Τα φώτα σας!

Corsair

Απάντηση: Τα φώτα σας!

Δημοσίευση από Corsair »

melliritos έγραψε: Οι απαντήσεις σας με πληγώνουν αφάνταστα. Ήξερα πως δεν ήταν περιοπής, αλλά τόσο χάλια το ελικόπτερο; Δεν πειράζει, όσο μου πάει και μετά πάμε για άλλα, ακόμα καλύτερα (και δυστυχώς ακριβότερα). Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Δέν σου γράφω τουλάχιστον εγώ,
και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι συνάδελφοι με σκοπό να σε πληγώσουμε.

Αλλά να σε βοηθήσουμε και να σε ενημερώσουμε με ότι γνωρίζουμε.

Πήρα άν το κατάλαβες , πρώτα απο την πλατεία Ν. Σμύρνης απο πλανόδιο το φθηνό 15 ευρώ, και εντυπωσιάστικα από την αντοχή του, και την ποιότητα για τα λεφτά του.

Εντυπωσιάστηκα από την ωραία συσκευασία, και τα λαμπάκια, και το γεγονός ότι ήταν από την DIONIC το αγόρασα και 38ευρώπουλα,και από το Public πέταξε 4 φορές και αυτό ήταν.

Χωρίς χτύπημα, σταμάτησε το 1 από τα 2 κεντρικά στροφεία και πάπαλα.

Πίκρα.

Να μην στο πώ;

Τι να σου πώ;

Οτι πετάει απίθανα.

Πέφτει κάτω, δεν χτυπάει, δεν σπάει, δεν παθαίνει τίποτα, πάρτο άφοβα;

Να σε κοροιδέψω;

Ήταν μια πατάτα την έφαγα και τελείωσε.w
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Μην χαλιεσαι μαν.. εγω το dionic το μαυρο με τα μουτρα του καρχαρια το ευχαριστηθηκα 1.5 χρονο μεχρι που μου εφυγε ενα οδοντοτο γραναζακι απο τα δυο που ειχε κατω και δεν εχω ιδεα που και εαν θα βρω να το αντικαταστησω... το ελικοπτερακι εμενα προσωπικα μου τα εβγαλε τα λέφτα του με πολλες ωρες λειτουργιας
melliritos

Δημοσίευση από melliritos »

Για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση, δε με πλήγωσε κανείς. Χάρηκα τις απαντήσεις σας, γιατί άνοιξα τα γκαβά μου^%^. Μαθαίνω και προχωρώ, ελπίζω σύντομα με κάτι καλύτερο.@P@
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

LotuS έγραψε: Μην χαλιεσαι μαν.. εγω το dionic το μαυρο με τα μουτρα του καρχαρια το ευχαριστηθηκα 1.5 χρονο μεχρι που μου εφυγε ενα οδοντοτο γραναζακι απο τα δυο που ειχε κατω και δεν εχω ιδεα που και εαν θα βρω να το αντικαταστησω... το ελικοπτερακι εμενα προσωπικα μου τα εβγαλε τα λέφτα του με πολλες ωρες λειτουργιας

Εγώ την πάτησα, και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.w
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

melliritos έγραψε: Για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση, δε με πλήγωσε κανείς. Χάρηκα τις απαντήσεις σας, γιατί άνοιξα τα γκαβά μου^%^. Μαθαίνω και προχωρώ, ελπίζω σύντομα με κάτι καλύτερο.@P@

Άντε ρε φιλαράκι και με κοψοχόλιασες.+(*)

Είμαι και ευαίσθητο παιδί, με αρκετά κιλά παραπάνω, και πληγώνομαι εύκολα.

Χαίρομαι που λές ότι σε βοηθήσαμε.

Προχώρα λοιπόν σιγά-σιγά σε κάτι καλύτερο.@P@
melliritos

Δημοσίευση από melliritos »

Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: Έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς για τετρακάναλο ελικοπτεράκι για αρχάριους (καμιά πρόταση από κάποιον πάντα ευπρόσδεκτη). Τον κινέζο μου τον έβαλα κάτω και ξανακόλλησα τα
καλώδια. Ως δια μαγείας όλα τα ledακια άναψαν (λαμπρή), αλλά πάλι δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του τηλεχειριστηρίου. Το κουτί γράφει τηλεχειρισμός αναλογικού συστήματος. Εννοεί τις υπέρυθρες; Έχω δεθεί συναισθηματικά με το άτιμο, γιατί είναι το πρώτο και θέλω να το ξαναπετάξωw
Dimitris08

Δημοσίευση από Dimitris08 »

Επειδη προσφατα εψαχνε φιλος για ελικοπτερακι θα σου προτεινω το md500 της art-tech. Πολυ σταθερο και ιδανικο για να μαθεις να πετας. Φυσικα μετα υπαρχει το κλασσικο Lama, big lama κλπ. Αυτες οι προτασεις με την προυποθεση οτι δε θες μινι ελικοπτερο ετσι...;
Slick330

Δημοσίευση από Slick330 »

Καλησπέρα και από μένα.
Ένα πολύ καλό 4καναλο για ξεκίνημα είναι το Lama της Esky.
Υπάρχει παντού με 90ευρώ πλέον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”