BH Ryan STA it's big and it's flying
Απάντηση: BH Ryan STA it's big and it's flying
ψαξε να βρεις το SHARK Της ιδιας εταιριας
και η δουλεια συνεχιζεται
- Συνημμένα
-
- IMG_6767.jpg (92.95 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_6772.jpg (83.73 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
Σημερα δεν ειχε πτησεις. Επρεπε να προχωρησω το μοντελο.
Ενα ύψιλον για τα flaps μου εχει μεινει και φευγω
Ενα ύψιλον για τα flaps μου εχει μεινει και φευγω
- Συνημμένα
-
- IMG_6845.jpg (92.61 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_6844.jpg (90.49 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_6842.jpg (83.65 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_6841.jpg (95.97 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_6847.jpg (96.25 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
Σημερα πεταξε το πουλακι μου. Τρομερη πτηση αργη απογειωση προσγειωση και ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια τους. Να καταλαβετε δεν με αφηναν να κανω τιποτα.
Την πρωτη φορα το σηκωσε ο Τρυφωνας τοσο scale που μου εκανε εντυπωση την δευτερη φορα το σηκωσα και το προσγειωσα μονος μου.
Φωτο πιο κατω και video αυριο
Την πρωτη φορα το σηκωσε ο Τρυφωνας τοσο scale που μου εκανε εντυπωση την δευτερη φορα το σηκωσα και το προσγειωσα μονος μου.
Φωτο πιο κατω και video αυριο
- Συνημμένα
-
- IMG_0011.jpg (95.42 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
Εύγε Σπύρο!!!
Καλοπέταχτο Σπύρο !!!!! Πες μας τι μηχανή του έχεις βάλει ? Το βλέπω λίγο αργό.
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα.
Το μοντελο ειναι 230 ανιγμα φτερου και ζυγιζει γυρω στα 6200. Πεταει με εναν κινητηρα RCG 26C αλλα κατα την πτηση πεταγε με προπελα 16χ6 που ηταν ΠΟΛΥ μικρη για αυτον. Στην επόμενη πτήση πέταξε με 17 Χ 6 αλλα απο οσο εμαθα σημερα το μοτερ αυτο δουλευει με 16Χ8 - 16Χ10 ή με 17Χ8 - 17Χ10 που μαλον ειναι μικρη ακομα και η δευτερη που του εβαλα.
Σημερα αυριο θα δουλεψω κανταρι και στροφομετρο να δω τι παιζει
Το μοντελο ειναι 230 ανιγμα φτερου και ζυγιζει γυρω στα 6200. Πεταει με εναν κινητηρα RCG 26C αλλα κατα την πτηση πεταγε με προπελα 16χ6 που ηταν ΠΟΛΥ μικρη για αυτον. Στην επόμενη πτήση πέταξε με 17 Χ 6 αλλα απο οσο εμαθα σημερα το μοτερ αυτο δουλευει με 16Χ8 - 16Χ10 ή με 17Χ8 - 17Χ10 που μαλον ειναι μικρη ακομα και η δευτερη που του εβαλα.
Σημερα αυριο θα δουλεψω κανταρι και στροφομετρο να δω τι παιζει
Σημερα πεταξε ελληνικο και θα πρεπει να πω πως ειχε την συμπεριφορα που ηθελα. Γρηγορο στον αερα και γλυκο στην προσγειωση.
Πεταξε με δυο προπελες. Η μια ηταν 18Χ8 ξυλινη, και πηγαινε πιο αργα και φρεναρε στο κατεβασμα, ενω η αλλη ηταν 17Χ8 πηγαινε πιο γρηγορ αλλα αργουσε να σταματησει (κοψει). Το μοντελο ζυγιζει 6526 και πιο κατω καποιες φωτο
Πεταξε με δυο προπελες. Η μια ηταν 18Χ8 ξυλινη, και πηγαινε πιο αργα και φρεναρε στο κατεβασμα, ενω η αλλη ηταν 17Χ8 πηγαινε πιο γρηγορ αλλα αργουσε να σταματησει (κοψει). Το μοντελο ζυγιζει 6526 και πιο κατω καποιες φωτο
- Συνημμένα
-
- IMG_0025.jpg (94.56 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_0030.jpg (95.09 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
- IMG_0028.jpg (91.99 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
-
Ειναι πανεμορφο,καλες πτησεις!!!!
-
................Ααααααχχχχχχ τι κουκλί είναι αυτό..........
Να σας δώσω ένα scale σχέδιο να το φτιάξετε.
Καταπληκτικό αεροπλάνο.Μάλλον χρειάζεται μια 30 -32cc βενζίνα γιατι το αεροπλάνο ακολουθοντας την σειρά ST σε STA (που το Α σημαινει ακροβατικό) της RYAN ήταν super sport ακροβατικό με διαφορετικό κινητήρα απο 95HP σε 125HP.
Καταπληκτικό αεροπλάνο.Μάλλον χρειάζεται μια 30 -32cc βενζίνα γιατι το αεροπλάνο ακολουθοντας την σειρά ST σε STA (που το Α σημαινει ακροβατικό) της RYAN ήταν super sport ακροβατικό με διαφορετικό κινητήρα απο 95HP σε 125HP.
RedCharly έγραψε: ↑Σημερα πεταξε ελληνικο και θα πρεπει να πω πως ειχε την συμπεριφορα που ηθελα. Γρηγορο στον αερα και γλυκο στην προσγειωση.
Κουκλάκι το εργαλείο!!! Με το cowl και τα "παπoυτσάκια" του δίνει ρέστα!!! Φαντάζομαι τώρα και η πτήση...scale σε βαθμό να κολλάς, στο να το κοιτάς πόσο ωραία πετάει!!! _P_P
Τρυφωνα το θυμασαι ..... αφηνεις τα χερια κλεινεις throttle και απλα κατεβαινει νοχελικα....
Πολυ καλο......
Πολυ καλο......
- sukhoi.su29
Πανέμορφο ...μπράβο.wow
Νομίζω ότι θα ταίριαζε και αυτή η φωτό.
Νομίζω ότι θα ταίριαζε και αυτή η φωτό.
- Συνημμένα
-
- airliners.net.jpg (98.09 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές