Κατηγορίες χωρίς βάση - Προσβολή μοντελιστικού ήθους
Απάντηση: Μοντελοδρόμιο Hobby Box στον Αλίαρτο-Ακραίφνιο
Μπράβο επίπεδο! Να τη χαίρεστε τη Δημοκρατία της Ολιγαρχίας...
Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ που σβήσατε τα σχόλια του Μιχάλη (υπάρχουν και ονόματα που ξαφνικά ξεχάστηκαν και έγιναν verigazakis...), μεταξύ άλλων σχολίων σχετικά με το φλέγον θέμα. Αναρωτιέμαι, ρωτήθηκαν όσοι είδαν τη διαγραφή των σχολίων τους πρώτα, όπως του συμπαθέστατου κυρίου από τις βραχονησίδες για παράδειγμα, που περιέγραφε παρόμοιο περιστατικό από το παρελθόν στα Σπάτα; Το μόνο που καταφέρατε είναι να κάνετε τον κόσμο (του μοντελοδρομίου φυσικά, γιατί εδώ γράφουμε μόνο γι'αυτό), να εναντιωθεί ακόμα περισσότερο κατά του forum σας. Το πόσο ανυπόστατα είναι αυτά που γράφτηκαν, αφήστε να το κρίνει ο κόσμος και όχι η δικτατορία του ενός.
Διαγράψτε λοιπόν τα σχόλια που σας ενοχλούν και βάλτε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι όπως προφανώς έχετε συνηθίσει και αφήστε αυτά που σας αναδεικνύουν ως τους 'νέους σωτήρες' του χώρου... Είμαι κι εγώ σχετικά νέος στο χώρο, αλλά μερικά πράγματα που λέγονται και γίνονται είναι οφθαλμοφανέστατα και δεν εννοώ αναγκαία το ατυχές περιστατικό.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς και τα smilies του προλαλίσαντα, τους επιστρέφω, αλλά δεν τους επαναλαμβάνω γιατί θέλω να κρατήσω το επίπεδο σε επίπεδο συζήτησης και όχι ύβρεων.
Επίσης θεωρώ πως είναι πολύ ατυχές και υποτιμητικό να λέγεται πως τα posts που γράφει κάποιος είναι υποκινούμενα και καθοδηγούμενα από υποβολείς. Αυτό είναι πολύ φάουλ και θα μπορούσε ανάλογα να το πει κάποιος και για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μας βγαλουν τρελλούς...
Το ότι έχετε καταστρέψει το συγκεκριμένο thread του forum, φαίνεται και ξεκάθαρα από το γεγονός πως κανείς πλέον δεν ανεβάζει φωτογραφίες, βίντεο, ούτε καν σχόλια από τον χώρο μας -πέραν εμού- εδώ και πολύ καιρό. Αυτό από μόνο του λέει κάτι, δε νομίζετε;
Το μόνο που έχω να πω για το τέλος είναι παρακαλώ να κάνετε ότι κάνετε στους δικούς σας χώρους και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον και αφήστε μας κι εμάς να πορευτούμε στο δικό μας δρόμο χωρίς μίση και αντιπαλότητα.
Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ που σβήσατε τα σχόλια του Μιχάλη (υπάρχουν και ονόματα που ξαφνικά ξεχάστηκαν και έγιναν verigazakis...), μεταξύ άλλων σχολίων σχετικά με το φλέγον θέμα. Αναρωτιέμαι, ρωτήθηκαν όσοι είδαν τη διαγραφή των σχολίων τους πρώτα, όπως του συμπαθέστατου κυρίου από τις βραχονησίδες για παράδειγμα, που περιέγραφε παρόμοιο περιστατικό από το παρελθόν στα Σπάτα; Το μόνο που καταφέρατε είναι να κάνετε τον κόσμο (του μοντελοδρομίου φυσικά, γιατί εδώ γράφουμε μόνο γι'αυτό), να εναντιωθεί ακόμα περισσότερο κατά του forum σας. Το πόσο ανυπόστατα είναι αυτά που γράφτηκαν, αφήστε να το κρίνει ο κόσμος και όχι η δικτατορία του ενός.
