Αγαπητά μέλη...
Το http://www.petame.gr
δείχνει ανοχή (πολλές φορές μεγαλύτερη από όση θα έπρεπε).
Στο http://www.petame.gr
φιλοξενούνται κατα καιρούς γνώμες και μηνύματα, που μπορεί να μην ταυτίζονται με τις γνώμες όλων. Αυτό είναι λογικό.
Θα σας παρακαλέσω, να είστε εγκρατείς, να σκέπτεστε διπλά πριν γράψετε οτιδήποτε το οποίο μπορεί να θίγει ένα συνάδελφο μέλος του φόρουμ και να μην προκαλείτε "θόρυβο" όταν δεν υπάρχει μάλιστα κανένας απολύτως λόγος.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
X-Treme Vs t-rex
Απάντηση: X-Treme Vs t-rex
Σημασια εχει οτι εχουν γεμιση τα μοντελοδρομια τιρεξακια η απαντηση ειναι εδω. λετε να ειναι τυχαιο ? μην τα υποτιματε λοιπον Κανενα extreme πουθενα δεν φαινεται
στο κιτ super pro ειναι ολα μεσα governor ,reguletor, blades.
εξ αλλου το extreame ειναι πανακριβο!!!!!!!!!!!!! και με τα ανταλακτικα τι γινεται μετα ?
εξ αλλου το extreame ειναι πανακριβο!!!!!!!!!!!!! και με τα ανταλακτικα τι γινεται μετα ?
kotsak έγραψε: ↑Σημασια εχει οτι εχουν γεμιση τα μοντελοδρομια τιρεξακια η απαντηση ειναι εδω. λετε να ειναι τυχαιο ? μην τα υποτιματε λοιπον Κανενα extreme πουθενα δεν φαινεται
με το ίδιο σκεπτικό τότε , το ότι πετανε χιλιάδες belt-cp και κατά 95% οι πιτσιρικάδες μετά το lama αγοράζουν belt-cp , το καθιστά και ποιοτικό ελικόπτερο.
και πριν 20-25 χρόνια που γέμισε η Ελλάδα φτηνά hyundai ήταν και ποιοτικά αυτοκίνητα?
any way.....
εγώ sceadu πεταω ,και ένα dyna-x( robbe millenium) δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο......
αλλά......
ένα καλό διάβασμα στα forums από τους κατόχους trex οι οποίοι ,μόνοι τους γράφουν για συμπλέκτες που τα φτύνουν για βίδες που κόβονται και πάσα που πηδάνε για blade grips που φεύγουν στον αέρα για regulators που καπνίζουν και αλλά διάφορα....
μόνοι τους τα γράφουν.... και σίγουρα από τα γραφόμενα τους δεν το καθιστούν και το ποιο ποιοτικό ελικόπτερο που υπάρχει.
βεβαια για τα χρηματα που κανει ισως ειναι μια πολυ καλη προταση......
εγώ το "καημένο" sceadu που έχω ,μέχρι στιγμής ούτε βιδακι δεν χρειάστηκε αλλαγή......
αυτά....
να στε καλά ,ο καιρός είναι τέλειος
ότι πετούμενο έχει , και γουστάρει ο καθένας ,ας βγει έξω να το φχαριστηθεί….......
φιλικα θανασης..
akritas έγραψε: ↑με το ίδιο σκεπτικό τότε , το ότι πετανε χιλιάδες belt-cp και κατά 95% οι πιτσιρικάδες μετά το lama αγοράζουν belt-cp , το καθιστά και ποιοτικό ελικόπτερο.
και πριν 20-25 χρόνια που γέμισε η Ελλάδα φτηνά hyundai ήταν και ποιοτικά αυτοκίνητα?
any way.....
εγώ sceadu πεταω ,και ένα dyna-x( robbe millenium) δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο......
αλλά......
ένα καλό διάβασμα στα forums από τους κατόχους trex οι οποίοι ,μόνοι τους γράφουν για συμπλέκτες που τα φτύνουν για βίδες που κόβονται και πάσα που πηδάνε για blade grips που φεύγουν στον αέρα για regulators που καπνίζουν και αλλά διάφορα....
μόνοι τους τα γράφουν.... και σίγουρα από τα γραφόμενα τους δεν το καθιστούν και το ποιο ποιοτικό ελικόπτερο που υπάρχει.
βεβαια για τα χρηματα που κανει ισως ειναι μια πολυ καλη προταση......
εγώ το "καημένο" sceadu που έχω ,μέχρι στιγμής ούτε βιδακι δεν χρειάστηκε αλλαγή......
αυτά....
να στε καλά ,ο καιρός είναι τέλειος
ότι πετούμενο έχει , και γουστάρει ο καθένας ,ας βγει έξω να το φχαριστηθεί….......
φιλικα θανασης..
ε ενταξει δεν μιλαμε για διαφορα τιμης εδω πρεπει να συγκρινεις Mercedes με ΒΜW...
Επισης τα περισσοτερα εχουν φιαχθει και αντιμετωπιστει... και το Extreme ειχε αρκετα προβληματα με κατι γραναζια και κατι αλλα...
Ηλεκτρονικα το extreme καν δεν δινει... αλλα και αυτο εχει φιαχτει..
τεσπα και τα 2 καλα ειναι οτι εξυπηρετει τον καθενα...!
οπως προεγραψα η ποιοτητα μεταξυ των εταιρειων εχει αναβει λογο ανταγωνισμου απλα το μαρκετιν αλλαζει....γιαυτο βλεπεις τυρια πολλα γιατι τα εχουν ολα και συμφερουν....
εγω παντος θα επιμινω οτι πληρωνεις περνεις
καλα ειναι και τα t-rex αλλα υπαρχουν και πολλοι καλυτερα
π.χ x-treme50-90 hirobo aurora jr κ.λ.π #**
mitsos3d έγραψε: ↑εγω παντος θα επιμινω οτι πληρωνεις περνεις
α ςραια εχουμε το χειροτερο heli.. τελεια σας λεω τελεια.. 1000 τοσα δωσαμε για οτι χειροτερο!!
Μηπως μερικες φορεσ πληρωνουμε το σηματακι??? (Δες καινουριο VIbe 90 1500$)