Μεταφορά αντιπαραθέσεων από το θέμα: 2η Πανελλήνια Συνάντηση JET αερομοντέλων 2017

spirosvar

Απάντηση: 2η Πανελλήνια Συνάντηση JET αερομοντέλων 2017

Δημοσίευση από spirosvar »

Dell Gatto Grande έγραψε: Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από spirosvar Εμφάνιση μηνυμάτων

Στις απαντήσεις 1/2/3 δεν θα μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω μιας και από τα λόγια σου νομίζω ότι στο μυαλό σου έχεις ότι έκανες και χάρη στους υπόλοιπους που ήρθες..
Παρεξηγήσατε. Οι απαντήσεις 1/2/3 ξεκαθαρίζουν ότι :
ήμουν καλεσμένος και ακολουθούσα τις οδηγίες του διοργανωτή.
Όχι κάποιος που δρούσε ανεξελενκτα

Παράθεση:

Τέλος δεν θέλω να το συνεχίσουμε θεωρώ ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός με "ΛΑΘΟΙ" και από τις δύο πλευρές
Συμφωνούμε γιατι υπάρχει περίπτωση κάποιος συμμετέχων να ταλαιπωρηθεί όπως διαπίστωσα .
Γιαυτο έγραψα την δικη μου προσωπική εντύπωση post#23 αρχικά και δήλωσα ότι δε θα συμμετέχω πάλι

Παράθεση:

..είσαι αεραθλητης είσαι καλός σε αυτό που κάνεις..
"NO ONE has talent in this hobby,the only difference is made by the money and time someone wastes"
=ξόδευε χρήμα και ώρες προπόνηση και είσαι ο καλύτερος

.

Λοιπόν θα γράψω τελικά και ένα τελευταίο μήνυμα.:
Όταν κάνεις παράθεση μιας απάντησης άλλου θα την κάνεις αυτούσια και όχι του μέρους που σου άρεσε.. από αυτό και μόνο φαίνεται το σκεπτικό σου και τι μυαλά κουβαλάς..

"Καλός" λοιπόν θα ξαναπώ..! αλλά πολύ μικρός στο μυαλό και στην συμπεριφορά..!!

Σου εύχομαι αφού λες ότι δουλεύεις σκληρά να δουλέψεις και αυτά..!!

Καλή συνέχεια λοιπόν

Βαραγγουλης Σπύρος Κέρκυρα
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Καλημέρα κύριοι

Νομίζω ότι ενημερωθήκαμε αρκετά για τις απόψεις επί του θέματος
Οι ποιο πολλοί βγάλαμε τα συμπεράσματα μας για το dogfight της ημέρας Περισσότερες διευκρινήσεις είναι περιττές ………δημιουργούν σύγχυση και άσχημη ατμόσφαιρα

Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει τώρα τουλάχιστον όσο αφορά το φόρουμ

Ας αφήσουμε το ατυχές γεγονός και ας συνεχίσουμε με υλικό από την εκδήλωση

Δημήτρη ευχαριστούμε για τις φώτο που μας μεταφέρουν........ και τις όμορφες στιγμές της εκδήλωσης
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

Για να το κλείσουμε επειδή παρατράβηξε..
είναι ένα ζήτημα το να έχεις δίκιο και άλλο το πως το εκδηλώνεις .

Γιατί μέχρι και την στιγμή που ομολόγησε ο διοργανωτής ότι έλεγε ψέματα,
εγώ προσπαθούσα να βρω γιατί δε παίζει το USB.
Μόλις απεδείχθη ότι ο διοργανωτής με δούλευε κανονικά, ήταν η στιγμή που έχασα την ψυχραιμία μου.

Το ότι έχασα την ψυχραιμία μου ήταν το ΛΑΘΟΣ μου (αντίδραση αυθόρμητη και όχι εσκεμμένη)
που ευθύνεται και η κούραση από τον δρόμο (μόλις είχα φτάσει οδηγώντας από Κόρινθο )
αλλα και η απαιτητική πτήση του HotSpot .Ένα Jet που θα πέταγε με 500 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Δυστυχώς την συγκεκριμένη στιγμή φέρθηκα αυθόρμητα χαλώντας την διάθεση μου και των άλλων και ζητώ συγγνώμη γιαυτο.

