Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων
Απάντηση: Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων
Εχεις πολυ πλακα,αλλα καταλαβαινω τη συγχιση που εχεις παθει εσυ κι οι φιλοι σου.......(και που`σαι ακομη).
ΠΑμε λοιπον απο την αρχη,ανωνυμε συκοφαντη:
Σε ολες μας τις εκδρομες εχουμε μεγαλη συμετοχη και ολα μας τα μελη πετανε ΔΩΡΕΑΝ!!!!ΤΑ 3 ατομα παραιτηθηκαν γιατι υπεκυψαν στην πλυση εγκεφαλου που εγινε απο μελη του ΔΣ της Αερολεσχης με σκοπο να καταστρεψουν την ομορφη προσπαθεια που καναμε εδω και καιρο.Μηπως ειναι τυχαιο οτι τους πλησιασατε ταζοντας τους λαγους με πετραχειλια?Μονοι τους παραιτηθηκαν,δεν τους εδιωξε κανεις,και για να τελειωνουμε δεν προσφεραν τιποτα στη Λεσχη γιατι το ενδιαφερον τους ητανε αλλου απο την αρχη.Οποτε χαρη μας κανατε που τους πηρατε και μας απαλλαξατε απο την παρουσια τους.
Δεν ψαχνω κανενα θυμα,το μοτοανεμοπτερο το αγορασα με δικα μου χρηματα,και θα μεινει ιδιωτικο με το αντιστοιχο κοστος σε αντιθεση με της Αερολεσχης σας που 15 χρονια το δηλωνετε Λεσχικο ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι ιδιωτικο(και πετουσε παρανομα).Αυτοι που με μαθανε να πεταω,ειναι οι εκπαιδευτες της ΑΝΛΑ.Στα Γιαννενα δεν υπηρχε ποτε εκπαιδευτης.Η ιστοσελιδα μας εγινε με αποφαση του ΔΣ,νομιμα και οπως προβλεπεται.Εχουμε κανει πολυ περισσοτερα ΔΣ απ`οτι φανταζεσαι(και σιγουρα περισσοτερα απο τη Λεσχη σου).
Κι αν ζοριζεσαι τελικα τοσο πολυ,ασχολησου με την "παραγκα" σας που παει για οριστικο λουκετο οπως φαινεται......:D
Αντε και περαστικα σου........(θα περασει μην κλαις).
ΠΑμε λοιπον απο την αρχη,ανωνυμε συκοφαντη:
Σε ολες μας τις εκδρομες εχουμε μεγαλη συμετοχη και ολα μας τα μελη πετανε ΔΩΡΕΑΝ!!!!ΤΑ 3 ατομα παραιτηθηκαν γιατι υπεκυψαν στην πλυση εγκεφαλου που εγινε απο μελη του ΔΣ της Αερολεσχης με σκοπο να καταστρεψουν την ομορφη προσπαθεια που καναμε εδω και καιρο.Μηπως ειναι τυχαιο οτι τους πλησιασατε ταζοντας τους λαγους με πετραχειλια?Μονοι τους παραιτηθηκαν,δεν τους εδιωξε κανεις,και για να τελειωνουμε δεν προσφεραν τιποτα στη Λεσχη γιατι το ενδιαφερον τους ητανε αλλου απο την αρχη.Οποτε χαρη μας κανατε που τους πηρατε και μας απαλλαξατε απο την παρουσια τους.
Δεν ψαχνω κανενα θυμα,το μοτοανεμοπτερο το αγορασα με δικα μου χρηματα,και θα μεινει ιδιωτικο με το αντιστοιχο κοστος σε αντιθεση με της Αερολεσχης σας που 15 χρονια το δηλωνετε Λεσχικο ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι ιδιωτικο(και πετουσε παρανομα).Αυτοι που με μαθανε να πεταω,ειναι οι εκπαιδευτες της ΑΝΛΑ.Στα Γιαννενα δεν υπηρχε ποτε εκπαιδευτης.Η ιστοσελιδα μας εγινε με αποφαση του ΔΣ,νομιμα και οπως προβλεπεται.Εχουμε κανει πολυ περισσοτερα ΔΣ απ`οτι φανταζεσαι(και σιγουρα περισσοτερα απο τη Λεσχη σου).
Κι αν ζοριζεσαι τελικα τοσο πολυ,ασχολησου με την "παραγκα" σας που παει για οριστικο λουκετο οπως φαινεται......:D
Αντε και περαστικα σου........(θα περασει μην κλαις).
Αναγκαζομαι για αλλη μια φορα να ξεκαθαρισω τα αυτονοητα,μιας και καποια ηλιθια "ανθρωπακια" με κατηγορουν οτι εκπροσωπω τη Λεσχη μας απο εδω μεσα.Το εχω ξαναγραψει,οτι τον μονο που εκπροσωπω,ειναι τον εαυτο μου.Το καταλαβετε βλακονδιοι?Το nickname που χρησιμοποιω ειναι το πραγματικο μου ονομα και ολοι ξερουν ποιος ειμαι.Ισως θα ηταν χρησιμο οι διαχειριστες να υποχρεωσουν ολα τα μελη,να υπογραφουν με το πραγματικο τους ονομα στο τελος καθε κειμενου ωστε να ξεσκεπαστουν(ή να ξεκουμπιστουν)καποιοι ανωνυμοι συκοφαντες.Το εχω δει και σε αλλα forum και το προτεινω ανεπιφυλακτα.
Το οτι χρησιμοποιω το σημα της Λεσχης μου,δεν με βαφτιζει εκπροσωπο,ειναι γνωστο στο ΔΣ μας,και δεν ειναι επιληψιμο.Σαφως και ενοχλει καποιους η διαφημιση που κανω στη Λεσχη μας,αλλα δε θα τους δωσουμε λογαριασμο.Ενοχλουν βεβαια περισσοτερο οι σωστες βασεις που εχουμε βαλει,και τα υγιη ατομα που εχουμε μελη μας.Καποιοι μας ειδαν ανταγωνιστικα και συνεχιζουν τον υπογειο και βρωμικο πολεμο εναντιον της Λεσχης μας.Εγω θα συνεχισω να υποστηριζω τη σωστη αποψη και τις αγνες προθεσεις των μελων μας.
Ο πανικος καποιων τους εχει μεταβαλει σε αλοφρονα οντα που απειλουν και βριζουν μη ξεροντας πως αλλιως να αντιδρασουν.
Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα.......!@/-=}{{
Το οτι χρησιμοποιω το σημα της Λεσχης μου,δεν με βαφτιζει εκπροσωπο,ειναι γνωστο στο ΔΣ μας,και δεν ειναι επιληψιμο.Σαφως και ενοχλει καποιους η διαφημιση που κανω στη Λεσχη μας,αλλα δε θα τους δωσουμε λογαριασμο.Ενοχλουν βεβαια περισσοτερο οι σωστες βασεις που εχουμε βαλει,και τα υγιη ατομα που εχουμε μελη μας.Καποιοι μας ειδαν ανταγωνιστικα και συνεχιζουν τον υπογειο και βρωμικο πολεμο εναντιον της Λεσχης μας.Εγω θα συνεχισω να υποστηριζω τη σωστη αποψη και τις αγνες προθεσεις των μελων μας.
Ο πανικος καποιων τους εχει μεταβαλει σε αλοφρονα οντα που απειλουν και βριζουν μη ξεροντας πως αλλιως να αντιδρασουν.
Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα.......!@/-=}{{
Το πρώτο υπερελαφρό αεροπλάνο στα Γιάννενα έφτασε, έχει ενταχθεί στη δύναμη της Λέσχης μας(παραμένοντας ιδιωτικό),και σε λίγες μέρες θα απογειωθεί από το τοπικό αεροδρόμιο παρ`όλες τις ενέργειες που έγιναν από κάποιους ώστε αυτό να μη συμβεί.....:D. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα βίντεο από τις πτήσεις του.
http://www.lai.gr/
http://www.lai.gr/
Ενα μεγαλο μπράβο στην λέσχη σας+(*)
-
Τι κουκλα,-v-tail-αρα ειναι αυτη Σωκρατης???
Τι γινεται ρε παιδια?......Εδω βλεπω εργα με τα ματια μου,οχι λογια.
Εαν ερθω προς Ιωαννινα μπορω να πεταξω και εγω μαζι σας?
Τοσο απλα?
Το ιδιο συμβαινει και με τις αλλες αερολεσχες στην Ηπειρο???
Τι γινεται ρε παιδια?......Εδω βλεπω εργα με τα ματια μου,οχι λογια.
Τοσο απλα?
fazerdreamer έγραψε: ↑Τι γινεται ρε παιδια?......Εδω βλεπω εργα με τα ματια μου,οχι λογια.
Τοσο απλα?
Μην βαζεις φωτιές εσυ. Θα αρχίσουν πάλυ να τρωγονται>F<
Παιδια τα πραγματα στα Γιαννενα δεν ειναι τοσο ονειρικα οσο μερικοι θελουν να δειξουν.Γινεται τεραστιος αγωνας να ξεπεραστουν νοοτροπιες του παρελθοντος κι ευτυχως στη Λεσχη μας εχουμε νεα ατομα,αφθαρτα που δουλευουν χωρις να ασχολουνται με αλλους.....
Υπαρχει ενα θεμα με καποιους υπαλληλους της ΥΠΑ στο αεροδρομιο,αλλα μετα απο μαραθωνιο αγωνα(καταγγελιες κλπ)κατι παει να γινει.Σε σημερινη συζητηση που ειχα με γενικο διευθυντη της ΥΠΑ μου ειπε οτι οντως υπαρχει προβλημα με καποιους υπαλληλους τους,και πως καλα κανουμε και παλευουμε,φωναζουμε γιατι ετσι θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.
Σχετικα με το αεροπλανακι μου τωρα,σας ευχαριστω για τις ευχες σας,ειναι οντως κουκλι(τωρα το βαφω)και σκεφτομαι(Στεφανε)μελλοντικα να δοκιμασω ενα Jet κινητηρα μιας και εχει πολυ μικρο βαρος αλλα κυριως V-tail που ευννοει τετοιες λυσεις.Βεβαια βγαινει και με ηλεκτρικο μοτερ αλλα προτιμω το Jet.Ισως το Σαββατοκυριακο που ερχεται καταφερω να το πεταξω πρωτη φορα και θα βαλω αρκετα βιντεακια απο τις πτησεις.Προς το παρον δεν εχουμε ακομη διθεσιο αεροπλανο(ειμαστε σωματειο καποιων μηνων)αλλα ελπιζουμε και θα παλεψουμε, σε ενα χρονο απο τωρα,να εχουμε σχολη υπερελαφρων(την πρωτη στην Ηπειρο).Αυτα προς το παρον(παω να βαψω.....).Ειστε ολοι ευπροσδεκτοι στη Λεσχη μας,οποτε περασετε απο Γιαννενα,ειμαστε καθε μερα στο αεροδρομιο κανοντας διαφορες δουλειες.
Να ειστε ολοι καλα.
Υπαρχει ενα θεμα με καποιους υπαλληλους της ΥΠΑ στο αεροδρομιο,αλλα μετα απο μαραθωνιο αγωνα(καταγγελιες κλπ)κατι παει να γινει.Σε σημερινη συζητηση που ειχα με γενικο διευθυντη της ΥΠΑ μου ειπε οτι οντως υπαρχει προβλημα με καποιους υπαλληλους τους,και πως καλα κανουμε και παλευουμε,φωναζουμε γιατι ετσι θα αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.
