Αντικατάσταση παλαιών μπαταριών με lipo

orck

Απάντηση: Αντικατάσταση παλαιών μπαταριών με lipo

Δημοσίευση από orck »

Για εμενα ειναι ενας ακομη περιττος κρικος στην αλυσιδα που μπορει να αποτυχει. Εαν αποτυχει πτηση εχεις χασαει τον ελεγχο.
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

orck έγραψε: Για εμενα ειναι ενας ακομη περιττος κρικος στην αλυσιδα που μπορει να αποτυχει. Εαν αποτυχει πτηση εχεις χασαει τον ελεγχο.

life 2σελη με δυο διοδάκια των 6 amp σε σειρά, δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο και πιο απλό κύκλωμα απο αυτό. το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Ροδόλφος Μπάκας

Δημοσίευση από Ροδόλφος Μπάκας »

Καλημέρα εννοείς δυο ZENNER μεταξύ UBEC και μπαταρίας?Και στο + και στο -?
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: Καλημέρα εννοείς δυο ZENNER μεταξύ UBEC και μπαταρίας?Και στο + και στο -?

Νομίζω ότι θα απαντήσει ο Δημήτρης αλλά ας μου επιτρέψει...

Εννοεί καθόλου B.E.C.
Δυο διόδοι εν σειρά στην έξοδο της μπαταρίας , όχι zener κατά ανάγκη, που θα κάνουν την δουλειά του B.E.C. (δηλαδή θα ρίξουν την τάση κοντά στα 6 Volt) χωρίς να έχουν φόβο να καούν.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν το πλήθος το μέγεθος αλλά και τις απαιτήσεις των μοντέλλων του -Ολα Βενζινοκίνητα Πολεμόπουλα :,) - η τεχνική του πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: Αγόρασα αυτόν αλλά γιατί εχει δύο εξόδους?Υποθετω η μια είναι για τον δέκτη ,η άλλη?http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6233

καλημερα το συγκεκριμενο ubec χρησιμοποιω και εγω κανα χρονο τωρα με μια λιπο 2200 mha και εχει ησυχασει το κεφαλη μου χωρις το παραμικρο κιχχχ!
Ροδόλφος Μπάκας

Κάποις μου είπε να βάλω και τα δύο στο δέκτη γιατι τα 8Α ειναι πολλά για ένα μπριζάκι κι αν μου περισεύει κανενα κανάλι να βάλω και το δεύτερο βίσμα στο δέκτη.Είναι σωστό αυτό?
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: Κάποις μου είπε να βάλω και τα δύο στο δέκτη γιατι τα 8Α ειναι πολλά για ένα μπριζάκι κι αν μου περισεύει κανενα κανάλι να βάλω και το δεύτερο βίσμα στο δέκτη.Είναι σωστό αυτό?

δεν γνωριζω αν ειναι σωστο αυτο,πρωτη φορα το ακουω:-\,εγω με το ενα παντως δεν εχω κανενα προβλημα!
Ροδόλφος Μπάκας

Οκ ευχαριστώ πολύ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”