Aviation Design.. Mirage 2000
Απάντηση: Aviation Design.. Mirage 2000
Καλλιτέχνης!! Αποτελεσματική δουλειά και πανέμορφο μοντέλο! Οι φωτογραφίες το αδικούν!! :D :D
...Γιώργο... παρακολουθώ ανελλιπώς και με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις σου... η δουλειά σου και ο επαγγελματισμός σου είναι ότι καλύτερο ...τυχερός ο κάτοχός του, καλοπέταχτο...ήμουν ανέκαθεν θαυμαστής των jets και ειλικρινά ελπίζω να μπορέσω κάποτε να αποκτήσω έστω ένα μικρό 'φαντομά' ('μικρό' τρόπος του λέγειν)...
...τώρα στο προκείμενο....τι είναι αυτό το κορδόνι που χρησιμοποιείς για 'masking' πάνω στην επιφάνεια του σκάφους...?
Φιλικά,
Νίκος
...τώρα στο προκείμενο....τι είναι αυτό το κορδόνι που χρησιμοποιείς για 'masking' πάνω στην επιφάνεια του σκάφους...?
Φιλικά,
Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
-
Πολύ ώραίο μοντέλο καλοπέταχτο Για να δούμε και τις καλές_P_P
Άψογη δουλεία όπως πάντα φίλε μου.
Μην σταματάς τις Φώτο,τώρα που μας τρέχουν τα σάλια >:(:>)
Μην σταματάς τις Φώτο,τώρα που μας τρέχουν τα σάλια >:(:>)
- Dell Gatto Grande
Ευχαριστώ παιδιά!
Nasa το μοντέλο αυτό είναι δικό μου+(*)
...με κολακεύεις αλλα ακόμα δεν είμαι σε καλο επίπεδο μιας και ανακαλύπτω καθημερινά ότι υπάρχουν πράγματα που δε ξέρω _Β_Ο
το κορδόνι αυτό είναι αυτοκόλλητο σε μια πλευρά,υπάρχει σε διαφορετικές διατομές και χρησιμοποιείτε για τις camo βαφές.Λόγο του κυλινδρικού σχήματος κάνει το απαραίτητο σβήσιμο στο τελείωμα του camo (σβήσιμο ανάλογο της διατομής του κορδονιού που συνήθως επιλέγεται από την κλίμακα του μοντέλου).
Προσωπικά θεωρώ μονόδρομο την βαφή camo με αυτόν τον τρόπο μιας και ο αερογράφος πρέπει να βάφει σε διαδοχικά περάσματα μιας κατεύθυνσης και συγκεκριμένης απόστασης το ένα από το άλλο,ώστε η κάθε καινούργια overspray περιοχή να συμπίπτει με την προηγουμενη για να αφήνει σωστή βαφή.Κάτι που με ελεύθερο χέρι είναι αδύνατο.
_P_P Όσο fia το F4 ...
http://www.skymasterjet.com/f4.htm
http://www.skymasterjet.com/f4m.htm
Nasa το μοντέλο αυτό είναι δικό μου+(*)
...με κολακεύεις αλλα ακόμα δεν είμαι σε καλο επίπεδο μιας και ανακαλύπτω καθημερινά ότι υπάρχουν πράγματα που δε ξέρω _Β_Ο
το κορδόνι αυτό είναι αυτοκόλλητο σε μια πλευρά,υπάρχει σε διαφορετικές διατομές και χρησιμοποιείτε για τις camo βαφές.Λόγο του κυλινδρικού σχήματος κάνει το απαραίτητο σβήσιμο στο τελείωμα του camo (σβήσιμο ανάλογο της διατομής του κορδονιού που συνήθως επιλέγεται από την κλίμακα του μοντέλου).
Προσωπικά θεωρώ μονόδρομο την βαφή camo με αυτόν τον τρόπο μιας και ο αερογράφος πρέπει να βάφει σε διαδοχικά περάσματα μιας κατεύθυνσης και συγκεκριμένης απόστασης το ένα από το άλλο,ώστε η κάθε καινούργια overspray περιοχή να συμπίπτει με την προηγουμενη για να αφήνει σωστή βαφή.Κάτι που με ελεύθερο χέρι είναι αδύνατο.
_P_P Όσο fia το F4 ...
http://www.skymasterjet.com/f4.htm
http://www.skymasterjet.com/f4m.htm
Από που το πέρνεις Γιωργη? (το κορδονι)
- Dell Gatto Grande
Mogolos έγραψε: ↑Από που το πέρνεις Γιωργη? (το κορδονι)
Από τον προμηθευτή μου με τα χρώματα στην Γερμανία .Δεν έχει web page.Οποτε θες ζήτα μου να σου φέρω!
Γηράσκω αεί διδασκόμενος ....όπως έλεγαν και οι αρχαίοι......πάντος είναι ωραία η δουλειά που κάνεις Γιώργο .Καλοπέταχτο να είναι το καινούργιο σου μοντέλο!!
- Dell Gatto Grande
Ευχαριστώ Άγγελε!
...μερικές scale πινελιές από το πραγματικό όπως τα pitot και fin κεραίες ήταν εύκολο να φτιαχτούν με την βοήθεια λεπτού χαλκοσωλήνα και G10_P_P
...μερικές scale πινελιές από το πραγματικό όπως τα pitot και fin κεραίες ήταν εύκολο να φτιαχτούν με την βοήθεια λεπτού χαλκοσωλήνα και G10_P_P
- Συνημμένα
-
- IMG_6160.jpg (89.3 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
-
- IMG_6159.jpg (90.89 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
-
- IMG_8331.jpg (61.09 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
-
- IMG_5222.jpg (114.76 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
Γιώργο καλησπέρα
Να ρωτήσω αν το G10 το παίρνεις απο Ελλάδα και αν είναι ψημένο η το ψήνεις εσύ ?
Να ρωτήσω αν το G10 το παίρνεις απο Ελλάδα και αν είναι ψημένο η το ψήνεις εσύ ?
- Dell Gatto Grande
ankon έγραψε: ↑Γιώργο καλησπέρα
Το παίρνω έτοιμο Άγγελε, από εδώ:
http://shop.lindinger.at/index.php?cPath=1778_1791
_Β_Ο
.
-
Μπράβο Γιώργο Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο.
Συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια.
- Συνημμένα
-
- MIRAGE.jpg (95.74 KiB) Προβλήθηκε 144 φορές
βι-βι-βιντεοοοοοοοοοοοοο
Φτου στα μάτια τα κακά!
Γιώργο βγήκε καλύτερο απ' οτι φανταζόμουν!
Όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε όλοι βίντεο! (κατά προτίμηση HD)
Αλέξης
Κρήτη
Γιώργο βγήκε καλύτερο απ' οτι φανταζόμουν!
Όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε όλοι βίντεο! (κατά προτίμηση HD)
Αλέξης
Κρήτη
-
ερώτηση: τί βάρος έχει ? τι τουρμπίνα το κινεί?