Διαγράψτε λοιπόν τα σχόλια που σας ενοχλούν και βάλτε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι όπως προφανώς έχετε συνηθίσει και αφήστε αυτά που σας αναδεικνύουν ως τους 'νέους σωτήρες' του χώρου... Είμαι κι εγώ σχετικά νέος στο χώρο, αλλά μερικά πράγματα που λέγονται και γίνονται είναι οφθαλμοφανέστατα και δεν εννοώ αναγκαία το ατυχές περιστατικό.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς και τα smilies του προλαλίσαντα, τους επιστρέφω, αλλά δεν τους επαναλαμβάνω γιατί θέλω να κρατήσω το επίπεδο σε επίπεδο συζήτησης και όχι ύβρεων.
Επίσης θεωρώ πως είναι πολύ ατυχές και υποτιμητικό να λέγεται πως τα posts που γράφει κάποιος είναι υποκινούμενα και καθοδηγούμενα από υποβολείς. Αυτό είναι πολύ φάουλ και θα μπορούσε ανάλογα να το πει κάποιος και για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μας βγαλουν τρελλούς...
Το ότι έχετε καταστρέψει το συγκεκριμένο thread του forum, φαίνεται και ξεκάθαρα από το γεγονός πως κανείς πλέον δεν ανεβάζει φωτογραφίες, βίντεο, ούτε καν σχόλια από τον χώρο μας -πέραν εμού- εδώ και πολύ καιρό. Αυτό από μόνο του λέει κάτι, δε νομίζετε;
Το μόνο που έχω να πω για το τέλος είναι παρακαλώ να κάνετε ότι κάνετε στους δικούς σας χώρους και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον και αφήστε μας κι εμάς να πορευτούμε στο δικό μας δρόμο χωρίς μίση και αντιπαλότητα.
καλως τονε τον "ζαλαω τα Π@παρια σας Νο2" η επιστροφη σταματηστε ρε επιτελους με τις φαγωμαρες ..η δωστε παντεβου καπου για ξιφομαχια ΓΡΑΦΙΚΟΙ
α και που σαι κερναμε περγαμοντο για να μας συνχωρεσετε στο 35 παραθυρο εννοειται!
α και που σαι κερναμε περγαμοντο για να μας συνχωρεσετε στο 35 παραθυρο εννοειται!
sportsflyer έγραψε: ↑Μπράβο επίπεδο! Να τη χαίρεστε τη Δημοκρατία της Ολιγαρχίας...
Αγαπητέ Δημήτρη-sportsflyer, παρατηρώ την υπόθεση από την πρώτη σου κιόλας ανακοίνωση, επέτρεψέ μου λοιπόν μερικές παρατηρήσεις γιατί καλό είναι να είμαστε ακριβοδίκαιοι ή κατ'ελάχιστο πολιτικώς ορθοί.
Με το post #815 αναδεικνύεις το κατακριταίο από όλη τη μοντελιστική κοινότητα γεγονός συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό. Στο ίδιο post καταφέρεσαι εναντίον γνωστών-αγνώστων τους οποίους "Ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είστε, μη μας προκαλείται!". Αρα δεν είναι άγνωστοι!
Ομοίως καταλαβαίνουν - φαντάζομαι - και όλοι αυτοί που σε προτρέπουν να τους κατονομάσεις, φυσικά με αποδείξεις.
Οι οποίες στο post σου #823 είναι σε επίπεδο ενδείξεων και αυτό "εφόσον πρόκειται αερομοντελιστές".
Βλέπεις κάποια ασυνέπεια, κάποιο κενό στα καταγγελόμενά σου όπως βλέπουν - φαντάζομαι και πάλι - όσοι παρακολουθούν το θέμα?
