X-Treme Vs t-rex

flyman

Απάντηση: t-rex 600 mitsos3d

Δημοσίευση από flyman »

MaSt0RaS έγραψε: αν θελεις μιλα λιγο καλυτερα δεν ειμαστε ολοι τα ιδια... ευχαριστω...

καλα μιλαω εκτος αν σε μπερδευουν τα κυπριακα μου !@/-=}{{

MaSt0RaS έγραψε:
Πηγαινε και πες μου ποιοι πιλοτοι το σπονσοραρουν...
Ενω δες align.... και site και στα μεγαλυτερα φορουμ και απειρους πιλοτους...!

φιλε μου τσιμπασ το δολωμα
οι πιλοτοι της διαφημισης πανε εκει φρωτογραφισονται πληρωνονται και παπαλα
αυριο μεθαυριο τους βλεπεις σε αλλη εταιρια που παιρνουν περισοτερα και μετα σε αλλη κλπ
Ξεκοληστε!
PaNt

Δημοσίευση από PaNt »

ποιο δολωμα μωρε.... εγω ισα ισα τονιζω οτι το aurora δεν ειχε διαφημιστει σαν την Αlign ελεος δλδ...! ενω εσυ λες το αντιθετο... και παρολαυτα ολοι λενε τα καλυτερα ... εκτος απο εσενα βεβαια...

Οσο για τα κυπριακα ξερω πολυ καλα....!Απλα τα ελληνικα σου να προσεξεις...!
Και τελος εδω με το Υφακι... δν χρειαζεται να γινει διαμαχη απλα συζητηση..>!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητοί...

Κρατήστε στο θέμα την ουσία του και απομονώστε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Επιχειρηματολογήστε και περιοριστείτε στη σύγκριση και στις προτάσεις. Μιλήστε για χαρακτηριστικά και για τις εμπειρίες σας, δίχως να δίνετε διαστάσεις συζήτησης τύπου "private Chat".

Αν ακολουθήσουν και άλλα μηνύματα με τέτοια γνωρίσματα, θα αναγκαστούμε να τα διαγράψουμε.

ΜΦΧ
Τρύφωνας.
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Βρε παιδια οπως προ ειπα και τα δυο ειναι καλα ελικοπτερα (ισως τα καλλιτερα 50αρια για 3d) αυτη την περιοδο . Καλο ειναι ομως να μην ειμαστε οπαδοι κανενος απο τα δυο. Με ΛΥΠΗ βλεπω οτι εχουμε φανατικους οπαδους του ενος ή του αλλου και κανεναν φιλαθλο.
Θα παρακαλουσα οποιον πει κατι, να το πει αιτιολογωντας το και οχι απλα ...για να πει.

Δεν ειναι δυνατον να μην πεταει το T-rex καθως το εχω και το μονο που εχω αλλαξει ειναι μια φανα και τα paddles που εβαλα του ραπτορα, γιατι το ηθελα πιο σταθερο ΑΡΑ ΠΕΤΑΕΙ .

Ουτε ειναι δυνατον Να μην πεταει το RJX. Το βλεπουμε να το βασανιζει ο MITSOS3D. Μη λεμε βλακειες τυπου "το ενα δεν πεταει το αλλο δε πεταει". ΟΛΑ ΠΕΤΑΝΕ, απλα αναλογα με το τι ζηταει ο καθενας αποφασιζει.
flyman

Δημοσίευση από flyman »

θελετε εμπειριες & αναφορες? Ενταξει!

εχουμε και λεμε: στην πρωτη πτηση του trex χαλασε μονοδρομικο και κανεισ δεν το ειχε στην ελλαδα
στην επομενη πτηση εμεινα απο καμπανα που φαγοθηκε το liner και εβαλα ραπτορ να κανω την δουλεια μου και μεσα στο μηνα με αφησε απο ρουλεμαν!
οταν τα εφτιαξα αυτα βραχυκυκλωσε το regulator γιατι του εχουν κοντο καλωδιο και πιτσιλιεται απο καυσιμο και τελος χαλασε και το ρουλεμαν τησ osmax γιατι και η osmax το εχει ξεφτυλισει το θεμα.

εχω και αλλα να συνεχισω?
kmiglis

Δημοσίευση από kmiglis »

MaSt0RaS έγραψε: να τος ο ενας που με επιβαιβεωνει σε αυτα που ελεγα... και δεν τοξερα οτι ειχες extreme....
Κατι αλλο δλδ πιστευεισ οτι το extreme 50 πεταει καλυτερα απο το 600ΝSP δλδ εισαι σε θεση να καταλαβεις αυτη την διαφορα? Νομιζω δεν μπορει καποιος στην Ελλαδα να φτασει το 600αρι στα ακρα του για να καταλαβει αν υπερτερει το Extreme,..!

