Κατασκευη scratch HOWARD DGA-3 "Pete"

ankon

Απάντηση: Κατασκευη HOWARD DGA-3 "Pete"

Δημοσίευση από ankon »

teresos έγραψε: Γειά σας Κ. Αγγελε...
Μέ λένε Γιώργο και είμαι από Θεσσαλονίκη.
Κατ' αρχάς να σας πω μπράβω γιά την υπέροχη κατασκευή .
Το αεροπλάνο είναι απλά .....Πανέμορφο.

Στό 8ο πόστ αναφέρετε ότι χρησιμοποιήσατε αλουμινένιο wing tube
ποιότητας 6063 ...
Μπορείτε να μού πείτε από πού μπορώ να προμηθευτώ ίδιας ποιότητας
σωλήνα η και σκληρότερο διαμέτρου 18-20 χιλ.
Τά μεγέθη είναι στάνταρ η κόβοντε με το μέτρο ?

Σας ευχαριστώ
Γιώργος

Γεια σου Γιωργο
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Το αλουμινιο το προμηθευτηκα απο ενα εισαγωγεα στον Πειραια .Δυστυχως πωλειται σε εξαμετρο,οποτε πρεπει να το παρεις ολο μαζι.Σκληροτερο δεν υπαρχει σε αυτον και δεν γνωριζω αν εχει αλλος.Ολες οι προσπαθειες που εκανα εμειναν ακαρπες,
Η εταιρεια λεγεται ARENAL Πολυδευκους 42 τηλ. 2104176452

ΜΦΧ
Αγγελος
xristos

Δημοσίευση από xristos »

εχω ενα απλο ερωτημα προς τον συντακτη του θεματος..........

αφου εχεις τοσα πολλα εργαλεια και σιγουρα μεγαλη εμπειρια στις κατασκευες με ξυλο γιατι δεν φτιαχνεις ενα λιγο μεγαλυτερο για να μπαινεις και εσυ μεσα ;;;;φυσικα οχι το ιδιο αλλα ενα απο τα πολλα homebield αεροπλανα που εχω δει στο διαδυκτιο....... αυτην την απορια την ειχα παντα σχετικα με οσους ασχολουνται με μεγαλα μοντελα αεροπλανων
Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

xristos έγραψε: εχω ενα απλο ερωτημα προς τον συντακτη του θεματος..........

αφου εχεις τοσα πολλα εργαλεια και σιγουρα μεγαλη εμπειρια στις κατασκευες με ξυλο γιατι δεν φτιαχνεις ενα λιγο μεγαλυτερο για να μπαινεις και εσυ μεσα ;;;;φυσικα οχι το ιδιο αλλα ενα απο τα πολλα homebield αεροπλανα που εχω δει στο διαδυκτιο....... αυτην την απορια την ειχα παντα σχετικα με οσους ασχολουνται με μεγαλα μοντελα αεροπλανων

Δεν καταλαβαινω αν μιλας σοβαρα η κανεις πλακα.
Αν κανεις πλακα ειναι πολυ ακομψη.
Αν μιλας σοβαρα...ο τροπος γραφης σου ειναι στο οριο της παραξηγησεως.

Παντως οτι και να κανεις...ασε τους κατασκευαστες των giant (και εμας που χαζευουμαι τα αεροπλανα τους) να κανουν οτι θελουν και ασχολεισου εσυ με τα αεροπλανακια σου.
teresos

Δημοσίευση από teresos »

ankon έγραψε: Γεια σου Γιωργο
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Το αλουμινιο το προμηθευτηκα απο ενα εισαγωγεα στον Πειραια .Δυστυχως πωλειται σε εξαμετρο,οποτε πρεπει να το παρεις ολο μαζι.Σκληροτερο δεν υπαρχει σε αυτον και δεν γνωριζω αν εχει αλλος.Ολες οι προσπαθειες που εκανα εμειναν ακαρπες,
Η εταιρεια λεγεται ARENAL Πολυδευκους 42 τηλ. 2104176452

ΜΦΧ
Αγγελος

Ευχαριστώ πολύ Κ. Αγγελε.

Γιώργος
ankon

Δημοσίευση από ankon »

xristos έγραψε: εχω ενα απλο ερωτημα προς τον συντακτη του θεματος..........

Φιλε μου
Πρωτον δεν με ενδιαφερει αυτο που λες.Δευτερον, αν με ενδιεφερε ,δεν εχω ουτε τον χωρο ουτε τα χρηματα.Οποτε δεν με απασχολει καθολου.Αν καποιος μπορει και θελει μπορω να τον βοηθησω.
Οσο για την "παρεξηγηση" οπως λεει και ο Αλεξης δεν τιθεται κανενα θεμα,στην ηλικια που ειμαι τα εχω ξεπερασει ολα αυτα,ο καθενας μπορει να κανει οτι ερωτησεις θελει και να παιρνει τις απαντησεις του!!