Η σωστή αντίδραση είναι να μην ασχοληθώ καθόλου. Και όπως προείπα να μην ξανά συμμετέχω .
Pantelis papageorgiou

Δημοσίευση από Pantelis papageorgiou »

Μια από τις σημαντικότερες ποιότητες χαρακτήρα σε έναν άνθρωπο είναι να συγκρατεί τις εκρήξεις συμπεριφοράς του και να διατηρεί την ψυχραιμία του.
Μια ακόμη σημαντικότερη ποιότητα χαρακτήρα σε έναν άνθρωπο, είναι να αναγνωρίζει την λάθος συμπεριφορά του και να ζητά συγγνώμη για αυτό...
pansofos

Δημοσίευση από pansofos »

Στην Ελλαδα της κρισης και των μνημονιων, οι αερομοντελιστες μας εξακολουθουν
να πετανε ακομα και τζετ.
Αυτο αποδεικνυει οτι ο αερομοντελισμος παραμενει ακομα ως ενα απο τα φθηνοτερα
χομπυ-σπορ- αεραθλημα.
Διευκρινιζω ,φτηνο χομπυ για αυτους που εργαζονται και κατασκευαζουν, αγοραζοντας
μονον τα απαραιτητα.

Στην ιερα πολη του Μεσολογγιου εγηνε η φετινη συγκεντρωση των τζεταδων.
Η επιτυχια πληρης.
Το αποδεικνυουν αλλωστε και οι φωτογραφιες .

Πρεπει να ευχαριστησω και να συγχαρω για την επιτυχια τους.

Τον προεδρο Πρεβεζανο
τον προεδρο της επιτροπης αερομαντελισμου Χ. Λεονταριτη που μαζι με τον πατερα του
Αλεξανδρο ,προσεφεραν την εμπειρια τους, απο τις επιτυχημενες διοργανωσεις τις ΑΕΜΑ
Το μελος της επιτροπης απο την Κερκυρα Βαραγκουλη που ηταν παρων.
Τον Γ. Μανφρεδα που εκανε τον αληταρχη, και τελος το παιδι θαυμα .

Τον Φωτη Καλευρα ,ενα παιδι σεμνο και χωρις επαρσεις εφερε σε περας την οργανωση
παρ ολες τις επιθεσεις που δεχθηκε.
Φλοι μου υποδεχθητε εναν νεο οργανωτη και, , ,για αλλες κατηγοριες

Και μια συμβουλη σαν πατρικη, προς μιαν κατευθυνση.
Η αλαζονια , η ασεβεια , και ο ακρατος εγωισμος, ηταν παντα κακοι συντροφοι για μερικους
αερομοντελιστες.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Περί κατασκευής:
Παναγιώτη Σοφέ ,πέρα της ατράκτου δε αξίζει κανείς να θυσιάσει χρόνο και χρήμα να παιδευτεί ούτε με κατασκευή κινητήρα οταν οι ανάγκες του είναι επιδόσεις,και εσύ το ξέρεις από πρώτο χέρι.
Να σου θυμίσω πριν παρα πολλά χρονια ,όταν κανένα από αυτά τα παιδιά δε πέταγε jet, είχες έρθει στο σπίτι μου με τον Άγγελο τον Σκουρλή και σου άνοιξα μια jetcat μου για να πάρεις μετρα με το μικρόμετρο.
Εγκυκλοπαιδικά αξίζει παρα πολύ η κατασκευή.Εάν και σαν μηχανολόγος θεωρώ τον χρονισμό ενός τετράχρονου πιο δύσκολο εγχείρημα . Στην τουρμπίνα το πιο δύσκολο είναι η διαχείριση.Δηλαδή η κατασκευή του εγκεφαλου και του προγράμματος που περιέχει.