Εν τέλει στο post σου #827 εύχεσαι από καρδίας "να μην έχουν σχέση μοντελιστές με αυτή την πράξη. Δεν είχα κανένα σκοπό να θίξω συλίβδειν όλους τους μοντελιστές. Όπως έγραψα και πριν, εάν υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί." Μα αφού τους ξέρετε πολύ καλά στο #815 και τους απευθύνετε και μήνυμα!
Για να καταλήξω, δεν είχες σκοπό να θίξεις όλους τους μοντελιστές αλλά όταν δεν υπάρχουν οι σχετικές αποδείξεις αυτό γίνεται αυτομάτως. Αν ήθελες να είσαι ακριβοδίκαιος θα έπρεπε να συμπεριλάβεις από τους γείτονες γιδοβοσκούς έως ένα απλό τυχαίο περαστικό "καλόπαιδο" απο τη στιγμή που ο χώρος είναι ελεύθερος πρόσβασης σε όλους.
Μετά απ' όλα αυτά ενοχλέισαι από τη διαγραφή υπονοούμενων που δεν δύνασαι να αποδείξεις και στις οποίες τελικά εμμένεις με σθένος με το τελευταίο σου μήνυμα?
Κατηγορείς, ποιούς άραγε? όλα τα μέλη του forum, για "ξεκάθαρη καταστροφή"(???) του thread όταν δεν ανεβαίνουν πλέον φωτογραφίες (οι οποίες 9 στις 10 στο παρελθόν ανέβαιναν από τον ίδιο τον Μιχάλη) ενώ η παραμονή στο ίδιο thread μηνυμάτων με ανυπόστατες κατηγορίες δεν σε ενοχλεί και ο καθαρισμός τους ισοδυναμεί με Δημοκρατία της Ολιγαρχίας?
Ποιούς "δικούς σας και δικούς μας" χώρους???>:(
Τον χώρο που συνέβει το κατακριταίο τον έχουν "χτίσει" κάποιοι από αυτούς που υπονοόυνται και εσείς (...άλλό πάλι και αυτό με το εμείς-εσείς-αυτοί, γραμματική κάνουμε??) λέτε ότι γνωρίζετε και εσύ είσαι σήμερα, ενώ εγώ υπήρξα μέχρι πρότεινος μέλος αυτού του χώρου ως νεώτεροι μοντελιστές.
Δεν είμαστε γήπεδο και μάζα εδώ μή μπερδεύεσαι!
Χωρίς αποδείξεις λοιπόν τίποτα δεν είναι "οφθαλμοφανές" για κανέναν και αν είναι κάποιος "φάουλ" - χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις - είναι αυτός που ξεκινάει να βάλλει και να καταγγέλει χωρίς αποδείξεις. Αυτός ο τελευταίος λέγεται και προβοκάτορας, αν είναι ο χαρακτηρισμός που ενόχλησε όποιους ενόχλησε τόσο.
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ...στο χώρο μου ...στο χώρο σου ...στο χώρο του, ...στον χώρο ΜΑΣ τον αέρα ή και κάπου αλλού @P@
Φιλικά και πάντα με σκέψεις απλής κοινής λογικής,
Γιώργος - gxaid
Θα ηθελα να παρακαλεσω το θεμα να τελειωνει εδω.Σου ειπα μου ειπες και τα συναφη περισσοτερο μπερδεμα θα προκαλεσουν παρα λυση.
