SPECTRUM DX7 ΒΟΗΘΕΙΑ!

Mpampis

Απάντηση: SPECTRUM DX7 ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσίευση από Mpampis »

Α κατάλαβα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Κάτι ακομα... Ο δέκτης θελει φορτισμα;; Είναι η πρώτη μου.τκ στα 2.4 και δεν έχω ηνωσεις πάνω σ αυτές... Κατω από το 7 κανάλι λέει Bat. Επίσης ο φορτιστής έχει και άλλο βυσματακι τύπου σέρβο για να φορτίσεις;; Πω πω έμπλεξα με την τεχνολογία...
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Mpampis έγραψε: Α κατάλαβα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Κάτι ακομα... Ο δέκτης θελει φορτισμα;; Είναι η πρώτη μου.τκ στα 2.4 και δεν έχω ηνωσεις πάνω σ αυτές... Κατω από το 7 κανάλι λέει Bat. Επίσης ο φορτιστής έχει και άλλο βυσματακι τύπου σέρβο για να φορτίσεις;; Πω πω έμπλεξα με την τεχνολογία...

O δέκτης δεν έχει εσωτερική μπαταρία για φόρτισμα...

Παίρνει ρεύμα είτε από εξωτερική μπαταρία 4.8-6Βολτ η κατευθείαν από τον ρυθμιστή ταχύτητας αν μιλάμε για ηλεκτρικό μοντέλο.
Mpampis

Δημοσίευση από Mpampis »

Ψαχνοντας βρήκα μετατροπεα 220βολτ σε 110 που είναι ο φορτιστης μου και η φορτιση ξεκίνησε κανονικα. Μετα απο 3 ωρες αποφάσισα να δω αν μπορω να σεταρω τον δεκτη και την Τ.Κ με ενα μοντελο. Ευκαιρη ηταν μια πτερυγα τυπου Delta. Μη ξέρωντας πολλα και μη έχοντας το manual καταφερα να την σεταρω. Ολα λειτουργουν κανονικα και δουλευει και η μιξη σωστα. ψαχνοντας αργοτερα ενα manual ειδα οτι μαζι με την συγκεκριμενη τ.κ παει ενασ δεκτης διπλος με δορυφορο?. Ο δεκτης που μου έδωσε το παιδι που την αγορασα ειναι ο AR6100e.
Κοιταξα στο ιντερνετ για εμβελια και λοιπά στοιχεία και δεν ειδα πολύ καλα σχολια για την εμβελια του. Συγκεκριμενα σκοπευω να φορεσω τον δεκτη αυτον σε ενα θερμικο thunder tiger easy trainer 40. Λετε να έχω προβλημα με θεμα εμβελιας?
Πολλοι χαρακτηριζουν τον δεκτη αυτον ως "Park flyer"
Ισχυει ? Ευχαριστω πολυ!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

ΟAR6100e είναι κατάληλος για μικρά ηλεκτρικά μοντέλα περιορισμένης εμβέλειας (Park flyer)
Δέν κάνει για το μοντέλο σου
Δοκιμασμένος σε μικρά ηλεκτρικά είναι μια χαρά
Αντώνης Κριτζάς

Ο AR6100e είναι κατάληλος για μικρά ηλεκτρικά μοντέλα περιορισμένης εμβέλειας (Park flyer)
Δέν κάνει για το μοντέλο σου
Δοκιμασμένος σε μικρά ηλεκτρικά είναι μια χαρά

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι οτι πώς ενω δεν είχες μπαταρία (#9) έκανες φόρτιση και πώς ο 6100 e έχει 7 κανάλια???? (#16)
Mpampis

Δημοσίευση από Mpampis »

Πω, και νομιζα πως τα έξοδα έίχαν τελειώσει.... Για την πτερυγα τοτε είναι καλος ε? Έχεις να μου προτείνεις ένα δέκτη για το θερμικο μου ? Και μεταχειρισμένος μου κάνει αν ξέρεις κάποιον να πουλάει σε καλή κατάσταση.
Αντώνης Κριτζάς

Δεκτες full range όπως 6200 η 7200 κάνουν
Προχθές είδα στον ΑνδρέαΛ και ORANGE full range αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει
Mpampis

Δημοσίευση από Mpampis »

Σ'ευχαριστω πολυ... παλι καλα που με φωτισατε και σ αυτο γιατι θα το εσπαγα...... οπότε αφήνω τον αρ6100ε στην πτερυγα και ψαχνω για φουλ range.... :/
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

H πιο απλή λύση ειναι Μπαταρία life ή lipo και φωρτίζεις από τον φωρτιστή σου κανονικά.
Μην το πολυψάχνεις
Mpampis

Δημοσίευση από Mpampis »

Αντώνη δεν είχα πει οτι δεν έχω μπαταρια σαν αντικειμενο. Εννοουσα πως δεν είχε φορτισμενη μπαταρια για να δω αν λειτουργει. Παρεξηγηση :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”