Που να πεταξω? Help !

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Που να πεταξω? Help !

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

..............και πάρε μαζί σου μικρό................καλάθι !!!!!!!!!!
Στα σοβαρά τώρα κατα την άποψη μου το μέρος είναι πολύ ωραίο για παρέα και πτήσεις με μικρά μοντέλα
Οσο καλό μοντέλο και να έχεις όσο καλά δάκτυλα να έχεις πρέπει να ξέρεις τον κινδυνο όταν είσαι σε αλάνα περιτριγυρισμένη απο δρόμους και περαστικούς διαφόρων τύπων
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ..............και πάρε μαζί σου μικρό................καλάθι !!!!!!!!!!
Στα σοβαρά τώρα κατα την άποψη μου το μέρος είναι πολύ ωραίο για παρέα και πτήσεις με μικρά μοντέλα
Οσο καλό μοντέλο και να έχεις όσο καλά δάκτυλα να έχεις πρέπει να ξέρεις τον κινδυνο όταν είσαι σε αλάνα περιτριγυρισμένη απο δρόμους και περαστικούς διαφόρων τύπων

+++++... 1
Drimalitis_George

Δημοσίευση από Drimalitis_George »

Σίγουρα δεν είναι σωστό και το γνωρίζω ότι σε μη εγκεκριμένο χώρο δεν σηκώνεις ένα μοντέλο 2.5μ ή 3.0μ. Στα 20+ χρόνια που ασχολούμαι δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε με μικρότερα μοντέλα. Δίνω πολύ σημασία στην ασφάλεια και αυτό θα το καταλάβετε και όταν με το καλό δείτε και τα μοντέλα μου. Ακόμα και κατασκευαστικά κάνω οτιδήποτε μπορώ για να είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον μειώνω τους λόγους και τις αιτίες να προκληθεί ατύχημα. Διπλούς δέκτες, διπλές μπαταρίες καλά servos κλπ που ναι μεν ανεβάζουν το κόστος αλλά μειώνουν τις πιθανότητες ατυχήματος. Στο κάτω κάτω αν με γλυτώσουν από ...συντριβή τελικά μου αποσβένουν το επιπλέον κόστος. Αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο και το ρίσκο. Ο λόγος που το συζητάω είναι επειδή σκέφτομαι να φτιάξω ένα μικρό θερμικό για τις ...δύσκολες μέρες (που δεν μπορώ να πάω μακριά).
Κώστα και Γιώργο. Εσείς που είστε την Κυριακή για Δερβενοχώρια. Ο καιρός αναμένεται καλός την Κυριακή? Ρωτάω για να ξέρω ότι θα είναι κάποιος εκεί. Μην πάω άδικα !!!
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του windguru http://www.windguru.com/int/index.php
ο καιρός θα είναι ότι πρέπει. Οπότε αν ανέβεις θα μας βρεις εκεί.

Φιλικά Κώστας.
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Drimalitis_George έγραψε: Καλησπέρα σε όλους !
Εδώ και μερικούς μήνες η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αθήνα. νέος στο Forum νέος και στον τόπο. Ασχολούμαι χρόνια με το hobby (στην Κρήτη που έμενα). Τώρα που έχω κάπως προσαρμοστεί αποφάσισα ότι είναι πλέον καιρός να φέρω και τα μοντέλα μου (για λόγο χώρου τα έχω φυλάξει στην Κρήτη).
Λοιπόν για να μην σας κουράζω αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε που μπορώ να πετάω. Να σημειώσω ότι μένω Γλυφάδα και θα με ενδιέφερε το πλησιέστερο σημείο. Όχι ότι απορρίπτω και τα πιο μακρινά. Θα προτιμούσα κάποια οργανωμένα club ή χώρους συλλόγων. Δεν θα με εξυπηρετούσαν κάποια parking ή ..πλατείες γιατί συνήθως πετάω gas μοντέλα και θα ήθελα να νοιώθω ποιο ...ευρύχωρα και φυσικά για λόγους ασφαλείας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά με κάποιους από εσάς.
Καλό βράδυ!

...................................................................................................
Και εμένα με ενδιαφέρει , η ασφάλεια πτήσεων και εδάφους.

Να διασκεδάζω θέλω, εγώ και η οικογένεια μου καθώς και οι υπόλοιποι.

Θεατές και αγωνιζόμενοι, και διερχόμενοι.

Θα ήθελα πολύ να πέταγα πλησίον του Ελληνικού
δια λόγους που εξυπηρετούν εμένα, και την οικογενειά μου.

Δέν θα ήθελα να ξοδέυω πολλά, σε χρόνο και χρήμα για μετακινήσεις.

'Εχω πετάξει για χρόννια στο Μ/Δ της ΕΑΑ, και επιζητώ την οργάνωση, με σκοπό την ασφάλεια και απόλαυση.

Τελευταία, πέταξα Αννάβυσο, πρίν3 Αύγουστους Σαββάτο όπου και προσγειώθηκα ανάποδα σβηστός με υψηλοπτέρυγο 40άρη της Great Planes, και φυσικά έπαθα ζημιά.

Γιατί έκανα αργή χαμηλή ανάποδη διέλευση.@P@

Τα λάθη πληρώνονται.

Υπήρχε, και ένας μοντελιστής που είδε το συμβάν, δεν γνωρίζω το όνομα του.

Άραγε υπάρχει κάτι κοντά μας με προδιαγραφές, να εξυπηρετιθούμε;

ευχαριστώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”