Αγγελος
Αγγελος
-
Ότι και να ειπωθεί τώρα είναι αργά
Αργά για να καταλάβουν το λάθος τους και πόσο ακόμη να το παραδεχθούν δημόσια
Δυο τρία άτομα δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στο θέμα του Hobby box αμαυρώνοντας την καλή του φήμη με σενάρια φαντασίας και κακεντρέχειας
Δημήτρη κανένα μήνυμα δεν διεγράφη Μεταφέρθηκαν όλα στον κάδο των αχρήστων σαν σκουπίδια που ήταν Μηνύματα σκουπίδια από όλους μας που πήγαν εκεί για να μείνει το θέμα καθαρό για προβολή και φωτογραφίες Τώρα αν η τελική εικόνα δεν είναι υπέρ του μοντελοδρομίου είναι δικό σας δημιούργημα
Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες είναι δικό σας θέμα και απόφαση του Μιχάλη να τις κόψει εδώ και καιρό και δεν έχει καμία σχέση με το forum αλλά ήταν δική του απόφαση Εγώ προσωπικά του είχα ζητήσει κατ επανάληψη να συνεχίσει
Αυτό για την δικτατορία του ενός να μη το ξαναπείς γιατί εδώ δεν αποφασίζει ένας αλλά όλη η ομάδα του petame με άξονα τους κανόνες του Τα μηνύματα από μέλη που διαφωνούν με την στάση σας το αποδεικνύουν και να είσαι σίγουρος ότι πολλοί απαξιούν και να σας απαντήσουν
Αυτό που καταφέρατε είναι να μείνει η αίσθηση ότι εκεί είστε μια κλίκα η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο ηθικό και ανήθικο να διατηρήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα
Εγώ οφείλω να πω στους φίλους που διαβάζουν ότι ………………κατά την παραμονή μου σαν μέλος στο χώρο δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο Εκεί συνάντησα φιλόξενα παιδιά με όρεξη να βοηθήσουν Αυτά τότε
Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πόσο κακό κάνατε στον χώρο σας με αυτή την υπεροπτική συμπεριφορά
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση σας ενημερώνω ότι και αυτά τα μηνύματα θα πάνε δίπλα στα υπόλοιπα για να μείνει το θέμα μόνο με υλικό από το μοντελοδρόμιο
Θα παρακαλέσω και εγώ αυτή η ανόητη συζήτηση να πάρει τέλος Αρκετά αναλωθήκαμε με τα καπρίτσια σας και αρκετό κακό κάνατε στην φήμη του μοντελοδρομίου
Αν συνεχίστεί θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα προσωρινά για την προστασία του
Αργά για να καταλάβουν το λάθος τους και πόσο ακόμη να το παραδεχθούν δημόσια
Δυο τρία άτομα δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στο θέμα του Hobby box αμαυρώνοντας την καλή του φήμη με σενάρια φαντασίας και κακεντρέχειας
Δημήτρη κανένα μήνυμα δεν διεγράφη Μεταφέρθηκαν όλα στον κάδο των αχρήστων σαν σκουπίδια που ήταν Μηνύματα σκουπίδια από όλους μας που πήγαν εκεί για να μείνει το θέμα καθαρό για προβολή και φωτογραφίες Τώρα αν η τελική εικόνα δεν είναι υπέρ του μοντελοδρομίου είναι δικό σας δημιούργημα
Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες είναι δικό σας θέμα και απόφαση του Μιχάλη να τις κόψει εδώ και καιρό και δεν έχει καμία σχέση με το forum αλλά ήταν δική του απόφαση Εγώ προσωπικά του είχα ζητήσει κατ επανάληψη να συνεχίσει
Αυτό για την δικτατορία του ενός να μη το ξαναπείς γιατί εδώ δεν αποφασίζει ένας αλλά όλη η ομάδα του petame με άξονα τους κανόνες του Τα μηνύματα από μέλη που διαφωνούν με την στάση σας το αποδεικνύουν και να είσαι σίγουρος ότι πολλοί απαξιούν και να σας απαντήσουν
Αυτό που καταφέρατε είναι να μείνει η αίσθηση ότι εκεί είστε μια κλίκα η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο ηθικό και ανήθικο να διατηρήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα
Εγώ οφείλω να πω στους φίλους που διαβάζουν ότι ………………κατά την παραμονή μου σαν μέλος στο χώρο δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο Εκεί συνάντησα φιλόξενα παιδιά με όρεξη να βοηθήσουν Αυτά τότε
Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πόσο κακό κάνατε στον χώρο σας με αυτή την υπεροπτική συμπεριφορά
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση σας ενημερώνω ότι και αυτά τα μηνύματα θα πάνε δίπλα στα υπόλοιπα για να μείνει το θέμα μόνο με υλικό από το μοντελοδρόμιο
Θα παρακαλέσω και εγώ αυτή η ανόητη συζήτηση να πάρει τέλος Αρκετά αναλωθήκαμε με τα καπρίτσια σας και αρκετό κακό κάνατε στην φήμη του μοντελοδρομίου
Αν συνεχίστεί θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα προσωρινά για την προστασία του
-
ankon έγραψε: ↑Θα ηθελα να παρακαλεσω το θεμα να τελειωνει εδω.Σου ειπα μου ειπες και τα συναφη περισσοτερο μπερδεμα θα προκαλεσουν παρα λυση.
