Ένα Ρ 51 γεννιέται...

Mogolos

Απάντηση: Ένα Ρ 51 γεννιέται...

Δημοσίευση από Mogolos »

Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: Επίσεις να συμπληρώσω πως θεώρησα πως η προπέλα 14 και 8 ήταν μικρή για το μοντέλο και έβαλα αυθαίρετα την 16 και 6 φτάνοντας τις 7500 στροφές.Ωστόσο η μηχανή είχε άλλη άποψη και με την 14 και 8 (που δίνει ο κατασκευαστής) μου έδωσε 9000 περίπου στροφές και έτσι αποφάσισα να την αφήσω επάνω.To thrust ήταν τεράστιο αφου με δυσκολία το κρατούσα με το ένα χέρι.Το μοντέλο κάθε φορα που επιανα max στροφές ήθελε να ξεχυθεί στον διάδρομο με πολύ κέφι.Όταν θα έρθει η ώρα μοντέλο ,πιλότος κατασκευαστής και ASP 108 θα δείξουν τι ψάρια θα πιάσουν.....Καλή Κυριακή σε όλους!!!!!!!!!!!!

1/4 το κέντρο βάρους και μην αγχώνεσαι για τίποτα:>)
Ροδόλφος Μπάκας

Δημοσίευση από Ροδόλφος Μπάκας »

Δοκιμάζοντασ τα νέα μου retracts....
http://www.youtube.com/watch?v=0mbtFFllRfg
Red

Δημοσίευση από Red »

ομορφα ειναι...περιμενουμε βιντεακι...
Ροδόλφος Μπάκας

Και μια ερώτηση.....θέλω να μεταφέρω περίπου 10 πόντους το τεποζητό μου προς τα πίσω για να ερθει πιο κοντα στο κεντρο βαρους αλλά και στο κέντρο πιέσεων της πτέρυγας.Δεν θέλω να επιρεάζεται το κέντρο βαρους του μοντέλου μου από το πόσο γεμάτο ή αδειο είναι το τεποζητό μου.Πόσο καλό ή κακό είναι αυτό για το μοντέλο αλλα και τον κινητήρα αντίστοιχα?(δεδομενου ότι αν γίνει αυτό η μηχανή θα ψαρεύει καυσιμο από πιο μακριά )
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να το βάλεις στο σωστό ύψος. Να μην είναι η τάπα του ντεπόζιτου κάτω από το καρμπιρατέρ. (να είναι σε ευθεία)
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Οι κατασκευαστές προτείνουν για τα σωληνάκια να είναι όσο το δυνατόν ποίο κοντά Μήπως δημιουργηθεί προβλημα ελειπών πιέσεων αναρροφήσεων ?
Με το ζύγισμα πώς θα έρθει? θα προσθέσεις μπροστά άλλο βάρος?
Ροδόλφος Μπάκας

ναι.Ισως χρειαστεί να προσθέσω βαρος αλλά προς το παρόν θα μετακινησω τις μπαταρίες του δέκτη όσο πιο μπροστά μπορώ.Το ντεπόζιτο είναι 450ρι.Δεν μπορω να επαφίεμαι για το ζύγισμα του μοντέλου σε μισό σχεδόν κιλό καυσίμου που άλλοτε είναι εκεί κι άλλοτε τελειώνει.
Ροδόλφος Μπάκας

οι οδηγίες του μοντέλου (που ποτε δεν έλαβα) και το μοντέλο...http://www.modelairplanenews.com/Media/MediaManager/FSP0700A%20P-51%20Mustang.pdf?29ad6d
Ροδόλφος Μπάκας

Δοκιμές έλικας και μηχανής πριν την παρθενική του....https://www.youtube.com/watch?v=Yjj4073TDQY
Ροδόλφος Μπάκας

Λέω να κατέβω μέχρι το μοντελοδρ'ομιο την Κυριακή στον Μαραθώνα για την παρθενική του πτήση....
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Ροδόλφε ........ εχει γίνει κουκλί !!!!!!!!!! :>>>

Σου εύχομαι να είναι καλοπέταχτο και να το ευχαριστηθείς !!!!!!!! :>)
Ροδόλφος Μπάκας

Tελικά δεν ήταν γραφτό να πετάξει.Χρειάζεται μεγαλύτερη μηχανή που δεν μπορώ προς το παρών να του βαλω.Θα μπορέσω μόλισ έρθει η ανάπτυξη...
Ροδόλφος Μπάκας

'Ετσι είναι σήμερα το μοντέλο μετά από σειρά μετασκευών που δέχτηκε (κυρίως) στο cowl αφού από κάτω δουλεύει μια DLA 32.Βάρος κενο από καύσιμα 7 κιλά.Δυστυχώς τα αρχεία είναι μεγάλα για να ανέβουν.....
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Ροδολφε κουκλα, ευχομαι καλες πτησεις και καλλιτερες προσγειωσεις...+(*)

Χρησταρας
w1ndsurfer

Δημοσίευση από w1ndsurfer »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Οι κατασκευαστές προτείνουν για τα σωληνάκια να είναι όσο το δυνατόν ποίο κοντά Μήπως δημιουργηθεί προβλημα ελειπών πιέσεων αναρροφήσεων ?
Με το ζύγισμα πώς θα έρθει? θα προσθέσεις μπροστά άλλο βάρος?

Τα καρμπιρατερ βενζίνης έχουν τρόμπα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το σωληνάκι τροφοδοσίας να είναι και 40 και 50 cm, αρκεί το σωληνάκι να εφαρμόζει στα nipple αεροστεγώς, άρα ασφάλισε τις άκρες με λεπτό σύρμα

Σκεφθήτε όλα τα μεγάλα ακροβατικά μοντέλα (>50cc) που έχουν το τεπόζιτο στο ΚΒ και κάνουν μανούβρες με τρελλά G, δεν έχουν πρόβλημα με την τροφοδοσία

Πολύ όμορφο το μοντέλο, καλή παρθενική !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα/RC Airplanes”