δεν ειναι αναγκη να το φτασεις στα ακρα για να καταλαβεις την διαφορα, αρκει ενα απλο roll, loop και γενικα πως καθετε στον αερα (ελαφρυ στο stick κτλ)
το χ50 μπορει να πεταξει καλυτερα διοτι ειναι πιο ρυθμισιμο.
το aurora δεν ειναι θεικο ε/π αλλα ειναι σιγουρα πολυ πανω του μεσου ορου γιατι εχει σχεδιαστικες καινοτομιες βεβαια τα αβαφτα canopy με ξενερωνουν και γενικα εχω συνηθισει σε πιο ολοκληρωμενα πακετα.
dhiotis

Δημοσίευση από dhiotis »

Κύριοι

Η ταπεινή μου άποψη για το θέμα που αναφερόσαστε έχει ως εξείς.
Το χειρότερο ελικόπτερο στα χέρια ενος εμπειρου βγάζει ολες τις μανούβρες - φιγούρες, ενω το καλύτερο ελικόπτερο στα χέρια ενος άπειρου, σπάει στο hover.

Φυσικά και η κάθε εταιρεία προσπαθεί μέσω της διαφήμισης - προβολής να πουλήση τα δικά της προϊόντα. Ναι, χρησιμοποιεί Πιλότους - Διαδύκτιο - Εντυπα - Σχεδιαστικές ατέλειες ανταγωνιστών ( που την βοήθησαν να αποφύγη η ίδια ) αλλά και την κάθε τοπική αγορά μέσω των hobbyshop's΄, δίνοντας καλύτερα ποσοστά πώλησης.

Πιστεύω πως για να φτάσουμε να συγρινουμε εμεις οι ιδιοι ελικότπερα, πρέπει να έχουμε πετάξει τις original εκδόσεις με τα χερια μας, και φυσικά, να ΞΑΝΑΠΕΤΑΜΕ το κάθε προηγούμενο μοντέλο που συγκρίνουμε την ίδια ημέρα, γιατι πιστεύω οτι συν το χρόνο, το πτητικό μας επίπεδο αλλάζει προς το καλύτερο.

Δεν μπορεί να συγρίνουμε ελικόπτερα που έχουμε να πιάσουμε στα χέρια μας 2 ή 3 ή και περισσότερα χρόνια. Εχουμε βελτιωθεί απο τότε...

Επίσης ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση για να μιλάμε είναι η ΓΝΩΣΗ για το αντικείμενο, η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
heli-division

Δημοσίευση από heli-division »

ρε παλικαρια ωραία και τα 2 ελικόπτερα δεν λέω και τρέχ είχα και extreme απλά δεν συγκρίνονται τα 2 αυτά ελικόπτερα όσοι έχετε τρέχ καλά κάνετε και τα έχετε και μην τα δώσετε ποτε σας δεν ανοίχτηκε το θέμα για να μαλώσει κανεις με κανέναν +(*)

τώρα όσον αφορά το θέμα ότι κάποιος είπε ότι είμαστε φίλοι του nem και ότι και καλά τον διαφημίζουμε κατά κάποιο μέρος ναι έχει δίκιο από την στιγμή που έχει φέρει στην ελλάδα ένα πολύ καλο προϊόν ναι θα το διαφημίσω και εξηγημένος είναι και καλός είναι και συμπαθητικός είναι

τα 2 ελικόπτερα απλά δεν συγκρίνονται το extreme είναι πολλές σκάλες παραπάνω

offtopic όσο για διαφήμιση ελληνικόν μαγαζιών να πω ότι το rotorhead έχει τιμές εξωτερικού στα n9 και στα parts!! δεν τον ξέρω προσωπικά αλλα μονο τηλεφωνικά είναι απλά ενημέρωση και διαφήμιση όπως πήρατε το θέμα για το xtreme

το forum είναι για να συζητάμε η a λύνουμε προβλήματα και να παίρνουμε γνώμες και πολλά αλλα αν εσείς δεν δέχεστε κουβέντα προσπεράστε τα θέματα και μην ασχολείστε
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

Φιλε heli-division καλα κανετε και διαφημιζετε τον νεμ κανεις δεν διαφωνει με αυτο αλλα καντε το με αξιοπρεπεια και χωρις να θαβετε αλλα προιοντα.Αυτο θελω να πιστευω οτι και ο κυρ Μανωλης δεν το θελει.Αγοραστε το καντε αξιοπρεπεις πτησεις στα πεδια πτησεων νατα δει ο κοσμος και να ενδιαφερθει.Με το κραξιμο δεν γινετε τιποτα.
kmiglis

Δημοσίευση από kmiglis »

με ικανοποιει που βλεπω την ποιοτητα γενικα να ανεβαινει σκαλοπατια και τις εταιρειες να κονταροχτυπιουνται ετσι ωστε εμεις να εχουμε σωστο και ασφαλες προιον.
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

heli-division το συμαντικοτερο ειναι οτι ειπες την γνωμη σου σας κατοχως T-rex, extreme και raptor οποτε δεν μπορει παρα να εισε αντικιμενικος ;) .

