belt cp

bf109e

Απάντηση: belt cp

Δημοσίευση από bf109e »

Aντε να ξεθαρρεψω λιγο και με το δικο μου να το ντυσω και εγω!!Ερχεται χειμωνας κιολας!!

Η μηχανη του κορσερ οκ?Αντε να το βαψεις να μου πεις τι χρησιμοποιησες.Θα το χρειαστω για το fw190 που φτιαχνω!!
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

bf109e έγραψε: Aντε να ξεθαρρεψω λιγο και με το δικο μου να το ντυσω και εγω!!Ερχεται χειμωνας κιολας!!

Η μηχανη του κορσερ οκ?Αντε να το βαψεις να μου πεις τι χρησιμοποιησες.Θα το χρειαστω για το fw190 που φτιαχνω!!

Η μηχανη δεν ξερω ακομα ¨/ ... παντως ο,τι 8ες πες μου.... θελω να ερθω να το δω το 190
bf109e

Δημοσίευση από bf109e »

Οποτε θες μου λες και κανονιζουμε!! Εχω ανοιξει κα θεμα εδω με την κατασκευη του. Το παρακολουθεις;
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Φυσικα και το παρακολουθω. Μου αρεσει πολυ!
smartmania

Δημοσίευση από smartmania »

Παιδιά χαιρεται. Είμαι νέος στο forum και στο χώρο των ελικοπτερων, αλλα αρκετά παλιός στο χωρο του μοντελισμού όσο αφορά αμαξάκια. Αρχικά απέκτησα ένα e-sky hunter τετρακάναλο, το έκανα ανταλλαγή με rc αμαξάκι και καθώς το είχα στα χερια μου το έκανα upgrade και από πλαστικό body που είχε το κόκκινο το κλασικό το "αναβαθμισα" και δείχνει περισσότερο σε ελικόπτερο του τύπου t rex. Αρχικά άρχισα να το πετάω και ομολογω ότι εάν έχεις σχετικό χωρο, είναι εύκολο να το ελέγξεις. Θα μπορούσα να πω και πανεύκολο, ως προς τα βασικά, αλλα επειδή αποφάσισα να επεκταθώ στον χωρο του αερομοντελισμού, απέκτησα και ένα trex450pro. Ασφαλώς δεν έκανα ούτε μια πτήση με το συγκεκριμένο ελικόπτερο επειδή είμαι και άσχετος, αλλα δεν έχω και κάποια καλή τηλεκατεύθυνση.
Αποφάσισα λοιπον να αγοράσω μια spektrum 7καναλη, αλλα επειδή οι τιμές είναι αρκετά ψηλά, περιμενα να ανεβώ usa ώστε να την αγοράσω από εκεί. Ελα ομως που ήμουν ανυπόμονος να πετάξω 3d ελικόπτερο. Πηρα ένα e-sky belt cpv2 εχθές το βραδυ και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει. Εχθες που μίλησα με έναν φίλο μου είπε ότι έκανα λάθος που το πηρα, γιατί έχουν πρόβλημα. Στραβώνουν οι άξονες και δεν υπάρχουν ανταλλακτικοι άξονες. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι τι κάνω; Από που προμηθεύομαι; Αν όχι μπορειτε να προτείνετε κάποιο μαγαζί, ώστε να προμηθευτώ μερικούς; Δε θελω να ψάχνομαι.

