θέλω για 15mm !!