Σ. Ε. Φ.

kotsak

Απ: Σ. Ε. Φ.

Δημοσίευση από kotsak »

καλημερα κανεις δεν κατηγοτησε την περιοχη του Σεφ και την παρεα εκει κατω που ειναι φανταστικοι και με χιουμορ Οτι συνεβει συμβαινει και σε αλλες αλανες αυτο ειναι φυσικο και το προβλημα αφορα ολους τους μοντελιστες τους θεατες κτλ Οπου και να πεταμε βλεπουμε ακριβως τα ιδια πραγματα
Η νοοτροπια και η αγνοια του κινδυνου φταιει Αυτη πρεπει να αλλαξει
ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣΖΕΤΕΚΟ »

Μιχαλη δεν τα <βαλαμε> με τα ελικοπτερα,(και εμεις πεταμε ε/π/ρα)απλα απαντηση δωσαμε για τα 2 περιστατικα που εγιναν στο σεφ και μεσα στην ολη συζητηση,
ξανα αναφερθικαμε στο οτι επιδει ο χωρος ειναι <ανοικτος> για ολους,
και ερχονται ατομα με παιδια που δεν εχουν επιγνωση του κινδυνου κατα την πτηση ενος ελικοπτερου,να προσεχουμε περισοτερο και εμεις που βλεπουμε εκεινη τη στιγμη
αλλα και αυτοι που πετουν τα ε/π/ρα.
και συμφωνω και με σενα και με τον bladeskiller και με τον kotsak .
τα εχουμε πει πολλες φορες....απλα οσο περισοτερο προσεχουμε τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες ατυχηματος.
coolvag

Δημοσίευση από coolvag »

Παιδιά, Μιχάλη και εγω σου λεω οτι δεν πηρε κανεις με ασθενοφόρο, καποιον που τον χτυπησε ενα αεροπλανάκι!!! @P@, ενω αυτο ηδη εγινε και δυστηχώς εφαγε το στροφείο στο κρανίο.. μην τρελαθουμε τωρα βαζουμε ιδιο το αεροπλανακι, με ενα 50 και ενενηντάρι ελικόπτερο!!!! Ru@% Ru@% Ru@%, ελεος πετάτε και μην φυλαμε τα νώτα μας.

Μιχάλη φυσικα δεν ενοωω εσένα σε ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αλλα απλώς λεω οτι ο χωρος είναι μικρός, ο δρομος ειναι κοντά και θελει προσοχη το αθλημα, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οι ελικοπτεράδες, απλο ειναι για εμας τους ιδιους πρωτα απο ολα!!!

Μιχάλη το οτι βγαίνεις και γραφεις για αυτο το πράγμα ειναι προς τιμήν σου!!!!!!!!!! το ξέρεις ηδη αυτο και δεν λεμε εμεις να κανουμε την πλάκα μας, και να μην την κανετε εσεις προς θεου κανενας δεν εννοει αυτο, απλως Προσοχη!!!!!!!!!!

έγραψε:

Ο χωρος ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα οσο παρεξηγημενος και να ειναι.
Μιχαλης

Αυτο ετσι και το εγραφες στο Aeromodelling ξερεις τι θα γινόταν ?????? καταλαβαίνεις βεβαια τι εννοω =B=

Φυσικα και δεν παρεξηγουμε απο εσένα φίλε Μιχάλη MickyNoise, διοτι ξέρω τι Ανθρωπος εισαι :>), και πιστευω να μην παρεξηγήσεις και εσυ εμενα.

Φιλικά
Βαγγέλης
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Παιδία; Ενημερωτικά σας το λέω να το έχετε στο νου σας, αν δεν το έχετε πάρει είδηση, σήμερα παρατήρησα στο parking του Σ.Ε.Φ. (αρκετά κοντά σας δηλαδή) τρία αυτοκινητάκια να παίζουν. Ίσως να ερχόσασταν σε επαφή μαζί τους για να ρωτήσετε και τις συχνότητες τους;

Αυτό έγινε στις 15:55 .
vtr

Δημοσίευση από vtr »

Παναγιώτη εκεί πού λές, μαζεύονται αρκετά συχνά αυτοκινητάκηδες.
Πέραν τούτου δέν μομίζω νά βγάλει κανείς άκρη. !@/-=}{{

Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Hey Coolvag Σεφάκηδες και λοιποί "τρελάκηδες" του χώρου του αερομοντελισμού :>)

