''Χημικές ουρές''

ditman

Απάντηση: ''Χημικές ουρές''

Δημοσίευση από ditman »

DUKE έγραψε: Και με το φτωχό μου μυαλό σκέφτομαι αν δεν μας ψεκάζουν τότε ας μας εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτά τα ντεπόζιτα που βλέπουμε σε φωτογραφίες από εσωτερικό αεροσκαφών και ποια η χρήση τους

Ήταν ένας τύπος που έλεγε ότι κάποτε πυροβόλησε ένα ελάφι από 20 χιλιόμετρα και το πέτυχε με τη μία, εκεί που στεκότανε, κάτω από ένα δέντρο. Και αν κάποιος αμφέβαλε, του έδειχνε και μια φωτογραφία του δέντρου για απόδειξη.
yankos

Δημοσίευση από yankos »

Δύο περιπτώσεις μπορώ να δεχτώ.

1. Κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και συνωμοσίες παντού και παρασέρνουν και άλλους.

2. Κάποιοι στήνουν site παραπληροφόρησης για αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα σοβαρά προβλήματα.
ditman

Δημοσίευση από ditman »

Όσο για τον "κύριο" Κατσαρό.... τι να πει κανείς. Προφανώς οι μαγνητικές καταιγίδες και οι αεροψεκασμοί που βλέπει οφείλονται μάλλον σε "θύελα στον εγκέφαλο".
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=24801

Την λέξη "εγκέφαλος" τη χρησιμοποιώ με την έννοια της ύλης/ουσίας για το συγκεκριμένο άτομο, όχι με την έννοια ότι κατέχει κάποιο, έστω και υποτυπώδες, είδος σκέψης.
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

ditman & yanko, κατά την γνώμη σας τι πιστεύετε ότι είναι αυτό το φαινόμενο;
ditman

Δημοσίευση από ditman »

Έκανα ήδη ποστ ένα λινκ που το εξηγεί. Υδρατμοί. Κοιτάξτετο στο wikipedia.

Σε κάθε περίπτωση, δε συζητώ λεπτομέρειες μιας συνομωσίας, αν δε μου δείξει κάποιος πως μπορεί να στηθεί αυτή η συνομωσία (χιλιάδες άνθρωποι δε λένε τίποτα?!?!?! ΕΛΕΟΣ!!!!)
King Kostas

ditman έγραψε:
δε συζητώ λεπτομέρειες μιας συνομωσίας, αν δε μου δείξει κάποιος πως μπορεί να στηθεί αυτή η συνομωσία (χιλιάδες άνθρωποι δε λένε τίποτα?!?!?! ΕΛΕΟΣ!!!!)

Φαντάζομαι ότι πλάκα μας κάνεις;

Έχεις μάθει ποτέ επίσημα για κάποια συνωμοσία;

Συνεχίζεις να λες συνέχεια για τους χιλιάδες ανθρώπους που δε λένε τίποτα....τι να πούνε; Είναι προφανές ότι όλοι είναι μέρος μιας αποστολής και το πιθανότερο είναι ότι δεν ξέρουν τι ακριβός ψεκάζουν. Αν τους έχουν πει ότι ο ψεκασμός αφορά την ΅χαλαζόπτωση΅ ή τον έλεγχο του ΅φαινομένου του θερμοκηπίου΅, οι άνθρωποι πιστεύουν αυτά που τους λένε οι προϊστάμενοι τους

Τώρα σε ότι αφορά στους υδρατμούς κτλ, μη λέμε και μπούρδες τώρα...

Η κλασική ουρά που αφήνει ένα αεροσκάφος αφορά στην χαμηλή θερμοκρασία του αέρα, λόγο υψομέτρου (πχ -35C) σε αντίθεση με του 350C της εξαγωγής...οπότε εκεί έχουμε αυτό που περιγράφεις, το οποίο και χάνετε σε 10 λεπτά άντε 20.

Εδώ μιλάμε για μια γραμμή αγνώστου πατρός η οποία μένει εκεί για ώρες και απλώνει, φτιάχνοντας ένα πέπλό...

Οπότε άσχετα με το αν είναι μπλεγμένοι 10 άνθρωποι ή 10.000.000 άνθρωποι, εγώ θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που βλέπω στον ουρανό....διότι υδρατμός δεν είναι_Β_Ο

Και αφού έχεις και δικό σου άνθρωπο στα ραντάρ, πες του μια μέρα να προσέξει λίγο καλύτερα, διότι θα δει να πετάνε και τέτοια αεροπλάνα πάνω από την Ελλάδα, και μάλιστα δεν κάνουν απλές διελεύσεις, αλλά κυριολεκτικά χτενίζουν......