Αγγελος
+1......
θα έλεγα μάλιστα να έσβηναν όλα τα Posts και να έμενε (όπως θα έπρεπε άλλωστε από την αρχή, και αρμόζει σε ένα μοντελοδρόμιο που φιλοξένησε τόσα χρόνια πάρα πολλούς μοντελιστες) το Thread αμιγώς μοντελιστικό και με αναφορές καθαρά και μόνο γι' αυτό.
εγω παλι εχω την εξης απορια ..γιατι πολλοι αυλικοι μιλανε εκ μερους του στεματος και δεν βγαινει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ (προεδρας ιδιοκτητης) δεν ξερω ποιος ..τελως παντων καποιος με την εντολη να μιλησει υπευθυνα για το ποια ειναι η θεση του μοντελοδρομιου ως προς ολο αυτον τον συρφετο και λασπολογια που εχει λαβει χωρα εν το φορουμ τις τελευταιαι ημεραι?
που ειναι οι του μοντελοδρομιου και αρκουμαστε να μιλαμε με τον καθε τζεβελεκο και σφαλιαρα διχως να εχουμε μια επισημη δηλωση ? στην τελικη ας βγει καποιος και ας πει οτι εκεινος εβγαλε τους ντελαληδες και τους φωνακλαδες απο το παχνι...ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
αυτα ....
που ειναι οι του μοντελοδρομιου και αρκουμαστε να μιλαμε με τον καθε τζεβελεκο και σφαλιαρα διχως να εχουμε μια επισημη δηλωση ? στην τελικη ας βγει καποιος και ας πει οτι εκεινος εβγαλε τους ντελαληδες και τους φωνακλαδες απο το παχνι...ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
αυτα ....
η μηπως καποιος θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη??
ο Λακης ο Λωτος έγραψε: ↑εγω παλι εχω την εξης απορια ..γιατι πολλοι αυλικοι μιλανε εκ μερους του στεματος και δεν βγαινει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ (προεδρας ιδιοκτητης) δεν ξερω ποιος ..τελως παντων καποιος με την εντολη να μιλησει υπευθυνα για το ποια ειναι η θεση του μοντελοδρομιου ως προς ολο αυτον τον συρφετο και λασπολογια που εχει λαβει χωρα εν το φορουμ τις τελευταιαι ημεραι?
αυτα ....
Σωστος ο Λωτος
Εχει δικιο μεγαλο ο Αντωνης.
Νομιζω οτι αυτος που πρεπει να μιλησει σε αυτο το θεμα ειναι μονο αυτος που ειναι κυριος του χωρου γιατι ειμαι σιγουρος οτι γνωριζει περισσοτερα και θιγονται τα δικα του συμφεροντα.
