Multiplex Funclub (το ιπτάμενο γαϊδουράκι)
Απάντηση: Multiplex Funclub (το ιπτάμενο γαϊδουράκι)
Ξεκινάω να στέλνω βιντεάκια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το "τέρας" δυνατοτήτων
FUNCUB που τα κάνει "όλα και συμφέρει" αφού είναι ένα αεροπλάνο MULTIPURPOSE" έχωντας
πλέον τοποθετήσει και φώτα ναυσιπλοϊας ενώ αλλάχθηκαν οι παλιές μπαταρίες των 2600mah
με 3000mah στα 11.1V.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο Κωνσταντουδάκη για τις πολλαπλές βοήθειες που μου
πρόσφερε ώστε να παραμείνει το αεροπλάνο πτήσιμο, τον μοντελιστικό μου πατέρα Κώστα Παπαδόπουλο
που μου έμαθε να πετάω αλλά και τις κατασκευαστικές γνώσεις που έχω.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ολο το προσωπικό αλλά και τον κάτοχο της επιχείρησης καλοκαιρινών-χειμερινών δραστηριοτήτων TAVROPOS που μου παρείχαν την απόλυτη πρόσβαση στη παραλία ώστε
να έχω το αυτοκίνητο κοντά μου και να μπορώ να φορτίζω άμμεσα τις εφεδρικές μου μπαταρίες αλλά και
για την παροχή της σωστικής βάρκας που είχαν σε περίπτωση ανάγκης αν και δεν χρειάστηκε.
Τέλος θα ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΝΕΒΡΟΣ οπού και παρέμεινα 10 μέρες όσο και
το απόλυτα ευγενικό προσωπικό του για την φιλοξενία και τις οδηγίες που μου παρείχαν.
Κρίμα που τέτοια μέρη σαν της λίμνης Πλαστήρα δεν παραμένουν πρώτος προορισμός του Ελληνικού
πληθυσμού και το καλοκαίρι αφού οι παραλίες όσο και το νερό είναι πεντακάθαρο ώστε να συνδυάσουν
και καλοκαίρινα μπάνια.
Επισυνάπτω λοιπόν το πρώτο βίντεο.
Καλή σας απόλαυση.
https://www.youtube.com/watch?v=_0-uw9nnyyw
FUNCUB που τα κάνει "όλα και συμφέρει" αφού είναι ένα αεροπλάνο MULTIPURPOSE" έχωντας
πλέον τοποθετήσει και φώτα ναυσιπλοϊας ενώ αλλάχθηκαν οι παλιές μπαταρίες των 2600mah
με 3000mah στα 11.1V.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο Κωνσταντουδάκη για τις πολλαπλές βοήθειες που μου
πρόσφερε ώστε να παραμείνει το αεροπλάνο πτήσιμο, τον μοντελιστικό μου πατέρα Κώστα Παπαδόπουλο
που μου έμαθε να πετάω αλλά και τις κατασκευαστικές γνώσεις που έχω.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ολο το προσωπικό αλλά και τον κάτοχο της επιχείρησης καλοκαιρινών-χειμερινών δραστηριοτήτων TAVROPOS που μου παρείχαν την απόλυτη πρόσβαση στη παραλία ώστε
να έχω το αυτοκίνητο κοντά μου και να μπορώ να φορτίζω άμμεσα τις εφεδρικές μου μπαταρίες αλλά και
για την παροχή της σωστικής βάρκας που είχαν σε περίπτωση ανάγκης αν και δεν χρειάστηκε.
Τέλος θα ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΝΕΒΡΟΣ οπού και παρέμεινα 10 μέρες όσο και
το απόλυτα ευγενικό προσωπικό του για την φιλοξενία και τις οδηγίες που μου παρείχαν.
Κρίμα που τέτοια μέρη σαν της λίμνης Πλαστήρα δεν παραμένουν πρώτος προορισμός του Ελληνικού
πληθυσμού και το καλοκαίρι αφού οι παραλίες όσο και το νερό είναι πεντακάθαρο ώστε να συνδυάσουν
και καλοκαίρινα μπάνια.
Επισυνάπτω λοιπόν το πρώτο βίντεο.
Καλή σας απόλαυση.
https://www.youtube.com/watch?v=_0-uw9nnyyw
Το έκτο και τελευταίο !!!!!! Επιτέλους !!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=-dvc3eLx7OE
Ε εσένα μιλάω..... που άρχισες και μουρμουρίζεις ...... ναι εσένα. Προς ενημέρωση σου δεν τελείωσες ακόμα με μένα !!!!!
Σε λίγο αρχίζουν τα βίντεο πρώτου προσώπου !!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ε εσένα μιλάω..... που άρχισες και μουρμουρίζεις ...... ναι εσένα. Προς ενημέρωση σου δεν τελείωσες ακόμα με μένα !!!!!
Σε λίγο αρχίζουν τα βίντεο πρώτου προσώπου !!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- sukhoi.su29
Μα τα φτερά του μεγάλου "Ερμή".... φχαριστηθήκαμε πέταγμα .
Να 'σαι καλά Μάριε να πετάς πάντα και να χαίρεσαι .....μας ταξίδεψες.
Να 'σαι καλά Μάριε να πετάς πάντα και να χαίρεσαι .....μας ταξίδεψες.
Να είσαι καλά φίλε.
Εστώ μόνο για σένα που έγραψες τόσο καλά λόγια. τελικά άξιζε .... 2 μέρες που ανεβάζω
ξεκινώντας απο το πρωί και τελειώνωντας το βράδυ έδω και δύο μέρες.
Και έρχονται και άλλα καλύτερα
+(*)+(*)+(*)
Εστώ μόνο για σένα που έγραψες τόσο καλά λόγια. τελικά άξιζε .... 2 μέρες που ανεβάζω
ξεκινώντας απο το πρωί και τελειώνωντας το βράδυ έδω και δύο μέρες.
Και έρχονται και άλλα καλύτερα
+(*)+(*)+(*)
_P_P Δώσε πόνοοοοο Μαριέεεεε...., τέλειααααα...., καλά να περνάς & να πετάς... +(*)
Χρησταρας
Χρησταρας
Καλημέρααααααα .......πρώτος πόνος .......+(*)https://www.youtube.com/watch?v=2U1Cat9kZik
Δεύτερον μέρος .... από Tavropos Club......https://www.youtube.com/watch?v=pt3Hocf-E8o
Με τα τιμής εντός ολίγου σας θα παρουσιάσω το βίντεο από τις Ελληνικές Αλπεις
προσπαθώντας να "χορέψω" με την μελωδία του χορού των Κύκνων.
+(*)+(*)
προσπαθώντας να "χορέψω" με την μελωδία του χορού των Κύκνων.
+(*)+(*)
- sukhoi.su29
Τσαϊκόφσκι 3D...?
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Τσαϊκόφσκι 3D...?
Λίμνη των Κύκνων στις Ελληνικές 'Αλπεις !!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με μιρορ συννεφα.
- sukhoi.su29
Μάριε , ποιά καμερούλα "φοράει" το funcub ?