Mustang P51
-
Απάντηση: Mustang P51
Γιάννη flaps?
Den θα χρειασει. Λογικά θα ερχεται σαν κότα. Αεροτομη από ανεμόπτερο εχει!
Θα δουμε. Αν τα χρειαστει, τα φτιαχνω.
Πολύ όμορφη δουλειά…και ωραίος χώρος να δουλέψεις.
Ποιας εταιρείας είναι το μοντέλο αν επιτρέπετε και τι μοτέρ έχει πάνω;
Γιάννη κούκλα είναι.
Ποτέ θα πετάξει με το καλό??
Αν έχει αεροτομή από ανεμόπτερο θα σε περνάμε από πάνω πάλι.:p
Αν και δεν νομίζω w
Ποτέ θα πετάξει με το καλό??
Mogolos έγραψε: ↑Den θα χρειασει. Λογικά θα ερχεται σαν κότα. Αεροτομη από ανεμόπτερο εχει!
Αν έχει αεροτομή από ανεμόπτερο θα σε περνάμε από πάνω πάλι.:p
Αν και δεν νομίζω w
Mogolos έγραψε: ↑Den θα χρειασει. Λογικά θα ερχεται σαν κότα. Αεροτομη από ανεμόπτερο εχει!
Χλωμά τα βλέπω τα πράγματα απο ταχύτητα θα έχεις μπόλικη.....
Ανεμόπτερο ξεανεμόπτερο το φτεράκι είναι πάϋλον........(βάζω στοίχημα οτι θα πετάει γρήγορα...)
Επίσης τα σήματα είναι για κλάματα...OFF Scale εντελώς...Μην το πηδήξεις το θέμα στο φινίρισμα....Βγάλτο στην σωστή κλίμακα το σήμα...μην κάνεις τσιπιές...
Τρύφωνας
Καλά κάνεις και δεν το νομίζεις φίλε μου Αζάντ. Το φτεράκι του Μογγόλου είναι πολύ γρήγορο γιατί ναί μεν είναι ανεμοπτερικό, αλλά είναι απο "γρήγορο" ανεμόπτερο...!@/-=}{{
Ποιός είπε οτι τα ανεμόπτερα που υπάρχουν πετάνε αργά; Σκέψου οτι ένα φτερό με μικρή οπισθέλκουσα (όπως είναι του Μογγόλου) είναι ακόμη πιο διυσδητικό.....Εγώ είμαι σίγουρος οτι θα πετάξει ΓΡΗΓΟΡΑ!!! _P_P
Τρύφωνας έγραψε: ↑Καλά κάνεις και δεν το νομίζεις φίλε μου Αζάντ. Το φτεράκι του Μογγόλου είναι πολύ γρήγορο γιατί ναί μεν είναι ανεμοπτερικό, αλλά είναι απο "γρήγορο" ανεμόπτερο...!@/-=}{{
Ποιός είπε οτι τα ανεμόπτερα που υπάρχουν πετάνε αργά; Σκέψου οτι ένα φτερό με μικρή οπισθέλκουσα (όπως είναι του Μογγόλου) είναι ακόμη πιο διυσδητικό.....Εγώ είμαι σίγουρος οτι θα πετάξει ΓΡΗΓΟΡΑ!!! _P_P
Εγώ θεωρούσα μάλλον λανθασμένα ότι ένα φτερό ανεμοπτερικό δεν κάνει για πτήση με μεγάλες ταχύτητες.
Αλλά αν είναι τύπου πάϋλον τότε μάλλον θα μας εκπλήξει ευχαρίστα.
Κωστής έγραψε: ↑Πολύ όμορφη δουλειά…και ωραίος χώρος να δουλέψεις.
Κωστη το σκάφος εχει εναν 46αρι os. Το βαρος του ειναι 2 κιλα περίπου και εχει ανοιγμα φτερων 150εκ. Ειναι παραγγελία χειροποιητο :p
Χαχαχαχα……
Έχουμε και λέμε:
46 μοτέρ, στα 2Kgr και άνοιγμα 1,5m….όλο μαζί μας κάνει 46+2+1,5=49,5 σε απόλυτη τιμή αν πολλαπλασιαστεί με το 10 μας κάνει σχεδόν 490…..
