Παραγγελια απο Κινα
- sukhoi.su29
Απάντηση: Παραγγελια απο Κινα
Γειά και χαρά αδέλφια ....πάλι εδώ.
Αισίως , σήμερα κλείνουν 50 ημέρες απο την αποφράδα εκείνη μέρα που έκανα κλίκ στο κινεζάκι...
Κάνοντας tracking στα ΕΛΤΑ βρίσκω την κάτωθι ένδειξη :
16.01.2014 09:18 Ips Left postal office
Τηλεφωνώ ..και με πληροφορούν ότι το κινεζάκι βρίσκεται στα Fiji , και ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 16-01 αλλά δεν έχει φύγει ακόμα...
Ο καλός άνθρωπος μου έδωσε και δυο τηλέφωνα για να επικοινωνήσω με τα νησιά , αφου βεβαίως σημαδέψω καλά την ώρα γιατί οι άνθρωποι πάνε δώδεκα
ώρες μπροστά.
Κάνοντας tracking στο Fiji tracking βλέπουμε τα κάτωθι :
25.12.2013 21:29 Fiji - Nadi Accepted from sender
09.01.2014 18:01 Greece - Athens Left postal office
09.01.2014 18:01 Greece - Athens Arrival at international place of exchange Letters Greece
Και τέλος κάνοντας tracking στο freepost βλέπουμε τα κάτωθι :
tracking information from FREIPOST
Date Zipcode Location Event Weight Additional
12.12.2013 14:09 Electronic notification of shipment 8257053 Fjpems Greece
24.12.2013 21:29 Submitted to partner for transportation
27.12.2013 05:55 FJ NAN Flight depart Va4196/va184
27.12.2013 17:09 Dispatches Created
28.12.2013 12:15 DE FRA Frankfurt Am Main International, Germany Arrival at destination Airport
09.01.2014 18:01 Left postal office
09.01.2014 18:01 Arrival at international place of exchange 2.882
16.01.2014 09:18 Item in conta 2.882
Όποιος καλός σύντροφος +(*)βγάζει άκρη , ή καταλαβαίνει τι γίνεται ή έχει αντίστοιχη εμπειρία ας πληροφορήσει και εμένα παρακαλώ......
Να βάλω τα κλάματα ή όχι ακόμα ....??
:'(:'(:'(
Αισίως , σήμερα κλείνουν 50 ημέρες απο την αποφράδα εκείνη μέρα που έκανα κλίκ στο κινεζάκι...
Τηλεφωνώ ..και με πληροφορούν ότι το κινεζάκι βρίσκεται στα Fiji , και ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 16-01 αλλά δεν έχει φύγει ακόμα...
Ο καλός άνθρωπος μου έδωσε και δυο τηλέφωνα για να επικοινωνήσω με τα νησιά , αφου βεβαίως σημαδέψω καλά την ώρα γιατί οι άνθρωποι πάνε δώδεκα
ώρες μπροστά.
09.01.2014 18:01 Greece - Athens Arrival at international place of exchange Letters Greece
28.12.2013 12:15 DE FRA Frankfurt Am Main International, Germany Arrival at destination Airport
Όποιος καλός σύντροφος +(*)βγάζει άκρη , ή καταλαβαίνει τι γίνεται ή έχει αντίστοιχη εμπειρία ας πληροφορήσει και εμένα παρακαλώ......
-
είναι απλό ...............το 2024 θα βρίσκεται στο σπίτι σου :D:D:D
χα!χα!χα! πλάκα σε κάμω ^%^
Οταν μπεί ο Ανδρέας θα σου κάνει την ανάλυση............
χα!χα!χα! πλάκα σε κάμω ^%^
Οταν μπεί ο Ανδρέας θα σου κάνει την ανάλυση............
- sukhoi.su29
:?<<>Παίζεις με τον πόνο του καλού φίλου ε.....ντροπή ?? ^%^^%^
Περιμένω Αντρέα πώς και πώς ...με έχει εκνευρίσει η Ιστορία>:(
:?<<>
(σβήσε με Αντ. )
Περιμένω Αντρέα πώς και πώς ...με έχει εκνευρίσει η Ιστορία>:(
:?<<>
(σβήσε με Αντ. )
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Γειά και χαρά αδέλφια ....πάλι εδώ.