Σχετικα με το αεροπλανακι μου τωρα,σας ευχαριστω για τις ευχες σας,ειναι οντως κουκλι(τωρα το βαφω)και σκεφτομαι(Στεφανε)μελλοντικα να δοκιμασω ενα Jet κινητηρα μιας και εχει πολυ μικρο βαρος αλλα κυριως V-tail που ευννοει τετοιες λυσεις.Βεβαια βγαινει και με ηλεκτρικο μοτερ αλλα προτιμω το Jet.Ισως το Σαββατοκυριακο που ερχεται καταφερω να το πεταξω πρωτη φορα και θα βαλω αρκετα βιντεακια απο τις πτησεις.Προς το παρον δεν εχουμε ακομη διθεσιο αεροπλανο(ειμαστε σωματειο καποιων μηνων)αλλα ελπιζουμε και θα παλεψουμε, σε ενα χρονο απο τωρα,να εχουμε σχολη υπερελαφρων(την πρωτη στην Ηπειρο).Αυτα προς το παρον(παω να βαψω.....).Ειστε ολοι ευπροσδεκτοι στη Λεσχη μας,οποτε περασετε απο Γιαννενα,ειμαστε καθε μερα στο αεροδρομιο κανοντας διαφορες δουλειες.
Να ειστε ολοι καλα.
-
Οχι ρε φιλε..μια ερωτηση εκανα!Δεν προσβαλλα,δεν εθιξα κανεναν!Ειδα εργο και μεσα μου εδωσα βαρος στο παλατζο.Και λεω το ιδιο συμβαινει και στις αλλες αερολεσχες?,θα ανεβω Γιαννενα ρε παιδι μου και θελω να ξερω τι πρεπει να περιμενω._Β_Ο
-
Πολύ ωραίο το αεροπλανάκι, φανταστικό, και ακόμα πιο ωράια που μπορεί και διπλώνει και μεταφέρεται άνετα με τρέϊλερ.
Θα μπορούσαν να δωθούν τεχνικά στοιχεία και αν είναι ιδιοκατασκευή απο κίτ?
Ηλεκτρικό μοτέρ ? Για δώσε και σε αυτό στοιχεία.
Θα μπορούσαν να δωθούν τεχνικά στοιχεία και αν είναι ιδιοκατασκευή απο κίτ?
Ηλεκτρικό μοτέρ ? Για δώσε και σε αυτό στοιχεία.
Παιδια το απογευμα θα βαλω ενδιαφερουσες πληροφοριες(χαρακτηριστικα,βιντεο).Στεφανε εχω σκοπο να το δινω και σε αλλους να το πετανε,θελει προσοχη γιατι εχει μια υπερευαισθησια στο Pitch(με ενα δαχτυλακι κανει loop!!!!),αλλα πιστευω οτι χειριστες που εχουν εμπειρια σε ανεμοπτερα και αεροπλανα δεν θα εχουν προβλημα.Παρε πτυχιο κι ελα για Test drive.Το επομενο βημα ειναι ανεμοπτερο στα Γιαννενα και απογειωση με αυτοκινητο.ευτυχως λογω των εργων,καθαριζονται και οι χωροι παραπλευρα του κυριως διαδρομου κι ετσι ειναι οτι πρεπει για ανεμοπτερο.Εχουμε και χωρο να φιλοξενησουμε κοσμο οποτε μην το σκεφτεστε,ελατε.
ΥΓ.Ταχυτητα stall:65χλμ/ωρα, Vne:240χλμ/ωρα, +6g,-4g
ΥΓ.Ταχυτητα stall:65χλμ/ωρα, Vne:240χλμ/ωρα, +6g,-4g
δειτε 2 ενδιαφεροντα βιντεακια με ηλεκτροκινητα "Moni".
http://www.youtube.com/watch?v=E4MNWusxq6A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6RNhVafyVTE
Εχω και το manual σε μορφη pdf,αλλα δεν ξερω πως γινεται να το ανεβασω.....
Η μονη διαφορα που εχει το δικο μου ειναι οτι χρησιμοποιει τον MZ-201 (45HP) αντι του παλιου KFM(25HP)κι ετσι ειναι αρκετα πιο γρηγορο....
http://www.youtube.com/watch?v=E4MNWusxq6A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6RNhVafyVTE
Εχω και το manual σε μορφη pdf,αλλα δεν ξερω πως γινεται να το ανεβασω.....
Η μονη διαφορα που εχει το δικο μου ειναι οτι χρησιμοποιει τον MZ-201 (45HP) αντι του παλιου KFM(25HP)κι ετσι ειναι αρκετα πιο γρηγορο....
