Easy Star - Multiplex

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Easy Star - Multiplex

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Multiplex είναι αυτή Τίποτα στην τύχη!!!!!!!
thanasakos

Δημοσίευση από thanasakos »

Μόλις έφτασε και το δικό μου, μόλις σε 5 εργάσιμες απο ebay....

Τι σπρέι να χρησιμοποιήσω για να βάψω τον κορμό? Κανονικό λαδομπογιάς ή υδατοδιαλυτό?
Έχω κατι servo ΗΧΤ900, κάνουν για elevator και rudder ή να περιμένω να έρθουν τα ES08MA?
Αντώνης Κριτζάς

με γειά
Μόνο χρώματα με βάση το νέρο η ακρυλικά μοντελιστικά σπρέι τύπου humbrol Στον Κορδόση βρίσκεις DUPLI-COLOR κατάληλο για foam
Οπως και να το βάψεις βάλε στην κοιλιά ταινία με νήματα για να το προστατεψεις απο τις προσγειώσεις
Τα HXT900 είναι μία χαρά Βάλτα και πέτα
orck

Δημοσίευση από orck »

thanasakos έγραψε: Μόλις έφτασε και το δικό μου, μόλις σε 5 εργάσιμες απο ebay....

Τι σπρέι να χρησιμοποιήσω για να βάψω τον κορμό? Κανονικό λαδομπογιάς ή υδατοδιαλυτό?
Έχω κατι servo ΗΧΤ900, κάνουν για elevator και rudder ή να περιμένω να έρθουν τα ES08MA?

Μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισε απο το ebay (με τα μεταφορικα μεσα);
Θελω να συγκρινω απο ενα φτηνο ελληνικο καταστημα που πηρα εγω πριν απο λιγους μηνες.
Ευχαριστω πολυ.

HXT900 εχω βαλει και εγω, απλα βρες ενα κομματακι φελιζολ (πχ απο καποια συσκευασια) υπολογισε ποσο ελευθερο χωρο αφηνει, κοψε το ελαχιστα μεγαλυτερο και σφηνωσε το, σε συνδιασμο με αυτοκολητη αφρωδης ταινια διπλης οψης στο πισω μερος λειτουργει καλα.
thanasakos

Στοίχησε ακριβώς 58,60 ευρώ. 56,60 το αεροπλάνο + 2 τα μεταφορικά. Η χαμηλότερη τιμή που το βρήκα Ελλάδα ήραν 70 + μεταφορικά.
Μαγνητάκια που θα βρώ? Είμαι επαρχία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχουν μέσα σε σκληρό δίσκο. Έχω έναν χαλασμένο και λέω να τον ξυλώσω μπας και έχει.
orck

Δημοσίευση από orck »

thanasakos έγραψε: Στοίχησε ακριβώς 58,60 ευρώ. 56,60 το αεροπλάνο + 2 τα μεταφορικά. Η χαμηλότερη τιμή που το βρήκα Ελλάδα ήραν 70 + μεταφορικά.
Μαγνητάκια που θα βρώ? Είμαι επαρχία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχουν μέσα σε σκληρό δίσκο. Έχω έναν χαλασμένο και λέω να τον ξυλώσω μπας και έχει.

Για ποιο λογο θες τα μαγνητακια; Εαν τα θες για τα φτερα υπαρχουν αλλες λυσεις κατα την γνωμη μου καλυτερες.

1) Η λυση του Αντωνη, την οποια εφαρμοσα και εγω, απλη και σιγουρη. Δες στο ποστ εδω

2) Σαν δευτερη λυση προτεινω το βρασιμο των φτερων. Το υλικο διογκωνεται ελαφρος με αποτελεσμα να σφηνωνει καλυτερα. Μαλλον παροδικη λυση.

Απο Ελλαδα ερχεται τελικη με μεταφορικα στα 71.
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Την ταινία με τις ίνες που μπαίνει από κάτω από που την προμηθευόμαστε και πως την ζητάμε??
orck

Δημοσίευση από orck »

Skywalker έγραψε: Την ταινία με τις ίνες που μπαίνει από κάτω από που την προμηθευόμαστε και πως την ζητάμε??

Βρηκα στο καταστημα Ζωρζος, Ανθίμου Γαζή 9. Εχει ταινια με ινες καθετες μεταξυ τους, κοστος 7, πραγματικα πολλα μετρα.
http://www.zorzosae.gr/index.php
Αντώνης Κριτζάς

Ζώρζος 210-3224986, 210-3232410, Αθήνα στην οδό Ανθίμου Γαζή 9 καθημερινές από 8:30 εως 16:30 και ζητάς νηματοταινία με κάθετα και οριζόντια νήματα τιμή 7 ευρώ
Αντώνης Κριτζάς

μαζί τα γράφαμε αλλα μαζί δεν τα φάγαμε
thanasakos

Αυτό που δεν κατάλαβα με το velcro , είναι στο κομάτι που κολάμε στο φτερό. Μπορείς να δείξεις μια φοτό μόνο το κάτω μέρος του φτερού, να φανεί απο που ξεκινάει?
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Orck + Αντώνη ευχαριστώ πολύ!
thanasakos

Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου rudder καθώς και το βάψιμο. Μέσα στο σωληνάκι που έχει για την κεραία, τοποθετήθηκε ντίζα carbon 2mm.
Συνημμένα
100_2830b.JPG
100_2830b.JPG (87.02 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
100_2828b.jpg
100_2828b.jpg (71.27 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
Αντώνης Κριτζάς

κατά την γνώμη μου το carbon δεν είναι απαραίτητο μια και τα 3 σωληνάκια δίνουν αρκετή ενίσχυση στην ουρά
Πολύ ωραίο δείχνει το χρώμα Eνα ντουκοχαρτάκι πρίν το βάψιμο βγάζει τα μπιμπικια του elapor
Βάλε φώτο του ruder
thanasakos

Το rudder είναι φτιαγμένο απο φύλο balsa 6mm.
Συνημμένα
rudder.jpg
rudder.jpg (45.4 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”