ώρες μπροστά.
Όχι κλάματα!!!!
Ένα δικό μου που έφθασε Αθήνα 28.12, το πήρα χθες.
Θα το πάρεις τις επόμενες δέκα μέρες.
Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο θέμα για την παραλαβή/παράδοση μεταξύ ΕΛΤΑ/Freipost εδώ στην Αθήνα.
Όλες οι παραγγελίες μου μπαίνουν πλέον με Air Parcel 1.5 η 2κιλά και έρχεται σε 2 βδομάδες. Τέρμα οι μικρές παραγγελίες κάτω του 1.5 κιλού.
- sukhoi.su29
Αντρέα , φίλε μου καλέ , Αντρίκο Γίγαντα +(*)
πως μου τα λές ωραία κάθε φορά...και με παρηγορείς . :/)-
Ευχαριστώ είσαι ο καλύτερος.+(*)
Ο Κινέζικος Δράκος να φυλάει τα μοντέλα σου και να πετάνε πούπουλο.
Κι ο μέγας Κομφούκιος να μου κόβει τα αίλερονς και να στα δίνει χρόνια....
πως μου τα λές ωραία κάθε φορά...και με παρηγορείς . :/)-
Ευχαριστώ είσαι ο καλύτερος.+(*)
Ο Κινέζικος Δράκος να φυλάει τα μοντέλα σου και να πετάνε πούπουλο.
Κι ο μέγας Κομφούκιος να μου κόβει τα αίλερονς και να στα δίνει χρόνια....
- sukhoi.su29
Τελευταία νέα - δια την πληροφόρηση των υποψηφίων πελατών του "κινέζου".
64 ημέρες - ( ολογράφως : Εξήντα τέσσερεις ημέρες )
Είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψει κάποιος -εαν δεν του έχει ξανατύχει - τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ημέρα της παραγγελίας ότι το "πακέτο" δεν έχει χαθεί.
Κι όμως ....εμφανίστηκαν σημάδια ζωής. Μην ενθουσιαζόμαστε ...δεν έχει παραληφθεί ακόμα . Απλώς εμφανίστηκαν - ω τι ευτυχία - κάποιες ενδείξεις στο tracking ότι το πακετάκι έφτασε στο Greece.
Επίσης τόλμησα - ο θρασύτατος - να κάνω σχετικό τηλεφωνάκι στα νούμερα εξυπηρέτησης 800-...κλπ κλπ .
Ζόρικη η γκόμενα ....πολύ ζόρικη άμα λάχει να πούμε...
-"...ε τι θέλετε κύριε ,αυτό τώρα ήρθε στην Ελλάδα..."
-"Μάλιστα κυρία μου , γι αυτό σας έδωσα το tracking number , για να με πληρροφορήσετε ...να με συγχωρούτε δηλαδή .."
-"..και μήπως παρακαλώ ξέρετε ,λέμε τώρα μήπως , τι περίπου θα ακολουθήσει..?"
- ". εεε , μη βιάζεστε κύριε , αυτό θα μείνει καμμιά βδομάδα τουλάχιστον στο τελωνείο ...."
"ΑΘΛΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ" τους χαρακτήρισε ο φίλος που ξεκίνησε το Thread.
Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες άλλες ισοδύναμες λέξεις , αλλά επειδή σέβομαι το Forum δεν τις παραθέτω....
Προσέχετε πώς παραγγέλνετε και με ποιά εταιρεία δηλώνετε ότι θέλετε να έρθει. Διαβάσετε τις συμβουλές του Ανδρέα πιό πάνω ....γιατί άμα δεν ξέρεις πρέπει να ρωτάς. (όπως δηλαδή δεν έπραξα.....>F<).
Τώρα πλέον ελπίζω μόνο να είναι αρτιμελές το πακετάκι ...και να μην έχουν μείνει οι μισές βίδες στα Fiji.
64 ημέρες - ( ολογράφως : Εξήντα τέσσερεις ημέρες )
Είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψει κάποιος -εαν δεν του έχει ξανατύχει - τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ημέρα της παραγγελίας ότι το "πακέτο" δεν έχει χαθεί.