Και λέω χτενίζουν διότι προχτές τα τρία αεροπλάνα που λέω πιο πάνω κάνανε τουλάχιστον 6 διελεύσεις το καθένα πάνω από την Αττική σε τροχιά σκαληνού τριγώνου.

Προκειμένου να λέτε ΈΛΕΟΣ, και να θεωρείτε τον κόσμο ζαβό και γραφικό, άμα βρείτε ποτέ την ευκαιρία, σκαλώστε λίγο. πάρτε ένα καφέ και καθίστε να δείτε...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναθεωρήσετε αυτά που λέτε διότι μέσα σε 2 ώρες θα δείτε ότι από το πουθενά δημιουργείτε ένα εναέριο χωροδικτίωμα το οποίο μέσα σε 4 ώρες απλώνει και δημιουργεί ένα πέπλο το οποίο δημιουργεί ένα αρρωστιάρικο ηλιακό φως.
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Ο Κώστας εχει δίκιο ....... Το φαινόμενο το παρατηρώ και'γω πάρα πολύ καιρό τώρα , Μόνο υδρατμοί δεν είναι ........

Και βάζω και μερικές φωτό που τράβηξα σήμερα το μεσημέρι , όπου τρία αεροπλάνα ''χτένιζαν'' (όπως λέει και ο Κώστας)τον ουρανό της Λευκάδας , πέρα δώθε πέρα δώθε και δώστου πάλι .......... Σίγουρα τα παιδιά κάνανε τα δρομολογιά τους ........ !@/-=}{{

Σε δύο μέρες το πολύ θα αλλάξει ο καιρός στα σίγουρα ....... το εχω παρατηρήσει και παλιότερα και εδώ που μένω τώρα , αλλά και πιο παλιά που ζούσα στην Αθήνα ..........
Συνημμένα
DSC00535.jpg
DSC00535.jpg (94.54 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
DSC00534.jpg
DSC00534.jpg (94.57 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
DSC00533.jpg
DSC00533.jpg (94.63 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
DSC00532.jpg
DSC00532.jpg (94.01 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Μερικές ακόμα ...........
Συνημμένα
DSC00538.jpg
DSC00538.jpg (96.6 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
DSC00537.jpg
DSC00537.jpg (96.96 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
DSC00536.jpg
DSC00536.jpg (109.88 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Πάντα είχα δύο απορίες
Ποιο απλό δεν θα ήταν να μας περάσουν κάποιο χημικό μέσα από το δίκτυο της υδροδότησης παρά με τόνους υλικού από εκεί πάνω με τους χιλιάδες εμπλεκόμενους ανά τον κόσμο και με τον αέρα να το πηγαίνει όπου θέλει
Αν πάλι πούμε ότι μας ψεκάζουν πείτε μου γιατί όλοι αυτοί που το πιστεύουν δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν κάποια ποσότητα χημικών από την ατμόσφαιρα μετά από ψεκασμό και να αποδείξουν τα λεγόμενα τους
Δεν ξέρω ……………….. έχω τις αμφιβολίες μου
King Kostas

Αντώνη, δεν πιστεύω ότι μας ψεκάζουν κάτι που να αφορά στην αλλαγή της υγείας μας ή της συμπεριφοράς μας. Άλλωστε μέσο του δικτύου του νερού θεωρώ ότι θα ήταν πιο εύκολο.

Πιστεύω ότι αυτό που ρίχνουν είναι σωματίδια μετάλλων (ίσως αλουμίνιο) το οποίο δημιουργεί μια ομπρέλα και μέσο ιονισμού μπορούν να μεταβάλουν το κλίμα ή και να βοηθά τα ραντάρ. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι όταν αυτό πλέον πέφτει προς την γη, επικάθεται και μολύνει τα πάντα.

