Μαραθώνας - Σχινιάς
-
Απάντηση: Μαραθώνας - Σχινιάς
........_P_P
- Συνημμένα
-
- Me-9.jpg (94.62 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- Me-8.jpg (90.93 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- Me-7.jpg (84.03 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- Me-6.jpg (92.47 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Τα Hellcat σημερα...αν και με αερα αρκετο...κανανε την πτηση τους...!@/-=}{{
- Συνημμένα
-
- DSC_0030.jpg (79.28 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC_0029.jpg (96.08 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC_0025.jpg (90.31 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
hkousoulos έγραψε: ↑Τα Hellcat σημερα...αν και με αερα αρκετο...κανανε την πτηση τους...!@/-=}{{
Ωραίο το Hellcat Ηρακλή! Ποιάς εταιρίας είναι και τι κινητήρα χρησιμοποιείς?
-
Hangar 9
Os max FSa 110 pump..
Os max FSa 110 pump..
...βρε λακρεντί με το align...΄τοση ώρα κάθεται εκεί τετ-α-τετ ... του γλυκομιλάει...το χαϊδεύει...ποιός ξέρει τι του λέει..! :D
- Συνημμένα
-
- DSC_0084.jpg (94.7 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
η ταν, η, τα πετάν...
-
χμμμμμ!! αστειότητες !! :D
Απλά τα υπέβαλα σέβη μου σε αυτή την εξαίρετη μηχανή του Θέμη
Θέμη ευχαριστώ για το μάθημα _Β_Ο
Απλά τα υπέβαλα σέβη μου σε αυτή την εξαίρετη μηχανή του Θέμη
Θέμη ευχαριστώ για το μάθημα _Β_Ο
-
Μαραθωνας 5-5-2012
- Συνημμένα
-
- valley12.jpg (97.84 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- valley3.jpg (101.6 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- valley1.jpg (98.04 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Α ρε ΔΑΣΚΑΛΕ ...... Σημερα δυστυχως δεν καταφερα να ερθω στην αλανα w(;,, . Ειχα ταξει βολτα .......... Αντωνη , ευχαριστω πολυ για τα μαθηματα :,) . Αυτα που μου ειπες και μου εμαθες θα τα εφαρμοσω πληρως με τη Wilga .... Την επομενη Κυριακη εχει την παρθενικη της και ολο και καποιος φιλος θα ερθει παρεα να τραβηξει και βιντεο . Τωρα ..... τι θα δειτε στο βιντεο ....... αυτο ειναι αλλο θεμα ........... @P@
-
Όλα θα πάνε καλά.
Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου, και από την στιγμή που το αγαπάς, θα φροντίσεις σιγά σιγά να τα μάθεις όλα.
Όλα θέλουν το χρόνο τους.
Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου, και από την στιγμή που το αγαπάς, θα φροντίσεις σιγά σιγά να τα μάθεις όλα.
Όλα θέλουν το χρόνο τους.
-
Οταν ξεκινησα νε ερθω στο Μαραθωνα , δεν ηξερα τι και ποιους θα συναντησω .... Ειχα δει φωτο και διαφορα βιντεο εδω στο φορουμ οσον καιρο ειμαι μελος και ομολογω οτι υπηρξαν στιγμες που ζηλεψα (τωρα ζηλευω συνεχεια ^%^) αυτες τις στιγμες , που ειναι ολη μαζι η παρεα , πετανε , συζητανε , πειραζει ο ενας τον αλλο και περνανε ωραιες στιγμες διασκεδαζοντας με το αγαπημενο μας χομπυ .
Ετσι λοιπον ..... πηγα και'γω να δω απο κοντα την παρεα και τα μοντελα , που τοσο καιρο τα εβλεπα μονο στην οθονη του PC . Φτανοντας εκει , η παρεα ηταν ακομα μικρη . Εκατσα λιγο πιο μακρια και χαζευα τα μοντελα τους που τα ετοιμαζαν για πτηση . Σα να γνωρισα τον Γιαννη (Mogolos) , που τον ειχα ξαναδει σε φωτο εδω στο φορουμ , δεν του μιλησα ομως , δεν ημουν σιγουρος , ψιλοχοντροντρεπομουνα κιολας (κι αν δεν ειναι....ελεγα) . Ετσι εξακολουθησα να ''χαζευω'' απο αποσταση . Ο Γιαννης ομως που ηξερε οτι θα πηγαινα , με καταλαβε και μου μιλησε . Τοτε αρχισε το ταξιδι με την παρεα του Μαραθωνα στις 5/5/2012 . Αμεσως ολοι με καλοσωρισαν και συστηθηκαμε . Και οποιος ερχοταν με συστηναν οι υπολοιποι και συντομα ενιωσα και'γω μελος της ΦΟΒΕΡΗΣ αυτης παρεας . Ολοι με αγκαλιασαν και ηταν προθυμοι να με βοηθησουν , να μου πουν ενα σωρο πραγματα και να μου δειξουν αλλα τοσα . Μετα ηρθε ο Αντωνης Κριτζας (Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ :,)) και ετοιμασαν με τον Γιαννη ενα μοντελο που εφερε ο Αντωνης για να κανουμε μαθηματα πτησης (πρωτη επαφη για μενα) . Ολα πηγαν καλα , με την καθοδηγηση του Αντωνη που κρατουσε την δευτερη τ/κ και εσωζε το μοντελο οταν εγω εκανα ''μακακια'' . Ο ηλιος με εκαψε , εγινα κατακοκκινος σαν πατζαρι , αλλα περασα πολυ ωραια . Γνωρισα φοβερους ανθρωπους που ηταν προθυμοι να με βοηθησουν και να μου λυσουν καθε μου απορια . ΑΝΤΩΝΗ , ΓΙΑΝΝΗ (Mogolos) , ΝΙΚΟ (nasa) και ΤΡΥΦΩΝΑ σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα και ανηπομονω να βρεθω παλι κοντα στην φοβερη αυτη παρεα ......... +(*)
Υ.Γ. Να ευχαριστησω επισης τον Σωκρατη (socratesb) που μας παραχωρισε 2 απο τα μοντελα του και μια τ/κ , την Δευτερα 7/5/2012 για να κανουμε ξανα μαθημα πτησης με τον Αντωνη . ΣΩΚΡΑΤΗ σ'ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!!