Κι όμως ....εμφανίστηκαν σημάδια ζωής. Μην ενθουσιαζόμαστε ...δεν έχει παραληφθεί ακόμα . Απλώς εμφανίστηκαν - ω τι ευτυχία - κάποιες ενδείξεις στο tracking ότι το πακετάκι έφτασε στο Greece.
Επίσης τόλμησα - ο θρασύτατος - να κάνω σχετικό τηλεφωνάκι στα νούμερα εξυπηρέτησης 800-...κλπ κλπ .
Ζόρικη η γκόμενα ....πολύ ζόρικη άμα λάχει να πούμε...
-"...ε τι θέλετε κύριε ,αυτό τώρα ήρθε στην Ελλάδα..."
-"Μάλιστα κυρία μου , γι αυτό σας έδωσα το tracking number , για να με πληρροφορήσετε ...να με συγχωρούτε δηλαδή .."
-"..και μήπως παρακαλώ ξέρετε ,λέμε τώρα μήπως , τι περίπου θα ακολουθήσει..?"
- ". εεε , μη βιάζεστε κύριε , αυτό θα μείνει καμμιά βδομάδα τουλάχιστον στο τελωνείο ...."
"ΑΘΛΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ" τους χαρακτήρισε ο φίλος που ξεκίνησε το Thread.
Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες άλλες ισοδύναμες λέξεις , αλλά επειδή σέβομαι το Forum δεν τις παραθέτω....
Προσέχετε πώς παραγγέλνετε και με ποιά εταιρεία δηλώνετε ότι θέλετε να έρθει. Διαβάσετε τις συμβουλές του Ανδρέα πιό πάνω ....γιατί άμα δεν ξέρεις πρέπει να ρωτάς. (όπως δηλαδή δεν έπραξα.....>F<).
Τώρα πλέον ελπίζω μόνο να είναι αρτιμελές το πακετάκι ...και να μην έχουν μείνει οι μισές βίδες στα Fiji.
Νικόλα και εγώ συμπάσχω μαζί σου.Εμένα μου ήρθε μείλ από τον Κινέζο, ότι οι δύο παραγγελίες μου ταχυδρομήθηκαν 23/12/13 και ακόμα να τις δώ στο online των ΕΛΤΑ.
Και όταν ο άμοιρος πήρα τηλέφωνο στο γνωστό 800...κλπ μου είπε η βαριεστημένη υπάλληλος ότι τα δέματα με αριθμό φορτωτικής LX....επειδή είναι φθηνά...`M`δεν είναι δυνατόν να τα παρακολουθήσουν.
"Δηλαδή κυρία μου εμένα ο Θεός μόνο μπορεί να με βοηθήσει?" την ρώτησα , και
μου απάντησε: "Μάλλον ναί!">F<>F<>F<
Και όταν ο άμοιρος πήρα τηλέφωνο στο γνωστό 800...κλπ μου είπε η βαριεστημένη υπάλληλος ότι τα δέματα με αριθμό φορτωτικής LX....επειδή είναι φθηνά...`M`δεν είναι δυνατόν να τα παρακολουθήσουν.
"Δηλαδή κυρία μου εμένα ο Θεός μόνο μπορεί να με βοηθήσει?" την ρώτησα , και
μου απάντησε: "Μάλλον ναί!">F<>F<>F<
- sukhoi.su29
Έχεις κάνει tracking σε κάποιο site ....να υπάρχει μια ιδέα που περίπου είναι?
Για την παραγγελία που είχα κάνει έπαιρνα πληροφορίες απο τρία διαφορετικά site , FREIPOST , fijipost , και των δικών μας τζιμανιών ....
Το μόνο σίγουρο που αποκόμισα ήταν η πληροφορία ότι όλα συμφωνούσαν ότι το πακετάκι βρισκόταν στα Fiji , για άπειρο καιρό.