Προσωπικα τον γνωριζω και νομιζω οτι παρολο που ειναι επαγγελματιας στον χωρο ειναι πολλη καλη προσωπικοτητα και αγαπητος απο ολους μας και σιγουρα εχει αλλες αποψεις σχετικα με αυτο το θεμα.
Εγω προσωπικα παντος πιστευω οτι πρεπει να συνυπαρξουν πολλα μοντελοδρομια και ακομα περισσοτερα, μιας και ο κοσμος του αερομοντελισμου μεγαλωνει ολοενα και περισσοτερο και η ασφαλεια πτησεως σε ενα και μονο μοντελοδρομιο δεν ειναι το ενδικνειωμενο για κανεναν!!!!
Η λυση αυτου του προβληματος λυνεται ολοι γνωριζετε μονο με πολλα μοντελοδρομια και με την ομαλη συμβιωση και τις καλες σχεσεις μεταξυ τους.
Και εγω πιστευω οτι αυτοι που εκαναν αυτα τα εκτροπα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο το χωρο το δικο μας και το αποκλειω κατηγορηματικα!!!!
Το ιδιο ειμαι σιγουρος οτι πιστευει και ο πρεοδρος του Hobbybox.
Γι' αυτο καλο ειναι κανενας μας να μην κατηγορει κανενα και να αμαυρωνουμε το χωρο γενικοτερα με υποθεσεις που μονο προβληματα θα δημιουργησουν και καλο ειναι να προχωρησουμε μαζι παρακατω γιατι αυτο το θεμα δεν τιμα κανενα μας.
Νομιζω οτι αυτος που πρεπει να μιλησει σε αυτο το θεμα ειναι μονο αυτος που ειναι κυριος του χωρου γιατι ειμαι σιγουρος οτι γνωριζει περισσοτερα και θιγονται τα δικα του συμφεροντα.
Προσωπικα τον γνωριζω και νομιζω οτι παρολο που ειναι επαγγελματιας στον χωρο ειναι πολλη καλη προσωπικοτητα και αγαπητος απο ολους μας και σιγουρα εχει αλλες αποψεις σχετικα με αυτο το θεμα.
Εγω προσωπικα παντος πιστευω οτι πρεπει να συνυπαρξουν πολλα μοντελοδρομια και ακομα περισσοτερα, μιας και ο κοσμος του αερομοντελισμου μεγαλωνει ολοενα και περισσοτερο και η ασφαλεια πτησεως σε ενα και μονο μοντελοδρομιο δεν ειναι το ενδικνειωμενο για κανεναν!!!!
Η λυση αυτου του προβληματος λυνεται ολοι γνωριζετε μονο με πολλα μοντελοδρομια και με την ομαλη συμβιωση και τις καλες σχεσεις μεταξυ τους.
Και εγω πιστευω οτι αυτοι που εκαναν αυτα τα εκτροπα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο το χωρο το δικο μας και το αποκλειω κατηγορηματικα!!!!
Γι' αυτο καλο ειναι κανενας μας να μην κατηγορει κανενα και να αμαυρωνουμε το χωρο γενικοτερα με υποθεσεις που μονο προβληματα θα δημιουργησουν και καλο ειναι να προχωρησουμε μαζι παρακατω γιατι αυτο το θεμα δεν τιμα κανενα μας.
Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Εχει δικιο μεγαλο ο Αντωνης.
Αγαπητέ μου Μάριε,
Το ίδιο θέλω και εγώ να πιστεύω αλλά ας αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν και ο χρόνος θα δείξει για το τι πιστεύει το Hobby-Box. Η σιωπή του ιδιοκτήτη πάντως σε τέτοια θέματα που ανέβασαν τα μέλη του εδώ και τόσον καιρό - ειδικά αυτή την εποχή που εμείς φτιάξαμε την ΠΕΤΜΕ- μπορεί να κριθεί απο αντιπαραγωγική έως ακόμα και ύποπτη..... Σε καμία λέσχη δεν υπάρχει πρόεδρος - στην συγκεκριμένη περίπτωση ιδιοκτήτης - που να μην γνωρίζει τι πράττουν τα μέλη του ειδικά σε ένα τόσο μικρό κύκλο αερομοντελιστών που απαρτίζουν την λέσχη του Hobby-Box. Ειδικά στα μηνύματα του ο sportster φαίνεται σαν να ομιλεί εκ μέρους της διεύθυνσης. Τεσπά....Όπως προείπα ο χρόνος θα δείξει.....