Ετσι λοιπον ..... πηγα και'γω να δω απο κοντα την παρεα και τα μοντελα , που τοσο καιρο τα εβλεπα μονο στην οθονη του PC . Φτανοντας εκει , η παρεα ηταν ακομα μικρη . Εκατσα λιγο πιο μακρια και χαζευα τα μοντελα τους που τα ετοιμαζαν για πτηση . Σα να γνωρισα τον Γιαννη (Mogolos) , που τον ειχα ξαναδει σε φωτο εδω στο φορουμ , δεν του μιλησα ομως , δεν ημουν σιγουρος , ψιλοχοντροντρεπομουνα κιολας (κι αν δεν ειναι....ελεγα) . Ετσι εξακολουθησα να ''χαζευω'' απο αποσταση . Ο Γιαννης ομως που ηξερε οτι θα πηγαινα , με καταλαβε και μου μιλησε . Τοτε αρχισε το ταξιδι με την παρεα του Μαραθωνα στις 5/5/2012 . Αμεσως ολοι με καλοσωρισαν και συστηθηκαμε . Και οποιος ερχοταν με συστηναν οι υπολοιποι και συντομα ενιωσα και'γω μελος της ΦΟΒΕΡΗΣ αυτης παρεας . Ολοι με αγκαλιασαν και ηταν προθυμοι να με βοηθησουν , να μου πουν ενα σωρο πραγματα και να μου δειξουν αλλα τοσα . Μετα ηρθε ο Αντωνης Κριτζας (Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ :,)) και ετοιμασαν με τον Γιαννη ενα μοντελο που εφερε ο Αντωνης για να κανουμε μαθηματα πτησης (πρωτη επαφη για μενα) . Ολα πηγαν καλα , με την καθοδηγηση του Αντωνη που κρατουσε την δευτερη τ/κ και εσωζε το μοντελο οταν εγω εκανα ''μακακια'' . Ο ηλιος με εκαψε , εγινα κατακοκκινος σαν πατζαρι , αλλα περασα πολυ ωραια . Γνωρισα φοβερους ανθρωπους που ηταν προθυμοι να με βοηθησουν και να μου λυσουν καθε μου απορια . ΑΝΤΩΝΗ , ΓΙΑΝΝΗ (Mogolos) , ΝΙΚΟ (nasa) και ΤΡΥΦΩΝΑ σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα και ανηπομονω να βρεθω παλι κοντα στην φοβερη αυτη παρεα ......... +(*)
Υ.Γ. Να ευχαριστησω επισης τον Σωκρατη (socratesb) που μας παραχωρισε 2 απο τα μοντελα του και μια τ/κ , την Δευτερα 7/5/2012 για να κανουμε ξανα μαθημα πτησης με τον Αντωνη . ΣΩΚΡΑΤΗ σ'ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!!
- Συνημμένα
-
- DSC00296.jpg (96.29 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00291.jpg (95.83 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00290.jpg (96.87 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00289.jpg (95.8 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Μαραθωνας 5/5/2012
- Συνημμένα
-
- DSC00288.jpg (93.84 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00287.jpg (97.11 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00286.jpg (96.9 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00285.jpg (96.85 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00284.jpg (95.09 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Αντωνης (DjBac) και HABU τουρμπινα . Μακαρι οι φωτο να ειχαν και ηχο ...... εργαλειο σοβαρο ..... Μπραβο Αντωνη . Ακομα απορω πως τα χωρεσε ολα εκει μεσα .....
- Συνημμένα
-
- DSC00302.jpg (97.92 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00301.jpg (98.33 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00300.jpg (99.32 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
...'ψιλοπετάξαμε' κ' σήμερα αλλά 'ξύλο' βρε παιδί μου με βρώμικο αέρα στα 6.3m/s (22.6Km/h)....
- Συνημμένα
-
- DSC_0106.jpg (97.36 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
η ταν, η, τα πετάν...
Παιδιά,
εκείνο το P-36A της Black Horse,
που άν θυμάμαι καλά είχε και έναν κόκκινο ταύρο (Red Bull;) αυτοκόλλητο,
δεν έχει ξαναπετάξει;
εκείνο το P-36A της Black Horse,
που άν θυμάμαι καλά είχε και έναν κόκκινο ταύρο (Red Bull;) αυτοκόλλητο,
δεν έχει ξαναπετάξει;