φιλικα smartmania
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

smartmania έγραψε: Παιδιά χαιρεται. Είμαι νέος στο forum και στο χώρο των ελικοπτερων, αλλα αρκετά παλιός στο χωρο του μοντελισμού όσο αφορά αμαξάκια. Αρχικά απέκτησα ένα e-sky hunter τετρακάναλο, το έκανα ανταλλαγή με rc αμαξάκι και καθώς το είχα στα χερια μου το έκανα upgrade και από πλαστικό body που είχε το κόκκινο το κλασικό το "αναβαθμισα" και δείχνει περισσότερο σε ελικόπτερο του τύπου t rex. Αρχικά άρχισα να το πετάω και ομολογω ότι εάν έχεις σχετικό χωρο, είναι εύκολο να το ελέγξεις. Θα μπορούσα να πω και πανεύκολο, ως προς τα βασικά, αλλα επειδή αποφάσισα να επεκταθώ στον χωρο του αερομοντελισμού, απέκτησα και ένα trex450pro. Ασφαλώς δεν έκανα ούτε μια πτήση με το συγκεκριμένο ελικόπτερο επειδή είμαι και άσχετος, αλλα δεν έχω και κάποια καλή τηλεκατεύθυνση.
Αποφάσισα λοιπον να αγοράσω μια spektrum 7καναλη, αλλα επειδή οι τιμές είναι αρκετά ψηλά, περιμενα να ανεβώ usa ώστε να την αγοράσω από εκεί. Ελα ομως που ήμουν ανυπόμονος να πετάξω 3d ελικόπτερο. Πηρα ένα e-sky belt cpv2 εχθές το βραδυ και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει. Εχθες που μίλησα με έναν φίλο μου είπε ότι έκανα λάθος που το πηρα, γιατί έχουν πρόβλημα. Στραβώνουν οι άξονες και δεν υπάρχουν ανταλλακτικοι άξονες. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι τι κάνω; Από που προμηθεύομαι; Αν όχι μπορειτε να προτείνετε κάποιο μαγαζί, ώστε να προμηθευτώ μερικούς; Δε θελω να ψάχνομαι.

φιλικα smartmania

1. Εχεις καλούς φίλους, που σου λένε την αλήθεια
2. Κακώς αγορασες belt
3. Ανταλακτικά βρήσκεις και στα περίπτερα. Στα βορεια προαστεια εχει ο Κουτσουλας. (τερμα κυμης)

ps: Αφού εχεις το 450 προ, γιατί απέκτησες το belt?
smartmania

γιατί δεν ξέρω να πετάω ελικόπτερο k φοβάμαι μην το σπάσω οποτε είπα καλύτερα να σπάσω το belt,τόσο mufa είναι??
astrolos

Δημοσίευση από astrolos »

και εγω για beltaki ηταν να παρω αλλα με τοσα που ακουσα για αυτα..... πρεπει να μαζεψω περισοτερα λεφτακια για κατι αλλο μαλλον...w
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Γεια σας

Δεν είμαι ελικοπτεράς αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η esky πουλά ανά το κόσμο τόσα πολλά κομμάτια τα οποία μπορεί κατά τα λεγόμενα μερικών να είναι σκουπίδια

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι στο ποσό αυτό δεν υπάρχει άλλο ελικόπτερο αυτής της κατηγορίας
τώρα αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος και δώσει τα διπλά για αναβαθμίσεις που μπορεί μερικές να είναι αμελητέες στην συμπεριφορά του μοντέλου τότε να πάρει κατ ευθεία το ακριβότερο και όχι να το κάνουμε σαν τα lama που με τις αναβαθμίσεις πάνε στα διπλά χρήματα αλλά πάλι lama είναι και σαν lama πετάνε

Το έχω ξαναπεί ότι το belt το έχω δει πολλές φορές να βγαίνει από το κουτί και αφού κάνει hover σταθερότατο μέσα στο μαγαζί φίλου να κάνει και απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις πλάγιες μέσα στο χώρο όχι μεγαλύτερο από 15 τμ γεμάτο κουτιά εμπορευμάτων (demo η δοκιμή πριν την αγορά)
να φανταστείτε ότι ο πιλότος δεν είναι και ελικοπτερας αλλά skaleακιας αεροπλανάς

Μήπως τελικά ζητάμε περισσότερα από ένα μοντέλο φτιαγμένο για entrylevel (που βρίσκεις ανταλακτικά ακόμη και στα περίπτερα)
smartmania

