Εκπομπή
-
Απάντηση: Εκπομπή
Η βοήθεια προς τη σωστή κατεύθυνση έρχεται με ΠΡΑΞΕΙΣ όπως , για παράδειγμα, αυτές τόσο του Γιάννη όσο και των άλλων ιδρυτικών και μη μελών της ΠΕΤΜΕ, που σχεδόν δυο χρόνια τρέχουν και δεν φτάνουν για να γίνει ένα σωστό μοντελοδρόμιο και να πετάει ο κόσμος οργανωμένα και όχι άναρχα σαν κυνηγημένος. Σύντομα θα φανεί και το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών.
Ελπίζω η φράση "να ειπωθούν από κει αλήθειες" ,να μη σημαίνει αυτό που υποψιάζομαι. Γιατί ,σίγουρα ,δεν πρόκειται να βοηθησει προς τη σωστή κατεύθυνση ,το να πάρει μια ραδιοφωνική εκπομπή μια μορφή παρόμοια με αυτή των τηλεοπτικών παραθύρων όπου θα τσακώνονται διάφοροι "δεινόσαυροι" λέγοντας "αλήθειες" για περσινά ξυνά σταφύλια. Ας γίνει επιτέλους αντηληπτό ότι θέλουμε ΕΡΓΑ όπως πχ η προσπάθεια της ΠΕΤΜΕ .Οι προσωπικές διαφορές των "δεινοσαύρων" μεταξύ τους, ΔΕΝ μας αφορούν.
Συνεπώς ναι ,η εκπομπή πρέπει να πάρει χαρακτήρα τεχνικό και ενημερωτικό και όχι να μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης στο όνομα της "αλήθειας", θυμίζοντας εκείνες τις σιχαμερές τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ πολιτικάντηδων χάρην ακροαματικότητας.
Ελπίζω η φράση "να ειπωθούν από κει αλήθειες" ,να μη σημαίνει αυτό που υποψιάζομαι. Γιατί ,σίγουρα ,δεν πρόκειται να βοηθησει προς τη σωστή κατεύθυνση ,το να πάρει μια ραδιοφωνική εκπομπή μια μορφή παρόμοια με αυτή των τηλεοπτικών παραθύρων όπου θα τσακώνονται διάφοροι "δεινόσαυροι" λέγοντας "αλήθειες" για περσινά ξυνά σταφύλια. Ας γίνει επιτέλους αντηληπτό ότι θέλουμε ΕΡΓΑ όπως πχ η προσπάθεια της ΠΕΤΜΕ .Οι προσωπικές διαφορές των "δεινοσαύρων" μεταξύ τους, ΔΕΝ μας αφορούν.
Συνεπώς ναι ,η εκπομπή πρέπει να πάρει χαρακτήρα τεχνικό και ενημερωτικό και όχι να μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης στο όνομα της "αλήθειας", θυμίζοντας εκείνες τις σιχαμερές τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ πολιτικάντηδων χάρην ακροαματικότητας.
Δεν αντιλέγω για τις προσπάθειες της ΠΕΤΜΕ και όταν μιλάω για αλήθειες εννοώ προς πάσα κατεύθυνση, αερομοντελιστική, πολιτική, κρατική. Να ενημερωθούν οι πάντες που σκαλώνει το πράγμα και γιατί. Αλλά μόνος σου είπες τι φοβόμαστε, μην αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του. Μα ο καθένας κάνει ότι θέλει σε αυτή τη χώρα, λέει ότι θέλει και αυτό συμβαίνει για κάθε δραστηριότητα. Γιατί φοβόμαστε τη φωνή; γιατί φοβόμαστε να ακουστούν απόψεις; Μήπως γιατί είμαστε Έλληνες; Μήπως γιατί όλα μονά-ζυγά τα θέλουμε δικά μας; Μήπως γιατί το αλλαλούμ τελικά μας βολεύει; Τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί η αστυνομία μαζί με τους λαθρομετανάστες άρχισε να κυνηγά και τους λαθροαερομοντελιστές;...ξέρω πονάνε αυτά αλλά έτσι είναι...δε μπορούμε να ζητάμε από τους άλλους να είναι σωστοί όντας εμείς λάθος!!
