οι Έλληνες

NIKOS5113

Απάντηση: οι Έλληνες

Δημοσίευση από NIKOS5113 »

Όσον αφορά στο βίντεο...κανένα σχόλιο
Όσο για τα παραπάνω το καλό δεν το θυμάται κανείς. Εμείς πολεμήσαμε για την πατρίδα μας και όχι για τους άλλους. Το ότι αναγνώρισαν τη γενναιότητα και τις θετικές επιδράσεις της για την έκβαση του πολέμου δε σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να μας βοηθήσουν. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε παραδοθεί από την πρώτη ημέρα και να μην είχαμε αυτές τις απώλειες. Όμως όσο εύκολο είναι για κάποιους αυτό τόσο δύσκολο και ατιμωτικό είναι για εμάς.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

…………….ακούστε λοιπόν την απάντηση του τηλεφωνικού κέντρου της δημοτικής αστυνομίας

Το τηλέφωνο έγινε σήμερα 13:10

ΔΑ δημοτική αστυνομία παρακαλώ…………
Καλών γεια σας μήπως θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για τι έχουν μαζευτεί πάλι έγχρωμοι μπροστά στα καταστήματα μας στη οδό ΑΜ και παρενοχλούν τους πελάτες που πλησιάζουν στις βιτρίνες μας
ΔΑ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι κυρία μου
Καλών γιατί?
ΔΑ διότι μας δέρνουν………….
Καλών …………και εμάς μας δέρνουνε όταν πάμε να τους διώξουμε δεν ακούσατε πόσα περιστατικά είχαμε αυτή την εβδομάδα ……….μέχρι και μαχαίρια βγάλανε
ΔΑ εσείς δεν ακούσατε ότι έσπασαν οι μαύροι τέσσερα δόντια από μία συνάδελφο ……….. δεν τα βλέπετε από μέσα για να ξέρετε τι τραβάμε
καλών γιατί εμείς από μέσα δεν τα βλέπουμε…………. καθημερινά βρισκόμαστε στην ίδια θέση και για μας είναι ποιο επικίνδυνο γιατί έχουμε όνομα και αριθμό
ΔΑ μμμμμμμμμμ!!!
Καλών …………ωραία και τι θα κάνουμε τώρα
ΔΑ ………………..
Καλών………..τελικά γιατί σας πληρώνουμε………. μόνο για να μας κόβετε κλήσεις
ΔΑ πείτε μου πάλι την δυν/ση να δω τι θα κάνω
Καλών ΑΜ (κλπ κλπ) το όνομα μου (κλπ κλπ) δείτε τι μπορείτε να κάνετε η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο
ΔΑ εντάξει κλικ

(η συνομιλία αναφέρεται στο περίπου για να βγάλετε απλά το νοήμα)
Αντώνης Κριτζάς

πείτε μου λοιπόν που βρίσκετε η σύνδεση των εκείνων των ΕΛΛΗΝΩΝ με εμάς
που ένστολοι τρέμουν μη φάνε ξύλο από παράνομους έγχρωμους μικροπωλητές
jppp

Δημοσίευση από jppp »

παιδια δεν ξερω αν το καταλαβατε σημερα ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ
να πω επισης οτι αυτο το forum ειναι πολυ snob
Αντώνης Κριτζάς

να πεις ότι θες ......αλλά και να το δικαιολογήσεις !!
(η απλά σου αρέσει να λες............. γενικά και αόριστα?)
Θα έλεγα ακόμη ότι με το να προσβάλεις το χώρο που σε φιλοξένει και σε βοηθά με τις απορίες σου δεν είναι πρέπον
KM

Δημοσίευση από KM »

jppp έγραψε: παιδια δεν ξερω αν το καταλαβατε σημερα ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ
να πω επισης οτι αυτο το forum ειναι πολυ snob

σνομπ (snob) = περιφρονητικός και ματαιόδοξος....
Τώρα που μάθαμε τι είναι σνομπ θα ήθελες και με επιχειρήματα να μας δικαιολογήσεις το σχόλιο? Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω.

Σχετικά με το σχόλιο ¨επτωχεύσαμε¨ τι να πω? Τώρα το κατάλαβες εσύ?
jppp

Δημοσίευση από jppp »

Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: σνομπ (snob) = περιφρονητικός και ματαιόδοξος....
Τώρα που μάθαμε τι είναι σνομπ θα ήθελες και με επιχειρήματα να μας δικαιολογήσεις το σχόλιο? Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω.

Σχετικά με το σχόλιο ¨επτωχεύσαμε¨ τι να πω? Τώρα το κατάλαβες εσύ?

οχι απλα χτες ειχαμε επισημη δηλωση στην βουλη για το ΔΝΤ
απλα αντι να πει ο πρωθυπουργος οτι επτωχευσαμε ειπε για το οτι ειμαστε
υπο του ΔΝΤ

αν δεν υπαρχει επισημη δηλωση οτι και να λεμε
μου εκανε εντυπωση ομως
με το μικρο μου το μυαλο θα περιμενα ξεσηκωμο αλλα τελικα
πρεπει να ζω σε αλλον πλανητη
αυτα

οσο για το σνομπ απλα κανω συγκρισεις
KM

Δημοσίευση από KM »

Δεν απαντάς στο ερώτημα μου περί σνομπισμού στο Πετάμε.
Όταν κάνεις τέτοια σχόλια οφείλεις και να τα διακαιολογείς αλλιώς να μην τα κάνεις σε παρακαλώ.
Αντώνης Κριτζάς

όση απάντηση πήραμε για παλιότερες καταγγελίες του jppp για λογοκρισία στο petame ................τόση θα πάρουμε και τώρα.............

