μπαταρια lipo

billaras

Απάντηση: μπαταρια lipo

Δημοσίευση από billaras »

Καλησπερα σε ολους,http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25089__turnigy_4_in_1_rpm_voltage_analyzer_2_6s_lipo_life_.html
αυτο ειναι η λυση που βρηκα στο θεμα μου και θα ηθελα την γνωμη σας,λοιπον κ.πιλοτοι...........???
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

billaras έγραψε: Καλησπερα σε ολους,http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25089__turnigy_4_in_1_rpm_voltage_analyzer_2_6s_lipo_life_.html
αυτο ειναι η λυση που βρηκα στο θεμα μου και θα ηθελα την γνωμη σας,λοιπον κ.πιλοτοι...........???

Δεν χρειάζεται κάτι τόσο ακριβό.

Αυτό είναι ότι πρέπει και ελαφρύ....
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18588__Hobbyking_2_8S_Cell_Checker_with_Low_Voltage_Alarm.html
billaras

εεεεε,ξερεις δεν ειπα μια λεπτομερια.......το εχω παρει!@/-=}{{
Απλα με τραβηξε το οτι ειναι γνωστη η μαρκα,σου δειχνει ξεχωριστα το καθε στοιχειο,κραταει μνημη το χαμηλοτερο στοιχειο,την μεγαλυτερη διαφορα των στοιχειων συν το στροφομετρο που εχει.δεν ειναι πολυ βαρυ,9γρ διαφορα εχουν,αλλωστε θα μπει στο solius,δεν νομιζω να καταλαβει και πολλα.Απλα μια γνωμη θα ηθελα για τα χαρακτηριστικα του.
pan-pan

Δημοσίευση από pan-pan »

καλησπέρα .. έχω το ίδιο θέμα.. καμια ιδέα?

http://www.youtube.com/watch?v=jK9PrHJTX6M
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Αν είναι αχρησημοιποίητη όπως την πρώτη στο βιντεο τότε την γυρνάς πίσω.

Αν είναι παλιά τότε πέταμα.
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Μακαρία η οδός
ην αυτή πορεύεται.
Η κατάληξις αυτής
χλωριούχον νάτριον.

:-&&:-&&:-&&
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

.........:D:D:D:D:D.................
γειά σου εορταζόμενε με το φοβερό χιούμορ...............
billaras

Αν μετρησεις με πολυμετρο στα χοντρα καλωδια(+,-) περνεις παλι την ιδια ταση απο ολα τα στοιχεια συνολικα?Το ρωταω αυτο μηπως και εχει κοπει καποιο καλωδιακι απο το φισακι του balance κι ενω μπορει να ειναι καλη η μπαταρια δεν βλεπει το ενα στοιχειο ο φορτιστης και το cell cheker που συνδεεις,κοιταξε το αν θες αυτο.Εγω παντως θα ηθελα να ξανανοιξουμε το θεμα της φορτισης και συγκεκριμενα με τους φορτιστες IMAX B6.Δεν ξερω αν το γνωριζει κανεις αλλα εγω προσεξα διαφορα περιεργα στον δικο μου κι οταν ξεκινησα να το ψαχνω απο χθες,βρηκα στο ιντερνετ αναφορες που λενε οτι δεν βλεπουν σωστα την συνολικη ταση της μπαταριας και δεν κανουν και σωστο balance.Το προβλημα λενε οτι λυνεται με καλιμπραρισμα.Υπαρχουν κρυμενα μενου που δεν τα γραφουν φυσικα στα manual.πχ αν πατησεις DEC και ENTER σε βαζει σε ενα μενου να καλιμπραρεις την συνολικη ταση της μπαταριας,δηλαδη αν η μπαταρια ειναι στα 12,44 αυτος μπορει να την βλεπει για 12,55 και αν πατησεις STOP και INC τοτε σε βαζει σε ενα 2ο μενου για να καλιμπραρεις το balance των στοιχειων.Το πρωτο καταλαβα πως γινεται,το 2ο δεν το καταλαβα και δεν εχω μπει στην διαδικασια να το κανω γιατι λενε οτι στο δινει μονο μια φορα και μετα στο κλειδωνει,ενω το πρωτο,την ρυθμιση τασης,μπορεις λενε να το κανεις οσες φορες θες.Δειχνουν επισης και μια μεθοδο να σπασεις το προγραμμα και να κανεις και το καλιμπραρισμα του balance οσες φορες θες αλλα απαιτει εγχειρηση του IMAX και διαφορα ηλεκτρονικα κολπα.Εμενα μου φτανει να το κανω και μια φορα μονο αρκει να καταλαβω το πως γινεται.Γνωριζει κανεις κατι για τους IMAX B6?Κι οποιος δεν το ηξερε αυτο,τον νου σας και τσεκαρετε τους φορτιστες σας!!!!!!!!!Αν θελετε ριξτε μια ματια στο google,IMAX B6 calibration menu.Περιμενω οπωσδηποτε τα φωτα σας!!!!!!!!
billaras

Εχω κι εναν Β5 αλλα δεν προσεξα να κανει κανενα χαζο αυτος,το balance δουλευει καλα και η μπαταρια τελειωνει στα 12,6v.Κυριως για τον Β6 λενε οι αναφορες.Και τους ειχα για σοβαρους φορτιστες αλλα μαλλον μας δουλευουν κανονικα και τα παιρνω ασχημα οταν με δουλευουν,μηπως να τους πεταξουμε να παρουμε κατι καλυτερο????
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”