ΜΦΧ
Αγγελος Κοντοσκιδης
xristos

Δημοσίευση από xristos »

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας !!!

φυσικα δεν ηθελα να κοροιδεψω κανεναν !!!
απλα σκεφτωμουν οτι εαν ενας μοντελιστης μπορει να φτιαξει ενα ξυλινο αεροπλανο με "οι διαστασεις του ειναι 1/3 με εκπετασμα 2.1 μετρα "
σιγουρα θα μπορουσε να φτιαξει ενα σαν το πιο κατω FP-404 http://www.fisherflying.com/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=22

με διαστασεις ανοιγμα πτερυγων 18 ποδια δηλαδη 5.4 μετρα......δηλαδη 2.5 η καθε μιση πτερυγα ...ολα απο κιτ σαν τα τηλεκατευθηνομενα μοντελα και τιμη στην συνδεση http://www.fisherflying.com/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=29
δηλαδη οχι και πολλα λεφτα αν σκεφτει κανεις ποσα δαπανα καποιος για τα αερομοντελλα του...... ειδικα οταν εχει 2-3 γιγαντια αεροπλανα........

φυσικα ειναι και θεμα επιλογης του καθενος δηλαδη ας πουμε εγω ασχολουμε με αερομοντελλα γιατι δεν μπορω να εχω ενα αληθινο μικρο αεροπλανακι κτλ για αυτο το θεωρησα φυσικο να θεσω μια τετοια ερωτηση #**
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Χρηστο αν κατσεις και υπολογισεις τιμες για αυτο το πανεμορφο αεροπλανο μαλλον θα βγεις απο τα παραθυρα. Πρωτα ο χωρος που θα το κατασκευασεις πρεπει να ειναι τεραστιος ,δηλαδη μια αποθηκη εργαστηριο.Μηχανη και σερβο μια περιουσια.Εγω θα το υπολογιζα πληρες κοστος γυρω στις 20.000- 25.000 ευρω.Πραγμα απαραδεκτο για το χομπι μου.Τα αεροπλανα που κατασκευαζω εγω κοστιζουν το 1/25 αυτου του ποσου.Τωρα αν θες να το ξεκινησεις εσυ ...να βαλουμε κανενα χερι γνωσης.
ΜΦΧ
Αγγελος
xristos

Δημοσίευση από xristos »

δεν μπορω να φτιαξω εγω ενα τετοιο αεροπλανο , απλα που και που ονειροπολω, και σκεφτωμε τι καλα θα ηταν............w
Ροδόλφος Μπάκας

Δημοσίευση από Ροδόλφος Μπάκας »

Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά προς χάρην συντομίας θα πω τούτο:ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!
KM

Δημοσίευση από KM »

Λίγο πριν την πρώτη πτήση...

http://www.youtube.com/watch?v=xsqqtpo7SYk&feature=player_embedded
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Πολύ ωραίο....τι να λέμε τώρα.

Άντε και καλοτάξιδο να είναι.
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Kωστα ,ευχαριστω για το καταπληκτικο Video που τραβηξες,καθως και το φιλο μου Χρηστο (carapis) για την παρεα και την μεταφορα του μοντελου.Τα πραγματα δεν πηγαν οπως θα ηθελα καθως το μοντελο δεν μπορεσε να πεταξει.Το ψηλο γρασιδι δημιουργουσε φρενο και η ταχυτητα απογειωσης ηταν μικρη. Ελπιζω αυτην την εβδομαδα να καταφερω να το πεταξω σε καποιον αλλο χωρο με ασφαλτο.
Να 'στε καλα παιδια.

ΜΦΧ
Αγγελος
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καθε εμπόδιο σε καλό...........
next time
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Παιδια γεια σας

Καταπληκτικο μοντελο και αψογη δουλεια απο τον Αγγελο για μια φορα ακομη...!!!
Ενα μοντελο που χαιρεσε να το βλεπεις,χορταστικο και ομορφο,Αγγελε μπραβο !!!

Χαρα μου να βοηθαω φιλους με την ιδια αρρωστια,ισως και μεγαλυτερη απο την δικια μου, χαχαχαχα...!
Ειναι μονο ευχαριστηση και χαρα να 'κουβαλαω' στο αυτοκινητο μου τετοιου ειδους κατασκευες που εχουν πανω τους μερακι, κοπο, και κομματι απο τον κατασκευαστη τους, ειναι πραγματα που αξιζουν τον 'κοπο'...!!!

Περασαμε σχεδον τελεια, αντε να'μαστε καλα να ξαναπαμε και συντομα,ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕεεεεεεεε...!!!
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: καθε εμπόδιο σε καλό...........
next time

+1

Υπομονή...και...άσφαλτο w
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Αεροπλάνα”