Synergy N9 - Πρωτη επαφη
-
Απ: Synergy N9 - Πρωτη επαφη
τι τέλος πάντων δεν κατάλαβα το ύφος σου αν έχω άδικο για αυτό που είπα πες το μου αλλα αν είχα άδικο θα το είχες πει είδη τέλος πάντων η απορία μου λύθηκε <++>
Μιχαλη με το καλο το νεο πουλι :>)
Δεν το εχω δει live να πεταει αλλα απο τα βιντεο φαινεται πολυ καλο.Δεν σου κρυβω οτι ηταν η επιλογη μου αλλα επεσε η ανταλλαγη στη μεση και ετσι πηρα το vibe.Εδω θα σε διορθωσω λιγο γιατι σιγουρα δεν ειναι αργο στις αντιδρασεις.Συμεριφερεται κοντα στο 600 αλλα δεν ξερω αν ενοεις σε σχεση με το N9.Αν ειναι ετσι συμφωνω μαζι σου,το Ν9 ειναι σα χελιδονι στις αντιδρασεις :,)
Δεν το εχω δει live να πεταει αλλα απο τα βιντεο φαινεται πολυ καλο.Δεν σου κρυβω οτι ηταν η επιλογη μου αλλα επεσε η ανταλλαγη στη μεση και ετσι πηρα το vibe.Εδω θα σε διορθωσω λιγο γιατι σιγουρα δεν ειναι αργο στις αντιδρασεις.Συμεριφερεται κοντα στο 600 αλλα δεν ξερω αν ενοεις σε σχεση με το N9.Αν ειναι ετσι συμφωνω μαζι σου,το Ν9 ειναι σα χελιδονι στις αντιδρασεις :,)
-
micky v blades από που φέρνεις και επίσης η σελίδες που είπαμε παραπάνω είναι σωστές για το synergi :-\
-
Δεν θελω να δημιουργησω καμια ειδους αντιπαραθεση γιαυτο δεν θα δωσω συνεχεια.Το οτι δεν απαντησα
δεν σημαινει οτι εχεις δικιο η αδικο μιας και τωρα ειδα το μηνυμα γιατι ελειπα στο εξωτερικο.
Αυτο ομως που πρεπει να σου τονισω ειναι οτι ξεκινησα αυτο το θεμα για να πω ουσιαστικα την γνωμη
μου για αυτο το ε/π και για την ερευνα που εκανα που διαρκει καιρο τωρα ωστε να δω αν αξιζει
σε σχεση τιμης/αποδοσης κτλπ.
Τα vblades τα παιρνω απο το http://www.readyheli.com
Σωτο σε σχεση με το Ν9.Επειδη εχω φιλους εδω με 90αρια και VIBE ναι μεν ειναι πολυ καλο και "αρχοντικο"
στον αερα αλλα πολυ πιο αργοκινητο απο τα Stratus η Fury για παραδειγμα.
δεν σημαινει οτι εχεις δικιο η αδικο μιας και τωρα ειδα το μηνυμα γιατι ελειπα στο εξωτερικο.
Αυτο ομως που πρεπει να σου τονισω ειναι οτι ξεκινησα αυτο το θεμα για να πω ουσιαστικα την γνωμη
μου για αυτο το ε/π και για την ερευνα που εκανα που διαρκει καιρο τωρα ωστε να δω αν αξιζει
Σωτο σε σχεση με το Ν9.Επειδη εχω φιλους εδω με 90αρια και VIBE ναι μεν ειναι πολυ καλο και "αρχοντικο"
Οντως χθες που το πιεσα λιγακι φανηκε λιγακι αργο....
Βασικα εφαγε και ενα τρελλο boom strike και τερμα :-/// w
Βασικα εφαγε και ενα τρελλο boom strike και τερμα :-/// w
-
έγραψε:
Δεν θελω να δημιουργησω καμια ειδους αντιπαραθεση γιαυτο δεν θα δωσω συνεχεια.Το οτι δεν απαντησα
ούτε εγώ θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου και με κανένα στο forum μιας και το μονο που μας ενώνει είναι η αγάπη για τα ελικόπτερα ευχαριστώ για το link και συγγνώμη αν σε πρόσβαλα έστω και στο ελάχιστο φιλικά Βαγγέλης
Bασικά από ότι λένε είναι πολύ καλο το SYNERGY.
