..........άσε τον Στέφανο να σε πειράζει ..........μια χαρά θα τα πας
ακόμη και αν σε προβληματίσει το πεδίο (που δεν το νομίζω) μια βόλτα στον Μαραθώνα θα σε ανταμείψει
νεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!11
-
Απάντηση: νεοςςςςςςςςςςςς!!!
Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο φίλε GPAVL οτι στο σεφ θα βρεις καλούς μοντελιστές και πάνω απ' όλα καλά παιδιά έτοιμα να βοηθήσουν και αν θέλεις μπορείς να εκπαιδευτείς με trainig όπως κάνουμε σε πολλούς νέους μοντελιστέςfazerdreamer έγραψε: ↑και ευχομαι να συναντησεις καλους μοντελλιστες και περισσοτερο καλους ανθρωπους.!
Αυτη την στιγμή η παρέα στο σεφ διαθέτει δυο εκπαιδευτικά αεροπλάνα στην διάθεση των νέων μοντελιστών για πτήσεις εθισμού και εκπαίδευσης ενα mini mag και ενα e-starter
Σε περιμενουμε καθώς και όποιον φιλο θέλει
- Συνημμένα
-
- P4050087Medium.jpg (74.99 KiB) Προβλήθηκε 29 φορές
-
- 1yui.jpg (51.76 KiB) Προβλήθηκε 29 φορές
-
DUKE έγραψε: ↑Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο φίλε GPAVL οτι στο σεφ θα βρεις καλούς μοντελιστές και πάνω απ' όλα καλά παιδιά έτοιμα να βοηθήσουν και αν θέλεις μπορείς να εκπαιδευτείς με trainig όπως κάνουμε σε πολλούς νέους μοντελιστές
Αυτη την στιγμή η παρέα στο σεφ διαθέτει δυο εκπαιδευτικά αεροπλάνα στην διάθεση των νέων μοντελιστών για πτήσεις εθισμού και εκπαίδευσης ενα mini mag και ενα e-starter
Σε περιμενουμε καθώς και όποιον φιλο θέλει
Εγώ πάντως ,όποτε ξαναβρεθώ Αθήνα θα κάνω μια επίσκεψη από εκεί και από τον Μαραθώνα!!^%^
Θα χαρούμε να σε δούμε στην μεγάλη παρέα μαςGREECEPILOT έγραψε: ↑Εγώ πάντως ,όποτε ξαναβρεθώ Αθήνα θα κάνω μια επίσκεψη από εκεί και από τον Μαραθώνα!!^%^
Υπενθυμίζω σε όλους τους φίλους που θα επισκεφθούν το σεφ ότι στον χώρο αυτό πετούν μόνο ηλεκτρικά μοντέλα