Τώρα τι πρέπει να κάνω??

0 teo

Απάντηση: Τώρα τι πρέπει να κάνω??

Δημοσίευση από 0 teo »

Μέχρι πριν λίγα χρόνια έβλεπα σκυλί αδέσποτο κι έστριβα.
Αργότερα μου "έκατσε" ένα αδέσποτο κουτάβι και το κράτησα.
Μιλάμε για ένα καναδέζικο χάσκυ 30 κιλών τελικά.
Το είχα 7 χρόνια.
Τέτοια ζωή δεν είχε κάνει άλλος σκύλος.
Όταν βγαίναμε βόλτα αρχικά το διασκέδαζα.
Κατά συνέπεια μαλάκωσα και έγινα φιλόζωος!
Παίζαμε με άλλα σκυλιά, μικρά και μεγάλα, δολοφόνους και σαλονιού.
Μου έκατσε και γκομενίτσα από σκυλο-γνωριμία, δεν λέω...
Όταν όμως μπήκε σε ηλικία γάμου κι άρχισε να "μυρίζει" έτρεμα κάθε φορά που τον έβγαζα έξω.
Πάντα δεμένος και πάντα μάζευα τις ακαθαρισίες του.
Όμως μας την πέφτανε όλοι... σκυλιά, ιδιοκτήτες, άσχετοι, όλοι.
Μέχρι που έφαγα δαγκωνιά ακόμα και από Αγ. Βερνάρδου!!!
Ευτυχώς ο σκύλος μου πήγε από ευθανασία γιατί είχε πρόβλημα στο έντερό του.
Όμως μετά από όλα αυτά τα χρόνια μαζί του κατάλαβα πως τα ζώα είναι για τα ζώα...
Ποτέ ξανά κατοικίδιο ακόμα κι αν είναι ψήλος!!!
Είναι μεγάλος μπελάς και το χειρότερο πρέπει να απολογείσαι γι αυτό σε όλους όσο καλός κι αν είσαι εσύ μαζί του και με τους άλλους.
Πλέον όταν βλέπω αδέσποτο σκυλί θολώνει το μάτι μου!
Θέλω να πάω να πετάξω ή να κάνω ποδήλατο και σκέφτομαι την περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σκυλί, είτε αδέσποτο είτε μαζί με το ζώο το αφεντικό του.
Για την αλήθεια σκέφτομαι τι θα μπορούσα να έχω μαζί μου για άμυνα αλλά ακόμη δεν έχω βρει τίποτα.
Ευτυχώς μας ήρθαν οι Ασιάτες κι έφαγαν πολλά από δαύτα.
Λυκούργο εγώ στην θέση σου θα το σκότωνα το σκυλί ο ίδιος είτε με φόλα είτε με δίκανο!
Και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του για να πόναγε κι αυτός λίγο...
Δεν τα λυπάμαι πλέον τα ζώα και ειδικά αυτά που μπορούν να μου κάνουν κακό χωρίς λόγο και αιτία!
Μη με πείτε κακό... κακός θα ήμουν αν θα μπορούσα να κάνω στον ιδιοκτήτη του ότι έπαθα εγώ, αλλά δεν έχω τόσο μεγάλα και δυνατά δόντια!
Antoniso

Δημοσίευση από Antoniso »

Γειά. Φίλε μύνηση χτές...Απάφτωσέ του τη ζωή, κάντον να χωρίσει και να φουντάρει μετά. Πρώτα κανένας σκύλος δεν επιτίθεται χωρίς την έγκριση του αφεντικού του, δεύτερον κανένας σκύλος δεν παίρνει πρωτοβουλία επίθεσης χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι σου είπε αυτός αλλά να ξέρεις ότι από μέσα του φουσκώνει απο περηφάνεια για το σκυλί του, νομίζει ότι έχει πολυβόλο και μαζι προέκταση της γαρίδας του. Λένε ο σκύλος αγρίεψε και δάγκωσε... Αυτο ισχύει μόνο άμα μπείς στο χώρο που φυλάει, γιά όλα τα ρέστα μόνο ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος και κανένας άλλος. Επίσης έχε υπόψη σου ότι τώρα που ανοίξατε δουλειές θα στην ξανακάνει, ο ιδιοκτήτης, όχι ο σκύλος (δηλ ο τύπος γελάει με τη μακακιά σου). Μη βάζεις το σκύλο στη μέση είναι σαν να σε ντουφέκισε, λάβε τα μέτρα σου...
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Τρύφωνας έγραψε: Αχ ρε Λυκούργο τι έπαθες ρε φίλε....! Περαστικά!!

Τεσπά άποψή μου είναι πως ότι και να κάνεις τώρα τίποτα δεν αναιρεί το συμβάν. Ο χρόνος δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω. Και απο την στιγμή που είναι γείτονάς σου ο χειρισμός σου θα είναι καταλύτης στην μετέπειτα σχέση σου μαζί του. Η άποψή μου είναι να του την χαρίσεις αυτή την φορά. Αλλά πές στον γείτονα να σε δεί όπως είσαι τώρα πάρα πολύ καλά, για να σε θυμάται, να του εξηγήσεις τι μπορείς να του κάνεις - αλλά δεν του κάνεις, όπως επίσης και πως αν ξαναδείς το σκύλο του ελεύθερο να κόβει βόλτες, την επόμενη θα τους πάρει και τους δύο ο χάρος αφού θα ξεκινήσεις πρώτα απ' αυτόν!!!~!!

+1...μην το κυνηγήσεις φίλε.

Περαστικά.
ant1971

Δημοσίευση από ant1971 »

καλησπερα
και φανταζομαι οτι εχουν περασει τα τραυματα αλλα ενα ακομη εντελως ανθρωπινα περαστικα δεν εβλαψε καναναν

χωρις να εχουμε λεπτομερη περιγραφη του περιστατικου σαφως και δεν μπορουμε να εχουμε καλη αποψη για το θεμα

παντως ελπιζω να εχεις κανει μυνηση (γιατι μετα απο τοσο καιρο ειναι δυσκολο να κανεις τωρα αφου στη πορεια μπορει να βρεθεις να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας:-\)

ειναι κριμα να την παθει και καποιος αλλος, που αν το μαθεις θα θεωρεις το εαυτο σου παρα πολυ λαθος

και παλι τα περαστικα μου
woolf

Δημοσίευση από woolf »

Το σκυλί πρέπει να πάει για ευθανασία ... και αυτή είναι καθαρά μια φιλοζωική άποψη. Στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε χώρες πολύ ευαίσθητες με το θέμα των ζώων, οδηγούνται σε ευθανασία πολλά ζώα τα οποία αφού περάσουν από εξέταση ψυχολόγου, αν στο ελάχιστο κριθούν αντικοινωνικά η ελάχιστα επιθετικά θανατώνονται. Στην περίπτωσή μας πιθανότατα θα θανατωνόταν και ο ιδιοκτήτης ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”