Κάποια στιγμή αν δεν υπάρξει κάτι άλλο ίσως το χτυπήσω.
Όσο για το Avant έτσι όπως πάει μάλλον ο γιός μου θα το χαρεί.Και δεν έχω καν γυναίκα χαχαχα!!!
Και μένα μου αρέσει το avant αλλα να ξέρετε θα μετρήσει κόστος ανταλλακτικών.Ππτητικά σιγά, πάνω κάτω για μένα κοντά θα είναι vibe-synergy-aurora!
Μέχρι στιγμής το SYNERGY είναι φαβορί !!! Θα θελα να το δω από κοντά.
Μιχάλη εσένα περιμένουμε. Εγώ πρώτα trex500..!!! ^hola^
Κάποια στιγμή αν δεν υπάρξει κάτι άλλο ίσως το χτυπήσω.
Όσο για το Avant έτσι όπως πάει μάλλον ο γιός μου θα το χαρεί.Και δεν έχω καν γυναίκα χαχαχα!!!
Και μένα μου αρέσει το avant αλλα να ξέρετε θα μετρήσει κόστος ανταλλακτικών.Ππτητικά σιγά, πάνω κάτω για μένα κοντά θα είναι vibe-synergy-aurora!
Μέχρι στιγμής το SYNERGY είναι φαβορί !!! Θα θελα να το δω από κοντά.
Μιχάλη εσένα περιμένουμε. Εγώ πρώτα trex500..!!! ^hola^
Κοιτα Ηλια μηπως την κανω πρωτος γιατι το Vibe θελει 550EUR επισκευη και με 100EUR πανω παιρνω Ν9.
Πανακριβη η Jr :00// μονο στην Αμερικη τα βρηκα με 280 αλλα και παλι αν ειναι σε καθε στουκα να τρωω ταλαιπωρια Ro:o/ αστο καλυτερα..
Πανακριβη η Jr :00// μονο στην Αμερικη τα βρηκα με 280 αλλα και παλι αν ειναι σε καθε στουκα να τρωω ταλαιπωρια Ro:o/ αστο καλυτερα..
:-///
Γ@μw το κέρατο μου μέσα!!!! Όποτε είναι κάποιος να πάει μπροστά, τυχαίνει μ@$#@*!!!!!!!
Δεν στεναχωριέμαι τόσο για το ελικόπτερο αλλά είναι κρίμα....!
Γ@μw το κέρατο μου μέσα!!!! Όποτε είναι κάποιος να πάει μπροστά, τυχαίνει μ@$#@*!!!!!!!
Δεν στεναχωριέμαι τόσο για το ελικόπτερο αλλά είναι κρίμα....!
Εγω να δεις φιλε.Πρωτη πτηση μετα το στρωσιμο του δινω μερικες γκαζιες κατι αναποδα προσπαθω και ενα pirofl μετα το φερνω μπροστα για να το ρυθμισω επειδη τραβουσε πισω του κανω ενα crck stick στο aileron ολα οκ του κανω και αλλο ενα στο elevator και boooom H-:R λες και το πυροβολησε κυνηγος το γ@μ22*^ο :./>,<
Ουτε να το χαρω δεν προλαβα :'(
Ουτε να το χαρω δεν προλαβα :'(
Α ρε Σοτε, μάλλον σε κυνηγάει.Τι να πω... Μας έχεις στεναχωρήσει....
Βάλε τουλαχιστο καμια φωτογραφία...
Βάλε τουλαχιστο καμια φωτογραφία...
Σπασμενο η ασπαστο φιλε?
Ευτυχως προλαβαν και μου τραβηξαν μερικες κατα την πτηση.Μολις μου τις φερουν.. ;;)
Ευτυχως προλαβαν και μου τραβηξαν μερικες κατα την πτηση.Μολις μου τις φερουν.. ;;)
-
soto μην μασας!!!! :,)
Δε μασάει ο Σότος, η τσέπη του..! :o)
Ω ναι αυτο το χρημα !@/-=}{{