Όσο για τις πράξεις από ότι ξέρω τίποτα δε πρόκειται να γίνει!! Οπότε παραμένουμε στο όπου μπορείς πέτα μέχρι να βάλει κάποιος τις φωνές.
Όσο για τις πράξεις από ότι ξέρω τίποτα δε πρόκειται να γίνει!! Οπότε παραμένουμε στο όπου μπορείς πέτα μέχρι να βάλει κάποιος τις φωνές.
-
Δαν υπάρχει καμία αντίρρηση στο να ακούγονται πολλές απόψεις,φτάνει αυτές οι απόψεις να είναι εποικοδομητικές. Να έχουν δηλαδή κάτι ρεαλιστικό να προτείνουν και όχι να περιορίζονται σε μια απλή και στείρα κριτική των πεπραγμένων της άλλης κλίκας. Γιατί αυτό μόνο αλλαλούμ μπορεί να φέρει και τίποτα θετικό.
Οσο για το που σκαλώνει το πράγμα γενικοτερα ,δες τα ποσοστά που πήραν συνολικά τα κόμματα που κυβερνούσαν τα τελευταία 40 χρόνια και θα πάρεις την απάντηση.
Οσο για το που σκαλώνει το πράγμα γενικοτερα ,δες τα ποσοστά που πήραν συνολικά τα κόμματα που κυβερνούσαν τα τελευταία 40 χρόνια και θα πάρεις την απάντηση.
Πάλι με επιβεβαιώνεις....κλίκες...Ελληνικό φαινόμενο...λες γι αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά;....ούτε και στον προσφιλή μας αερομοντελισμό; .... και γιατί δε πάμε σε ήδη οργανωμένα μοντελοδρόμια;....να πληρώσουμε;....ε όχι δα.....πληρώνουμε για όλα τα άλλα και γι αυτό;....θέλουμε ολόκληρη τη πίττα αλλά και το σκύλο χορτάτο;.....
Όσο για τις ερωτήσεις μου καθαρά ρητορικές....προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τη μαιευτική του Σωκράτη αλλά απέχω μίλια από εκεί........#**
Όσο για τις ερωτήσεις μου καθαρά ρητορικές....προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τη μαιευτική του Σωκράτη αλλά απέχω μίλια από εκεί........#**
-
…………….δεν είναι τόσο βαρύ το πράμα βρε παιδιά !!
Δεν χρειάζεται να διυλίσουμε τον κώνωπα ……….
Προφανώς όποιος δεν άκουσε την εκπομπή δεν κατάλαβε και ίσως η σημερινή επανάληψη του δώσει την δυνατότητα να καταλάβει για το ύφος της (με επιεικια αφού ήταν η πρώτη)
Δεν υπάρχει διαφήμιση δεν υπάρχουν σπόνσορες και συμφέροντα
Μια εκπομπή από την παρέα για την παρέα μας
Να περάσουμε καλά και για να τραβήξουμε νέο κόσμο στο hobby προτείνει ο Γιάννης …..χωρίς απαιτήσεις
Τα όνειρα και η προσπάθεια δεν βλάπτουν κανένα
Σάμπως κάθε φορά που ξεκινάμε ένα μοντέλο ξέρουμε το αποτέλεσμα ???? Όχι προχωράμε και ελπίζουμε για το καλύτερο
Προσωπικά δεν το βλέπω σαν πανηγύρι και φανφάρες όπως αναφέρει ο Δημήτρης μια και να υπάρξει συνεχεία και αποτέλεσμα θα χρειαστεί προγραμματισμός και δουλειά (αρκετά λιγότερη απο αυτή που έχουν κάνει για το μοντελοδρόμιο)
Τις επιφυλάξεις και τις προτάσεις μου τις έχω κάνει σε προηγούμενο μήνυμα μου χωρίς όμως να πιστεύω ότι η προσπάθεια θα είναι ανούσια η καταδικασμένη
Δεν χρειάζεται να διυλίσουμε τον κώνωπα ……….
Προφανώς όποιος δεν άκουσε την εκπομπή δεν κατάλαβε και ίσως η σημερινή επανάληψη του δώσει την δυνατότητα να καταλάβει για το ύφος της (με επιεικια αφού ήταν η πρώτη)
Δεν υπάρχει διαφήμιση δεν υπάρχουν σπόνσορες και συμφέροντα
Μια εκπομπή από την παρέα για την παρέα μας
Να περάσουμε καλά και για να τραβήξουμε νέο κόσμο στο hobby προτείνει ο Γιάννης …..χωρίς απαιτήσεις
Τα όνειρα και η προσπάθεια δεν βλάπτουν κανένα
Σάμπως κάθε φορά που ξεκινάμε ένα μοντέλο ξέρουμε το αποτέλεσμα ???? Όχι προχωράμε και ελπίζουμε για το καλύτερο
Προσωπικά δεν το βλέπω σαν πανηγύρι και φανφάρες όπως αναφέρει ο Δημήτρης μια και να υπάρξει συνεχεία και αποτέλεσμα θα χρειαστεί προγραμματισμός και δουλειά (αρκετά λιγότερη απο αυτή που έχουν κάνει για το μοντελοδρόμιο)
Τις επιφυλάξεις και τις προτάσεις μου τις έχω κάνει σε προηγούμενο μήνυμα μου χωρίς όμως να πιστεύω ότι η προσπάθεια θα είναι ανούσια η καταδικασμένη
Που σαι ..... mogolos .....
πότε ξεκινάει η εκπομπή ????
Εχουμε μεγάλη όρεξη, χρόνο, θεματολογία και σταθμό να μας φιλοξενήσει.
Αντε να οργανωθούμε να ξεκινήσουμε, δώσε εντολές !
πότε ξεκινάει η εκπομπή ????
Εχουμε μεγάλη όρεξη, χρόνο, θεματολογία και σταθμό να μας φιλοξενήσει.
Αντε να οργανωθούμε να ξεκινήσουμε, δώσε εντολές !
Ομολογουμένως δεν έχω ακούσει την εκπομπή και δεν έχω άποψη..απλά έμεινα στο εκπομπή..και αν είναι η πρώτη Ελληνική αερομοντελιστική εκπομπή καλό θα ήταν να έχει σοβαρό σκοπό και πρόγραμμα και να προωθήσει σωστά το χόμπυ, αφού μάλιστα δεν έχει και σπόνσορες ακόμα καλύτερα για να ακούγονται πιο ελεύθερα οι απόψεις. Από την άλλη δε ξέρω τι καλό θα προκύψει με το να τραβήξεις κόσμο στο χόμπυ όταν είσαι ανοργάνωτος. Για να τραβήξεις κάποιον κάπου πρέπει να έχεις κάτι να του προσφέρεις πέρα από τη συγκίνηση μιας πτήσης. Οι τρελοί σαν και μας βρίσκουν το δρόμο αλλά το θέμα δεν είναι οι παθιασμένοι αλλά ο πολύς ο κόσμος ώστε να αποκτήσει κανείς και υπόσταση και υποστήριξη και φυσικά να πετύχει πράγματα. Ζήλεψα αυτά που συνάντησε ο Skywalker στην Αγγλία και μετά θυμήθηκα τη δική μου πρώτη εμπειρία με σπασμένο μοντέλο στα πρώτα 5 λεπτά γιατί ένας αεομοντελιστής θα μας σκότωνε!!!
Επομένως μάλλον δεν πρέπει τέτοιες δραστηριότητες να τις βλέπει κανείς πρόχειρα και χαλλλλλαρααα...που λένε οι αξιαγάπητοι Θεσσαλλλλλονικείς!
Επομένως μάλλον δεν πρέπει τέτοιες δραστηριότητες να τις βλέπει κανείς πρόχειρα και χαλλλλλαρααα...που λένε οι αξιαγάπητοι Θεσσαλλλλλονικείς!