Είναι ευθύνη μας να προβληματίσουμε του νέους ότι όταν προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος θυσιάζοντας την ποιότητα, αυτό έχει συνήθως σαν αποτέλεσμα όχι μονο την ολική απώλεια όλης της επένδυσης , αλλα λόγο της επικινδυνότητας αυτwν των μοντέλων ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ. Ναι η ασφαλιστική θα καλύψει οποιο ατυχές γεγονός αλλα το επόμενο βήμα είναι να κινηθεί εναντίον του πελάτη της να ξεψειρίσει μήπως ευθύνεται kai αυτός σε κάτι μπας kai πάρει τα χρήματα της πίσω.

Σχετικά με την γενική διοργάνωση σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Όπως είχα ξεκαθαρίσει από πέρσι δε θυσιάζω χρόνο και χρήμα να πετάξω σε κανένα ανασφάλιστο meeting.Είναι ανεύθυνο και δυσφημίζει το τηλεκατευθυνόμενο Jet. Χαίρομαι που αυτό άλλαξε και καλό είναι σε τέτοια event εάν είναι δυνατόν να παραβρίσκεται ένα ασθενοφόρο και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Το Πανελλήνιο Jet meeting κατά την γνώμη μου δεν έχει γίνει ακόμα και η συγκεκριμένη εκδήλωση κατά την γνώμη μου εξυπηρετεί παράλληλα αυτo-προβολή συγκεκριμένων ( όχι προϊόντων )kai δε θα ξαναδώσω αξια με την παρουσία μου.

Περί ασέβειας:
Προσωπικά δε περιμένω περισσότερο σεβασμό από τον νεότερο της συνάντησης.

Περιμένω όμως να γίνει σεβαστή η ατομική μου προσπάθεια να προετοιμαστώ και να παρευρεθώ και να μην σαμποταριστεί η μια πτήση που ήρθα να κάνω σαν καλεσμένος.

Σαμποταζ που σε καμια περίπτωση δε δικαιολογεί το ότι βγήκα εκτος εαυτού , λάθος για το οποιο απολογήθηκα και ευθυνόταν η κούραση του ταξιδιού που ήταν μεγάλη .

.
pansofos

Δημοσίευση από pansofos »

COPY PASTE

Και μια συμβουλη σαν πατρικη, προς μιαν κατευθυνση.
Η αλαζονια , η ασεβεια , και ο ακρατος εγωισμος, ηταν παντα κακοι συντροφοι για μερικους
αερομοντελιστες.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

3DJunk έγραψε: Συγχαρητήρια σε όλους. Φαίνεται ότι περνάτε καλά εκεί στο Μεσολόγγι...θα ήθελα να ήμουν και εγώ να δω από κοντά.

Σχετιικά με τα αναπάντεχα γεγονότα...κρίμα αλλά καταλαβαίνω το ζήλο και τον ενθουσιασμό του αερομοντελιστή / πιλότου / αεραθλητή / performer κτλ. Εχω βρεθεί αρκετές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις (ενθουσιασμού) σε επίπεδο αγώνων και events σε διεθνές επίπεδο αλλά και τοπικό επίπεδο και συνεπώς μπορώ να μπω στα παπούτσια κάποιων εδώ (τόσο των πιλότων όσο και των διοργανωτών)._Β_Ο Είσης κάποιοι πιλότοι λόγω χορηγίας, υποχρεούνται να φοράνε συγκεκριμένα ρούχα και να προωθούν συγκεκριμένα προιόντα μέσω κάποιων τρόπων. Αυτό είναι πάγια τακτική στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Δυο γενικότερα σχόλια:

- Αν μου έκοβαν τη μουσική σε ένα aeromusical θα συνέχιζα κανονικά σαν να μην έχει ανοίξει μύτη...χωρίς στρες κτλ. Πρέπει να είσαι ψυχρός στα στικ χωρίς συναισθηματισμούς...+(*) :-)/ Αν διασκεδάζεις εσύ ως χειριστής θα διασκεδάσει και το κοινό πιστέψτε με...;-)

- Στη Γερμανία ειδικά στα jet τα επίπεδο είναι σε άλλες σφαίρες και εννοώ πλήρως αυτό που γράφω. Ωστόσο οι Γερμανοί ξέρετε πότε διασκεδάζουν περισσότερο στα μεγάλα event? Οχι όταν πετάνε ή παρακαλοθούν κάποιους πιθανώς καλύτερους πιλότους ΑΛΛΑ όταν πίνουν τις μπύρες και τρώνε τα λουκανικάκια τους είτε στα διαλείματα είτε το βράδυ με τα fireworks. Συνεπώς προσπαθήστε να κάνετε το ίδιο και στο Μεσολλόγι ή οπουδήποτε αλλού γίνει ξανά κάτι παρόμοιο.