-
Πωπωωωωω....Νομίζω ότι ερωτεύτηκα!!χαχαχα....
Σωκράτη , μια βολτούλα όπως και δήποτε...ακόμα και με το αζημίωτο^%^^%^
Σωκράτη , μια βολτούλα όπως και δήποτε...ακόμα και με το αζημίωτο^%^^%^
Κατσε να το δεις με το νεο του βαψιμο.......^%^
Οπως ειπα(και το εννοω)το δινω για πτηση δωρεαν,σε οποιον θελει να το δοκιμασει.Απλα δεν ειναι για αρχαριους.οσοι ενδιαφερονται πραγματικα ας ριξουν μια ματια σε σχετικα forum οπου υπαρχουν ενδιαφερουσες πληροφοριες απο ιδιοκτητες τετοιων α/φων.Εχει πολυ πλακα κι ειναι στην ουσια μια παιχνιδομηχανη.Κανει ωραια ακροβατικα(παντα με αλεξιπτωτο)κι η θεση του χειριστη μοιαζει πολυ με αυτων των F-16.Το δεξι χερι ξεκουραζεται και το πετας με πολυ μικρες κινησεις του καρπου.εκει θελει εξοικειωση,κατα τ`αλλα δεν θεωρω οτι ειναι κατι το extreme,απλα θελει μια εμπειρια απο ανεμοπτερα κι αεροπλανα.Απο δευτερα που θα εχει τελειωσει το βαψιμο,θα το δοκιμασω και στον αερα.Σας περιμενουμε στα Γιαννενα.
Οπως ειπα(και το εννοω)το δινω για πτηση δωρεαν,σε οποιον θελει να το δοκιμασει.Απλα δεν ειναι για αρχαριους.οσοι ενδιαφερονται πραγματικα ας ριξουν μια ματια σε σχετικα forum οπου υπαρχουν ενδιαφερουσες πληροφοριες απο ιδιοκτητες τετοιων α/φων.Εχει πολυ πλακα κι ειναι στην ουσια μια παιχνιδομηχανη.Κανει ωραια ακροβατικα(παντα με αλεξιπτωτο)κι η θεση του χειριστη μοιαζει πολυ με αυτων των F-16.Το δεξι χερι ξεκουραζεται και το πετας με πολυ μικρες κινησεις του καρπου.εκει θελει εξοικειωση,κατα τ`αλλα δεν θεωρω οτι ειναι κατι το extreme,απλα θελει μια εμπειρια απο ανεμοπτερα κι αεροπλανα.Απο δευτερα που θα εχει τελειωσει το βαψιμο,θα το δοκιμασω και στον αερα.Σας περιμενουμε στα Γιαννενα.
Αυριο(Σαββατο) και μεθαυριο ελπιζουμε να δουμε το πρωτο ενταγμενο στη Λεσχη μας αεροπλανο να πεταει πανω απο τα Γιαννενα.Σε 10 μερες υπαρχει σοβαροτατο ενδεχομενο να εχουμε κι ενα διθεσιο για ολο το καλοκαιρι(απο αλλη Λεσχη).Ραντεβου στο αεροδρομιο για τις σαμπανιες.
ΥΓ.προς τους "γνωστους" αποδεκετες:αυριο θα ειναι stand by εισαγγελεας και ολα τα τοπικα καναλια,σε περιπτωση που καποιος εχει αντιρηση για τα παραπανω.Δηλωσεις θα γινουν ετσι κι αλλιως για να μαθαινει ο κοσμος με ποιους εχει να κανει.......~!!
ΥΓ.προς τους "γνωστους" αποδεκετες:αυριο θα ειναι stand by εισαγγελεας και ολα τα τοπικα καναλια,σε περιπτωση που καποιος εχει αντιρηση για τα παραπανω.Δηλωσεις θα γινουν ετσι κι αλλιως για να μαθαινει ο κοσμος με ποιους εχει να κανει.......~!!
-
Τί εννοείς?????:p
Τί εννοείς?????:p