Μια κυρια 90 χρονων που πεταει ακομα !
Απάντηση: Μια κυρια 90 χρονων που πεταει ακομα !
Ειχα αποφασίσει να το κρατησω μυστικό μέχρι να τελειώσω αλλά λόγω του ότι είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνο ας σας ανεβάσω μία-δύο φωτογραφίες από την νεα κατασκευή που κάνω εδώ και κάμποσους μήνες!!
- Συνημμένα
-
- IMAG0277.jpg (53.1 KiB) Προβλήθηκε 65 φορές
-
- IMAG0273.jpg (47.23 KiB) Προβλήθηκε 65 φορές
-
- IMAG0266.jpg (74.68 KiB) Προβλήθηκε 65 φορές
Πολύ ωραίο θέμα διάλεξες σαν επόμενη κατασκευή Θάνο, μπράβο. Χαίρομαι που σε πείσμα των καιρών υπάρχουν ακόμα μοντελιστές που φτιάχνουν αεροπλάνα απο σχέδια.!!!
Καλές κατασκευές και καλή παρθενική!!
Τρύφωνας
Καλές κατασκευές και καλή παρθενική!!
Τρύφωνας
Το μόνο προβλημα είναι ο χώρος Τρυφωνα.
2,70 εκπετασμα και 2,25 ατρακτος!!
pappy έγραψε: ↑Το μόνο προβλημα είναι ο χώρος Τρυφωνα.
Ωρέ αυτό είναι giant!!!!!! Μπράβο Θάνο, αξιέπαινος αδερφέ!!!!!+(*)
<:-)>>!!!!!!!!
Μπραβο βρε Θανο και απο μενα ευχομαι σε λιγο καιρο να το απολαυσουμε και στον αερα αυτο το διαμαντι που απο ακατεργαστο θα το κανεις πολυποθητο απο πολλους!
-
pappy έγραψε: ↑Ειχα αποφασίσει να το κρατησω μυστικό μέχρι να τελειώσω αλλά λόγω του ότι είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνο ας σας ανεβάσω μία-δύο φωτογραφίες από την νεα κατασκευή που κάνω εδώ και κάμποσους μήνες!!
Σε πρώτη φάση, No Comments…….πολύ καλή δουλειά.
Σε δεύτερη φάση, μετά από τις φωτό, και τα όσα είπε ο Μάριος +(*), το μοντέλο κατεβαίνει από το ταβάνι, μπαίνει πάνω καινούρια OS 30FS…στρώνουμε και ξαναπετάμε…..δε βαριέσαι με την μανούρα των ντιζών `M`, εμείς να είμαστε καλά.
Υ.Γ.: βαριέμαι να στρώνω μοτέρ μόνος….κάντε τα κουμάντα σας.
Κωστα μου χαιρομαι που πηρες αυτη την αποφαση να κανεις την γριουλα σου λειτουργικη και παλι και ευχομαι να κανονισουμε και οι τρεις μας (ελπιζω και αλλοι που εχουν η θελουν να αποκτησουν) να βρεθουμε ολοι μαζι και να τις βολταρουμε παρεουλα.
Βλεπεις μια ομορφη γυναικα δεν χανει την ομορφια της οσα χρονια και βαλει στη πλατη της (τα ματια της ακομα και αν γερασει ειναι ομορφα για παντα).
Οπως ειπες και εσυ και η πραγματικια ειναι λιλιπουτια και μινιμαλιστικη.
Αλλη μια φορα επαληθευεται το ρητο οτι ''τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρο μπουκαλακι"
Παρεουλα θα τα κανουμε ολα, και θα το ευχαριστηθουμε.
Βλεπεις μια ομορφη γυναικα δεν χανει την ομορφια της οσα χρονια και βαλει στη πλατη της (τα ματια της ακομα και αν γερασει ειναι ομορφα για παντα).
Οπως ειπες και εσυ και η πραγματικια ειναι λιλιπουτια και μινιμαλιστικη.
Αλλη μια φορα επαληθευεται το ρητο οτι ''τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρο μπουκαλακι"
Παρεουλα θα τα κανουμε ολα, και θα το ευχαριστηθουμε.
-
Μάριε θα το βάλω μπροστά το project μετά τις 10 Ιανουαρίου, λόγω δουλειάς.