Είναι πολύ καλό για το χόμπυ να υπάρχουν άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για το χόμπι μας. Θα ήταν αστείο να λέγαμε οτι οποιαδήποτε αύξηση των αερομοντελιστών μας δημιουργεί πρόβλημα. Απλά γιατί στο χόμπυ δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα!! Χόμπυ κάνουμε όλοι ρε παιδιά!!! Ωστόσο επειδή στο χόμπι μας υπάρχουν (και καλά κάνουν να υπάρχουν ) νέοι μοντελιστές που δυστυχώς δεν μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν για τις υπάρχουσες συχνότητες θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Οι λύσεις σε αυτή την περίπτωση είναι 2.
1. Λύση - Τοποθέτηση πίνακα συχνοτήτων με σκοπό την χαλιναγώγηση της αυθαιρεσίας και για το κοινό καλό έλεγχος -με την καλή έννοια- των πτήσεων.
2. Προμήθεια απ' όλους τ/κ στα 2.4 GHz (ίσως το καλλίτερο)......
Η τεχνολογία υπάρχει και μάλλον στο κοντινό μέλλον δεν θα έχουμε κρούσματα παρεμβολών απο "αμελείς" μοντελιστές...
Καλές πτήσεις στο ΣΕΦ και στην παρέα.... V:))
Φιλικά
Τρύφωνας
Skyblazer

Δημοσίευση από Skyblazer »

kala ti ginete ekei sto SEF re pedia?

Sas thn pesane oi gyftoi? :./>,< H-:R

G.Parapentas

Δημοσίευση από G.Parapentas »

Είχα περάσει απο κεί πριν μερικές μέρες και είχα δεί εκτός των αερομοντελιστών που πέταγαν και αρκετούς τσιγγάνους. Ε δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται; Όπου υπάρχουν τσιγγάνοι δημιουργείται και πρόβλημα.
Μακριά να είναι και όλα καλά :-&&
Όσο πιο κοντά τόσο το χειρότερο!
Διάβασα δε και σε αντίστοιχο φόρουμ (αερομόντελιγκ) οτι υπήρξε και διαμάχη μεταξύ των μοντελιστών και των τσιγγάνων, ήταν τόσο αναμένα τα πνεύματα που χρειάστηκε να βγεί ο Administrator και ένας moderator για να μαζευτεί το θέμα.

Γιώργος
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

έγραψε:
Διάβασα δε και σε αντίστοιχο φόρουμ (αερομόντελιγκ) οτι υπήρξε και διαμάχη μεταξύ των μοντελιστών και των τσιγγάνων, ήταν τόσο αναμένα τα πνεύματα που χρειάστηκε να βγεί ο Administrator και ένας moderator για να μαζευτεί το θέμα.

Αγαπητέ Γιώργο,

Παρακολούθησα και εγώ το συγκεκριμένο θέμα "στο αδερφό φόρουμ"! Και είναι η πρώτη φορά που θα εκφέρω την γνώμη μου μιας και είμαι Γενικός συντονιστής σε αυτό το φόρουμ, που αδιάλειπτα και πλεόν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δέχεται συνεχείς "πλάγιες" επιθέσεις, απο Administrators αμφιβόλου κύρους (ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ)......
Θα ήθελα να σε ενημερώσω όμως πως δυστυχώς για μια ακόμα φορά αυτό που είδα είναι την διεύθυνση του "αδελφού" φόρουμ (ο θεός να το κάνει "αδερφό"...) να προσπαθεί να "βάλει χέρι" στις εύλογες ανησυχίες των Σεφάδων για το μέλλον του χώρου τους και καλά με την μορφή της επίπληξης και της "ποιότητας" που έχει το εκεί φόρουμ.....
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΝΕ;;;; Χαϊδεύουνε απο την μια τους ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ και αφήνουν στο θέμα τους ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ να χαρακτηρίζονται οι ΕΜΠΟΡΟΙ του ελληνικού αερομοντελισμού ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;;

Αρνούνται λέει ΣΥΧΝΑ καλοπροαίρετες προσφορές καταστημάτων για τα μέλη τους ......(λες και υπάρχει αυτή την στιγμή ελληνικό κατάστημα που να τους κάνει προσφορά μετά απο τόσο πόλεμο που δέχονται και έχουν δεχθεί...... :LLLLL)

Καπου το είχαν "παραξηλώσει" και συνεχίζουν να το "ξηλώνουν" .....
προβάλωντας συνέχεια το γλειφιτζούρι "περί ελευθερίας του λόγου" θίγουν μόνο ότι τους συμφέρει και όταν τους συμφέρει.....Πάντα με 2 μέτρα και 2 σταθμά....