Άρα πρέπει να βρεις πεδίο για να ελέγχεις ένα μοντέλο που θα πηγαίνει με 500Km/h……παρά κάτι…..ένα Pylon P51…..τρομερό. Τρέχουν ακόμα τα P51 σε αγώνες Pylon…ξέρει κάποιος;
Έχουμε και λέμε:
46 μοτέρ, στα 2Kgr και άνοιγμα 1,5m….όλο μαζί μας κάνει 46+2+1,5=49,5 σε απόλυτη τιμή αν πολλαπλασιαστεί με το 10 μας κάνει σχεδόν 490…..
Άρα πρέπει να βρεις πεδίο για να ελέγχεις ένα μοντέλο που θα πηγαίνει με 500Km/h……παρά κάτι…..ένα Pylon P51…..τρομερό. Τρέχουν ακόμα τα P51 σε αγώνες Pylon…ξέρει κάποιος;
Βαλε στο google ή στο yoytube reno race και διαλεξε ενα από τα 1.000.000.000.000.000.000.000. ποστ / video / φωτο / ιστοσελιδες / ....
που θα σου βγαλει p 51 σε pilon
:p
που θα σου βγαλει p 51 σε pilon
:p
Σημερα εβαψα και τα σηματα. Δεν μπορω να πώ ότι εγινε πολύ καλή δουλειά. Σιγουρα στον αερα θα φαίνεται καλό, αλλα θα μπορούσα να κάνω καλυτερη και ποιοτικότερη δουλειά. Τες πα.
Αρχικά εφτιαξα μια μάσκα και εβαψα με ασπρο.
Στην συνεχεια εφτιαξα δευτερη μασκα πάνω στο ασπρο, και εβαψα με μπλέ.
Παρακάτω φαίνεται το αποτελεσμα.
Με το καλό αυριο το πρωί θα το βερνικώσω και την Κυριακή θα το τεσταρουμε στον αερα.
Αρχικά εφτιαξα μια μάσκα και εβαψα με ασπρο.
Στην συνεχεια εφτιαξα δευτερη μασκα πάνω στο ασπρο, και εβαψα με μπλέ.
Παρακάτω φαίνεται το αποτελεσμα.
Με το καλό αυριο το πρωί θα το βερνικώσω και την Κυριακή θα το τεσταρουμε στον αερα.
- Συνημμένα
-
- IMG_1318.jpg (90.81 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- IMG_1316.jpg (94.3 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- IMG_1315.jpg (92.62 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- IMG_1314.jpg (97.71 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
Κωστής έγραψε: ↑Χαχαχαχα……
Έχουμε και λέμε:
Moυ έδωσες ιδέα:--)!!
46+2+1.5=49,5Χ10=490
Οπότε 490Χ24.26122449=11888:>>>
Τυχαίο;;
Δεν νομίζω!!!!:D
καλές πτήσεις
Αχ, τί να πώ τώρα;;; Όποιος βιάζεται σκοντάφτει......
Τί λάθος βλέπετε στο αεροπλάνο του Mogolos;;; Quiz.....
_P_P
_P_P
Mogolos έγραψε: ↑Κωστη το σκάφος εχει εναν 46αρι os. Το βαρος του ειναι 2 κιλα περίπου και εχει ανοιγμα φτερων 150εκ. Ειναι παραγγελία χειροποιητο :p
Το δικό μου πότε θα είναι έτοιμο? >:(
Ή μήπως πρέπει να πω: το ΔΙΚΟ ΣΟΥ πότε θα είναι έτοιμο? :p
Τρύφωνας έγραψε: ↑Αχ, τί να πώ τώρα;;; Όποιος βιάζεται σκοντάφτει......
_P_P
Μήπως έχει να κάνει με τη μηχανή?