Απαιτούμε την επιστροφή της ιστορίας στην πατρίδα μας.

Mogolos

Απάντηση: Απαιτούμε την επιστροφή της ιστορίας στην πατρίδα μας.

Δημοσίευση από Mogolos »

bladeskiller έγραψε: Ναι Αντώνη μου αλλά εμείς δεν έχουμε "ιερείς" του αερομοντελισμού, που να προσπαθούν να επιβάλλουν το χόμπυ μας σε άλλους. Ούτε σφάξαμε κανέναν (εκτός κι αν φύγει κανενα ελικόπτερο *SAR*) .
Οσο για τα άλλα, κάνεις το λάθος, που κάνουν και πολλοί άλλοι. Η θρησκεία ,ή κάθε θρησκεία ,υποτίθεται ότι είναι "θεόπνευστη" και όποιος την πιστεύει δεν αμφισβητεί τίποτα. Συνεπώς ή την ακολουθείς ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ή δεν τη δέχεσαι καθόλου. Δεν κρατάς ότι σου φαίνεται σωστό και απορίπτεις τα άλλα γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον ορισμό της πίστης σε μια θρησκεία.
Συνεπώς, αντί να προσπαθείς να πλάσεις υβριδικά παραμυθάκια στο μυαλό του παιδιού σου ,καλύτερα να μάθεις το παιδί σου πρώτα πρώτα να χρησιμοποιεί σωστά το μυαλό του, έξω από θρησκευτικά ταμπού και δογματισμούς και τότε να είσαι σίγουρος ότι το παιδί σου θα βρει τια αξίες του, φυσικά και με τη δική σου τη βοήθεια. Κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει μια θρησκεία θα το κάνει συνειδητά και όχι υποκριτικά λόγω του κοινωνικού περίγυρου.

Φιλικά Κώστας.

:>):>):>)
Πεστα Χρυσόστομε... ή μάλον Κώστα
χαχαχαχα
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Πάντως ρε παιδιά ας αφισουμε αυτη την κουβέντα, γιατί δεν μας βλέπω να βγαζουμε άκρη (2000 χρονια δεν βγαλαμε)
Και προτείνω στους "χειρηστές" να κλειδώσουν το θεμα
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Κατά την γνώμη μου μια σωστή θρησκεία δεν πρέπει να επιβάλει αλλά να διαμορφώνει και με βάση αυτού πράττω
Ο Χρηστός κήρυττε (και όποιος ήθελε ακολουθούσε)…………δεν στρατολογούσε
Τα υπόλοιπα είναι εφευρέσεις της εκκλησίας
Αντώνης Κριτζάς

Γιάννη μου δεν βλέπω λόγω να το κλειδώσουμε ................ούτε τσακωνόμαστε ούτε καταπατάμε κανόνες ακόμη και αν είμαστε λίγο off topik τα λέμε πολιτισμένα και φιλικά
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

οκ! πάμε λοιπόν...

Η "αναγκη" για θρησκία και πίστη, προκαλείτε από τα αναπάντητα ερωτήματα που θέτει ο ανθρώπινος νους για την ύπαρξή του και το συμπαν.
Και μιας το σύμπαν είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ για κάθε άνθρωπο (όπως αυτός το αντιλαμβάνεται), όπως και η ύπαρξη, είναι ανοητο να ψάχνουμε απαντήσεις σε άλλα μυαλα. Η "ιδέα" που έχει καθένας για την υπαρξή του ειναι εντελώς ΑΤΟΜΙΚΗ και δεν μπορεί να μοιραστεί.
Οπως ειναι ανοητο να λέω "καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι", τόσο ανόητο ειναι να αποδέχομαι κάθε άποψη που έχει σχέση με την υπαρξή ΜΟΥ.
Αν προσέξουμε λοιπόν τους "κανόνες" κάθε θρησκίας θα δούμε ότι ολοι αναφέρονται σε "γηινα και υλικά" θεματα και όχι σε πνευματικά (κάνε αυτο για να μην πάς στην κολαση κλπ)
Κάτι που θα έπρεπε να οδηγεί στην πνευματική εξίψωση, καταλήγει στην χειραγώγηση του κόσμου από την εκλησία.
Και όπως λεγαν οι κομουνηστες: Η θρησκία ειναι το οπιο του λάου.
(Φροντίζοντας να την αντικαταστήσουν με την θρησκία για το "κομα")

Και τελειώνοντας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση:
Στο 12θεο οι θεοί ήταν κατ΄εικόνα του ανθρώπου (και καναμε ότι γουσταραμε)
Στον Χριστιανισμό ο άνθρωπος ειναι κατ΄εικόνα του Θεου!!! (και δεν κάνουμε τιποτα)
Αφου λοιπόν ειμαστε κατ' εικόνα του Θεού, γιατί θα κριθούμε?
Αν κάποιος ρασοφόρος, φιλοσοφος, θεοσεβουμενος, χριστιανος, μουσουλμανος, εκπαιδευτικος, ταοϊστης, χιλιαστης, ουμανιστης, βουδιστης....
...καταφέρει να μου δώσει πιστική απάντηση σε αυτό, ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ σε όλα τα επίπεδα πνευματικά και υλικά.
Εως τότε θα πράττω βάση της ηθικής μου μεσα στους συμπαντικους κανονες υπαρξης.
Αντώνης Κριτζάς

καλός πιλότος θα γίνεις μόνο αν το θές πραγματικά και το αγαπάς όχι αν στο επιβάλουν
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

sos.o.ka έγραψε: καλός πιλότος θα γίνεις μόνο αν το θές πραγματικά και το αγαπάς όχι αν στο επιβάλουν

χαχαχαχα
μου αρεσει, Αντώνη, που προσπαθεις να κανεις την κουβέντα "in topic"
xaxaxaxa
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”