Tucano Composite-ARF
Απ: Tucano Composite-ARF
Φίλε Τρύφωνα,
Σχετικά με τα καλούδια του αεροπλάνου γνωρίζω τα εξής. Όλα τα servo είναι της JR. Δεν ξέρω πόσα, αλλά σίγουρα είναι αρκετά. Τα retract είναι της Behotec από τον Καναδά με τα νέα εξελιγμένα φρένα αέρα. Το αεροπλάνο πετάει με 3 μπαταρίες NiMh 6V 2.000Mah και ο διανομές είναι της EMCOTEC o DPSI RV MINI6 (δείτε στη φωτογραφία) αν και φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες παραπάνω. Το αεροπλάνο επίσης διαθέτει σύστημα καπνού και μάλιστα και στις δύο εξαγωγές της τουρμπίνας. Απ' ότι ξέρω η πρώτη πτήση θα γίνει σύντομα στο μοντελοδρόμιο του Πέτρου του Ντούνη και σίγουρα θα ανέβει και το σχετικό βίντεο αμέσως μετά.
Α και κάτι τελευταίο. Οι πιλότοι ήδη έχουν παραγγελθεί από Αμερική και είναι καθοδόν (ολόσωμοι φυσικά). Τον Axel που προτείνεις τον γνωρίζω αλλά προτιμήθηκε η λύση της Αμερικής. Πάντως σε ευχαριστώ για το site. Τώρα για το ότι δεν τον αντιπροσωπεύει κανείς στην Ελλάδα, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...
Αυτά προς το παρόν.
Σχετικά με τα καλούδια του αεροπλάνου γνωρίζω τα εξής. Όλα τα servo είναι της JR. Δεν ξέρω πόσα, αλλά σίγουρα είναι αρκετά. Τα retract είναι της Behotec από τον Καναδά με τα νέα εξελιγμένα φρένα αέρα. Το αεροπλάνο πετάει με 3 μπαταρίες NiMh 6V 2.000Mah και ο διανομές είναι της EMCOTEC o DPSI RV MINI6 (δείτε στη φωτογραφία) αν και φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες παραπάνω. Το αεροπλάνο επίσης διαθέτει σύστημα καπνού και μάλιστα και στις δύο εξαγωγές της τουρμπίνας. Απ' ότι ξέρω η πρώτη πτήση θα γίνει σύντομα στο μοντελοδρόμιο του Πέτρου του Ντούνη και σίγουρα θα ανέβει και το σχετικό βίντεο αμέσως μετά.
Α και κάτι τελευταίο. Οι πιλότοι ήδη έχουν παραγγελθεί από Αμερική και είναι καθοδόν (ολόσωμοι φυσικά). Τον Axel που προτείνεις τον γνωρίζω αλλά προτιμήθηκε η λύση της Αμερικής. Πάντως σε ευχαριστώ για το site. Τώρα για το ότι δεν τον αντιπροσωπεύει κανείς στην Ελλάδα, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...
Αυτά προς το παρόν.
- Συνημμένα
-
- dpsi_rv_mini_6_715w[1].jpg (51.93 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- Landing-gear-set-Tucano.jpg (66.41 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Μπράβο Κώστα , ευχαριστούμε για τις πρόσθετες πληροφορίες....
Έχεις δίκιο ο διανομέας φαίνεται και στις προηγούμενες φωτό...
Όσων αφορά τους πιλότους ...Μοιά εταιρεία τους βγάζει;; Είναι καλλίτεροι απο τους AXEL;;;;
Βάλε λινκ να το έχουμε στα υπόψην μιας και εγώ έχω στα υπόψην 3 Mustang 1/4 scale.....
Περιμένουμε το βίντεο εναγωνίως και εύχομαι καλή παρθενική!!!!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Έχεις δίκιο ο διανομέας φαίνεται και στις προηγούμενες φωτό...
Όσων αφορά τους πιλότους ...Μοιά εταιρεία τους βγάζει;; Είναι καλλίτεροι απο τους AXEL;;;;
Βάλε λινκ να το έχουμε στα υπόψην μιας και εγώ έχω στα υπόψην 3 Mustang 1/4 scale.....
Περιμένουμε το βίντεο εναγωνίως και εύχομαι καλή παρθενική!!!!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Καλημέρα,
Απ' ότι ξέρω οι πιλότοι παραγγέλθηκαν από τον Frank Tiano.
