Easystar ή eflite glasairbsportsman
-
Απάντηση: Easystar ή eflite glasairbsportsman
Εχείς μία άποψη πολύ απόλυτη και πολύ άδικη για το δημοφιλέστερο μοντέλο του κόσμου Μπορεί σε κάποια σημεία να έχεις κάποιο δίκιο αλλά το χάνεις λόγω υπερβολής
Πολλά απο αυτά που δεν σου άρεσαν στο πρώτο υπάρχουν ήδη στο Νο 2 όπως τα aileron και το τριφασικό μοτέρ
Προσωπικά μου άρεσε που κάναμε πατέντες κάποιες με επιτυχία και κάποιες απόλυτα άσκοπες Μάθαμε όμως να δουλευουμε τα εργαλεία να μπαλώνουμε ζημιές και κάναμε τέλος πάντων την πλάκα μας Το βρίσκεις ανούσιο??
Εχεις μία άποψη αλλά μη προσπαθείς να την επιβάλεις με το ζόρι
Σε ξέρω και ξέρω καλά οτι ότι λές το λές για να βοηθήσεις (όπως κάνεις πάντα)
Στην παρέα μας μάθαμε πολλοί να πετάμε με αυτό το μοντέλο και θα σου πώ οτι όλοι τώρα είναι πολύ καλοί πιλότοι (δεν θα πώ εγώ τα ονόματα)
Ενα μοντέλο που σε αφήνει να συγκεντρώσεις την σκέψη μόνο στον χειρισμό και όχι στο τι θα γίνει αν πέσει κάτω
Πράγματι υπάρχουν πολύ ωραία και καλύτερα εκπαιδευτικά αλλά μη μηδενίζεις την αξία του easy star ως δασκάλα
Κάτι για εμένα τώρα......
Οι πρώτες μου πτήσεις έγιναν με το arising star της seagull Καταπληκτικό μοντέλο για την δουλειά που είναι κατασκευασμένο Ομως τις τρελλές ώρες τις έβαλα με το easy star To πήρα στο βουνό στην παραλία στις διακοπές Εκανα πτήσεις στα βράχια των βουνών η παιχνίδια στο ground effect του Μαραθώνα Ε! σου λέω ένα πράγμα Το λάτρεψα το μοντελάκι
Πολλά απο αυτά που δεν σου άρεσαν στο πρώτο υπάρχουν ήδη στο Νο 2 όπως τα aileron και το τριφασικό μοτέρ
Προσωπικά μου άρεσε που κάναμε πατέντες κάποιες με επιτυχία και κάποιες απόλυτα άσκοπες Μάθαμε όμως να δουλευουμε τα εργαλεία να μπαλώνουμε ζημιές και κάναμε τέλος πάντων την πλάκα μας Το βρίσκεις ανούσιο??
Εχεις μία άποψη αλλά μη προσπαθείς να την επιβάλεις με το ζόρι
Σε ξέρω και ξέρω καλά οτι ότι λές το λές για να βοηθήσεις (όπως κάνεις πάντα)
Στην παρέα μας μάθαμε πολλοί να πετάμε με αυτό το μοντέλο και θα σου πώ οτι όλοι τώρα είναι πολύ καλοί πιλότοι (δεν θα πώ εγώ τα ονόματα)
Ενα μοντέλο που σε αφήνει να συγκεντρώσεις την σκέψη μόνο στον χειρισμό και όχι στο τι θα γίνει αν πέσει κάτω
Πράγματι υπάρχουν πολύ ωραία και καλύτερα εκπαιδευτικά αλλά μη μηδενίζεις την αξία του easy star ως δασκάλα
Κάτι για εμένα τώρα......
Οι πρώτες μου πτήσεις έγιναν με το arising star της seagull Καταπληκτικό μοντέλο για την δουλειά που είναι κατασκευασμένο Ομως τις τρελλές ώρες τις έβαλα με το easy star To πήρα στο βουνό στην παραλία στις διακοπές Εκανα πτήσεις στα βράχια των βουνών η παιχνίδια στο ground effect του Μαραθώνα Ε! σου λέω ένα πράγμα Το λάτρεψα το μοντελάκι
Σας είπα, παίρνω πίσω όσα είπα για το easystar... Αφού θεωρείτε τόσο έντονα ότι είναι κατάλληλο για εκμάθηση, καλώς...Δεν υπάρχει κανένας λόγος διαφωνίας.
Για την ιστορία, το δικό μου πρώτο μοντέλο ήταν το E-starter.
McThemis έγραψε: ↑Σας είπα, παίρνω πίσω όσα είπα για το easystar... Αφού θεωρείτε τόσο έντονα ότι είναι κατάλληλο για εκμάθηση, καλώς...Δεν υπάρχει κανένας λόγος διαφωνίας.
Μεγαλη μερα που ξημερωσε σημερα:p!λαε του πεταμε φερετε μεγαλη ευθυνη ο καλος μου φιλος Θεμης συμβιβαστηκε με την υπαρξη του EASYSTAR!:D.(Θεμη ζω για την στιγμη,να ειμαι και εγω βεβαια παρων,που θα ερθει καποιο νεο παιδι να σου ζητησει να το βοηθησεις με την πρωτη του πτηση και να κραταει ενα easystarrrr!!!χιχιχιχιχι:D:D.
εγω παλι θεωρω οτι τα πραγματα με το easystar ειναι καπου στην μεση, σπαει δυσκολα,μοτερ πισω στην ραχη,το οτι δεν μαθαινεις προσγειωση ειναι γεγονος,συμφωνω μεγα λαθος αλλα υπαρχουν και αρκετοι που πετανε χωρις να εχουν διαδρομους σε διαφορα χωραφια οποτε και αυτο τους βολευει.εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και δεν θα το επαιρνα ουτε στην αρχη ουτε στο τελος της μοντελιστικης μου πορειας πιστευω οτι υπαρχουν αλλα αξιολογα μοντελα ομως κυριοι,η κατασκευαστικη εταιρια ειναι εγγυηση νομιζω την γνωριζετε MULTIPLEX!
Μάνο, μέσα πέφτεις...Βρέ τον κακομοίρη τι έχει να ακούσει...Θα τον βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ βέβαια, αλλά θα νιώθω ένα DEJA MOO!!!
Κρίμα που θα το αφαιρέσουν μάλλον από το forum
Κρίμα που θα το αφαιρέσουν μάλλον από το forum
-
και εγώ πιστευω ότι θα τον βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί
Ισως μάλιστα να είναι στο τέλος και το ποιο καλοσεταρισμένο easy star
...μπααααα... H-:R
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑και εγώ πιστευω ότι θα τον βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί
+1000!+(*)
Ωπα ωπα νομιζω αρχισαν οι ψιλο συμβιβασμοί στις αρχικες καθετες αποψεις και ξαναμπερδευτικα:D
Παντως η πρωτη μεταπήδηση μου από το ε/π στο αερο δεν βλεπω να αργει μετα από τοσο ωραια θεματα μαζεμενα για δαυτα_P_P
Παντως η πρωτη μεταπήδηση μου από το ε/π στο αερο δεν βλεπω να αργει μετα από τοσο ωραια θεματα μαζεμενα για δαυτα_P_P