Ηλεκτρικά από belt ...σε άλλη χρήση.

bladeskiller

Απάντηση: Ηλεκτρικά από belt ...σε άλλη χρήση.

Δημοσίευση από bladeskiller »

psomaras έγραψε: Γιατι θελει σεταρισμα κι εγω δεν γνωριζω!!!

Προσπάθησε να το δεις πιο ψύχραιμα το θέμα. Δεν είναι λύση να τα παρατήσεις. Υπομονή κι επιμονή χρειάζεται. Κανένας δεν ξέρει, από τότε που γεννιέται, να σετάρει ελικόπτερα. Επρεπε να έβλεπες εμένα πέρισι τέτοια εποχή ,που έστηνα το ράπτορα εντελώς μόνος μου. Κωμωδία που έσπαγε ταμεία :D.
Στο μεταξύ, πέρα από το γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά αυτά δεν κάνουν για αεροπλάνο ,μην φανταστείς ότι το να στήσεις ένα αεροπλάνο ειδικά σαν κι αυτό που σκέφτεσαι ,είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε άλλο.
Υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδύκτυο, που σε βοηθούν να καταλάβεις πως λειτουργεί και πως ρυθμίζεται ένα ελικόπτερο, αν έχεις θέληση να ασχοληθείς. Αν πάλι δεν μορείς να βγάλεις άκρη με τίποτα, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα μια επίσκεψη σε ένα μοντελοδρόμιο. Αλλωστε αν στο μέλλον σκοπεύεις να ασχοληθείς και με αεροπλάνα ,το μοντελοδρόμιο θα σου χρειαστεί από τη στιγμή που θα ξεφύγεις από τα μικρά φελιζολένια.
Σκέψου και αποφάσισε. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Φιλικά Κώστας.
psomaras

Δημοσίευση από psomaras »

Ασχολουμε αρκετο καιρο με αεροπλανα, κατα βαση θερμικα.
Οπως ολοι, ειχα κι εγω ενα λαμα που οταν το εμαθα ειπα να παω σε belt!
Τωρα γιατι δεν μπορεσα να το σεταρω............
Ωραια!!!! Αφου εγινε θεμα.....Ποιος θα μου κανει το belt να πεταει?????????'!'!''!'!''!'!'

Ευχαριστω Νικος@P@
psomaras

Δημοσίευση από psomaras »

mastoras έγραψε: Και ποιός να σε βοηθήσει !!!! Και είσαι από την Μηχανιώνα δηλαδή Θεσ/νικη !!!!!wow από την πόλη και τον σύλλογο που έβγαλε τους περισσότερους ελικοπτεράδες αθλητές σε όλη την Ελλάδα !!!!

Και δεν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει. >:D Δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει έναν νέο αερομοντελιστή >:(

Φίλε psomaras δώσε μου λίγο χρόνο, και θα λυθεί το πρόβλημα που έχεις αντιμετωπίσει.

Eχεις χρονο μεχρι την αλλη εβδομαδα~b~ Αλλιως θελω τα λεφτα μου πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”