ParkZone F-27Q Stryker
Απάντηση: ParkZone F-27Q Stryker
καλησπερα σημερα εκανα την παρθενικη του δικου μου,μπορω να πω οτι την καταβρηκα μαζι του βεβαια με dual και expo για να το φερω στα μετρα μου.το μονο που με προβληματισε ειναι μολις του εδινα απο την μεση και πανω γκαζι η πτερυγα τραβαγε αρκετα πανω και ελεγα να του βαλω καμια ροδελα για να δωσω λιγο down στο μοτερ,τι λετε?τα δικα σας πως πανε?
-
μανος έγραψε: ↑καλησπερα σημερα εκανα την παρθενικη του δικου μου,μπορω να πω οτι την καταβρηκα μαζι του βεβαια με dual και expo για να το φερω στα μετρα μου.το μονο που με προβληματισε ειναι μολις του εδινα απο την μεση και πανω γκαζι η πτερυγα τραβαγε αρκετα πανω και ελεγα να του βαλω καμια ροδελα για να δωσω λιγο down στο μοτερ,τι λετε?τα δικα σας πως πανε?
Τώρα που το λες και εμένα όταν παταω γκάζι ψηλό ανεβαίνει και έλεγα απο καμία τούμπα θα ήταν χαχα ,Ασε απο την πρώτη μέρα που το αγορασα τα rudder δεν το κατάλαβα και στραβωσανε καθώς το τοποθετουσα στο πορτμπακαζ θέλουν πολύ προσοχή γιατί είναι λεπτά αρκετά και στραβωνουν για πλάκα ,και έλεγα μηπως επηρέασαν λίγο την γενική ισορροπία του και Γιαυτο δεν πετάει και πολύ ίσια αλλα τώρα που το λες θα το κοιτάξω ,_P_P
πιστευω πως με μια ροδελιτσα θα γινει αλφαδι.κατι αλλο εχεις τσεκαρει το βιντεακι που αλλος εβαλε τα ruder οχι με το καλωδιο Υ της μανας του αλλα με δυο εξτεσιον σε ξεχωριστα καναλια και τα δουλευει σαν φρενο,η και τα δυο μαζι μεσα η και τα δυο μαζι προς τα εξω?απο τι ειδα σε spektrum ειναι πανευκολο και οντως κοβει πολυ φορα(για προσγειωση).
πραγματικα σημερα το δοκιμασα δινοντας μικρη κλιση στο μοτερ απο μια ροδελα στις πανω βιδες και ξεπερασε το κακο χουι που ειχε,επομενη αμμεση αλλαγη ανταπτορας για ελικα apcγιατι της μανας του
α)ειναι μαλακια για 2,2kv μοτερ και πιστευω πως χανει πολυ.(πρεπει να μπαλονιαζει)
β)μετα απο λιγες προσγειωσεις ξεχειλωνει σαν σωβρακο!
α)ειναι μαλακια για 2,2kv μοτερ και πιστευω πως χανει πολυ.(πρεπει να μπαλονιαζει)
β)μετα απο λιγες προσγειωσεις ξεχειλωνει σαν σωβρακο!
-
Ενα συντομο video με το Stryker...επιφυλασσομαι για μια καλυτερη ληψη. Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη κατα τη γνωμη μου.
http://www.youtube.com/watch?v=CWFNQa1k3jE
http://www.youtube.com/watch?v=CWFNQa1k3jE
-
Πολυ ωραιο βιντεακι και πολυ ωραια οδηγηση μπραβο !!!ειναι καταπληκτικο μοντελο και πολυ γερο μου καρφωθηκε σε μια πετρα μετα απο αλλαγη speed control και μια ελικα 7x5 με 200+ και σημερα ξαναπεταει
Να ρωτήσω θα πάρω το ultra micro stryker τι θα πρέπει να προσέξω επειδη είμαι. Κάπως αρχαριος !!!
-
Δεν είναι μοντέλο για αρχάριους
Αυτά τα μικρά είναι νευρικά και απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις και καλό μάτι
Αυτά τα μικρά είναι νευρικά και απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις και καλό μάτι
-
Vaganas96 έγραψε: ↑Να ρωτήσω θα πάρω το ultra micro stryker τι θα πρέπει να προσέξω επειδη είμαι. Κάπως αρχαριος !!!
Πως και σκεφτηκες το micro?Συμφωνω με τον Αντωνη δυσκολο για αρχαριους.
καλησπερα,θα συμφωνησω και εγω λεγοντας πως δεν κανει για αρχαριο εχοντας το μεγαλο ποσο μαλλον το μικρο.αν ηδη το εχεις παρει και εχεις σκοπο να το πεταξεις,μειωσε τις κινησεις (dualrates) απο τα πηδαλια, βαλε expo και προσπαθησε να μην σου φευγει μακρια ωστε να το βλεπεις καλα.καλη επιτυχια!
-
μανος έγραψε: ↑καλησπερα,θα συμφωνησω και εγω λεγοντας πως δεν κανει για αρχαριο εχοντας το μεγαλο ποσο μαλλον το μικρο.αν ηδη το εχεις παρει και εχεις σκοπο να το πεταξεις,μειωσε τις κινησεις (dualrates) απο τα πηδαλια, βαλε expo και προσπαθησε να μην σου φευγει μακρια ωστε να το βλεπεις καλα.καλη επιτυχια!
το πηρα και το εσπασα τελικα παιδια Ειχατε δικιο w
- sukhoi.su29
Δεν απογοητευόμεθα...όμως Εαν και εφ ' όσον αγαπούμε το Hobby μας.
Κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα ....και την αυτοκριτική μας βεβαίως :-\, συγκεντρωνόμαστε , τα βάζουμε όλα κάτω , τα ξαναμελετάμε με υπομονή _Β_Ο και ψυχραιμία.....
Ακούμε τους παλιούς >:(R:/ , ζητούμε βοήθεια ...και προχωράμε στο επόμενο κατάλληλο μοντέλο.
Με υπομονή , υπομονή , υπομονή , υπομονή , και εκτός απο υπομονή ...πάντα υπομονετικά.
Καλή συνέχεια.....με πολύ καλές πτήσεις .
Η επιμονή και η υπομονή θα αποζημειώσουν ,θα δώσουν χαρά ,και με το παραπάνω.
Κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα ....και την αυτοκριτική μας βεβαίως :-\, συγκεντρωνόμαστε , τα βάζουμε όλα κάτω , τα ξαναμελετάμε με υπομονή _Β_Ο και ψυχραιμία.....
Ακούμε τους παλιούς >:(R:/ , ζητούμε βοήθεια ...και προχωράμε στο επόμενο κατάλληλο μοντέλο.
Με υπομονή , υπομονή , υπομονή , υπομονή , και εκτός απο υπομονή ...πάντα υπομονετικά.
Καλή συνέχεια.....με πολύ καλές πτήσεις .
Η επιμονή και η υπομονή θα αποζημειώσουν ,θα δώσουν χαρά ,και με το παραπάνω.