Επισης οτι ανεφερες στεκει σε αντιθεση με αλους και απο της 2 πλευρες .

Καποιος που δεν εχει πεταξει και τα 2 δεν μπορει να ξερει απλα μεταφερει οτι εχει ακουση απο εδω και απο εκει , χωρις να ξερει αν ειναι αληθεια ή οχι :( .

Τωρα το ποιος λεει εκει εξω οτι το T-rex ειναι αντιγραφη του raptor και το ακουσε ο φιλος μας τι να πω ...

Αυτο που κραταω εγω απο ολο αυτο τον "καυγα" ειναι οτι για να εχουν τοσο θερμους υποστηρικτες ειναι και τα 2 ΠΟΛΥ αξιοπλογα ελικοπτερα με το καθενα να υπερτερει αλου .

Εγω παντος που θα ηθελα ενα Maintanece free ελικοπτερο σκευτομαι σοβαρα στο μελλον να αποκτεισω ενα extreme 50 .

Θελω οτι ειχα με το Raptora μου και δεν εχω με το T-rex να βαζω καυσιμο να αλαζω ενα βοσκο ανα 2 γαλονακια και απλα να πεταω χωρις να κοιταω ΤΙΠΟΤΑ αλλα να πεταει σαν το T-rex (λιγο ποιο σταθερο F3C ) οποτε μαλλον ειναι οτι ακριβως θελω μονο που το ειδα αργά :(
G.Parapentas

Δημοσίευση από G.Parapentas »

mrkaza έγραψε: Συμφωνώ οτι ίσως το X-treme να είναι λιγο καλλίτερο απο το T-rex (απλό) στο θέμα οτι δε χρειάζεται αναβαθμίσεις αλλά ούτε και το T-rex NSP θέλει .

ΥΓ Redbull Με το να λεμε ανακρίβειες όπως οτι το T-rex αντίγραψε το raptor τι στιγμή που το t-rex είναι ccpm ενώ το Raptor οχι δεν βοηθάνε το X-treme (Το ζημιωνουν και ειναι κριμα ) .

Οποτε λεω να αναφερω Τα βασικά Υπερ – κατα για να μην υπαρχουν ανακριβιες .

Γεια χαρα

Νομιζω οτι δεν ειναι ανακριβεια αυτο που λεει ο REDBULL. Αντιθετα λεει την αληθεια!
Τι σχεση εχει το ccpm mrkaza; Το T-rex & το Raptor εχουν τις ιδιες κεφαλες απο το σγουως πλεϊτ και πανω. Δεν το εχεις καταλαβει;_Β_Ο

G.
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Δηλαδη το οτι το ενα εχει επανω το flybar και το αλλο κατω ειναι αντιγραφη ?

αν ειναι ετσι ολα τα heli που δεν ειναι flybarless ειναι αντιγραφα του ραπτορα καθως εχουν καποιο mixing lever κτλ κτλ .

Απο λαθος μου ξεχασα να αναφερω οτι το Extreme εχει 4mm flybar που ειναι επισης μια ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα
Οπως επισης το t-rex (NSP) εχει διαφορικο και οχι ιμαντα
kmiglis

Δημοσίευση από kmiglis »

ειναι τελειως διαφορετικες κεφαλες στη σχεδιαση και στην συμπεριφορα τους.
ο ραπτορας εχει αναλογια 1 προς 1 στη μιξη ενω το τυρι εχει αλλη, αυτο τα λεει ολα , δεν θελω να πω και αλλα επιστημονικα γιατι θα μπλεξουμε.....(bell-hiller ratio)
Τρύφωνας

t-rex 600 mitsos3d

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Κύριοι, επανέρχομαι για να πω μια από τα ίδια.

"Κρατήστε το θέμα σοβαρό. Στοιχειοθετείτε τα λεγόμενά σας, αλλιώς αφήστε το τελείως".

Μηνύματα "ανούσια" που προκαλούν ή "τσιγκλίζουν" καταστάσεις και πρόσωπα, αφαιρούνται αμέσως. Παράλληλα αφαιρούνται και μηνύματα γραμμένα Greeklish ανεξάρτητως περιεχομένου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”