Επίσης παρηγορητική ήταν η γνώση του Αντρέα που μου έγραψε , και μετά απο αυτά κάποια ευγενική (δεν είναι όλοι οι υπαλληλοι γαϊδάρια) υπάλληλος η οποία μου μίλησε με υπομονή , αφιέρωσε αρκετή ώρα να πατάει τα πλήκτρα της και μου μετέφερε την σημαντική πληροφορία , ότι γνώριζε απο δεκάδες περιπτώσεις ,πως το post service σε ότι έρχεται απο τα νησιά Fiji είναι δραματικό. Πακετάρουν ιδίως τα μικρά πακέτα σε δεκάδες σάκκους και τα αφήνουν σε αναμονή εβδομάδες ολόκληρες .
Θεωρώ πως υπάρχει ενα μέρος ευθύνης στον κινέζο , για αυτό κάποια στιγμή έστειλα ένα ενημερωτικό mail , αφ' ενός μέν για ουσιαστικούς λόγους ,δηλαδή να κουνήσουν κι αυτοί λίγο το χεράκι τους για να βρεθούν οι παραγγελίες , αφ' ετέρου γιατί υπήρξαν και στιγμές που μου πέρναγε η διάθεση να το πάρω στην πλάκα , οπότε τους έγραψα και κάποιες όμορφες κουβέντες με πολλές ευχαριστίες στον Πλάστη.
Αμα θέλεις στείλε pm το t.n. να το ψάξω κι εγώ.
Και μην απογοητεύεσαι , η παραγγελία είχε φύγει απο ΗΚ στις 12-12-2013.
Οπότε εσύ είσαι ακόμη νέος.....^%^
Για την παραγγελία που είχα κάνει έπαιρνα πληροφορίες απο τρία διαφορετικά site , FREIPOST , fijipost , και των δικών μας τζιμανιών ....
Το μόνο σίγουρο που αποκόμισα ήταν η πληροφορία ότι όλα συμφωνούσαν ότι το πακετάκι βρισκόταν στα Fiji , για άπειρο καιρό.
Επίσης παρηγορητική ήταν η γνώση του Αντρέα που μου έγραψε , και μετά απο αυτά κάποια ευγενική (δεν είναι όλοι οι υπαλληλοι γαϊδάρια) υπάλληλος η οποία μου μίλησε με υπομονή , αφιέρωσε αρκετή ώρα να πατάει τα πλήκτρα της και μου μετέφερε την σημαντική πληροφορία , ότι γνώριζε απο δεκάδες περιπτώσεις ,πως το post service σε ότι έρχεται απο τα νησιά Fiji είναι δραματικό. Πακετάρουν ιδίως τα μικρά πακέτα σε δεκάδες σάκκους και τα αφήνουν σε αναμονή εβδομάδες ολόκληρες .
Θεωρώ πως υπάρχει ενα μέρος ευθύνης στον κινέζο , για αυτό κάποια στιγμή έστειλα ένα ενημερωτικό mail , αφ' ενός μέν για ουσιαστικούς λόγους ,δηλαδή να κουνήσουν κι αυτοί λίγο το χεράκι τους για να βρεθούν οι παραγγελίες , αφ' ετέρου γιατί υπήρξαν και στιγμές που μου πέρναγε η διάθεση να το πάρω στην πλάκα , οπότε τους έγραψα και κάποιες όμορφες κουβέντες με πολλές ευχαριστίες στον Πλάστη.
Αμα θέλεις στείλε pm το t.n. να το ψάξω κι εγώ.
Και μην απογοητεύεσαι , η παραγγελία είχε φύγει απο ΗΚ στις 12-12-2013.
Οπότε εσύ είσαι ακόμη νέος.....^%^
-
Πολλά προβλήματα με τους Κινεζους ακούω ...........
άστα Αντώνη τρώμε πιλάφι με την σουπιοκουτάλα...
-
Μια απο τα ιδια κι εγω!!!
Περιμενω δεμα απο το Κινεζο με tracking number που τελειωνει σε Fiji!!!
Το δεμα εφυγε στις 25/1/2014 και ακομη περιμενω......
Κανοντας track στο postfiji βλεπω:
Mar 06, 2014 12:29PM Greece - Athens Parcel items in transit at next postal exchange
Jan 28, 2014 6:33PM Fiji - Nadi Dispatches created
Feb 23, 2013 10:31AM Greece - Athens Parcel items received at delivery exchange
Ελπιζω να ειναι καλα μαντατα αυτα!!!!!