Πολύ εύστοχο το πόστ του Λωτού.....Για να δούμε λοιπόν τι έχει να μας πεί ο κύριος Μπούρμπουλας για τις αναπόδεικτες κατηγορίες που μας διέσυραν τα μέλη του.......
Δεν νομίζω οτι στην παρούσα φάση χρειάζεται να μιλήσει κάποιος άλλος γι αυτόν. Ο ίδιος ξεκάθαρα θα πρέπει να πάρει μια θέση!!!
Τρύφων Κούστας
Πρόεδρος ΔΣ Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Μήνυμα απο Verigazaki !
Παρακαλώ να διαγράψετε τα μηνύματα μου !
Παρακαλώ να διαγράψετε τα μηνύματα μου !
-
Eγγραφόμενοι στo Forum http://www.petame.gr
, δέχεστε ότι οι δημοσιεύσεις σας θα περιέχουν υλικό που δε θα δυσφημίζει, συκοφαντεί, υβρίζει, ή είναι αγενές, αναληθές, πρόστυχο, βλάσφημο, δε θα προκαλεί εχθρότητα, μίσος και δε θα απειλεί ή θα παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο άλλου μέλους, όπως επίσης δε θα έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε διεθνή ή ελληνικό νόμο. Επίσης συμφωνείτε ότι το υλικό αυτό δε θα είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου ατόμου το οποίο δε σας έχει παραχωρήσει γραπτή άδεια χρήσης του. Στο forum αυτό απαγορεύονται διαφημιστικά μηνύματα, (τύπου spam), απαγορεύεται η αποστολή μεγάλων όγκων πληροφοριών (flooding), όλες οι διαφημίσεις. Απαγορεύονται οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και οι οχλήσεις προς άλλα μέλη.
Οι ιδιοκτήτες του forum http://www.petame.gr
, αδυνατούν να ελέγχουν και να επαληθεύουν την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων. Τα δημοσιεύματα δεν παρακολουθούνται συνεχώς, κατάσταση η οποία δεν καθιστά τους ιδιοκτήτες υπεύθυνους για το όποιο περιεχόμενο τους.
Οι ιδιοκτήτες δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Τα δημοσιεύματα εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις του μέλους που τα καταθέτει και όχι απαραίτητα τις απόψεις του forum, των διαχειριστών, συντονιστών ή των ιδιοκτητών της. Αν κάποιο από τα μέλη τους forum θεωρήσει ότι κάποιο δημοσίευμα είναι απρεπές, παρακαλείται να ειδοποιήσει κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή του http://www.petame.gr
Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές του forum έχουν το δικαίωμα να διαγράφουν κάθε είδους περιεχόμενο ανάρμοστου χαρακτήρα, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Τονίζεται ότι μπορεί να συμβεί να περάσει λίγος χρόνος έως να διαγραφεί, επειδή η διαδικασία αυτή δε γίνεται αυτόματα. Ομοίως θα λειτουργήσει ο ιδιοκτήτης ή οι διαχειριστές του forum στην περίπτωση που διαπιστωθεί ίδιο φαινόμενο ακόμη και στο προφίλ μέλους
Με την υπογραφή σας συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του forum, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους δικτυακούς τόπους που σχετίζονται με το forum.