Συγχαρητήρια και πάλι. Καλή συνέχεια...θα το πω στα Αγγλικά...it's just a fucking hobby don't be so serious about it..;-) Απλώς αναρωτηθείτε για την υπόσταση σας χωρίς αυτό το hobby (βάζω και το εαυτό μου μέσα)...και την προβολή που πιθανώς έχουν κάποιοι μέσω αυτού .Εαν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι χωρίς την πιθανή προβολή και image που αποκτάτε στον πολύ μικρό και κλειστό κύκλο των μοντελιστών, τότε όλα καλά. Αν όχι, τότε ή προσπαθείστε να αναπτύξετε και άλλές πτυχές της προσωπικότητας σας και να επιτυχετε και κάπου αλλού ίσως. Εσχατη λύση αποτελεί η επίσκεψη σε ειδικό...ΠΛΑΚΑ κάνω φυσικα...`M`χαχα

Χαιρετισμούς σε όλους,
Νίκος

Καλημέρα Νίκο!

Η συγχρονισμένη πτήση με κάποιο ηχητικό θεωρώ ότι είναι το ανώτατο επίπεδο και ότι πιο δύσκολο είτε με ακροβατικό είτε με Σπορ Jet και ο στόχος δεν είναι απλά να πηγαίνεις όπου σε πάει .

Το να κάνεις πρόγραμμα με jet είναι διαφορετικό απ ότι με βενζίνα :

Το πρόγραμμα μου έχει διάρκεια 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αυστηρά .Τότε έχω εξαντλήσει τα 4 λίτρα καυσιμου που κουβαλάω ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να κάνω οικονομία να μου φτάσουν τα 4 λίτρα καπνού καθ όλη την διάρκεια της πτήσης.

Τα δυο χρονόμετρα του πομπού τα ξεκινάω μόλις ακουστεί το "take off". Το πρώτο χρονόμετρο με ειδοποιεί τη στιγμή που περνώ από την νωχελική πτήση των 150 χιλιομετρων στην γρηγορη πάνω από 400.Ενώ το δεύτερο χρονόμετρο με προετοιμάζει πότε πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα ακροβατικά γιατί μπαίνει συγκεκριμένο ηχητικό.
Επειδή δεν έχω τρίτο χρονόμετρο, το τελείωμα της μουσικής στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα μου δείχνει ότι κατεβαίνω τώρα με καύσιμα για μια προσπάθεια "abort and go around" .

Όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσα να συνεχίσω να πετάω αλλα είναι κάτι που δε περιμένω κανεις να καταλάβει που δεν έχει επιχειρήσει τέτοια πτήση !

Όλο το ηχητικό είναι επίτηδες ηχογραφημένο και αποτελεί χρονόμετρο και ταυτόχρονα υπόδειξη για μένα σε πολλά σημεία.Kαι όπως παρακάλεσα τον διοργανωτή και εξήγησα να μην χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνο για τι πρέπει να ακούω την μουσική.
Πληροφορία που όπως αποδείχτηκε την χρησιμοποίησε. Γιατί μετά από γνώμες ανθρώπων που εκτιμώ δε νομίζω πια ότi ο λόγος του sabotage ήταν η "προσπάθεια διαφήμισης" .
Κάτι που σε καμια περίπτωση δε δικαιολογεί την αυθόρμητη συμπεριφορά μου λόγο τhς κούρασης.
Φέρθηκα αυθόρμητα αλλα βλακωδώς

Το λάθος στην τελική ήταν δικό μου και ΜΟΝΟ ΕΓΩ ευθύνομαι που οποιος ήθελε δεν είδε το πρόγραμμα μου:
"Don't expect a professional result when you involve an amateur in the procedure.Never get involved your self in the first place."

p.s. .ανέβασε καμια φωτό από το μεγάλο το μωρό ..να πετάξουμε σχηματισμό με το ultimate _P_P

.
Dimis sofos

Δημοσίευση από Dimis sofos »

Dell Gatto Grande έγραψε: Καλημέρα Νίκο!

