Ultrafly super decathlon απο NEM
Απ: Ultrafly super decathlon απο NEM
Ωραιο το Decathlon .......μετα απο αυτα που εγραψες παρ ολο που ημουν μπροστα στην πτηση δεν σε ρωτησα αν το εχεις ζυγισει σωστα.Αν σου πεφτει μπροστα ισως να μην ειναι ζυγισμενο η οι τροχοι να ειναι σε λαθος θεση.Σου επεσε ομως μπροστα,στο χωμα ,αυτο ισως να το εκανε επειδη οι τροχοι ειναι μικροι.Να το ξαναδουμε !!!!! Αντε να παρουμε και μεγαλυτερα Decathlon. Ειναι ενα καλο αεροπλανο.
-
Φίλε Παναγιώτη,
Καλοπέταχτο. Φρένο έχεις βάλει στο speed controller?
Αντε να φτιάξε και το δικό μου (το 2ο γιατι το 1ο το έφαγε μια κολώνα)
Αντώνης
Καλοπέταχτο. Φρένο έχεις βάλει στο speed controller?
Αντε να φτιάξε και το δικό μου (το 2ο γιατι το 1ο το έφαγε μια κολώνα)
Αντώνης
Οχι θα μου ρίξει την αυτονομία :P , ασε που είναι λίγο μικρός για το setup :( και δεν θέλω να τον κουράσω.
Ο ESC ειναι για 30 αμπέρ συνεχόμενα και 40 peak εγώ τραβάω 35 στο τέρμα γκάζι στατικά με την 9/6 που έχω.
ʼλλα γιατί λες να βάλω φρένο ?
ευχαριστώ
Ο ESC ειναι για 30 αμπέρ συνεχόμενα και 40 peak εγώ τραβάω 35 στο τέρμα γκάζι στατικά με την 9/6 που έχω.
ʼλλα γιατί λες να βάλω φρένο ?
ευχαριστώ
-
Επειδη σου έρχεται γρήγορα.
Ωραίος ο Παναγιώτης!!! ^-^
Καλορίζικο και καλοπέταχτο να ειναι ...
Πόλυ καλό το videάκι.. @P@
Καλορίζικο και καλοπέταχτο να ειναι ...
Πόλυ καλό το videάκι.. @P@
έγραψε:
Επειδη σου έρχεται γρήγορα.
καθώς ειμαι αρκετά μπροστόβαρος λεω να δοκιμάσω 2,5 γρ στην ουρά ισως και 5 , και μετά βλεπουμε για φρένο :D μπας και κανει και 3d
-
Αααααααα εσυ εισαι θαραλέος
Τελικά έβαλα το αεροπλάνο στο "ζυγιστήρη"
της great planes το αποτέλεσμα είναι οτι όπως το πέταγα, δηλαδή με 5 γρ στην ουρά με το κέντρο βάρους στο ζυγιστήρη στα 50 cm έβγενα ελαφρός μπροστόβαρος , βαζοντάς 5 γρ ακόμα στην ουρά ελαφρός πισώβαρος.
Τελικά έβαλα 5 γρ λίγο ποιο μπροστά :D και ειμαι στα 50 άντε 51 .
Το manual αναφέρει 38-50 με τα 38 για την πρώτη πτήση .
Μόλις κάνει καλό καιρό και δεν δουλεύω θα σας πώ αποτελέσματα απο το decathlon 3d edition άλλα αν κρίνω από το πως συμπεριφέρθηκε με τα πρώτα 5 γρ μετά την παρθενική του με βλέπω να τα βάζω τέρμα πίσω τα έχτρα 5 (10γρ στο σύνολο) καθώς μου άρεσε η συμπεριφορά του όταν τα έβαλα εκεί μού φαινόταν ευκολότερο ???
Το επόμενο video θα έχει τιτλο κάνοντας Hover με ένα decathlon :D
Edit έκοψα το μισό 5γρ και το έβαλα τέρμα πίσω και βλέπουμε, δέν το ξανα μετρισα .
της great planes το αποτέλεσμα είναι οτι όπως το πέταγα, δηλαδή με 5 γρ στην ουρά με το κέντρο βάρους στο ζυγιστήρη στα 50 cm έβγενα ελαφρός μπροστόβαρος , βαζοντάς 5 γρ ακόμα στην ουρά ελαφρός πισώβαρος.
Τελικά έβαλα 5 γρ λίγο ποιο μπροστά :D και ειμαι στα 50 άντε 51 .
Το manual αναφέρει 38-50 με τα 38 για την πρώτη πτήση .
Μόλις κάνει καλό καιρό και δεν δουλεύω θα σας πώ αποτελέσματα απο το decathlon 3d edition άλλα αν κρίνω από το πως συμπεριφέρθηκε με τα πρώτα 5 γρ μετά την παρθενική του με βλέπω να τα βάζω τέρμα πίσω τα έχτρα 5 (10γρ στο σύνολο) καθώς μου άρεσε η συμπεριφορά του όταν τα έβαλα εκεί μού φαινόταν ευκολότερο ???
Το επόμενο video θα έχει τιτλο κάνοντας Hover με ένα decathlon :D
Edit έκοψα το μισό 5γρ και το έβαλα τέρμα πίσω και βλέπουμε, δέν το ξανα μετρισα .
ξέχασα να αναφέρω οτι η θέση που έχει τα σκέλη με ανάγκασε να ανοιξω τελείως το ζυγηστιρη τόσο που παραλίγο να μήν χώραγε, πράγμα που με κάνει να κάνω μια "ηλίθια" ερώτηση.
Ξέρω οτι όλα τα χιλοπτέριγα τα ζυγήζουν απο την "καλή" και τα χαμηλοπτέρυγα απο την ανάποδη, μήπως αυτό το ψηλοπτέρυγο θέλει ανάποδα ?
Ευχαριστώ
Ξέρω οτι όλα τα χιλοπτέριγα τα ζυγήζουν απο την "καλή" και τα χαμηλοπτέρυγα απο την ανάποδη, μήπως αυτό το ψηλοπτέρυγο θέλει ανάποδα ?
Ευχαριστώ
Φτερο πανω, ατρακτος κατω Πανουλη.
έγραψε:
Φτερο πανω, ατρακτος κατω Πανουλη.
Όπως το ζύγισα δηλαδή από την καλή :D
Απάντηση: Ultrafly super decathlon απο NEM
Καλοπέταχτο Παναγιώτη
είναι πανέμορφο :)
Τα περισσότερα ψηλοπτέρυγα ζυγίζονται
με την άτρακτο και από το wingtip