Κάποια ωραία βίντεο, που δε λένε ούτε μούφες ούτε φούμαρα:

Βίντεο που απλά μιλάει για τα τεχνητά σύννεφα:
http://www.youtube.com/watch?v=IgqCtZerjng

Βίντεο που μιλά πλέον για την οξείδωση που προκαλείται στο έδαφος από τους "ΑΘΩΟΥΣ' ψεκασμούς:
http://www.youtube.com/watch?v=TS7Hk_i_fwI
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

κλιματικές μεταβολές με αεροψεκασμούς χημικών και μετάλων δοκιμάζονται εδώ και πολλές δεκαετίες Ακόμη και σε παλιό τευχος mickey mouse o Ντοναλτ με ένα διπλάνο έκανε επι πληρωμή βροχή πάνω απο κτήματα με ρίψη χημικών @P@:D:D:D

(Δεν το βρήκα με Ελληνικούς τίτλους αλλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση απο τότε που το διάβασα Πάντα με τραβούσαν τα αεροπλάνα)

Εικόναhttp://www.petame.gr/forumv/attachment.php?attachmentid=37197&d=1380392452
Συνημμένα
weathe28.jpg
weathe28.jpg (88.77 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές
Aνδρεας Μανδαρακας

Δημοσίευση από Aνδρεας Μανδαρακας »

:D:D:D..Που το βρηκες,δεν παιζεσαι...
w1ndsurfer

Δημοσίευση από w1ndsurfer »

ditman έγραψε: Σε κάθε περίπτωση, δε συζητώ λεπτομέρειες μιας συνομωσίας, αν δε μου δείξει κάποιος πως μπορεί να στηθεί αυτή η συνομωσία (χιλιάδες άνθρωποι δε λένε τίποτα?!?!?! ΕΛΕΟΣ!!!!)

ditman
Αυτοί που "ξέρουν" έχουν στο σπίτι τους ξεκαστικό χώρου με αντίδοτο!

Εικόνα
yankos

Δημοσίευση από yankos »

Παιδιά γενικά αποφεύγω να μπαίνω σε σκέψεις περί συνωμοσιολογίας. Αν όμως θα έκανα μια τέτοια σκέψη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα (χωρίς να την πιστεύω) θα ήταν η εξής:

Μου φαίνεται πιο πιθανό κάποιοι έχοντες εξουσία να στήνουν sites αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και να φτάνουν ακόμη και στο σημείο να κάνουν που και που βόλτες πάνω από την Αθήνα με αεροπλάνα για να πείσουν. (Φυσικά δεν πιστεύω ούτε αυτό το σενάριο, αλλά μου φαίνεται λιγότερο απίθανο από τους ψεκασμούς χημικών).

Ένας λαός τρομοκρατημένος είναι εύκολα χειραγωγήσιμος. Βλέπουμε τρόμο στις τηλεοράσεις καθημερινά, στις ειδήσεις, στα σήριαλ, στις ταινίες, στην τσέπη μας. Τρόμος τώρα και στον ουρανό, μας ψεκάζουν, άγνωστοι, που κάτι θέλουν να μας κάνουν, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι!
........................................................................................

Απλά μας κοροϊδεύουν, στα μούτρα μας. Κλέβουν δισεκατομμύρια μπροστά στα μάτια μας και εμείς τρομοκρατημένοι φωνάζουμε ότι μας ψεκάζουν.
Τσοχατζόπουλοι είναι χιλιάδες στην Ελλάδα. Σχεδόν όλοι όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι ίσως και απλοί σύμβουλοι κι εμείς χαζεύουμε τα sites και ψάχνουμε γραμμές στον ουρανό. Η δικαιοσύνη κι αυτή είναι διαπλεκόμενη και καθόλου ανεξάρτητη αρχή. Η τηλεόραση εξυπηρετεί κι αυτή την αποβλάκωσή μας, υποτιμά κάθε μέρα τη νοημοσύνη μας και μας λέει κατάμουτρα συνέχεια, σε κάθε εκπομπή της ΒΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ.

Μην αρχίσω τώρα τη συζήτηση για το τι θα άξιζε να ψηφίσουμε, άστα να πάνε, καμία διέξοδος.

Να συνοψίσω.
Δεν πιστεύω ότι μας ψεκάζουν κάτι, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζεται στα συνωμοσιολογικά sites. Το ότι τα καυσαέρια όλων των οχημάτων έχουν βλαβερές ουσίες είναι γνωστό. Μέχρι και οι αναπνοές των ανθρώπων και των ζώων είναι βλαβερές για το οικοσύστημα.
Ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μέρος της ξενοιασιάς που μας πήραν, ας προσέχουμε τι ψηφίζουμε και ας συμμετέχουμε περισσότερο στα κοινά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”