Η συγχρονισμένη πτήση με κάποιο ηχητικό θεωρώ ότι είναι το ανώτατο επίπεδο και ότι πιο δύσκολο είτε με ακροβατικό είτε με Σπορ Jet και ο στόχος δεν είναι απλά να πηγαίνεις όπου σε πάει .

Το να κάνεις πρόγραμμα με jet είναι διαφορετικό απ ότι με βενζίνα :

Το πρόγραμμα μου έχει διάρκεια 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αυστηρά .Τότε έχω εξαντλήσει τα 4 λίτρα καυσιμου που κουβαλάω ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να κάνω οικονομία να μου φτάσουν τα 4 λίτρα καπνού καθ όλη την διάρκεια της πτήσης.

Τα δυο χρονόμετρα του πομπού τα ξεκινάω μόλις ακουστεί το "take off". Το πρώτο χρονόμετρο με ειδοποιεί τη στιγμή που περνώ από την νωχελική πτήση των 150 χιλιομετρων στην γρηγορη πάνω από 400.Ενώ το δεύτερο χρονόμετρο με προετοιμάζει πότε πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα ακροβατικά γιατί μπαίνει συγκεκριμένο ηχητικό.
Επειδή δεν έχω τρίτο χρονόμετρο, το τελείωμα της μουσικής στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα μου δείχνει ότι κατεβαίνω τώρα με καύσιμα για μια προσπάθεια "abort and go around" .

Όπως καταλαβαίνεις δε μπορούσα να συνεχίσω να πετάω αλλα είναι κάτι που δε περιμένω κανεις να καταλάβει που δεν έχει επιχειρήσει τέτοια πτήση !

Όλο το ηχητικό είναι επίτηδες ηχογραφημένο και αποτελεί χρονόμετρο και ταυτόχρονα υπόδειξη για μένα σε πολλά σημεία.Kαι όπως παρακάλεσα τον διοργανωτή και εξήγησα να μην χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνο για τι πρέπει να ακούω την μουσική.
Πληροφορία που όπως αποδείχτηκε την χρησιμοποίησε. Γιατί μετά από γνώμες ανθρώπων που εκτιμώ δε νομίζω πια ότi ο λόγος του sabotage ήταν η "προσπάθεια διαφήμισης" .
Κάτι που σε καμια περίπτωση δε δικαιολογεί την αυθόρμητη συμπεριφορά μου λόγο τhς κούρασης.
Φέρθηκα αυθόρμητα αλλα βλακωδώς

Το λάθος στην τελική ήταν δικό μου και ΜΟΝΟ ΕΓΩ ευθύνομαι που οποιος ήθελε δεν είδε το πρόγραμμα μου:
"Don't expect a professional result when you involve an amateur in the procedure.Never get involved your self in the first place."

p.s. .ανέβασε καμια φωτό από το μεγάλο το μωρό ..να πετάξουμε σχηματισμό με το ultimate _P_P

.

Παπαγιαννη μεγαλε πιλοταρα ηρθες μεχρι το Μεσολογγι και δεν σε απολαυσαμε τελικα!!..Πιθανο μεσα απο ολα αυτα που αραδιαζεις εδω μεσα να εισαι ο καλυτερος πιλοτος του πλανητη!!ισως και του αστερισμου Ανδρομεδα!

Γελανε μαζι σου μεχρι και οι βοσκοι στα ντεποζιτα των μοντελων μου...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Αυτό δεν είναι το επίπεδο του petame >:(

To θέμα κλειδώνει ……. Λυπάμαι

Όσο για το εδώ μέσα του Dimis sofos το θεωρώ προσβλητικό και μειωτικό για τον χώρο μας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Κάδος των Αχρήστων ”