Περιμενω δεμα απο το Κινεζο με tracking number που τελειωνει σε Fiji!!!
Το δεμα εφυγε στις 25/1/2014 και ακομη περιμενω......
Κανοντας track στο postfiji βλεπω:
Mar 06, 2014 12:29PM Greece - Athens Parcel items in transit at next postal exchange
Jan 28, 2014 6:33PM Fiji - Nadi Dispatches created
Feb 23, 2013 10:31AM Greece - Athens Parcel items received at delivery exchange
Ελπιζω να ειναι καλα μαντατα αυτα!!!!!
- sukhoi.su29
Εν συντομία ....και μετά απο την προσωπική εμπειρία ,την οποία μπορείς να παρακολουθήσεις πιο πάνω.
Χρόνος που χρειάστηκε ήταν ΔΥΟΜΙΣΥ μήνες.
Το ίδιο χρονικό διάστημα με πληροφόρησε καλός φίλος του Forum (αν θέλει ας γράψει ο ίδιος ) ότι έκανε και η δική του παραγγελία ....και βεβαίως μας είχε επισημάνει το γεγονός απο την αρχή για να μην ανησυχούμε ο μέγας Ανδρέας Λ.
Οπλίσου με πολύ υπομονή και περίμενε ....η παραγγελία θα έρθει ,μην ανησυχείς.
Το ευχάριστο (αν αποδειχθεί ότι θα γίνει έτσι) είναι μεταξύ των πολλών mail που έχω ανταλλάξει με τους "Κινέζους" , με ενημέρωσαν ότι η συνεργασία με τα Fiji post , πάπαλα ...τέλος .
Το δυσάρεστο είναι ότι η απόφαση λήφθηκε στου Κασίδη του κεφάλι ...δηλαδή στην πλάτη μας ,καθώς και στην πλάτη χιλιάδων άλλων πελατών του "κινέζου" των οποίων οι παραγγελίες πέρασαν απο τις αποθήκες transit στα νησιά Fiji - (ας ελπίσουμε όπως είπαμε για τελευταία φορά...)
Χρόνος που χρειάστηκε ήταν ΔΥΟΜΙΣΥ μήνες.
Το ίδιο χρονικό διάστημα με πληροφόρησε καλός φίλος του Forum (αν θέλει ας γράψει ο ίδιος ) ότι έκανε και η δική του παραγγελία ....και βεβαίως μας είχε επισημάνει το γεγονός απο την αρχή για να μην ανησυχούμε ο μέγας Ανδρέας Λ.
Οπλίσου με πολύ υπομονή και περίμενε ....η παραγγελία θα έρθει ,μην ανησυχείς.
Το ευχάριστο (αν αποδειχθεί ότι θα γίνει έτσι) είναι μεταξύ των πολλών mail που έχω ανταλλάξει με τους "Κινέζους" , με ενημέρωσαν ότι η συνεργασία με τα Fiji post , πάπαλα ...τέλος .
Το δυσάρεστο είναι ότι η απόφαση λήφθηκε στου Κασίδη του κεφάλι ...δηλαδή στην πλάτη μας ,καθώς και στην πλάτη χιλιάδων άλλων πελατών του "κινέζου" των οποίων οι παραγγελίες πέρασαν απο τις αποθήκες transit στα νησιά Fiji - (ας ελπίσουμε όπως είπαμε για τελευταία φορά...)
Όντως φιτζι τέλος.....ευτυχώς για μας.
Εδώ και λίγες μέρες η αποστολή έρχεται με Singapore Post.
Εδώ και λίγες μέρες η αποστολή έρχεται με Singapore Post.
Aπό 20/12 παρέλαβα 4/3. Τα καντήλια που είχανε φάει δεν λέγετε, πάντοτε γραπτώς και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από 7 μέρες μου στέλνανε ειδοποήση πως είχανε να λάβουν καιρό νέα μου και το ζήτημα θα έπρεπε να θεωρηθεί ως επιλυμένο! Καντήλια ξανά κλπ κλπ Από ότι ακούω ευτυχώς ξαναγυρίσανε στο παλαιότερο σύστημα.