Επισκευή μοντέλου
Απάντηση: Επισκευή μοντέλου
τελος η επισκευη, τωρα θα δειξει στην πτηση αν ολα πηγαν καλα.
-
Φωτο απο τη ατρακτο εχεις?
-
Πέταξες τελικα;Έχω και εγώ το 60άρι (που τελικά είναι 90άρι)
οχι τελικα δεν πηγα σημερα
σημερα αλλαξα τελειως την παραλλαγη του σκαφους, καμια σχεση με πριν. το αποτελεσμα θα μου το πειτε στο μοντελοδρομιο, το μονο που μενει ειναι τα Decals, κατι τετοιο
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
nyybm.......
να και μια φωτογραφια,
πτητικά το αεροπλάνο ήταν πολύ καλό,οσο για την εμφανιση μπορείτε να μου πειτε εσείς. Το σχέδιο της πτερυγας ήταν δικό μου. Επρεπε να ρυθμιστούν πάλι από την αρχή τα trim ειδικα τα ailerons μιας και η πτερυγα έγινε ανακατασκευη απο την αρχη. Το μονο που δε μου αρεσε ηταν καποιοι κραδασμοι που περνουσαν στην ατρακτο και απο εκει στο rudder. Μετα την προσγειωση ελεγξα τις βασεις μηχανης στο firewall και έλειπε η μια βίδα. Δεν είχε το εσωτερικό σπείρωμα στο firewall.
Μετα το τριμμαρισμα δουλευε ρολοι.
πτητικά το αεροπλάνο ήταν πολύ καλό,οσο για την εμφανιση μπορείτε να μου πειτε εσείς. Το σχέδιο της πτερυγας ήταν δικό μου. Επρεπε να ρυθμιστούν πάλι από την αρχή τα trim ειδικα τα ailerons μιας και η πτερυγα έγινε ανακατασκευη απο την αρχη. Το μονο που δε μου αρεσε ηταν καποιοι κραδασμοι που περνουσαν στην ατρακτο και απο εκει στο rudder. Μετα την προσγειωση ελεγξα τις βασεις μηχανης στο firewall και έλειπε η μια βίδα. Δεν είχε το εσωτερικό σπείρωμα στο firewall.
Μετα το τριμμαρισμα δουλευε ρολοι.
-
Πολυ ομορφο και παλι χιλια μπραβο!!!!