Αν δεν πάψουν να λειτουργούν έτσι απο μόνοι τους κατα πως δείχνουν τα πράγματα θα τους "πάψουν" οι ίδιοι οι μοντελιστές!!!

Η ποιότητα δεν έχει να κάνει ούτε με την ποσότητα ούτε με "ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ" εγωϊσμό. Έχει να κάνει με τον πραγματικό ΣΕΒΑΣΜΟ στο χώρο του Αερομοντελισμού και των πτυχών του.

Εμείς στο petame σεβόμενοι τα μέλη μας πρωτοτυπώντας στην Ελλάδα δίνουμε την ίδια ευκαιρία σε όλα τα μέλη να κερδίσουν (όχι λόγια αλλά αντικείμενα αερομοντελιστικού ενδιαφέροντος).
Δίνουμε επίσης λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους φίλους αερομοντελιστές μέσω των αμέτρητων παρουσιάσεων αερομοντελιστικού και αεραθλητικού ενδιαφέροντος.
Επιτρέπουμε "τα μπανεράκια" και τις διαφημίσεις γιατί αυτή είναι και η έννοια της πραγματικής ελευθερίας του λόγου στο ίντερνετ.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
leonidas

Απάντηση: Σ. Ε. Φ.

Δημοσίευση από leonidas »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ!!!!
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ (EXO ENA FOCKE WOLF 190 RTF) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΤΙΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ......=B=!!!!ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Φ!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!!!!@P@
ankon

Δημοσίευση από ankon »

leonidas έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ!!!!
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ (EXO ENA FOCKE WOLF 190 RTF) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΤΙΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ......=B=!!!!ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Φ!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!!!!@P@

Φιλε μου Λεωνιδα
Νομιζω πρεπει να το ειχαμε ξανασυζητησει....αυτο το αεροπλανο δεν ειναι εκπαιδευτικο.....θα πρεπει να το βαλεις στην ακρη για αργοτερα .Υπαρχουν πολυ φθηνα εκπαιδευτικα μεσω των οποιων θα σου δωθει η δυνατοτητα να μαθεις να πετας.Τουλαχιστον αυτα συγχωρουν πολλες ατασθαλιες των δακτυλων.

Αγγελος
KM

Δημοσίευση από KM »

Μερικές φωτογραφίες από τη σημερινή μου επίσκεψη στο Σ.Ε.Φ.
Συνημμένα
Heli (4).JPG
Heli (4).JPG (36.98 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
Heli (3).JPG
Heli (3).JPG (18.75 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
Heli (2).JPG
Heli (2).JPG (55.65 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
Heli (1).JPG
Heli (1).JPG (65.2 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
Heli.JPG
Heli.JPG (44.54 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
KM

Δημοσίευση από KM »

μερικές ακόμη;;)
Συνημμένα
3d (4).JPG
3d (4).JPG (33.71 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
3d (3).JPG
3d (3).JPG (37.56 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
3d (2).JPG
3d (2).JPG (30.03 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
3d (1).JPG
3d (1).JPG (28.28 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
3d.JPG
3d.JPG (42.11 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
gxaid

Απάντηση: Απ: Σ. Ε. Φ.

Δημοσίευση από gxaid »

vtr έγραψε: Παναγιώτη εκεί πού λές, μαζεύονται αρκετά συχνά αυτοκινητάκηδες.
Πέραν τούτου δέν μομίζω νά βγάλει κανείς άκρη. !@/-=}{{

Τον τελευταίο καιρό μαζεύονται στο χωμάτινο λόφο κοντά στην είσοδο πολλοί αυτοκινητάδες.

Ενδεικτικά αναφέρω πως πρόσφατα - σε έναν άλλο χώρο που πέταγα - δύο αυτοκινητάδες με πλησίασαν για να ρωτήσουν συχνότητα. Απάντησα πως είμαι 2.4 και δε θα έχουμε πρόβλημα.

Επέμειναν - με αυστηρό πλέον ύφος - να μάθουν τη συχνότητά μου... w
airflight

Δημοσίευση από airflight »

χαιρετίζω όλη την παρέα του σεφ :>)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”