Κατασκευη scratch HOWARD DGA-3 "Pete"
Απάντηση: Κατασκευη HOWARD DGA-3 "Pete"
Συνεχεια των Φωτογραφιων....
- Συνημμένα
-
- IMG_1157.jpg (95.39 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1156.jpg (97.72 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1155.jpg (94.21 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1152.jpg (94.22 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1151.jpg (95.26 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
ankon έγραψε: ↑ Πρωτα εφτιαξα το αρσενικο καλουπι στον τορνο απο πολυ σκληρο ξηραμενο ξυλο στις ακριβεις διαστασεις
Έτσι είναι .....όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια :p
Συνέχισε δυνατά δάσκαλε μας έχει καταπλήξει !!!! Σημαντικότατη η βοήθεια για τους αερομοντελιστές που θέλουν να εμπλακούν στον χώρο των κατασκευών.
Τα δημιουργήματα των δασκάλων του χώρου μας, που παρουσιάζονται "κατασκευή βήμα προς βήμα" παράλληλα με την χρήση φωτογραφιών, είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε στα τεχνικά αερομοντελιστικά φορουμ. :)>)>)
Φωτογραφιες απο το τελειωμενο προιον ...τωρα δεν μενει τιποτα αλλο εκτος απο το βαψιμο.
- Συνημμένα
-
- IMG_1192.jpg (97.93 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1191.jpg (98.33 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Φιλε μου Δημητρη
Δεν θεωρω τον εαυτο μου δασκαλο,υπαρχουν πολλοι καλυτεροι απο εμενα.Απλα εχω μεγαλη επιμονη και υπομονη και ρωταω τους παλιοτερους η οσους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα!
Παντος να σαι καλα για τα καλα σου λογια.
Αγγελος
Δεν θεωρω τον εαυτο μου δασκαλο,υπαρχουν πολλοι καλυτεροι απο εμενα.Απλα εχω μεγαλη επιμονη και υπομονη και ρωταω τους παλιοτερους η οσους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα!
Παντος να σαι καλα για τα καλα σου λογια.
Αγγελος
-
γεία σου Αγγελε τι εγινε και μας έκοψες την τροφοδοσία
Τι εγινε Αντωνη ....ελπιζω τα καλυτερα .Ειμαι ακομα σε πνευματικες διακοπες ...δηλαδη βαριεμαι και δεν εχω ξεκινησει ακομα .Θελεις τα ουζα τα Μυτιληναιικα... μου βαρυναν τα δακτυλα .Περιμενα και τις εκλογες ....χα χα χα . αλλα συντομα θα ξαναρχισω το μυθιστορημα. Δουλεψα βεβαια επανω σε μια μιζα για τους βαρεις κινητηρες μου και θα κανω μια φωτογραφηση στο ετοιμο προιον!!!
-
περιμένουμε με ενδιαφέρον!!_Β_Ο
Αντε και σημερα που βρηκα λιγο χρονο να συνεχισω την τροφοδοσια για το Howard, γιατι αρκετα το αφησα πισω. Οχι το μοντελο ,αυτο προχωρα κανονικα!!! Μερικες φωτο απο την κατασκευη του stablizer και του Fin & rudder.
- Συνημμένα
-
- IMG_1270.jpg (92.98 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1262.jpg (93.44 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1248.jpg (91.53 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1246.jpg (95.87 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1247.jpg (94.16 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Εχω προχωρησει και με την κατασκευη των οργανων του πιλοτηριου.Αρκετη δουλεια στον τορνο για την αρχη και μετα τοποθετηση φωτο των οργανων και μετα επικαλυψη με υγρο γιαλι !!
- Συνημμένα
-
- IMG_1260.jpg (96.07 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1254.jpg (88.81 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1252 (1).jpg (89.98 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1253 (1).jpg (94.68 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
και η συνεχεια,τα οργανα τελειωμενα και η τοποθετηση στην ατρακτο.
- Συνημμένα
-
- IMG_1265.jpg (93.84 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1264.jpg (86.02 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1259.jpg (93.24 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1258.jpg (91.94 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1257.jpg (85.83 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Άγγελε πολύ θερμοκρασία έχει ανεβάσει... αντιψυκτικό έβαλες *SAR*?
Φιλοι μου, μετα απο 11 μηνες συνεχους δουλειας εφτασα σε αυτο το αποτελεσμα.Τελειωμενο πλεον το μοντελο ....περιμενει την ημερα της παρθενικης του πτησης.Τωρα αυτο ειναι λιγο δυσκολο καθως πρεπει να βρεθει και αυτοκινητο να το χωρεσει.Ολο και καποιος θα προσφερθει.Αλλιως το επομενο project θα ειναι ενα trailer για τα μεγαλα μοντελα.Βεβαια λειπουν αρκετες φωτο απο την κατασκευη ...ισως να τις βαλω αργοτερα.
Αγγελος
Αγγελος
- Συνημμένα
-
- IMG_1297.jpg (95.59 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_1296.jpg (89.81 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
ankon έγραψε: ↑Φιλοι μου, μετα απο 11 μηνες συνεχους δουλειας εφτασα σε αυτο το αποτελεσμα.Τελειωμενο πλεον το μοντελο ....περιμενει την ημερα της παρθενικης του πτησης.Τωρα αυτο ειναι λιγο δυσκολο καθως πρεπει να βρεθει και αυτοκινητο να το χωρεσει.Ολο και καποιος θα προσφερθει.Αλλιως το επομενο project θα ειναι ενα trailer για τα μεγαλα μοντελα.Βεβαια λειπουν αρκετες φωτο απο την κατασκευη ...ισως να τις βαλω αργοτερα.
Αγγελος
..., παροοοοοον ο Carapis, εκτελουντε μεταφορες πασης φυσεως και μεγεθους αερ/λων. (Με το αναλογο τιμημα,χαχαχα, πτηση-δοκιμη μοντελου, ταισμα & ποτισμα μεταφορεα, κλπ...) ^%^
Αγγελε ξερεις πως μπορω και καθημερινες λογο δουλειας, ριξε συρμα να το κανονονισουμε απο βδομαδα εαν θελεις.
Οχι τιποτε αλλο, να εχεις χρονο να ετοιμασεις και τααααα μεζεδακια για τα καλοριζικα, χαχαχχεχεχεχεχχιχιιχι...+(*)
Αααααα και να μην ξεχασω, κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ο οοοοοοοοο το αποτελεσμα, οεοοοοοοο....!!!!
Χρηστο ...ευχαριστω πολυ για την προσφορα!!!! Καλοδεχουμενη!!!
Αγγελος
Αγγελος
-
πέρασαν τόσο γρήγορα 11 μήνες? ...............γι αυτό κουράστηκα χε! χε!
πολύ καυτό μοντέλο .................και .......................................πω πω δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου
μπράβο πρωτομάστορα!!!!!!!!!!
πολύ καυτό μοντέλο .................και .......................................πω πω δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου
μπράβο πρωτομάστορα!!!!!!!!!!