.......και συμπληρώνω
Verba volant, scripta manent (Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν)
, δέχεστε ότι οι δημοσιεύσεις σας θα περιέχουν υλικό που δε θα δυσφημίζει, συκοφαντεί, υβρίζει, ή είναι αγενές, αναληθές, πρόστυχο, βλάσφημο, δε θα προκαλεί εχθρότητα, μίσος και δε θα απειλεί ή θα παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο άλλου μέλους, όπως επίσης δε θα έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε διεθνή ή ελληνικό νόμο. Επίσης συμφωνείτε ότι το υλικό αυτό δε θα είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου ατόμου το οποίο δε σας έχει παραχωρήσει γραπτή άδεια χρήσης του. Στο forum αυτό απαγορεύονται διαφημιστικά μηνύματα, (τύπου spam), απαγορεύεται η αποστολή μεγάλων όγκων πληροφοριών (flooding), όλες οι διαφημίσεις. Απαγορεύονται οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και οι οχλήσεις προς άλλα μέλη.
Οι ιδιοκτήτες του forum http://www.petame.gr
, αδυνατούν να ελέγχουν και να επαληθεύουν την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων. Τα δημοσιεύματα δεν παρακολουθούνται συνεχώς, κατάσταση η οποία δεν καθιστά τους ιδιοκτήτες υπεύθυνους για το όποιο περιεχόμενο τους.
Οι ιδιοκτήτες δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Τα δημοσιεύματα εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις του μέλους που τα καταθέτει και όχι απαραίτητα τις απόψεις του forum, των διαχειριστών, συντονιστών ή των ιδιοκτητών της. Αν κάποιο από τα μέλη τους forum θεωρήσει ότι κάποιο δημοσίευμα είναι απρεπές, παρακαλείται να ειδοποιήσει κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή του http://www.petame.gr
Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές του forum έχουν το δικαίωμα να διαγράφουν κάθε είδους περιεχόμενο ανάρμοστου χαρακτήρα, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Τονίζεται ότι μπορεί να συμβεί να περάσει λίγος χρόνος έως να διαγραφεί, επειδή η διαδικασία αυτή δε γίνεται αυτόματα. Ομοίως θα λειτουργήσει ο ιδιοκτήτης ή οι διαχειριστές του forum στην περίπτωση που διαπιστωθεί ίδιο φαινόμενο ακόμη και στο προφίλ μέλους
Με την υπογραφή σας συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του forum, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους δικτυακούς τόπους που σχετίζονται με το forum.
.......και συμπληρώνω
Verba volant, scripta manent (Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν)
-
Μήνυμα από Πατριάρχη:
Ειρήνη ημίν…….το παπαρολογείν συγχωράτε….ουδείς «άσφαλτος»….
Πετάτε με ασφάλεια και ο Θεός μεθʼ ημών.
Ειρήνη ημίν…….το παπαρολογείν συγχωράτε….ουδείς «άσφαλτος»….
Πετάτε με ασφάλεια και ο Θεός μεθʼ ημών.
...αν δεν κάνω λάθος, η όλη συζήτηση μαζί με τα μηνύματα τoυ φίλου 'verigazakis' μεταφέρθηκαν σε άλλο 'νήμα' στον κάδο των αχρήστων...
...πάντως θά έπρεπε κάποιοι 'φίλοι' να καταλάβουν ότι τα γραπτά μηνύματα δεν είναι 'έπεα πτερόεντα' για να διαγράφονται κατά το δοκούν του καθενός όποτε αλλάζει γνώμη, η, τυχόν μετανιώνει, η τυχόν ντρέπεται για αυτά που έγραψε...
...ότι γράφεται...παραμένει...και κρίνεται απο τρίτους...
...αυτές οι συμπεριφορές και προσεγγίσεις είναι για πεντάχρονα και όχι για σοβαρούς ανθρώπους...έλεος πιά...ξεφτυλίστηκε και το 'thread' του HobbyBox..!
η ταν, η, τα πετάν...