η αλήθεια είναι ότι δεν το σνομπάρω το belt ισα ισα μου αρέσει ,"γιαυτο" και το πήρα,απλά επειδή λένε πως είναι μουφα ως προς κάποια πράγματα "γιαυτο" και ρωτάω,η αλήθεια είναι ότι κατά την αγορά του το είδα και εγώ να το πετάνε σε μαγαζί μέσα με περιορισμένο χορό ,και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σταθερό,η αλήθεια είναι ότι έχω στην κατοχή μου και κατά κάποιο τρόπο ανώτερο ελικόπτερο από το belt ,αλλα δεν θα το τολμούσα να το πετάξω μην τειχών το σπάσω,ακόμα δεν το έχω πετάξει το belt να πω εντύπωσης πως μου φάνηκε στον χειρισμό ,αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι στραβώνει ο άξονας και είναι δύσκολο να βρείς ,αλλα τελικά όπου και να έψαξα έχει "αφθονους" και σε πολύ χαμηλή τιμή,μέχρι στιγμής το μονο ελικόπτερο που πετάω είναι το e-sky hunter,βεβαια καμια επαφή με το belt η με το trex που έχω αλλα αυτό ήταν "κατακαπιο" τρόπο ο ο λόγος που με ώθησε στον αερομοντελισμό,,,πιστεύω πως το σάββατο που μας έρχεται να πάω να το δοκιμάσω να δω τη λέει το "beltaki",ως τότε λιώνω στον εξομοιωτή,,,,
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Το πόσο χαλια ειναι το Belt το καταλαβαινεις μόνο οταν πετάξεις καποιο πραγματικο ελικοπτερο, οπως κατι απο κατηγορια 500 και πανω δηλαδη .

Αν κάποιος ασχολειτε με μηχανες θα καταλαβει το παρακατω παραδειγμα που ειναι ακριβως το ιδιο .

Υπάρχουν διαφορα παπακια 125 κυβικα η εχουν δισκοφρενα μπρος πισω, ειναι δυνατα γρηγορα οικονομικα κτλ κτλ αλλα οπως και να το κανουμε ΜΗΧΑΝΗ δεν εινα,ι ουτε μπορουν να γινουν οσα χρηματα και αν τους ριξεις .

Το να αγορασεις Belt, ειναι σα να παρεις ενα παπι για να το κανεις takegawa (full tuned), ενω εχεις διπλωμα για μεγαλη μηχανη και να μη παρεις ενα 250 ή 400 στα ιδια περιπου λεφτά και να εχεις και αξιοπιστια .
smartmania

χάχα, κατάλαβα τελικά θα το δοκιμάσω αι θα πω εντυπωσεις. Οταν αγοράσω μια καλή t/k θα δω διαφορα με το trex
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Δε θα διαφωνήσω μα πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έχω τα ανάλογα χρήματα τότε θα πάρω το παπι να κάνω βόλτες και τα υπόλοιπα εν καιρώ (entrylevel )
Όπως λένε από το ολότελα καλή και η Παναγίωταινα
Πάντα θα ιπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε (η μπορούμε να έχουμε)
Να πώ και κάτι προσωπικό ...............καλή παρέα να έχω και ευχαριστίεμαι το easystar πολύ περισσότερο απο τα μεγάλα μου μοντέλα (σταθερά ,ακλόνητα ,γρήγορα κλπ κλπ)
smartmania

