Χαιρετω σας,και παραθετω μερικες φωτογραφιες απο την συναντηση που εγινε το τριήμερο της 25ης Μαρτιου.
Αλλα πρωτα ας πουμε λιγα λογια για την συναντηση.
Ο καιρος ηταν πολυ καλος,ανοιξιατικος.Ειχε λιγο αερα,αλλα παραυτα καναμε αρκετες πτησεις. Η προσελευση μοντελιστων και φιλων ηταν μεγαλη και η παρεα καταπληκτικη ως συνηθως.
Με πρωτοβουλια μου αποφασισα να εξοπλισω και να διακοσμισω το σπιτακι του πεδιου με μερικα παλαια επιπλα που υπηρχαν στην αποθηκη μου και απλα μου επιαναν χωρο. Ετσι απο νωρις το πρωι του Σαββατου εκανα την μετακομιση. Επισεις φροντισα να υπαρχουν και μερικα αναλωσιμα ειδη οπως καθαριστικα,κουζινικα,καφε κτλ,και ενα πληρες φαρμακειο ωστε να διευκολινουν την παραμονη του καθε μοντελιστη στον χωρο.
Ολα αυτα βεβαια ειναι για κοινοχρηστη χρηση και βρισκονται εκει πλεον μονιμα.
Εφτιαξα και μερικες πινακιδουλες προτρεπτικες,εντος του πεδιου (περισσοτερο για να γινετε ντορος) αν και πολυ φοβαμαι οτι την επομενη φορα που θα επισκεπτουμε τον χωρο δεν θα υπαρχουν...
(δεν πηρα καμια αδεια για την τοποθετηση,ουτε καν για τον εμπλουτισμο του σπιτιου με ολα τα προηγουμενα...) Ειναι δημοσιος κοινοχρηστος χωρος και ευελπιστω οτι θα παραμεινουν εκει ολα τα πραγματα αρκει οι επισκεπτες-δημοτες και η αρχες να εχουν την ιδια καλοπροαιρετη αποψη.
Επισεις 3 πινακες με φωτογραφιες απο τις συναντησεις των μοντελιστων,κοσμουν τους τοιχους του σπιτιου.
Τωρα ,μαζι μας ηταν και ανταποκριτης απο τον Ρ/Τ σταθμο STAR Λαμιας και της τοπικης ηλεκτρονικης εφημεριδας e-tithorea.gr,οπου και μας πηραν συνετευξεις και πλανα απο την συναντηση με σκοπο την αναδειξη της περιοχης,και για την προσπαθεια της διαδωσης του χομπυ στην περιοχη.
Περιμενουμε να αναρτηθουν στο διαδικτυο και μετα στην εκπομπη.
Το λινκ ειναι αυτο:
http://www.e-tithorea.gr , δεν γνωριζω ομως ποτε θα αναρτηθει το υλικο.Πιστευω συντομα!
Φωτογραφιες...