To site: http://www.franktiano.com/
Τώρα ποιον ακριβώς έχει παραγγείλει o τυχερός ιδιοκτήτης του αεροπλάνου δεν γνωρίζω να σου πω. Σίγουρα θα μπουν φωτογραφίες όταν τοποθετηθούν στο cockpit.
Απ' ότι ξέρω οι πιλότοι παραγγέλθηκαν από τον Frank Tiano.
To site: http://www.franktiano.com/
Τώρα ποιον ακριβώς έχει παραγγείλει o τυχερός ιδιοκτήτης του αεροπλάνου δεν γνωρίζω να σου πω. Σίγουρα θα μπουν φωτογραφίες όταν τοποθετηθούν στο cockpit.
Φίλε Κώστα,
Ωραίοι οι πιλότοι του ΤΙΑΝΟ αλλά απ' ότι είδα είναι ΒΒΙ και Dragon action figures ολόσωμοι αλλά κλίμακα 1/6..........
Το αεροπλάνο είναι κλίμακας 1/4.........
Ίσως να πέφτουν λίγο "μικροί" όταν θα μπούν μέσα στο κόκπιτ.......
Σε ρώτησα πρίν γιατί ψάχνω απο καιρό να βρώ Fully articulated πιλότους στα 1/4 scale και δεν έχω βρεί άλλους εκτός απο τους AXEL PILOTS...
Ελπίζω να κάνω λάθος και οι πιλότοι που παραγγείλατε να είναι ΟΚ (1/4 δηλαδή...)
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Ωραίοι οι πιλότοι του ΤΙΑΝΟ αλλά απ' ότι είδα είναι ΒΒΙ και Dragon action figures ολόσωμοι αλλά κλίμακα 1/6..........
Το αεροπλάνο είναι κλίμακας 1/4.........
Ίσως να πέφτουν λίγο "μικροί" όταν θα μπούν μέσα στο κόκπιτ.......
Σε ρώτησα πρίν γιατί ψάχνω απο καιρό να βρώ Fully articulated πιλότους στα 1/4 scale και δεν έχω βρεί άλλους εκτός απο τους AXEL PILOTS...
Ελπίζω να κάνω λάθος και οι πιλότοι που παραγγείλατε να είναι ΟΚ (1/4 δηλαδή...)
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
-
Tucano Composite-ARF
Τελικα μετα απο αρκετες μερες σκληρης δουλειας, απο τους Αντωνη Ζωγραφο και Τασο Πεππα αλλα και απο τον γενικο συντονιστη-καθοδηγητη Πετρο Ντουνη σημερα καταφεραμε αφου πηραμε το οκ clear to fly και απο τον sofo junior third generation !!! να πεταξουμε το tucano composite για πρωτη φορα στο dounis airfield.
- Συνημμένα
-
- sofos junior testing my plane.jpg (91.99 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- sofos junior approve plane to fly.JPG (70.95 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
Tucano Composite-ARF
tucano composite at dounis airfield.@P@@P@wowwow
- Συνημμένα
-
- tucano jet at dounis airfield.JPG (50.91 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- tucano jet at dounis airfield 3.JPG (54.41 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- tucano jet at dounis airfield 2.JPG (56.5 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Απάντηση: Tucano Composite-ARF
Γειά σου Μιχάλη,
πράγματι μοναδικό αεροσκάφος το Tucano με υπέροχα πτητικά χαρακτηρηστικά.Εύχομαι κάθε πτήση του να είναι συναρπαστική!
Σε ευχαριστώ για τη φωτό με το sofojunior περάσαμε υπέροχα.@P@
πράγματι μοναδικό αεροσκάφος το Tucano με υπέροχα πτητικά χαρακτηρηστικά.Εύχομαι κάθε πτήση του να είναι συναρπαστική!
Σε ευχαριστώ για τη φωτό με το sofojunior περάσαμε υπέροχα.@P@
-
Tucano Composite-ARF
τελικα πεταει ?? ναι και καλα στο dounis airfield >:(!@/-=}{{.
- Συνημμένα
-
- Tucano at dounis airfield Αερομοντελισμός 003.JPG (57.13 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- Tucano at dounis airfield 002.jpg (97.31 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
Απάντηση: Tucano Composite-ARF
http://www.youtube.com/watch?v=AiHl_9pUy84
τελικα πεταει ?? ναι !! και ενα βιντεακι.
>:(!@/-=}{{.@P@
τελικα πεταει ?? ναι !! και ενα βιντεακι.
>:(!@/-=}{{.@P@