και αυτό σωστό καλή παρέα και όλα μας είναι ευχάριστα και διασκεδαστικά,εγώ και με το hunter να πετάω που είναι τετρακάναλο και πάλι το ευχαριστιέμαι,,και το ότι πάντα θα υπάρχει καλύτερο από αυτό που έχουμε αυτό είναι δεδομένο ακόμα και το καλύτερο να έχουμε κάποια στιγμή θα βγει καλύτερο,σκοπός είναι να βρούμε κάποιο πού θα μας εξυπηρετεί και θα μας βολεύει και κατά κάποιον τρόπο να μην μας ζορίζει στο να το πετάμε,
εγώ είμαι άσχετος, 3d ελικόπτερο έχω πετάξει μέχρι στιγμής μονο στο pc,αν όντως είναι όπως στο pc πιστεύω ότι θα τα καταφέρω ,αν δεν εχει καμια επαφή τότε ίσως να δυσκολευτώ λιγάκι
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με το μπελτάκι ,απλά θα δυσκολευτείς περισσότερο απότι με ένα πιο σωστό ποιοτικά ελικόπτερο, με σωστά πράγματα πάνω του. Και δεν είναι μόνο το μέγεθος. Και 90αρι θερμικό να έχεις ,αν έχει τζόγους "τραμπάλα" και τα ηλεκτρονικά του είναι για τα μπάζα, θα σε πετάει αυτό αντί να το πετάς εσύ.
Αυτό θα το καταλάβεις όταν στήσεις σωστά τον τιράξουλα. Γιατί ίδια κατηγορία είναι και το μπέλτ και το τρεξ και το μίνι τιτάν αλλά η συμπεριφορά τους είναι εντελώς διαφορετική. Και πρώτα πρώτα οι τζόγοι της κεφαλής ,που παίζουν μεγάλο ρόλο και το μπελτ έχει μπόλικους, τουλάχιστον με τη μαμίσια κεφαλή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και τα ηλεκτρονικά, στα οποία "πονάνε" όλα τα φτηνά RTF πακέτα. Γιατί τα ηλεκτρονικά ,που χρησιμοποιούν, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που συνήθως χρησιμοποιεί κάποιος για να στήσει σωστά ένα ηλετρικό 450αρι. Και πρώτα πρώτα η μαμίσια τηλεκατεύθυνση, η οποία δεν διαθέτει καμία από τις γνωστές στις ψηφιακές τηλεκατευθύνσεις ρυθμίσεις όπως ΕΡΑ, expo, καμπύλες ρύθμισης βήματος και ισχύος που βοηθάνε αφάνταστα, ειδικά τον αρχάριο ,στο να "μαλακώσει" το ελικόπτερο για να ταιριάξει στα χέρια του. Ενδεικτικό είναι μια περίπτωση που έτυχε στο μοντελοδρόμιο, με ένα παληκάρι, που έφερε ένα falcon 3d και κατάφερε να κάνει χοβερ μόνο όταν αντικαταστήσαμε το δέκτη με έναν JR ώστε να μορέσει να το ελένξει με την ψηφιακή του τηλεκατεύθυνση και να κάνουμε τις αναγκαίες ρυθμίσεις για να το "μαλακώσουμε". Με τη μαμίσια τηλεκατεύθυνση, δεν μπορούσε να το κάνει "ζάφι" με την καμία.
Το δεύτερο πράγμα είναι το γυροσκόπιο. Ειδικά ένας αρχάριος έχει αρκετή δουλειά με το δεξί στικ και δεν χρειάζεται να έχει και το βραχνά της ουράς. Το χειρισμό της ουράς στο κάτω κάτω θα τον μάθει έτσι κι αλλιώς όταν θα ξεκινήσει πορείες. Αν λοιπόν το γυροσκόπιο είναι κουκουρούκου μανταλάκια όπως αυτό του μπελτ και γενικώς των RTF και η ουρά δεν κάθεται στη θέση της με τίποτα ,αρκεί μια ριπή ανέμου για να βρεθεί το ελικόπτερο πλάγια ή ακόμη χειρότερα τα πίσω μπρος με αποτέλεσμα ο αρχάριος να τα χάσει και να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος. Εχω βρεθεί μπροστά σε τέτοια φάση. walkera γυροσκόπιο τώρα, τι να περιμένεις? Προκοπή? Και το κερασάκι στην τουρτα είναι το ESC του μπελτ ,το οποίο είναι φανατικός καπνιστής αν το ζορίσεις.
Για την ιστορία ,κι εγώ με ένα RTF είχα ξεκινήσει μετά το λάμα. Το walkera 60 και το αποτέλεσμα ήταν να μισήσω τα ηλεκτρικά ελικόπτερα. Αυτό άλλαξε μόνο όταν έστησα το μίνι τιτάν, βάζοντας και σωστά πράγματα πάνω όσον αφορά τηλεκατεύθυνση και γυροσκόπιο οπότε και κατάλαβα ότι το αν ένα ελικόπτερο είναι user friendly δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους. Είναι και θέμα μηχανικής κατασκευής (τζόγοι, γεωμετρία καφαλής) αλλά και θέμα ηλεκτρονικών.

Φιλικά Κώστας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”