Easy Star - Multiplex
-
Απάντηση: Easy Star - Multiplex
Multiplex είναι αυτή Τίποτα στην τύχη!!!!!!!
-
Μόλις έφτασε και το δικό μου, μόλις σε 5 εργάσιμες απο ebay....
Τι σπρέι να χρησιμοποιήσω για να βάψω τον κορμό? Κανονικό λαδομπογιάς ή υδατοδιαλυτό?
Έχω κατι servo ΗΧΤ900, κάνουν για elevator και rudder ή να περιμένω να έρθουν τα ES08MA?
Τι σπρέι να χρησιμοποιήσω για να βάψω τον κορμό? Κανονικό λαδομπογιάς ή υδατοδιαλυτό?
Έχω κατι servo ΗΧΤ900, κάνουν για elevator και rudder ή να περιμένω να έρθουν τα ES08MA?
-
με γειά
Μόνο χρώματα με βάση το νέρο η ακρυλικά μοντελιστικά σπρέι τύπου humbrol Στον Κορδόση βρίσκεις DUPLI-COLOR κατάληλο για foam
Οπως και να το βάψεις βάλε στην κοιλιά ταινία με νήματα για να το προστατεψεις απο τις προσγειώσεις
Τα HXT900 είναι μία χαρά Βάλτα και πέτα
Μόνο χρώματα με βάση το νέρο η ακρυλικά μοντελιστικά σπρέι τύπου humbrol Στον Κορδόση βρίσκεις DUPLI-COLOR κατάληλο για foam
Οπως και να το βάψεις βάλε στην κοιλιά ταινία με νήματα για να το προστατεψεις απο τις προσγειώσεις
Τα HXT900 είναι μία χαρά Βάλτα και πέτα
thanasakos έγραψε: ↑Μόλις έφτασε και το δικό μου, μόλις σε 5 εργάσιμες απο ebay....
Μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισε απο το ebay (με τα μεταφορικα μεσα);
Θελω να συγκρινω απο ενα φτηνο ελληνικο καταστημα που πηρα εγω πριν απο λιγους μηνες.
Ευχαριστω πολυ.
HXT900 εχω βαλει και εγω, απλα βρες ενα κομματακι φελιζολ (πχ απο καποια συσκευασια) υπολογισε ποσο ελευθερο χωρο αφηνει, κοψε το ελαχιστα μεγαλυτερο και σφηνωσε το, σε συνδιασμο με αυτοκολητη αφρωδης ταινια διπλης οψης στο πισω μερος λειτουργει καλα.
-
Στοίχησε ακριβώς 58,60 ευρώ. 56,60 το αεροπλάνο + 2 τα μεταφορικά. Η χαμηλότερη τιμή που το βρήκα Ελλάδα ήραν 70 + μεταφορικά.
Μαγνητάκια που θα βρώ? Είμαι επαρχία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχουν μέσα σε σκληρό δίσκο. Έχω έναν χαλασμένο και λέω να τον ξυλώσω μπας και έχει.
Μαγνητάκια που θα βρώ? Είμαι επαρχία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχουν μέσα σε σκληρό δίσκο. Έχω έναν χαλασμένο και λέω να τον ξυλώσω μπας και έχει.
thanasakos έγραψε: ↑Στοίχησε ακριβώς 58,60 ευρώ. 56,60 το αεροπλάνο + 2 τα μεταφορικά. Η χαμηλότερη τιμή που το βρήκα Ελλάδα ήραν 70 + μεταφορικά.
Για ποιο λογο θες τα μαγνητακια; Εαν τα θες για τα φτερα υπαρχουν αλλες λυσεις κατα την γνωμη μου καλυτερες.
1) Η λυση του Αντωνη, την οποια εφαρμοσα και εγω, απλη και σιγουρη. Δες στο ποστ εδω
2) Σαν δευτερη λυση προτεινω το βρασιμο των φτερων. Το υλικο διογκωνεται ελαφρος με αποτελεσμα να σφηνωνει καλυτερα. Μαλλον παροδικη λυση.
Απο Ελλαδα ερχεται τελικη με μεταφορικα στα 71.
Την ταινία με τις ίνες που μπαίνει από κάτω από που την προμηθευόμαστε και πως την ζητάμε??
Skywalker έγραψε: ↑Την ταινία με τις ίνες που μπαίνει από κάτω από που την προμηθευόμαστε και πως την ζητάμε??
Βρηκα στο καταστημα Ζωρζος, Ανθίμου Γαζή 9. Εχει ταινια με ινες καθετες μεταξυ τους, κοστος 7, πραγματικα πολλα μετρα.
http://www.zorzosae.gr/index.php
-
Ζώρζος 210-3224986, 210-3232410, Αθήνα στην οδό Ανθίμου Γαζή 9 καθημερινές από 8:30 εως 16:30 και ζητάς νηματοταινία με κάθετα και οριζόντια νήματα τιμή 7 ευρώ
-
μαζί τα γράφαμε αλλα μαζί δεν τα φάγαμε
-
Αυτό που δεν κατάλαβα με το velcro , είναι στο κομάτι που κολάμε στο φτερό. Μπορείς να δείξεις μια φοτό μόνο το κάτω μέρος του φτερού, να φανεί απο που ξεκινάει?
Orck + Αντώνη ευχαριστώ πολύ!
-
Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου rudder καθώς και το βάψιμο. Μέσα στο σωληνάκι που έχει για την κεραία, τοποθετήθηκε ντίζα carbon 2mm.
- Συνημμένα
-
- 100_2830b.JPG (87.02 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
-
- 100_2828b.jpg (71.27 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
-
κατά την γνώμη μου το carbon δεν είναι απαραίτητο μια και τα 3 σωληνάκια δίνουν αρκετή ενίσχυση στην ουρά
Πολύ ωραίο δείχνει το χρώμα Eνα ντουκοχαρτάκι πρίν το βάψιμο βγάζει τα μπιμπικια του elapor
Βάλε φώτο του ruder
Πολύ ωραίο δείχνει το χρώμα Eνα ντουκοχαρτάκι πρίν το βάψιμο βγάζει τα μπιμπικια του elapor
Βάλε φώτο του ruder
-
Το rudder είναι φτιαγμένο απο φύλο balsa 6mm.
- Συνημμένα
-
- rudder.jpg (45.4 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές