Corroplast pss gliders
-
Απάντηση: Corroplast pss gliders
σχέδιo mig3 έχει????........... η θα μας πάρει τον αέρα ο mogolos με το θεριό!!!
Εκτός πάλι και αν θέλει να "ρίξουμε" το ESM στην πλαγιά
Εκτός πάλι και αν θέλει να "ρίξουμε" το ESM στην πλαγιά
-
Τον εχω ικανο....
ναι εχει σχεδιο,οπως και πολλα αλλα,ειναι στη διευθυνση στο rcgroups που εχω ανεβασει στην αρχη του θεματος.Αν βρίσκαμε και 2χιλ corroplast,λιγοτερη θερμοκολλα,θα γλιτώναμε πολύ βαρος από τα φτερα ακομα...#**αλλα πιστευω και με τα 3χιλ θα ειμαστε ενταξει.Στην πραξη θα δειξει..(O)#
Αντε...ξεκινα το Μig.../!/!*
ναι εχει σχεδιο,οπως και πολλα αλλα,ειναι στη διευθυνση στο rcgroups που εχω ανεβασει στην αρχη του θεματος.Αν βρίσκαμε και 2χιλ corroplast,λιγοτερη θερμοκολλα,θα γλιτώναμε πολύ βαρος από τα φτερα ακομα...#**αλλα πιστευω και με τα 3χιλ θα ειμαστε ενταξει.Στην πραξη θα δειξει..(O)#
Αντε...ξεκινα το Μig.../!/!*
-
πρέπει να βρώ χρόνο να πάω για το υλικό
Τα απογεύματα είναι ανοικτά?
Ξεκινώ την αναζήτηση του σχεδίου τώρα!!!!!
Τα απογεύματα είναι ανοικτά?
Ξεκινώ την αναζήτηση του σχεδίου τώρα!!!!!
-
να το !!!!!!!!! Ωχ !!άναψα !! αρκεί να βρώ λευκό υλικό!@/-=}{{
Είναι το 7 αλλά θα το βαφτίσω
Είναι το 7 αλλά θα το βαφτίσω
- Συνημμένα
-
[Η επέκταση pdf έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]
-
[Η επέκταση pdf έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]
-
- IMG_8007.jpg (160.11 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
-
Τελειο είναι.....το ρωσιδακι ~!!
Ναι νομιζω ότι είναι ανοιχτα,ωρες καταστημάτων...όταν πηγα εγω ειχε ασπρο,πρασινο,κοκκινο,κιτρινο και σκουρο μπλε.
Ναι νομιζω ότι είναι ανοιχτα,ωρες καταστημάτων...όταν πηγα εγω ειχε ασπρο,πρασινο,κοκκινο,κιτρινο και σκουρο μπλε.
Ανδρέα έγινε φανταστικό.....για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα βγει τόσο προσεγμένη μια κατασκευή από κοροπλαστ...
Λυπάμαι μονο που δεν είμαι μαζί σας να πετάξουμε παρέα....
Με το video που πόσταρες έβαλες φωτιές....Με βλέπω να ετοιμάζω και κανένα "τζετακι" για pss,όταν τελειώσουν όλα αυτά που έχω βάλει ήδη μπροστά.
Για άλλη μια φορα ....άψογη κατασκευή.
Περιμένω βιντεάκι.
Λυπάμαι μονο που δεν είμαι μαζί σας να πετάξουμε παρέα....
Με το video που πόσταρες έβαλες φωτιές....Με βλέπω να ετοιμάζω και κανένα "τζετακι" για pss,όταν τελειώσουν όλα αυτά που έχω βάλει ήδη μπροστά.
Για άλλη μια φορα ....άψογη κατασκευή.
Περιμένω βιντεάκι.
Aνδρεας Μανδαρακας έγραψε: ↑Ευχαριστω..με τέτοιον αερα ειχω σκοπο να κανω την πρωτη του πτηση....θα δειξει.
Την τεχνικη αυτην την αναφεραν προσφατα και τα παιδια στο φορουμ στο θεμα
http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=71907#post71907
Εγω εχω παρει παλιοτερα για ένα scale Project εδώ http://www.decalpaper.com.Τα
τυπωνεις στον εκτυπωτή σου και επειτα το τυπωμενο film φευγει εμποτιζοντας το στον νερο.Περιγραφει αναλυτικα τον τροπο στο site.Το φιλμ είναι πολύ λεπτο και το προστατεύεις επειτα με ένα περασμα ματ διαφανους βερνικιού.Μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα όπως γραμματα ,σηματα,γραφικα,αφου πρωτα τα διαμορφώσεις καταλληλα στον υπολογιστη σου,με επαγγελματικο αποτέλεσμα.
Αναμενω φωτο από το corromig και το setup σου....
Τρομερό αποτέλεσμα Ανδρέα.
Στην πρώτη πτήση θα σου κάνω παρέα με αυτό......
- Συνημμένα
-
- DHVampire.jpg (289.13 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
- sukhoi.su29
Αντε να δούμε.... τι θα γίνει με τις φωτογραφίες >:(>:(>:(
-
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Αντε να δούμε.... τι θα γίνει με τις φωτογραφίες >:(>:(>:(
όλα λειτουργούν κανονικά εκτός απο την προεπισκόπιση η οποία θα λειτουργήσει σύντομα
-
Eυχαριστω φιλοι...+(*)
Βασιλη αν πεταξει για τον λογο που θελω τοτε αξιζε ο πειραματισμος...μου ειχε κανει εντυπωση μεγαλη το τι μπορεις να φτιαξεις με αυτό το υλικο και μου φανηκε περιεργο και για αυτό το δοκιμασα και ειχε πολύ πλακα.Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβάσουμε και βιντεακι...να δω θα πειστουν και αλλοι να μπουν στο "τρυπακι"και να εχουμε dogfights~!!.Το τζετακι με περιμενει ανυπομονα....
Ανδρεα τρομερο θεμα για pss.....αντε να πληθαινει το σμηνος~!!
Βασιλη αν πεταξει για τον λογο που θελω τοτε αξιζε ο πειραματισμος...μου ειχε κανει εντυπωση μεγαλη το τι μπορεις να φτιαξεις με αυτό το υλικο και μου φανηκε περιεργο και για αυτό το δοκιμασα και ειχε πολύ πλακα.Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβάσουμε και βιντεακι...να δω θα πειστουν και αλλοι να μπουν στο "τρυπακι"και να εχουμε dogfights~!!.Το τζετακι με περιμενει ανυπομονα....
Ανδρεα τρομερο θεμα για pss.....αντε να πληθαινει το σμηνος~!!
-
το υλικό δεν υπάρχει στο μαγαζίw
πω πω!Ανδρεα μπραβο πολυ καλο!ελπιζω να σου κανει τα χατηρια και στο βουνο οπως εσυ θελεις.
βρε μανια που εχουν καποιοι ανθρωποι να μην αφηνουν τους αλλους σε ηρεμια!!!Ru@%Ru@%
βρε μανια που εχουν καποιοι ανθρωποι να μην αφηνουν τους αλλους σε ηρεμια!!!Ru@%Ru@%
-
Οριστε και το δικο μου!!!
Corromig στα 1250gr περιπου.Δεν ειχα ασχοληθει με βαψιμο καθως δεν ηξερα αν θα πεταει και καθολου...
Αργοτερα θα ανεβασω και βιντεο!!!
Corromig στα 1250gr περιπου.Δεν ειχα ασχοληθει με βαψιμο καθως δεν ηξερα αν θα πεταει και καθολου...
Αργοτερα θα ανεβασω και βιντεο!!!
- Συνημμένα
-
- 2013-09-05 19.55.29.jpg (167.96 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
-
- 2013-09-05 19.55.18.jpg (266.1 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
-
- 2013-09-05 19.55.01.jpg (319.09 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
-
- 2013-09-05 19.54.53.jpg (301.47 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
-
Ωωωω,τι ομορφιες είναι αυτές;;;<++>
Τελειο είναι Μιχαλη!H-:R Γινεται ανετα θεμα Red Bull!Με την πρωτη ευκαιρια όταν μπορέσεις ανεβασε βιντεο...
Αντωνηηηη.....το βλέπεις το ρωσιδακι;
Υ.γ:Αντωνη όταν πηγα εγω ρωτησα ποτε θα ξαναφερει γιατι ηθελα και σκουρο μπλε και μου ειχαν πει τοτε τελη Ιανουαριου εως τελη Φεβρουαριου.Αλλα τι στο καλο...:-\ειχε καμια 30αρια φυλλα...ποιοι τα πηραν;Λες να πειραματίζονται και αλλοι;;;Ναι....θα δειξει..;;)
Τελειο είναι Μιχαλη!H-:R Γινεται ανετα θεμα Red Bull!Με την πρωτη ευκαιρια όταν μπορέσεις ανεβασε βιντεο...
Αντωνηηηη.....το βλέπεις το ρωσιδακι;
Υ.γ:Αντωνη όταν πηγα εγω ρωτησα ποτε θα ξαναφερει γιατι ηθελα και σκουρο μπλε και μου ειχαν πει τοτε τελη Ιανουαριου εως τελη Φεβρουαριου.Αλλα τι στο καλο...:-\ειχε καμια 30αρια φυλλα...ποιοι τα πηραν;Λες να πειραματίζονται και αλλοι;;;Ναι....θα δειξει..;;)
-
Ευχαριστω Ανδρεα αν και πλεον δεν ειναι ετσι ...τοσο ομορφο....απο τις τουμπες που εχει παρει....Αλλα παρολα αυτα με λιγη θερμοκολα ειναι παλι ετοιμοπολεμο....
Οσο για φυλλα correx εχω κινησει γη και ουρανο να βρω 2mm σε ολη την Ελλαδα.
Προς το παρων τιποτα αλλα μολις μαθω κατι θα ειδοποιησω.....
Με 2mm correx στο φτερο και με λιγη φειδω στη χρηση θερμοκολλας πιστευω οτι μπορει να κατασκευαστει με συνολικο βαρος κατω απο 1000gr με αποτελεσμα να πεταει ισως και στα 3-4BF......
Οσο για φυλλα correx εχω κινησει γη και ουρανο να βρω 2mm σε ολη την Ελλαδα.
Προς το παρων τιποτα αλλα μολις μαθω κατι θα ειδοποιησω.....
Με 2mm correx στο φτερο και με λιγη φειδω στη χρηση θερμοκολλας πιστευω οτι μπορει να κατασκευαστει με συνολικο βαρος κατω απο 1000gr με αποτελεσμα να πεταει ισως και στα 3-4BF......