ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε: ↑Μπραβο Δημητρη παρα πολυ ομορφες φωτο!!!Την επομενη φορα θα βγαλουμε και το spitfire.
Καλημέρα Νίκο...έχω βάλει στο άλμπουμ μου ...μπες και δες στο προφίλ μου...:)>)>):)>)>)
ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε: ↑Μπραβο Δημητρη παρα πολυ ομορφες φωτο!!!Την επομενη φορα θα βγαλουμε και το spitfire.
palafdim έγραψε: ↑Καλημέρα Λυκούργο!
Ο ESM τα χαρακτηρίζει 120άρια τα αεροπλάνα αυτά αλλά δεν πετάνε με 120άρι τετράχρονο εκτός και εάν εννοεί δίχρονο..Το spit μου έχει βγει 7,5 κιλά και με τον 200άρι τον OS είναι περίπου 1:1 και η πτήση του επομένως scale καθαρά! Το corcair μου αρέσει πολύ αλλά το πρόβλημα είναι με τα retract που είναι αναδιπλούμενα και αυτά που δίνει ο ESM δε μου αρέσουν. Στραβώνουν εύκολα σε σχέση με τα Robart τα οποία όμως είναι πανάκριβα. Στο spit φοράω τα 700 RS Robart springdown και είμαι ευχαριστημένος. Τα ίδια έχω και στα άλλα warbirds...(ότι πληρώνεις παίρνεις).
Ποια η άποψή σου σε όλα αυτά;
Mogolos έγραψε: ↑Απαντώ εγώ :p
1. Πράγματι τα ΕSM δεν πετάνε με 120αρι. Στα δικά μου εχω 26cc βενζίνα στο p51 και 38cc βενζίνα στο hellcat.
2. Το corsair βγαίνει περί τα 9 κιλά (οσο και το hellcat)
3. Τε retracts του ESM ειναι μια χαρά... εαν κανεις βελούδινες προσγειώσεις. Σε περίπτωση "βαριας" προσγείωσης τα παίρνεις στα χέρια
4. Φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις
Mogolos έγραψε: ↑Nαί το πάει ο 180αρης. Εξάλλου scale σκάφος ειναι!! Με 0,6 ώση πετάς μια χαρά!!
200αρης σε 7,5 κιλά και δεν ειναι over???!!!
Οσων αφορα τις προσγειώσεις, με 9 κιλά ότι retracts και να βάλεις, εαν κάνεις βαριά προσγείωση ... τα χαιρετάς!
Σκεψου 9 κιλά με 50χλμ/ωρα πόση δυναμη ασκούν!!!
Οσο αφορά την βενζίνα...
...οσο πιο γρηγορα το αποφασίσεις τόσο πιο πολλά χρήματα κερδίζεις!!!
Με 1 γαλόνι (5 ευρώ) κάνω 25-35 10λεπτες πτήσεις!!!
Με το glow τον 200αρι πρέπει να βγαζεις 10 πτήσεις με το ζόρι στο γαλόνι!
palafdim έγραψε: ↑. ...η αλήθεια είναι ότι τα πραγματικά πετούσαν με κινητήρα στα 3/4 περίπου...τεσπα...απόψεις!
dgiatr έγραψε: ↑στα πραγματικά warbirds όμως όταν στόλαρε το αεροπλάνο ο πιλότος κατά πάσα πιθανότητα, εάν δεν είχε προλάβει να πηδήξει απο το αεροπλάνο, σκοτωνότανε και επομένως δεν είχε να στεναχωρεθεί γιατι το αγαπημένο του αεροπλάνο καταστράφηκε!!! εμείς όμως που και κόπο και χρόνο και χρήμα διαθέτουμε για να φτιάξουμε ένα warbird δεν είναι κρίμα να στεναχωριόμαστε οταν σπάει επειδή σε μια πιθανή <<στραβή>> το μοτέρ δεν είχε αρκετή δύναμη να το τραβήξει και πιθανόν να το γλυτώσει; θέλω να πώ δηλαδή οτι είναι καλό να είναι λίγo overpower tο μοτέρ γιατι οι συνθήκες πτήσης αλλά και εμείς δεν ειμαστε πάντοται στα καλύτερά μας.