Το αεροπλάνο είναι έτυμο για πτήση, η OS25FX που είχα βάλει (το πήγαινε ρουκέτα), πήγε σε ένα P47 25άρι (το οποίο και αυτό έγινε ρουκέτα) το οποίο μετά από τρελό παίδεμα (λόγο τοποθέτησης του μοτέρ, το ντεπόζιτό δεν ερχόταν στα ίσια με το carb και οι ρυθμίσεις πήγαιναν όπου να είναι….) το πετάξαμε με τον 3Φ (μια φορά έσβησε στον 3Φ και δυο σε μένα…το μοντέλο έφυγε αγρατσούνιστο από το MarVal!!!)…..πολύ γέλιο και πολύ μπινελίκη…..αλλά πέταξε μια χαρά στο τέλος.
Οπότε το μόνο που θέλω είναι μια βάση για το 30άρι. Ευτυχώς, τις 10 πτήσεις τις έκανα χωρίς cowl, οπότε είναι άθικτο στο σακουλάκι του και έτυμο να του φτιάξω μόνο 2 τρύπες για carb και exhaust…..θα πέσει πολύ γέλιο…..ελπίζω η παρθενική του με το νέο setup να είναι στο νέο μας «σπίτι»….και να γίνει και το ανάλογο γλέντι με καμιά μανσέτα…..!!!
Το αεροπλάνο είναι έτυμο για πτήση, η OS25FX που είχα βάλει (το πήγαινε ρουκέτα), πήγε σε ένα P47 25άρι (το οποίο και αυτό έγινε ρουκέτα) το οποίο μετά από τρελό παίδεμα (λόγο τοποθέτησης του μοτέρ, το ντεπόζιτό δεν ερχόταν στα ίσια με το carb και οι ρυθμίσεις πήγαιναν όπου να είναι….) το πετάξαμε με τον 3Φ (μια φορά έσβησε στον 3Φ και δυο σε μένα…το μοντέλο έφυγε αγρατσούνιστο από το MarVal!!!)…..πολύ γέλιο και πολύ μπινελίκη…..αλλά πέταξε μια χαρά στο τέλος.
Οπότε το μόνο που θέλω είναι μια βάση για το 30άρι. Ευτυχώς, τις 10 πτήσεις τις έκανα χωρίς cowl, οπότε είναι άθικτο στο σακουλάκι του και έτυμο να του φτιάξω μόνο 2 τρύπες για carb και exhaust…..θα πέσει πολύ γέλιο…..ελπίζω η παρθενική του με το νέο setup να είναι στο νέο μας «σπίτι»….και να γίνει και το ανάλογο γλέντι με καμιά μανσέτα…..!!!
John Χάλαρης έγραψε: ↑Σε πρώτη φάση, No Comments…….πολύ καλή δουλειά.
Σε δεύτερη φάση, μετά από τις φωτό, και τα όσα είπε ο Μάριος +(*), το μοντέλο κατεβαίνει από το ταβάνι, μπαίνει πάνω καινούρια OS 30FS…στρώνουμε και ξαναπετάμε…..δε βαριέσαι με την μανούρα των ντιζών `M`, εμείς να είμαστε καλά.
Υ.Γ.: βαριέμαι να στρώνω μοτέρ μόνος….κάντε τα κουμάντα σας.
ειδικότης μας το στρώσιμο των μοτέρ.
Και για συμπαράσταση, και με στροφόμετρο, και....καμμιά πιτσούλα_P_P
Επ και κανα κρασακι απο μενα. Θα στρωσουμε θα γελασουμε θα πεταξουμε και αποκαμωμενοι θα παμε για υπνο και ''ουαν μορ ταιμ εγκεν'' οσο μας βασταν τα ποδια (η και χωρις) Κωστη εκει παλι θα ειμαστε στην τρελα την μεγαλη που κουβαλαμε!
Γιατι ειμαστε αμετανοητοι πολλη!!!!!!
Γιατι ειμαστε αμετανοητοι πολλη!!!!!!
-
ΟΚ, το μήνυμα ελήφθη…..
Θα το στρώσουμε παρέα το μοτέρ, και θα βάλω και τις πίτσες…..