υπενθυμιζω 16/01/10 18:36
και η λογοκρισια να σταματησει σε αυτο το φορουμ παρακαλω
διοτι η αληθεια ενοχλει
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλησπέρα....Μόνο "σνομπ" δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το petame!!! Καλό θα είναι να είμαστε υπεύθυνοι των δηλώσεών μας και να έχουμε το σθένος να δικαιολογούμε το ότι λέμε....Δεν κατάλαβα τώρα ,θα φοβόμαστε να μιλάμε και για τα κακός κείμενα των πολιτικών μας που αφήνουν σχεδόν τα πάντα στην τύχη??? Ναι κύριοι ,εάν μας την πέφτουν οι κάθε λογής "μαύροι" ,να πάνε στην χώρα τους να πουλάνε μαγκιά...Τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Να αρχίσουμε και εμείς ,αδιάκριτα , να " τους την πέφτουμε "???
Μην τρελαθούμε κιόλας..>:(>:(>:(>:(
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Από ότι βλέπω,

έχασα επεισόδια._Β_Ο

Για αυτό θα πώ,:o)

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΕΙΝ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Να..... οργανοθούμε./!/!*
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Για το περιστατικό που αναφέρει ο Αντώνης πάντως, δε νομίζω ότι φταίει το ότι οι μπάτσοι φοβούνται τους "μαύρους" ή τους οποιουσδήποτε αλλοδαπούς. Ο λόγος που τους χαιδεύουν τα αφτιά πάει πιο μακρυά.
Οι "ιθαγενείς" έχουν αρχίσει να παίρνουν χαμπάρι ότι "όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν" και όταν ακούνε τις υποσχέσεις των πολιτικάντηδων των κομμάτων για να μαζέψουν ψήφους, δεν χαμπαριάζουν τόσο όσο παλιότερα. Αυτό τους ανυσηχεί και θέλουν να βάλουν νέο αίμα στο εκλογικό σώμα ,που να το ελέγχουν με ευκολία. Γιαυτό λυσάξαν να δώσουν άρον άρον πολιτικά δικαιώματα στους αλλοδαπούς, κάνοντας ταυτόχρονα τα στραβά μάτια στις παρανομίες τους. Διότι έτσι αποκτάς ευκόλως ελεγχόμενους ψηφοφόρους με την διαρκή απειλή ότι ,αν αλλάξει κάτι στο πολιτικό σκηνικό ,τα στραβά μάτια θα πάψουν να είναι στραβά. Ειδικά αν υπάρχει και ένα νομικό καθεστώς νομιμότητας της παραμονής στη χώρα ,που να περιλαμβάνει πολλά "εαν" και "εφόσον" με την ανάλογη δόση ασάφειας ,τους έχεις στο χέρι όλους τους.
Να λοιπόν γιατί τους χαιδεύουν. Ψηφοφόρους του χεριού τους θέλουν να έχουν κι ας είναι οποιοδήποτε, μια και τα ιθαγενή κομματόσκυλα λιγοστεύουν ανυσηχητικά. Το "giorgo pasok" το θυμάστε μήπως?

Φιλικά Κώστας.
Αντώνης Κριτζάς

.........φοβούνται ..........και αυτό γιατί εκτός από ανεκπαίδευτοι είναι και ακάλυπτοι από το σύστημα με την έννοια των αρμοδιοτήτων
Δεν είναι ψέματα ότι πολλές φορές έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από ιθαγενείς και αλλοδαπούς
Μα δεν φταίνε αυτοί …..φταίνε τα γουρούνια που λες που τους έβαλαν εκεί για να ικανοποιήσουν ρουσφετολογικά αιτήματα αλλά δεν φρόντισαν να τους ʽʼ ντύσουνʼʼ με το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο για να τους καλύψουν
Η μόνη αρμοδιότητα που πραγματικά έχουν είναι οι κλήσεις και εκεί ποντάρει ο ΔΑ
Το μόνο που βλέπουμε τελευταία είναι ότι έχουν πλέον και αστυνομική κάλυψη (γελοίο)
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Σύμφωνοι ,ότι οι περισσότεροι είναι ανεκπαίδευτοι ή και και αδιάφοροι είναι γεγονός. Ομως έχει φανεί ,από εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο παρελθόν, ότι αν έχουν εντολή να "καθαρίσουν" τον τόπο έχουν τον τρόπο να το κάνουν και μάλιστα "αθόρυβα". Τον τελευταίο καιρό όμως τους χαιδεύουν προκλητικά και η απάντηση στο γιατί πιστεύω ότι είναι η αναζήτηση ελεγχόμενων ψηφοφόρων μια και οι ιθαγενείς, ο ένας μετά τον άλλον ,δεν θέλουν ούτε να τους φτύσουν. Κάπως αργά τους πήραμε χαμπάρι βέβαια κι αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά...

Φιλικά Κώστας.
Αντώνης Κριτζάς

πολλά θα πληρώσουμε ακόμη αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις
Ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις στον δήμαρχο της Αθήνας και στην φυσική ηγεσία της αστυνομίας για αυτή την κατάσταση
Η μήνυση έγινε κατευθείαν στον Άρειο Πάγο ............για να δούμε τι πάγος θα πέσει και που (έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον θεσμό όπως όλοι μα ποτέ δεν ξέρεις)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”