-
Εν μέρη έχεις δίκιο, όντως το θέμα το ξεπατώσαμε άνευ λόγου...απλά και εσύ δεν έδωσες ένα Link του σταθμού ή κάτι βρε αδερφέ 1 με 2 μέρες πριν την Κυριακή για να έχουμε το νού μας.
Οπότε αν κατάλαβα καλά, την Κυριακή (27-05-2012) που μας πέρασε, έκανες μια δοκιμαστική εκπομπή αερο-μοντελιστικού ενδιαφέροντος, υπό μορφή συνέντευξης σε κάποιον... (δεν γνωρίζω σε ποιόν...;) και σήμερα θα παίξει μια επανάληψη της, στις 21:00 εδώ:
http://gkiolradio.listen2myradio.com/
Mogolos έγραψε: ↑
Η ερώτηση ειναι απλή:
Θα μας ενδιεφερε ενα τετοιο ενδεχόμενο?
Με ολες τις πιθανες επεκτάσεις στο μέλλον...
Και η απάντηση απλή είναι Γιάννη μου...
Νομίζω ότι όλους τους αερομοντελιστές θα τους ενδιέφερε να προβάλλεται με κάθε τρόπο κάτι που να αφορά στο hobby τους.
Τώρα σε ότι αφορά στην θεματολογία κτλ, αυτά έρχονται στην πορεία.
Καλή αρχή.
-
A! ήταν πολύ ωραία εκπομπή Μιλήσαμε για πούρα για ανοιχτά σκέλια για πίπες κλπ κλπ _P_P
Λέω μιλήσαμε γιατί είχαμε και εμείς συμετοχή απο το chatroom του προγράμματος:D
Δυστυχώς τα συμφέροντα και οι διαπλεκόμενοι δεν ήταν παρόντες:p
Λέω μιλήσαμε γιατί είχαμε και εμείς συμετοχή απο το chatroom του προγράμματος:D
Δυστυχώς τα συμφέροντα και οι διαπλεκόμενοι δεν ήταν παρόντες:p
-
Μην το πατε παλι στο σεξουαλικο βρε παιδια ....... η εκπομπη ηταν για τον αερομοντελισμο ..... και μονο ..... χωρις ...... υπονοουμενα ....... !@/-=}{{
Υ.Γ. Παντως οποιος δεν την ακουσε την προηγουμενη Κυριακη .... να την ακουσει οπωσδηποτε σημερα ..... εμεις περασαμε .... σουπερ .....
Υ.Γ. Παντως οποιος δεν την ακουσε την προηγουμενη Κυριακη .... να την ακουσει οπωσδηποτε σημερα ..... εμεις περασαμε .... σουπερ .....
Παιδια για να ξεμπερδεψουμε λιγο τα πραγματα. Στην εκπομπή που θα ακουσετε στις 21:00, ειμαι ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ. Δεν ειμαι ο παραγωγος. Η εκπομπή ειναι του Τεο, και με ειχε σαν καλεσμένο για να κουβεντιάσουμε την σχεση sex - ερωτα και μοντελισμού. Εντεχνως αλλαξα οσο μπορούσα την θεματολογία (ασε που αρχισαν και οι παραγωγοί να ενδιαφερονται) και βγήκε αυτό που θα ακούσετε.
Φυσικά εαν κανουμε δικιά μας εκπομπή θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον μοντελισμο.
Φυσικά εαν κανουμε δικιά μας εκπομπή θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον μοντελισμο.
Τωρα καταλαβα την εκπληξη για τα σκελη που εξεφρασε μια γυναικεια φωνη.
Πολυ σεξιστικο υπονουμενο πεφτει...
-
orck έγραψε: ↑Τωρα καταλαβα την εκπληξη για τα σκελη που εξεφρασε μια γυναικεια φωνη.
σεξουαλικό ΝΑΙ, σεξιστικό ΟΧΙ...
...πρέπει να σου σηκωθεί για να πέσει...το μοντέλο...έλιωσα σου λέω...:D