νέος βοήθεια

stergios25

Απάντηση: νέος βοήθεια

Δημοσίευση από stergios25 »

αυτο που μου λες δεν το πολυκαταλαβαινω πως να το τροφοδοτησω αλλιώς?
Συνημμένα
SNC00046.jpg
SNC00046.jpg (27.28 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
SNC00045.jpg
SNC00045.jpg (25.72 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
stergios25

ειλικρινα ευχαριστω για τη οποιαδηποτε πληροφορια
Συνημμένα
SNC00049.jpg
SNC00049.jpg (26.81 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
SNC00048.jpg
SNC00048.jpg (30.57 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
SNC00047.jpg
SNC00047.jpg (28.69 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Φιλε μου καλησπερα.
Ειδα και διαβασα για το προβλημα που εχεις.
Τα κακα νεα ειναι οτι ολα αυτα τα μοντελα ελικοπτερου εχουν το εξης προβλημα,
χρησιμοποιουν Δεκτη (Receiver) και Ηλεκτρονικο Γκαζι (Speed Control) μαζι σε μια πλακετα.
Το προβλημα ειναι οτι στα μαγαζια μεχρις τωρα και εφοσον ξερω αυτα τα ηλεκτρονικα
εξαρτηματα τα πουλουν ξεχωριστα.
Δυστυχως για εσενα η λυση ειναι μια και μονο αυτη.
Θα πρεπει να αγορασεις ενα καινουργιο μοντελο το οποιο στην χειροτερη περιπτωση δεν ξεπερνα τα 120 ευρω.
Τωρα για το εναπομηνοντα ελικοπτερο σου καλα ειναι να το κρατησεις ωστε να το χρησιμοποιησεις σαν ανταλλακτικα.
Συγνωμη που σε στενοχωρισα και σου ευχομαι καλες πτησεις χωρις αλλα προβληματα
Μην τα παρατας και συνεχισε. Ξερεις και εμεις ειχαμε τις κακες μας στιγμες δεν εισαι μονος
Με Αγαπη
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
stergios25

με εκανες τη καρδια περιβολι!!! εισαι τοσο σίγουρος το τι έπαθε κ οτι δε γίνεται με τιπ???
stergios25

ξεχασα να αναφέρω οτι ειχε ενα λαμπάκι που αναβόσβηνε εκει σε αυτο το σημείο που φαινεται οτι κάηκε το οποίο οταν συνδέω τη μπαταρία αναβει κανονικα ειναι κάποια ένδειξη οτι μπορει να γίνει κατι η δεν παίζει ρόλο>????
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

Εχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Μάριος και έτσι φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που μας παραθέτεις.
Ο δέκτης έχει ενσωματομένο και ρυθμιστή ταχύτητας.

Δεν ξέρω αν θα βρείς ανταλακτικό ή θα χρειαστεί να αλλάξεις όλο το σύστημα τ/κ-δέκτη-esc.

Η επόμενη κίνηση που θα έκανα προσωπικά να ανοίξω το πακ του δέκτη και να προσπαθήσω να εντοπίσω το καμμένο εξάρτημα-ματα και αν υπάρχει περίπτωση να είναι επισκευάσιμα.
Αυτό θέλει βέβαια ιδιαίτερες γνώσεις που είναι δύσκολο νομίζω να δοθούν μέσα απο φόρουμ.

Δυστυχώς προβλήματα απο ανάποδες τάσεις συμβαίνουν συχνά, αλλά αν είναι σε μικρό βαθμό και επισκευάσιμα τότε αξίζει τον κόπο.

Οι σερβομχανισμοί δουλεύουν ? Γιατί για να ανάβει κάποιο λαμπάκι σημαίνει οτι δεν είναι καμμένη ολόκληρη η πλακέτα.
stergios25

οκ παιδια αυριο θα το παω να το δει κ ενας ειδικος. Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας ειμαι τελείως ασχετως για να κανω οποιαδήποτε ενέργεια μόνος μου σιγουρα ειναι λεπτο το ζήτημα που δε γίνεται να δοθει λυση, κ εγω πιστεύω οτι δε υπάρχει περίπτωση να πεταξει αλλα οπως πάντα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! πάντως πιστεύω ειναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στο hobbυ με το που πάρεις ενα μοντέλο στα χέρια σ στις πρώτες πτήσεις πριν προλάβεις να το χαρείς να βραχυκηκλώνει απο λάθος επαφη! χιλιες φορές να μου έπεφτε παρα αυτο! Α κ επι ευκαιρίας τι μου συστήνεται για το επόμενο? κάποιο που να ειναι κ για έξω!
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

Φίλε stergios, προσωπικά είμαι και ο ίδιος παθών, με το καλημέρα απο ανάποδη τάση, και καταλαβαίνω την στενοχώρια σου.
Δές εδώ. http://www.aeromodelistis.com/smfgr/index.php?topic=3932.0

Μήν το βάλεις κάτω και να ξέρεις ο επιμένων νικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”