Θα το στρώσουμε παρέα το μοτέρ, και θα βάλω και τις πίτσες…..
Γεια σου Γιαννη, λεω αν δεν εχεις και εσυ προβλημα στις 16 να αρχισουμε το στρωσιμο αν και εφοσον εισαι ετοιμος. Λεω να φερω και την δικια μου κουκλα να πεταξουμε μαζι και να βαλω την καινουργια ον μποαρντ καμερουλα για να κανουμε και πτηση σχηματισμου. Τι λες, το κανουμε??? Νομιζω οτι θα βαλουμε ωραια βιντεακια στο σαιτ.
-
Για χαρά Μάριε, το "μικρό" δεν είναι ακόμα διότι όλη την εβδομάδα δεν πρόλαβα τίποτα φίλε.
Αύριο θα είμαι στη δουλειά κα την Κυριακή έχουμε βάφτηση μιας ζουζούνας φιλικού ζευγαριού......
Έκατσα τσούκου τσούκου σήμερα για μια ώρα και έκανα κάπια μαζέματα που έπρεπε να γίνουν σε 2 servo, και ένα patch που ήθελε το monokote. Λογικά μέσα στην εβδομάδα το moth θα είναι πλόιμο....
Sorry Μάριε αλλά είμαι mega-κόπρος....
Αύριο θα είμαι στη δουλειά κα την Κυριακή έχουμε βάφτηση μιας ζουζούνας φιλικού ζευγαριού......
Έκατσα τσούκου τσούκου σήμερα για μια ώρα και έκανα κάπια μαζέματα που έπρεπε να γίνουν σε 2 servo, και ένα patch που ήθελε το monokote. Λογικά μέσα στην εβδομάδα το moth θα είναι πλόιμο....
Sorry Μάριε αλλά είμαι mega-κόπρος....
Ελα βρε Γιαννη δεν εισαι ο μονος και εγω μια απο τα ιδια ειμαι!
Βαριεμαι και εγω οπως και εσυ!
Θα ελεγα μαλιστα οτι το δυνατο μου σημειο ειναι (για να γελασεις δεν ειναι τα ''βυζια μου'') η πτηση και οχι τοσο η επισκευη η η κατασκευη!
Γι' αυτο κιολας οταν βλεπω κανεναν να φτιαχνει κανα μοντελο απο κιτ εστω και απλο να ειναι, τρελαινομαι και εχει τον απολυτο σεβασμο απο μενα γιατι βλεπεις εγω στην κατασκευη εχω χερια απο ''καβουρα'' (δεν πιανουνε τα χερια μου) αλλα δεν εχω και τα καταλληλα εργαλεια γιατι αμμελω να παω να τα αγορασω!
Ελπιζω σε λιγο καιρο να μπορεσουμε παντος να κανουμε αυτη την πτηση γιατι νομιζω οτι θα τραβηξουμε ωραια πλανα.
Αναμμενω λοιπον μεχρι να μου δωσεις πρασινο φως για να μαγεψουν τα αεροπλανα μας στον αερα.
Με Αγαπη και Σεβασμο
Μαριος Παπαδοπουλος
Βαριεμαι και εγω οπως και εσυ!
Θα ελεγα μαλιστα οτι το δυνατο μου σημειο ειναι (για να γελασεις δεν ειναι τα ''βυζια μου'') η πτηση και οχι τοσο η επισκευη η η κατασκευη!
Γι' αυτο κιολας οταν βλεπω κανεναν να φτιαχνει κανα μοντελο απο κιτ εστω και απλο να ειναι, τρελαινομαι και εχει τον απολυτο σεβασμο απο μενα γιατι βλεπεις εγω στην κατασκευη εχω χερια απο ''καβουρα'' (δεν πιανουνε τα χερια μου) αλλα δεν εχω και τα καταλληλα εργαλεια γιατι αμμελω να παω να τα αγορασω!
Ελπιζω σε λιγο καιρο να μπορεσουμε παντος να κανουμε αυτη την πτηση γιατι νομιζω οτι θα τραβηξουμε ωραια πλανα.
Αναμμενω λοιπον μεχρι να μου δωσεις πρασινο φως για να μαγεψουν τα αεροπλανα μας στον αερα.
Με Αγαπη και Σεβασμο
Μαριος Παπαδοπουλος